YK11 CAS.431579-34-9

YK11 CAS.431579-34-9

Υπό την παρουσία του YK11, η επαγωγή του ρυθμιστικού παράγοντα σχηματισμού μυών (MRF), όπως ο μυογονικός παράγοντας διαφοροποίησης (MyoD), η μυοφλαβίνη 5 (myf5) και η μυοβλαστίνη), είναι πιο σημαντική παρουσία DHT. Η θεραπεία με YK11 των κυττάρων C2C12, αλλά όχι η DHT, επαγόμενη έκφραση φολλιστατίνης (Fst), η μεσολαβούμενη από ΥΚ11 μυαστική διαφοροποίηση αντιστράφηκε έναντι αντισώματος Fst.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Απώλεια βάρους YK11 / YK-11 τα ισχυρότερα SARM

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: YK11 / YK-11 / AR (υποδοχέας ανδρογόνων)


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Το YK11 είναι ένας επιλεκτικός διαμορφωτής υποδοχέα ανδρογόνου (SARM) ο οποίος ενεργοποιεί την ΑΚ απουσία αλληλεπίδρασης Ν / Ο. Σε αυτή τη μελέτη, μελετήσαμε περαιτέρω τον μηχανισμό της προκαλούμενης από YK11 κυτταρικής μυογονικής διαφοροποίησης των κυττάρων C212.

Υπό την παρουσία του YK11, η επαγωγή του ρυθμιστικού παράγοντα σχηματισμού μυών (MRF), όπως ο μυογονικός παράγοντας διαφοροποίησης (MyoD), η μυοφλαβίνη 5 (myf5) και η μυοβλαστίνη), είναι πιο σημαντική παρουσία DHT. Η θεραπεία με YK11 των κυττάρων C2C12, αλλά όχι η DHT, επαγόμενη έκφραση φολλιστατίνης (Fst), η μεσολαβούμενη από ΥΚ11 μυαστική διαφοροποίηση αντιστράφηκε έναντι αντισώματος Fst.

Ελλείψει αρνητικού DHT, το YK11 θα έχει παρόμοιο αποτέλεσμα (ενδεχομένως πιο αποτελεσματικό) στην DHT. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν είναι πιο πιθανό να κατασταλεί, απαιτώντας έναν μεταγενέστερο κύκλο και όχι υποστήριξη βρόχου. Δεν έχει τα αποτελέσματα των σχετικών με ανδρογόνα επιδράσεων, όπως η απώλεια μαλλιών, η ακμή και ούτω καθεξής. Η αύξηση της φολλιστατίνης που προκαλείται από το YK11 θα λειτουργήσει ως ανταγωνιστής της μυστατίνης (που θα μπλοκάρει τη μυοστατίνη) και τα χαρακτηριστικά αναβολικής ανάπτυξης του YK111


2.Προδιαγραφές:

Όνομα προϊόντος: YK11 / YK-11
Ονοματεπώνυμο: Μεθυλεστέρας (17α, 20Ε) -17,20 - [(1-μεθοξυαιθυλιδενο) δις (οξυ)] - 3-0ξο-19-νορπρεγνα-4,20-
Συνώνυμα: Μεθυλεστέρας (17α, 20Ε) -17,20 - [(1-μεθοξυαιθυλιδενο) δις (οξυ)] - 3- οξο- 19- νορπρεγνα- 4,20-διεν- 21- καρβοξυλικού οξέος · YK11 20Ε) -17,20 - [(1-μεθοξυαιθυλιδενο) δις- (οξυ)] - 3-οξο-

CAS: 431579-34-9; 366508-78-3

Πρότυπο: Εσωτερικό πρότυπο
Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Καθαρότητα: 98,6%

Διάρκεια ζωής: 2 χρόνια

Δοσολογία: Η ημερήσια δόση του YK11 είναι 4 mg μία φορά την ημέρα για τους χρήστες hardcore έως 8 mg

Μίνι παραγγελία: Μόνο 1g, 5g, 10g

Συσκευασία: Εξαιρετικά διακριτική για να εξασφαλιστεί 100% pass rate

Αποθέματα τώρα: Μάζα και αφθονία --- Ακριτή αποστολή

Πληρωμή: Τ / Τ, Τραπεζική Μεταφορά, Western Union, Paypal, Money Gram και Bitcoin

Χρόνος παράδοσης: Εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Παράδοση: Όλες οι Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS κ.λπ.)

Χρόνος αποστολής: 3-7 ημέρες με ρητή από πόρτα σε πόρτα


3. Εφαρμογές:

1. ΑΝΤΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ:

Στην έκθεση του Kanno, τα μυϊκά κύτταρα που εκτίθενται σε αυτά παράγουν περισσότερα συνθετικά μεταβολικά αποτελέσματα από τα εκτεθειμένα σε DHT μυϊκά κύτταρα. Από αυτή την άποψη, μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο καλύτερος δυνατός για την ενίσχυση, χωρίς τις δυσμενείς επιπτώσεις που προκαλούν τα παραδοσιακά στεροειδή, συμπεριλαμβανομένων πολλών κινδύνων για την υγεία. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι προκαλεί μυϊκά κύτταρα, διεγείροντάς τα να δημιουργήσουν περισσότερο follistatin, πολύ καλύτερα από την DHT.

Επιπλέον, δεν μπορεί να αγνοηθεί ότι οι χημικές ουσίες της έρευνας ως SARM δουλεύουν μέσω των μυϊκών υποδοχέων ανδρογόνου, αλλά δεν βλάπτουν τα οστά και τις αρθρώσεις καθώς και να ανακαλύψουν άλλα μέρη του σώματος του AR - λόγω της επιλεκτικής δράσης τους.


2. ΜΥΟΣΤΑΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:

Παρόλο που το YK-11 έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα καλό συμπλήρωμα στην καθιέρωση της μυϊκής δύναμης, ειδικά για τους bodybuilders και τους αθλητές, θεωρείται επίσης ένας μεγάλος ανασταλτικός αναστολέας των μυών. Τα SARM ως ισχυρό ανδρογόνο, αλλά χωρίς παρενέργειες είναι ιδιαίτερα και πολύτιμα και μπορούν να είναι κοινά από ενέσιμα υποκατάστατα (όπως στεροειδή και ορμόνες).

Μπορεί επίσης να δρα ως αναστολέας μυϊκής αναστολίνης. Τι είναι η αναστολή της μυϊκής ανάπτυξης; Αυτή είναι μια πρωτεΐνη που περιορίζει την παραγωγή και την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού όταν υπάρχει. Έτσι, καταστέλλοντας το ρόλο της μυοστατίνης, μπορεί στην πραγματικότητα να αυξήσει τις δυνατότητες του σώματός σας να χτίσει μεγαλύτερο και λεπτότερο μυϊκό ιστό. Αλλά ενώ ακούγεται υπέροχο, οι επιστήμονες το έχουν ήδη αποδείξει.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι επίσης αναστέλλει την παραγωγή και σταδιακά αδρανοποιεί την φολλιστατίνη, έναν μυογόνο αναστολέα αναστολίνης. Σε αυτό το σημείο μπορεί να ειπωθεί ότι, εκτός από τις συνθετικές μεταβολικές του ιδιότητες, είναι ένας ισχυρός και αποτελεσματικός αναστολέας της μυοστατίνης, που σημαίνει περισσότερους μυς για την υπηρεσία σας!


3.Αύξηση των μυών:

Το YK11 μπορεί να χορηγηθεί 8 έως 8 mg εβδομαδιαίως για 8 εβδομάδες την εβδομάδα. Ωστόσο, μπορεί να ανησυχείτε για τις επιδράσεις του οιστρογόνου, συμπεριλαμβανομένης της διεύρυνσης του μαστού, αλλά τώρα δεν είναι εδώ.

Λόγω των επιλεκτικών χαρακτηριστικών του, το κάνει καλά, αλλά μόνο τα μυϊκά κύτταρα των μυϊκών κυττάρων της συνθετικής μεταβολικής δραστηριότητας χωρίς αντίθετο αποτέλεσμα οιστρογόνων, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στη ντροπή της κίνησης "ανδρικό στήθος".

Επιπλέον, η ένωση δεν μεταβάλλει την έκφραση άλλων γονιδίων στο σώμα, επειδή αφήνει έναν υποδοχέα ανδρογόνου σε άλλα μέρη του σώματος (συμπεριλαμβανομένων των οστών, των αρθρώσεων και του προστάτη). Έτσι, αν επιλέξετε ένα τυπικό στεροειδές στην αγορά, μπορείτε να δοκιμάσετε σημαντικά οφέλη μυϊκής καλλιέργειας, εκτός από το ότι ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε παρενέργειες.

Το καλύτερο σημείο είναι ότι μπορεί να προσφέρει όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα χωρίς να βλάψει το σώμα σας, ειδικά το συκώτι σας - μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε αυτές τις ορμόνες επιλέγοντας άλλες ορμόνες στην αγορά, οι οποίες μπορεί να απαιτούν μεγαλύτερη χρήση Για να επιτύχετε δραματικά αποτελέσματα. ο

Καθώς η μελέτη εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη, οι λεπτομέρειες σχετικά με την ένωση δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί, οι ανεπιθύμητες ενέργειες δεν έχουν ακόμη παρατηρηθεί. Σύμφωνα με τα αρχικά δεδομένα και τα προκαταρκτικά αποτελέσματα, δεν υπάρχει καθόλου αρνητική επίπτωση.


Δοσολογίες και Προτάσεις

Η συνιστώμενη μέγιστη δόση YK11 απαιτεί δόσεις 2,0-5,0 mg δύο φορές την ημέρα σε άνδρες και 0,5 mg-2 mg bid σε γυναίκες για να επιτευχθούν βέλτιστες επιδράσεις στον άνθρωπο για τις σημειωμένες ενδείξεις


συμπέρασμα

Το YK11 δείχνει πολλές ελπίδες ως κατάλληλο συνθετικό μεταβολικό SARM. Με τις δυνατότητές του για ανάπτυξη μυών, δεν έχει ανεπιθύμητες παρενέργειες που σχετίζονται με συνθετικά μεταβολικά στεροειδή και ορμόνες.

Το SRM YK-11 είναι ένας ισχυρός υποστηρικτής του SARM που προωθεί τη συγκομιδή πολλών άπαχων μυών, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο για όσους θέλουν να έχουν αισθητική και ψιλοκομμένο σώμα! Δείτε τα πιο πρόσφατα και δημοφιλέστερα προϊόντα που βασίζονται σε θρεπτικά συστατικά YK-11. Στον κόσμο SARM το σκοτώνει απόλυτα.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

YK11YK-11


5. Προδιαγραφές προϊόντων

Πιστοποιητικό ανάλυσης

όνομα προϊόντος

(17-άλφα, 20Ε) -17,20 - [(1-μεθοξυαιθυλιδενο) δις (οξυ)] - 3-0ξο-19-νορπρεγνα-4,20-

Αριθμός παρτίδας

170306

Ποσότητα

2KG

Παραγωγή ημερομηνίας

2017.03.06

Ref Standard


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ

2019.03.07

Στοιχεία και αποτελέσματα

Είδος

Επίπεδο ποιότητας

Προσδιορισμός

Εμφάνιση

Λευκή ή υπόλευκη σκόνη

άσπρη σκόνη

ΗΝΜΚ

Συμμορφώνεται στη δομή

συμμορφώνεται

LCMS

Συμμορφώνεται με το MW

συμμορφώνεται

Χημική δοκιμή

≥97%

98,10%

συμπέρασμα

Περάσαμε

Περιγραφή συσκευασίας

Σφραγισμένο τύμπανο εξαγωγής και διπλό σφραγισμένο πλαστικό σάκο

Αποθήκευση

Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μην καταψύχετε, κρατήστε μακριά από ισχυρό φως και θερμότητα

Διάρκεια ζωής

1 έτος όταν αποθηκεύονται σωστά


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

Κάντε μια παραγγελία

Παρακαλείσθε να διευκρινίσετε ποιο προϊόν και ποια ποσότητα χρειάζεστε

Μίνι παραγγελία

Μόνο 1g, 5g, 10 γραμμάρια

Παραθέτω, αναφορά

Οι τιμές και οι λεπτομέρειες των προδιαγραφών (COA) θα σας προσφερθούν για να το εξετάσετε και να το επιβεβαιώσετε

Τρόποι πληρωμής

T / T, Τραπεζική μεταφορά, Western Union, Paypal, Money Gram και Bitcoin

Τρόποι παράδοσης

Όλες οι Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS κ.λπ.)

Διεύθυνση αποστολής

Καταχωρίστε τις πληροφορίες διεύθυνσης έγκυρης και σωστής διεύθυνσης προορισμού (ει δυνατόν με τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου).

Συσκευασία

Επιλέξτε τους καλύτερους τρόπους ανάλογα με την ποσότητα και την ασφάλεια (Super διακριτική, επαγγελματική και έμπειρη)

Χρόνος παράδοσης

Εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

Πακέτα εικόνων

Θα προσφέρονται φωτογραφίες του αγροτεμαχίου για να διαχωρίσουν τα στοιχεία

Αριθμός εντοπισμού

Προσφέρεται μόλις απελευθερωθεί

Ωρα αποστολής

3-7 εργάσιμες ημέρες (Door-to-Door)

Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση

24/7 Online για τυχόν προβλήματα


Συχνές ερωτήσεις
1.Ποιες υπηρεσίες προσφέρετε;
Μπορούμε να προσφέρουμε τα Προσαρμοσμένα Προιόντα, τα Ημικατεργασμένα προϊόντα, τα Τελικά προϊόντα, την υπηρεσία ΚΑΕ.
Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε με τυποποιήσεις, μείγματα και συσκευασία κατά παραγγελία. Το QHNUTRACEUTICALS είναι η πλήρης πηγή σας για τα πιο δυνατά και δημοφιλή φυσικά συστατικά του σήμερα και του αύριο. Με εμπειρία από περισσότερα από 500 προϊόντα τύπου, αν μπορείτε να οραματιστείτε ένα λειτουργικό προϊόν, μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

2.Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία;
Απλά επικοινωνήστε με το γραφείο μας μέσω τηλεφώνου + 86-027-81302011. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με έναν από τους διαχειριστές λογαριασμού μας, ο οποίος θα χαρεί να σας βοηθήσει με την παραγγελία σας.

3.Όταν θα παραδοθεί η παραγγελία μου;
Τα προϊόντα που βρίσκονται στο απόθεμα συνήθως αποστέλλονται εντός 24-48 ωρών από την παραλαβή και την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Εάν ένα προϊόν δεν είναι σε απόθεμα, ο χρόνος ανακύκλωσης ποικίλλει, αλλά γενικά είναι περίπου 1-3 εβδομάδες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

4. Πουλάτε μικρές ποσότητες στους τελικούς χρήστες;
Δεχόμαστε οποιαδήποτε ποσότητα για παραγγελία, από γραμμάρια σε τόνους.

5.Μπορείτε να δοκιμάσετε την ταυτότητα των προϊόντων σας;
Ναι, δοκιμάζουμε την ταυτότητα για όλες τις εισερχόμενες πρώτες ύλες πριν από την παραγωγή των αποσπασμάτων στη χώρα προέλευσης. Το αναγνωριστικό δοκιμής πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε επεξεργασίας μας βοηθά να σας παραδώσει τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου:

Morgan@chembj.com,

Whatapp: +8617725670492

Skype: +8617725670492

Wechat: 17725670492

Hot Tags: yk11 cas.431579-34-9, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like