Yk-11 αποτελεσματική κόνις χωρίς παρενέργειες ενισχύει το μυ

Το YK-11 είναι ένας συνθετικός, στεροειδής ρυθμιστής υποδοχέα ανδρογόνου (SARM). Είναι ένας επιλεκτικός του γονιδίου μερικός συναγωνιστής του υποδοχέα ανδρογόνου (AR) και δεν επάγει τη φυσική αλληλεπίδραση μεταξύ των NTD / AF1 και LBD / AF2 (γνωστή ως αλληλεπίδραση Ν / Ο), η οποία απαιτείται για την πλήρη διενεργοποίηση του AR . Ως συνθετικό στεροειδές με αναβολικό καθώς και με ανιχνεύσιμο δυναμικό προγεστίνης. Το YK11 έχει την ίδια σπονδυλική στήλη με τα στεροειδή. Ο εκλεκτικός διαμορφωτής των υποδοχέων ανδρογόνων δίνει στους χρήστες τα ίδια αποτελέσματα με τα μυοκαρκινικά κύτταρα όπως και άλλα στεροειδή χωρίς αρνητικές παρενέργειες. Η ουσία έχει την ικανότητα να παράγει παρόμοια αποτελέσματα όπως η μυοστατίνη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Διαθέτει: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


όνομα προϊόντος ΜΚ-677
Συνώνυμο Nutrobal Ibutamoren
CAS 159752-10-0
Χημική δοκιμή 99%
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Συσκευασία 1kg καθαρό / φύλλο τσάντα, 5kg / τύμπανο.
Πρότυπο Επιχειρηματικό πρότυπο
Αποθήκευση Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση
Χρήση 1. Απώλεια λίπους
2. Μυϊκό κέρδος
3. Επούλωση τραυμάτων και ενίσχυση των οστών
Molecular Fomular C27H36N4O5S.CH4O3S
Μοριακό βάρος 624.7763. Εφαρμογές:


Σε άμεση σύγκριση με το LGD-4033 ως αναφορά για δοκιμασία σε ζωικά μοντέλα αναβολισμού και ανδρογονικότητας, το YK-11 κατέδειξε υψηλότερη αποτελεσματικότητα με αναβολικές παραμέτρους και μικρότερη ανδρογονικότητα σε ισοδύναμες δοσολογίες.

Προκαλεί τα μυϊκά κύτταρα να παράγουν περισσότερη φολλιστατίνη που είναι ισχυρός αναστολέας μυοστατίνης. Η μυοστατίνη (γνωστή και ως παράγοντας διαφοροποίησης ανάπτυξης 8) είναι μια μυοκίνη (πρωτεΐνη) που παράγεται από μυϊκά κύτταρα που δρουν στα μυϊκά κύτταρα για να αναστέλλουν τη μυογένεση. για σημαντικά περισσότερη μυϊκή μάζα.Έτσι, στην έρευνα οι αναστολείς μυοστατίνης διερευνώνται για να βρουν θεραπείες για μυϊκές παθήσεις.

Αναμένουμε ότι το YK11 θα είναι πιο ισχυρό από το SARM LGD όσον αφορά τη συνολική ανάπτυξη και αίσθηση. Προς το παρόν, αναμένουμε ότι αυτό θα είναι το ισχυρότερο SARM στην αγορά με τακτική δοσολογία. Ενώ η καταστολή μπορεί να συμβεί, αναμένουμε ότι το προϊόν αυτό θα έχει χαμηλές ανδρογενετικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Από την εμπειρία μας με τα SARMs, διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν λιγότερες απώλειες αποτελεσμάτων σε σχέση με τις προ-ορμόνες, αν και συνήθως δεν είναι τόσο ισχυρές. Περιμένουμε ότι αυτό το προϊόν θα έχει παρόμοια αποτελέσματα με μια μέτρια δοσολογία Halodrol, χωρίς τα άλφα-αρσενικά / ανδρογόνα συναισθήματα ενώ σε αυτό.

 

Δοσολογίες και Προτάσεις
 
Η συνιστώμενη μέγιστη δόση YK11 απαιτεί δόσεις 2,0-5,0 mg δύο φορές την ημέρα σε άνδρες και 0,5 mg-2 mg bid σε γυναίκες για να επιτευχθούν βέλτιστες επιδράσεις στον άνθρωπο για τις σημειωμένες ενδείξεις.

Έρευνες έχουν δείξει ότι το ΥΚ-11 αναστέλλει τη μυοστατίνη. Πώς γίνεται αυτό; Το YK-11 επάγει στα μυϊκά κύτταρα να παράγουν περισσότερο follistatin που είναι ένας ισχυρός αναστολέας μυοστατίνης. Η μυοστατίνη (επίσης γνωστή ως παράγοντας διαφοροποίησης ανάπτυξης 8) ως μυοκίνη, μια πρωτεΐνη που παράγεται από μυϊκά κύτταρα που δρα στα μυϊκά κύτταρα για να αναστέλλει τη μυογένεση. Η μυογένεση είναι η ανάπτυξη και διαφοροποίηση των μυϊκών κυττάρων. Η έρευνα μέσα από τα χρόνια δείχνει ότι όταν μπλοκάρει τη μυοστατίνη, επιτρέπει πολύ περισσότερη μυϊκή μάζα.
Η αρχική έρευνα έδειξε ότι το YK-11 συνδέεται με τον υποδοχέα ανδρογόνων και κάνει τα μυϊκά κύτταρα να παράγουν περισσότερους αναβολικούς παράγοντες. Ανακαλύπτει επίσης ότι το "YK-11" προκαλεί τα μυϊκά κύτταρα να παράγουν περισσότερη φολλιστατίνη, η οποία μειώνει τη μυοστατίνη και αυξάνει την μυϊκή ανάπτυξη και μέσω αυτού του μηχανισμού. Το YK-11 συνδέεται επιλεκτικά με τους υποδοχείς ανδρογόνου παρομοίως με τους LGD-4033 και ΜΚ-2866. Δηλαδή, το YK-11 προσφέρει μεγάλη υπόσχεση ως θεραπεία για ασθένειες που χάνουν τα μυϊκά στοιχεία και για την προώθηση πολύ μεγάλων μυϊκών κερδών. Όπως και με τα MK-2866 και LGD-4033, το YK-11 δεσμεύεται στους υποδοχείς ανδρογόνων στους μυς και τα οστά. Το ΥΚ-11 είναι ασθενώς αναβολικό προς ανδρογόνο λόγο μεγαλύτερο από 25: 1. Αυτό σημαίνει ότι το YK-11 είναι πολύ ασθενώς ανδρογόνο και παρέχει αναβολικά αποτελέσματα ελαχιστοποιώντας τις αρνητικές επιδράσεις στον προστάτη και σε άλλα όργανα. Το YK-11 φαίνεται να είναι ελαφρώς κατασταλτικό για τον υποθαλάμο άξονα όρχεων της υπόφυσης (HPTA), αλλά πολύ λιγότερο από οποιοδήποτε αναβολικό στεροειδές ή προορμόνη. Οι χρήστες YK-11 δεν έχουν παρατηρήσει αύξηση των οιστρογόνων και μειώνουν τη σφαιρίνη που δεσμεύει τη σεξουαλική ορμόνη (η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα αυξημένη ελεύθερη τεστοστερόνη, αλλά όχι συνολική τεστοστερόνη). Εκτός από αυτό, το YK-11 είναι ελαφρώς πιο λεπτό από το LGD-4033 και είναι εξαιρετικό για τα άπαχα κέρδη σε σχέση με την τεστοστερόνη. Παράγει άπαχα, ξηρά, εύκολα διατηρημένα κέρδη σε δύναμη και μυς, και μειώσεις στο σωματικό λίπος.

4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA
 

Δοκιμή

Πρότυπο ανάλυσης

Αποτελέσματα

Περιγραφή

Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Σημείο τήξης

124ºC-128ºC

125ºC-127ºC

Ειδική περιστροφή

+ 26º- + 32º

+ 27,5 °

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

0,20%

Κατάλοιπο κατά την ανάφλεξη

≤0,1%

0,02%

Χημική δοκιμή

≥97%

98,5%

συμπέρασμα

Να συμμορφώνεται με το πρότυπο Enterprise
5. Συσκευασία & Παράδοση

 


1) Αγορές
Διεξοδική έρευνα αγοράς, κατανοούν την τιμή των πρώτων υλών και των επιδόσεων.Για την πηγή προμηθειών να κατανοήσουν πλήρως, και να εξασφαλίσει πλήρως την ποιότητα της προμήθειας πρώτων υλών.
2) Επιθεώρηση
Τέσσερα βήματα: δειγματοληψία, προεπεξεργασία δείγματος, μέτρηση και επεξεργασία δεδομένων.
3) Παραγωγή
α) Κάθε αερομεταφορέας πρέπει να προβεί σε αυτοέλεγχο των προϊόντων και να προβεί στις αντίστοιχες εγγραφές επιθεώρησης.
β) Επιθεωρητές πλήρους απασχόλησης μέσω του ελέγχου της αυτοεπιθεώρησης του χειριστή και επανεξέτασης και υπογραφής της αντίστοιχης εγγραφής. Ο έλεγχος πλήρους χρόνου είναι υπεύθυνος για την επιθεώρηση του τελικού προϊόντος και κάνει τα εισερχόμενα αρχεία επιθεώρησης του τελικού προϊόντος.
4) Πριν από την πώληση
Το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να παρασχεθεί πριν από την πώληση.
Το ίδρυμα ανίχνευσης τρίτου μέρους επιτρέπεται εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δοκιμών.

Hot Tags: yk-11 αποτελεσματική σκόνη χωρίς παρενέργειες ενισχύσει τους μυς, την Κίνα, τους κατασκευαστές, τους προμηθευτές, το εργοστάσιο, το χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like