Ostarine MK2866 Sarm Powder

Το Ostarine είναι το πιο αναβολικό οποιουδήποτε SARMS, καθιστώντας την πρώτη και κύρια χρήση του για την επιθυμία να κερδίσει άπαχο μυ. Τα κέρδη στο συνολικό βάρος δεν θα είναι συγκρίσιμα με τα ογκώδη στεροειδή, ωστόσο τα συνολικά κέρδη θα είναι σχεδόν αποκλειστικά άπαχα μυϊκά.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Sarms σκόνη Ostarine Mk2866 με καλύτερη προσφοράΕιδικευόμαστε στην ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, ημιτεληγμένο στεροειδές έλαιο, Sarms και πεπτίδια.

Όλη η διαδικασία χειρισμού παραγγελιών είναι διαφανής για εσάς, εικόνα πακέτου, αριθμός παρακολούθησης, ακόμα και οι συνταγές μαγειρικής θα σας στείλουν αν χρειαστεί. Αλλά θα διατηρήσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες μυστικές. Και τα προϊόντα παραδίδονται με μεθόδους stealth. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με το wickr: puresteroid

whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


192


MK-2866 Σύντομες λεπτομέρειες


Ο Ostarine, επίσης γνωστός ως MK-2866, είναι στην τάξη των φαρμάκων που ονομάζεται SARMS, που σημαίνει εκλεκτικούς ρυθμιστές των ανδρογονικών υποδοχέων. Το Ostarine είναι επιλεκτικό επειδή δεσμεύει μόνο τους υποδοχείς ανδρογόνων των οστών και των μυών, το οποίο εμποδίζει πράγματα όπως τα προβλήματα του προστάτη ή την τριχόπτωση ή οποιαδήποτε από τις άλλες δυσάρεστες παρενέργειες που μπορεί να έχουν τα αναβολικά στεροειδή.


όνομα προϊόντος Ostarine
Ψευδώνυμο ΜΚ-2866, ΜΚ2866, GTx-024, Enobosarm
Καθαρότητα 99,00%
CAS 841205-47-8
Μοριακός τύπος C19H14F3N3O3
Μοριακό βάρος 389.33
Μισή ζωή 24 ώρες
Αποτελεσματική δόση (Άνδρες) 10-20mg ανά ημέρα
Εμφάνιση λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση Το MK 2866 σας βοηθά να μαζεύετε όχι μόνο με μυς αλλά με άκαμπτο μυ που αποτρέπει τη σπατάλη των μυών
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Εφαρμογή MK-2866


Το MK-2866 χρησιμοποιεί τα αναβολικά αποτελέσματά του στον μυϊκό ιστό έτσι ώστε να είναι όχι μόνο μια πιθανή θεραπεία για την απώλεια μυϊκών παθήσεων, αλλά φέρνει απίστευτα οφέλη στους αθλητές που θέλουν να χτίσουν μυς. Είναι επίσης ένας παράγοντας για τη μείωση του εκφυλισμού κατά τους χρόνους ανάκαμψης από σοβαρή χειρουργική επέμβαση ή παρόμοιες καταστάσεις.

 

Το Ostarine είναι το πιο αναβολικό οποιουδήποτε SARMS, καθιστώντας την πρώτη και κύρια χρήση του για την επιθυμία να κερδίσει άπαχο μυ. Τα κέρδη στο συνολικό βάρος δεν θα είναι συγκρίσιμα με τα ογκώδη στεροειδή, ωστόσο τα συνολικά κέρδη θα είναι σχεδόν αποκλειστικά άπαχα μυϊκά.
Τα κέρδη που πραγματοποιούνται με το οστάρ είναι πολύ διατηρήσιμα και οι χρήστες γενικά βλέπουν αύξηση έως και 7 λίβρες. της άπαχης μάζας σώματος και του κύκλου των 8 εβδομάδων στις 25mg ημερησίως (εξαρτώμενη από τη διατροφή). Η συνηθέστερη δοσολογία είναι 25 mg για 8 εβδομάδες. Οι παρενέργειες που συναντά κανείς με τη χρήση στεροειδών δεν θα εμφανιστούν στον κύκλο.


Το Ostarine θα ταιριάζει κυρίως σε ένα πρωτόκολλο κοπής για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας μειώνοντας ταυτόχρονα τις θερμίδες. Ένα από τα πιο απογοητευτικά αποτελέσματα της κοπής είναι η απώλεια σκληρά κερδισμένης μυϊκής μάζας. Η πτώση του μεταβολικού ρυθμού και των ορμονικών επιπέδων (Τ3, IGF, τεστοστερόνη κλπ) με την έλλειψη θερμίδων είναι ένα τέλειο καταβολικό περιβάλλον για την απώλεια μυϊκού ιστού. Καθώς το Ostarine έχει αναβολικά αποτελέσματα, ο Dieter μπορεί να κόψει θερμίδες χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για απώλεια μυών ή δύναμης. Το Ostarine έχει επίσης δείξει αξιοσημείωτες επιδράσεις διαχωρισμού θρεπτικών συστατικών μεταξύ των χρηστών, ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να βοηθήσει σημαντικά κατά την κοπή.

MK-2866 Δοσολογία


Ο Ostarine λάμπει στην αναδίπλωση λόγω των αποτελεσμάτων της θρεπτικής κατάτμησης. Η θερμίδα χρησιμοποιείται για την κατασκευή μυών που βοηθούν στην απώλεια βάρους και στην ενίσχυση της μυϊκής μάζας και της δύναμης. Μια αναφορά στο Evolutionary.org ανέφερε ότι η καλύτερη δόση του Ostarine είναι μεταξύ 25 και 36mg ημερησίως. Σύμφωνα με τον αναθεωρητή, αυτή η δοσολογία "μου έδωσε τα μεγαλύτερα κέρδη μου στους μυς και τις καλύτερες αντλίες μυών για μια περίοδο 4 εβδομάδων".

Αυτός ο κριτικός πρόσθεσε επίσης ότι οι δόσεις υψηλότερες από 36 mg δεν φαίνεται να ενισχύουν τα κέρδη περαιτέρω.

Μετά τον κύκλο, θα πρέπει να ακολουθήσετε το συνηθισμένο πρωτόκολλό σας με Clomid, Nolvadex, Aromasin, κτλ. Για τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να εξασφαλίσετε πλήρη ανάκτηση από τον κύκλο του Ostarine.

Το MK-2886 έχει χρόνο ημιζωής 24 ωρών. Κάθε δόση πρέπει να λαμβάνεται ONCE ανά ημέρα.Ostarine

MK-2866 Προδιαγραφές:


Είδος
Προσδιορισμός Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Μια άοσμη, σχεδόν λευκή ή λευκή σκόνη πέρασμα
Προσδιορισμός Ο χρόνος κατακράτησης της μεγάλης κορυφής είναι
επιβεβαιώστε στο RS
πέρασμα
Απώλεια στο στέγνωμα Δεν υπερβαίνει το 0,5% 0,33%
Δοκιμασία (HPLC) Τουλάχιστον 99,0% 99,59%
Υπόλειμμα ανάφλεξης Δεν υπερβαίνει το 0,1% πέρασμα
Βαρέων μετάλλων Δεν υπερβαίνει τα 20 ppm πέρασμα


Άλλα συναφή SARM:


Ονομα CAS NO. Χρήση
AICAR 2627-69-2 ενεργεί εισάγοντας δεξαμενές νουκλεοσιδίων, αυξάνοντας σημαντικά τα επίπεδα αδενοσίνης κατά τη διάρκεια περιόδων διάσπασης ATP
MK2866 841205-47-8 ιατρική συνταγή για την πρόληψη της καχεξίας, της ατροφίας και της σαρκοπενίας και για τη θεραπεία αντικατάστασης ορμόνης ή τεστοσερόνης.
ΜΚ-677 15972-10-0 Μια έκκριση της ορμόνης ανάπτυξης, θεραπεία της παχυσαρκίας, μια πολλά υποσχόμενη θεραπεία για τη θεραπεία της ευθραυστότητας στους ηλικιωμένους
LGD-4033 1165910-22-4 φαρμακολογικό προφίλ παρόμοιο με αυτό του enobosarm, Ostarine, MK-2866
GW501516 317318-70-0 Για παχυσαρκία, διαβήτη, δυσλιπιδαιμία και καρδιαγγειακή νόσο
Ανδρικά (S4) 401900-40-0 μερικό αγωνιστή, προοριζόμενο κυρίως για θεραπεία καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη
SR9009 1379686-30-2 υπό ανάπτυξη στο The Scripps Research Institute (TSRI), αυξάνει το επίπεδο μεταβολικής δραστηριότητας στους σκελετικούς μύες των ποντικών
RAD140 1182367-47-0 Νέα γενιά για την απόκτηση μάζας και κοπής άκρων
YK11 431579-34-9 YK11: ένας αναστολέας SARM και αναστολέας μυοστατίνης


Συσκευασία και παράδοση


Κανόνες ναυτιλίας

Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να αποσταλούν παγκοσμίως και για να διασφαλιστεί η πίστη και η διακριτικότητα του πελάτη μας, τηρούμε τους ακόλουθους κανόνες:

Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε στα αποστολέα μας το όνομα της εταιρείας μας ή οποιοδήποτε περιεχόμενο που συνεπάγεται φαρμακείο.

Χρησιμοποιούμε σχεδιασμένες διακριτικές μεθόδους συσκευασίας ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα, καθολική και ασφαλής.

Κάνουμε συνεχείς αλλαγές στους τύπους συσκευασιών που χρησιμοποιούμε, επιτυγχάνοντας έτσι μέγιστη επιτυχία στη διαδικασία παράδοσης.

Χρησιμοποιούμε μικρά πακέτα για να αυξήσουμε ένα χαμηλότερο επίπεδο ευπάθειας.

Στέλνουμε τα προϊόντα σε πρωτότυπα κουτιά από χαρτόνι για να εξασφαλίσουμε ένα υγιές και οικολογικό μέσο.

 

Διακριτικότητα της δέσμης

Για να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των πελατών μας, όλα τα πακέτα αποστέλλονται με μέγιστη διακριτικότητα. Αφού αφαιρεθούν τα προϊόντα από τα αρχικά τους κιβώτια, ανασυσκευάζονται με μεγάλη προσοχή και προφύλαξη, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο όγκος αποστολής και να διασφαλιστεί η ακεραιότητά τους. Ως αποτέλεσμα, το πακέτο έχει το βέλτιστο μέγεθος και δεν περιέχει πληροφορίες σχετικά με το όνομα ή το περιεχόμενο του οργανισμού.


Χρονικό πλαίσιο αποστολής

Τα προϊόντα παραδίδονται από την Registere Regular Airmail και απαιτούν την υπογραφή των πελατών μας κατά την άφιξη. Το μέσο χρονικό πλαίσιο παράδοσης στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι 7-20 εργάσιμες ημέρες και 7-14 εργάσιμες ημέρες σε ευρωπαϊκές χώρες. Σε περίπτωση καθυστέρησης των παραγγελιών λόγω προσαρμοσμένων διαδικασιών, στείλτε μας την επιστολή κατάσχεσης και εμείς θα κάνουμε τα απαραίτητα καταλύματα. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν παραδοθούν στο καθορισμένο χρονικό διάστημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας γράφοντας ένα εισιτήριο με τον αριθμό παραγγελίας σας. Εάν δεν μπορείτε να μας δώσετε τον αριθμό παραγγελίας, αναφέρατε το όνομά σας, τη διεύθυνση παράδοσης και την κατά προσέγγιση ημερομηνία που έχετε πληρώσει για την παραγγελία σας.


108

Hot Tags: ostarine mk2866 σκόνη sarm, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρικό εμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like