Sarm Powder S-23 για την κατασκευή μυών

S-23 σκόνη σαρμς που χρησιμοποιείται για building muscle.We προμήθεια στεροειδή, πεπτίδια, sarms και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα Οποιεσδήποτε ανάγκες επικοινωνήστε whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος


steroid store

S-23 πούδρα βερμούδας για τη δημιουργία μυών με ασφαλή διανομή


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


S-23

Εμφάνιση: λευκή σκόνη

CAS: 1010396-29-8

Καθαρότητα: 99%

Τύπος: C18H13CIF4N2O3

Μοριακή μάζα: 416,753 g / mol

Εμφάνιση: λευκή σκόνη


Περιγραφή:


Το S-23 είναι από του στόματος ενεργό μη στεροειδές SARM με πολύ υψηλή συγγένεια δέσμευσης σε υποδοχείς ανδρογόνων. Αυτό το καθιστά ισχυρότερο από άλλα δημοφιλή SARMS όπως το Ostabolic (mk-2866) ή το Andarine (S-4). Ως εκ τούτου, τα κύρια αποτελέσματα του S-23 είναι η αυξημένη μυϊκή μάζα, η μειωμένη μάζα λίπους και η μείωση του μεγέθους του προστάτη.


Επιπρόσθετα, σε μια μελέτη που έγινε σε αρουραίους, μία δόση ισοδύναμη με 15 χιλιοστογραμμάρια (mg) για ένα αρσενικό 180 λιβρών απεδείχθη ότι αυξάνει επίσης την οστική πυκνότητα, καθώς και την αύξηση της μυϊκής μάζας και την απώλεια λίπους. Ως εκ τούτου, το S-23 είναι ευπροσάρμοστο στο ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόγκωση και την κοπή.


Το S23 είναι ένα νέο SARM, το οποίο αναπτύσσεται ως πιθανό ανδρικό ορμονικό αντισυλληπτικό. Συνδέεται πιο έντονα με τον υποδοχέα ανδρογόνων (AR) (με Ki 1,7nM) σε σύγκριση με τα παλαιότερα φάρμακα όπως το Andarine.

Από σήμερα, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το S23 είναι ένα εύκολο στη δόση από του στόματος SARM που μπορεί να ενισχύσει την ανάπτυξη της άλιπης μυϊκής μάζας ενώ ταυτόχρονα είναι εκλεκτικός ιστός.


Δοσολογία:


Το S-23 είναι νέο για την αγορά και δεν υπάρχει σύσταση για δόση. Τα δεδομένα δείχνουν ότι δόση 0,3 mg S23 [ανθρώπινο ισοδύναμο: 15 mg] οδηγεί σε αύξηση της μυϊκής μάζας, αλλά οι διαστάσεις του προστάτη μειώθηκαν. Αλλά δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες δόσεις για το S23. Θα ενημερώσουμε τις πληροφορίες δοσολογίας όταν είναι διαθέσιμες.


Δοσολογίες και κύκλοι:


Οι δόσεις του S-23 μπορεί να ποικίλουν και θα εξαρτώνται πολύ από το τι είναι ο στόχος. Για παράδειγμα, αν ένας χρήστης αναζητούσε μυϊκή ανάπτυξη και απώλεια λίπους, θα ήταν σκόπιμη μια δόση 15-25 mg ανά ημέρα. Από την άλλη πλευρά, αν κάποιος έψαχνε να το χρησιμοποιήσει για αντισυλληπτικά αποτελέσματα, θα ήταν πιο αποτελεσματική μια υψηλότερη δόση περίπου 50 mg την ημέρα. Ωστόσο, αυτό δεν συνιστάται διότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες στον άνθρωπο για την αναπαραγωγή του αντισυλληπτικού αποτελέσματος που εμφανίζεται στους αρουραίους.


Παρά το γεγονός ότι μετά από 100 ημέρες οι αρουραίοι ανακτούσαν φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης, οι άνθρωποι θα χρειαζόταν να τρέξουν μια πλήρη PCT (Post Cycle Therapy). Δεδομένου ότι το S-23 προκαλεί σοβαρή καταστολή, θα συνιστούσα πάντα το Perfect PCT.


S-23 Bodybuilding Χρήσεις:


Αναπτύχθηκε από το GTx, το S-23 είναι ένα στοματικά ενεργό μη στεροειδές SARM με πολύ υψηλή συγγένεια δέσμευσης σε υποδοχείς ανδρογόνων. Αυτό το καθιστά ισχυρότερο από άλλα δημοφιλή SARMS όπως το Ostabolic (mk-2866) ή το Andarine (S-4). Ως εκ τούτου, τα κύρια αποτελέσματα του S-23 είναι η αυξημένη μυϊκή μάζα, η μειωμένη μάζα λίπους και η μείωση του μεγέθους του προστάτη.


Επιπρόσθετα, σε μια μελέτη που έγινε σε αρουραίους, μία δόση ισοδύναμη με 15 χιλιοστογραμμάρια (mg) για ένα αρσενικό 180 λιβρών απεδείχθη ότι αυξάνει επίσης την οστική πυκνότητα, καθώς και την αύξηση της μυϊκής μάζας και την απώλεια λίπους. Ως εκ τούτου, το S-23 είναι ευπροσάρμοστο στο ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόγκωση και την κοπή.


Μπορεί να θέλετε να μάθετε πρώτα:


1. Διαθέσιμο: στεροειδές σε σκόνη, ημιτελή λάδι, βάλσαμα, πεπτίδια, παυσίπονα κλπ. Και όλα τα είδη μηχανών επεξεργασίας στεροειδών.

2. Αγροτεμάχιο: Σχεδιασμένο Διακριτική συσκευασία ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα.

3. Pass Custom Rate: περισσότερο από 99%.

4. Πολιτική κράτησης: Δεσμευόμαστε μετά την απελευθέρωση (χωρίς περιορισμό χώρας) σε περίπτωση κατάσχεσης του αγροτεμαχίου.

5. Μέθοδοι παράδοσης: EMS, DHL, FedEx, UPS, TNT, Aramex, Κίνα / Χονγκ Κονγκ / Σιγκαπούρη / Σουηδία / Ολλανδία Ταχυδρομείο. Όλα με κώδικα παρακολούθησης. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες.

6. Χρόνος παράδοσης: ΗΠΑ: 3-5 ημέρες, Ηνωμένο Βασίλειο: 4-7 ημέρες, Καναδάς: 3-7 ημέρες, Ευρώπη: 6-10 ημέρες


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Στεροειδή για κύκλο όγκου Στεροειδή για τον κύκλο κοπής Στεροειδή για την απώλεια λίπους
Enanthate τεστοστερόνης Winstrol (Stanozolol) Winstrol
Cypionate τεστοστερόνης. Anavar (Oxandrolone) Primobolan
Deca-Durabolin Masteron (προπιονική ρουστανολόνη) Anavar
Dianabol Primobolan (Οξεική Μεθενολόνη) Masteron
Anadrol Primobolan Depot (Μεθανολόνη Enanthate) Ισορροπία
Οξική τρανbolbolone Στοματικό Τορονινάλε (4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη) τεστοστερόνη, Enanthate, Cypionate, Propionate, Sustanon-250 κλπ.
Ισορροπία Προπιονική τεστοστερόνη
Προπιονική τεστοστερόνη Enanthate τεστοστερόνης
Τεστοστερόνη Sustanon Cypionate τεστοστερόνης
Αναστολή τεστοστερόνης Sustanon 250
Μη δεκυλενικό Boldenone Βάση τεστοστερόνης
Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό Trenbolone-Acetate

Μη δεκυλενικό Boldenone

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό


Hot Tags: sarm σκόνη s-23 για την οικοδόμηση μυών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like