Δοσιμετρικές κάψουλες RAD-140 Sarms Powder / RAD 140

Η τεστολόνη (RAD140) είναι η νεώτερη ένωση στην οικογένεια των εκλεκτικών ρυθμιστών των ανδρογονικών υποδοχέων ή, όπως είναι καλύτερα γνωστά, τα SARMS. Ως εκ τούτου, το κύριο πλεονέκτημά της έναντι των αναβολικών στεροειδών είναι ότι προσφέρει παρόμοια θετικά αποτελέσματα, με ελάχιστες παρενέργειες καθόλου. Πράγματι, αυτό είναι μια μοναδική σύνθεση, ακόμη και όταν συγκρίνεται με άλλα SARMS, και σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του RAD140.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


όνομα προϊόντος RAD140
Συνώνυμα 2-χλωρο-4-οξαδιαζολ-2-ύλιο και 2-υδροξυπροπύλιο, 2-υδροξυπροπύλιο, 2-χλωρο-4-ισοπροπυλεστέρας, · -3-μεθυλοβενζονιτρίλιο
CAS 1182367-47-0
Χημική δοκιμή 99%
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Πακέτο 1kg & sol, σακούλα αλουμινίου ή όπως απαιτείται
Χρήση θεραπεύουν τη σπατάλη μυών που σχετίζεται με τον καρκίνο
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1g
Αποστολή Με γρήγορο κούριερ
Ναυτιλία χρόνος οδήγησης Εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής
Επιλογές πληρωμής Δυτική Ένωση; MoneyGram; T / T
Τιμή Διαπραγμάτευση
κατηγορίες προϊόντων SARMs & lpar; Εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα ανδρογόνου & rpar;3. Εφαρμογές:


Υπάρχουν διάφορες ομάδες ατόμων που μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση του Testolone (RAD140).

Εκείνοι που έχουν χαμηλή τεστοστερόνη λόγω προβλημάτων υγείας ή προηγούμενης κατάχρησης αναβολικών στεροειδών.
Bodybuilders που θέλουν να γεφυρώσουν μεταξύ στεροειδών κύκλους. Φανταστείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεστοστερόνη ανάμεσα στους υπάρχοντες κύκλους αναβολικών στεροειδών χωρίς να ανησυχείτε για καταστολή και βλάβη της HPTA σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να κρατήσετε περισσότερη δύναμη και μυς εκτός κύκλου τότε έχετε ποτέ πριν.

Εκείνοι που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα φάρμακο που βελτιώνει την απόδοση, αλλά ενδιαφέρονται για τις πιθανές παρενέργειες. Σε μια τέτοια κατάσταση, θα μπορούσε κανείς να κυκλοφορήσει RAD140 αντί για αναβολικά στεροειδή και να μην ανησυχεί για το κλείσιμο ή τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία που προκαλούνται από τα στεροειδή.

Εκείνοι που είναι ευαίσθητοι στη γυναικομαστία. Το RAD140 είναι σαν τη χρήση τεστοστερόνης, αλλά χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης οιστρογόνων παρενεργειών, επειδή δεν αρωματοποιούν τα οιστρογόνα. Επομένως, εάν απαιτείται βάση τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια ενός κύκλου, το RAD140 μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς φόβο να πάρει βυζιά ή φούσκωμα.


Το RAD140 μπορεί να δοσολογηθεί σε 20-30 χιλιοστόγραμμα (mg) ανά ημέρα και χάρη σε σχετικά μεγάλη ημιζωή, μπορείτε να ξεφύγετε με χρονοδιάγραμμα δοσολογίας μόνο μία φορά την ημέρα. Όσον αφορά τις πιθανές διάρκειες του κύκλου, η διάρκεια χρήσης του RAD140 μπορεί να κυμαίνεται από 6 έως 12 εβδομάδες. Δεδομένου ότι συνήθως έρχεται σε υγρή μορφή, αυτό το SARM στρώνεται στο στόμα, καταπιέζεται και εκσφενδονίζεται με χυμό. Δεν χρειάζεται να το αφήνετε να κάθεται στο στόμα ή κάτω από τη γλώσσα. Στην πραγματικότητα, η υπογλώσσια χρήση αποθαρρύνεται ιδιαίτερα.


Λογικά, η τεστολόνη μπορεί να αποφέρει απίστευτα οφέλη σε έναν αθλητή χωρίς το κόστος των εμφανών παρενεργειών που παρατηρούνται με τα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή. Συγκεκριμένα, η τεστολόνη θα βελτιώσει δραστικά την αντοχή και την ανάρρωση του ατόμου, γεγονός που θα οδηγήσει περαιτέρω σε σημαντική αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης.

Συνεπώς, το RAD140 θα είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιοδήποτε είδος κύκλου, όπου θα δώσει όλες αυτές τις ιδιότητες χωρίς πρόσθετες παρενέργειες. Εκτός αυτού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σόλο σε ένα μακρύ κύκλο, καθώς δεν προκαλεί καταστολή.

Μία από τις πιο ελκυστικές πτυχές του RAD140 και όλων των SARMS εν γένει είναι η απουσία παρενεργειών, κάνοντάς τους αυτές τις ημέρες τα ασφαλέστερα φάρμακα που ενισχύουν την απόδοση (PED).


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA

RAD-140


5. Συσκευασία & Παράδοση

 


RAD-140

Hot Tags: rad-140 sarms σκόνη / rad 140 κάψουλες τεστολόνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like