Sarm Powder MK-1775

Η θεραπεία με ΜΚ-1775 οδήγησε στην αναστολή της κινάσης Wee1 και στη μειωμένη ανασταλτική φωσφορυλίωση του υποστρώματος Cdc2.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Επιλεκτικοί αναστολείς της ανδρογόνου MK1775 Sarm Powder For FitnessMK-1775 Γρήγορες λεπτομέρειες


είμαστε ένας κορυφαίος κατασκευαστής στεροειδών ακατέργαστων σκόνη, στεροειδές έλαιο, σκόνη sarm και πεπτίδια. πολλοί διανομείς και εργαστήρια, bodybuilders από όλο τον κόσμο συνεργάζονται μαζί μας, όλοι μιλούν ιδιαίτερα για την ασφαλή ναυτιλία και αγαθά μας.


όνομα προϊόντος ΜΚ-1775
Ψευδώνυμο ΜΚ1775, ΜΚ 1775
Καθαρότητα 99,00%
CAS 955365-80-7
Μοριακός τύπος C27H32N8O2
Μοριακό βάρος 500,59
Εμφάνιση Κίτρινη σκόνη
Χρήση Το ΜΚ-1775 είναι ένας αναστολέας της κινάσης σημείου ελέγχου Wee1
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Εφαρμογή MK-1775


Η θεραπεία με ΜΚ-1775 οδήγησε στην αναστολή της κινάσης Wee1 και στη μειωμένη ανασταλτική φωσφορυλίωση του υποστρώματος Cdc2. Το MK-1775, όταν χορηγήθηκε δόση γεμσιταμπίνης, ανέστειλε την διακοπή του σημείου ελέγχου για να προάγει την μιτωτική είσοδο και διευκόλυνε τον θάνατο των κυττάρων όγκου σε σύγκριση με τους μάρτυρες και τους όγκους που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με γεμσιταβίνη. Η μονοθεραπεία με ΜΚ-1775 δεν προκάλεσε υποτροπές όγκου.


Ο συνδυασμός των ΜΚ-1775 και ADM προκάλεσε αυξημένο αποπτωτικό ρυθμό σε σύγκριση με κάθε παράγοντα μόνο. Επιπλέον, ανιχνεύθηκε η κυτταρική σειρά HS-5 ανθρώπινου στρωματικού κυττάρου μυελού των οστών ώστε να εμφανίζει αυξημένη τιμή IC50 της θεραπείας με ΜΚ-1775 σε αντίθεση με τις ΟΛΛ κυτταρικές σειρές. Υποδεικνύει ότι η αιματοποιητική υποστηρικτική ικανότητα μπορεί να παραμείνει άθικτη κατά τη διάρκεια της θεραπείας με ΜΚ-1775. Συνολικά, ο αναστολέας Wee1 MK-1775 μπορεί να είναι ένας ελκυστικός παράγοντας στη θεραπεία ασθενών με ΟΛΛ.


mk1776


Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

1. Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική παραγωγή ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στη φαρμακευτική περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. Περιοχές παράδοσης των προϊόντων μας: ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδάς, Αυστραλία, Βραζιλία, Ρωσία, Πορτογαλία, Λετονία, Ελβετία, Ισλανδία, Ουκρανία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Περού, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, , Τυνησία, Μεξικό, Ελλάδα, Πουέρτο Ρίκο, Ταϊλάνδη, Ισραήλ και ούτω καθεξής.
Τρόπος πληρωμής: T / T, Western Union, Moneygram
2. Διακριτική συσκευασία. Τα κοστούμια συσκευασίας που θα επιλέξετε καλύτερα θα διασχίσουν τα τελωνεία με ασφάλεια. Ή αν έχετε τον δικό σας ιδανικό τρόπο, θα μπορούσε επίσης να ληφθεί υπόψη.
3. Κορυφαία ποιότητα. Υψηλής ποιότητας εγγυημένη, μόλις βρεθεί κάποιο πρόβλημα, το πακέτο θα επανασυνδεθεί για εσάς.
4. Ασφάλεια Ναυτιλία: Ναυτιλία με ρητή (FedEx, UPS, DHL, EMS), αεροπορικώς. Ο πιο επαγγελματικός μεταφορέας θα σας συστήσει εκ νέου.
5. Διαθέτουμε αποθέματα, επομένως μπορούμε να τα παραδώσουμε γρήγορα την ίδια μέρα που λαμβάνουμε την πληρωμή.
6. Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.

7. Μια έκπτωση θα δοθεί όταν κάνετε μια μεγάλη παραγγελία.


Σχόλια Πελατών


oils review

reorder


Hot Tags: sarm σκόνη mk-1775, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like