MK677 MK-677 Sarms Powder

Το MK677 είναι πολύ δημοφιλές σε όσους δεν τους αρέσουν οι ενέσεις επειδή έχουν από του στόματος βιοδιαθεσιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ληφθεί από το στόμα χωρίς να προκαλέσει οποιαδήποτε τοξικότητα στο ήπαρ, ή να μεταβολιστεί πολύ γρήγορα από το σώμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος


99% Καθαρότητα Sarms Raw Powder MK677


Θέλετε να πάρετε την καθαρή σκόνη στεροειδών, το στεροειδές έλαιο, τη σκόνη και τα πεπτίδια, και στη συνέχεια θα βρείτε τη σωστή θέση. Παρέχουμε επίσης τις τεχνικές οδηγίες για το πώς να το στεροειδές homebrew.

Αν νομίζετε ότι είναι ενοχλητικό για το homebrew, τότε μπορούμε να τα μαγειρέψουμε καλά, είναι το ημιτελημένο στεροειδές έλαιο, απλά πρέπει να τα φιλτράρετε πριν χρησιμοποιήσετε. Ή μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας εμπορικό σήμα.

Από cousre, μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να φιλτράρετε βήμα προς βήμα και να παρέχετε τα φίλτρα.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες , παρακαλώ donot διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


192


MK677 Γρήγορες λεπτομέρειες


Το μεσυλικό Ibutamoren (ΜΚ-677) είναι ένα από του στόματος ενεργό μη πεπτιδικό παράγοντα έκκρισης ορμόνης ανάπτυξης (GH). Το Nutrobal (Mk-677) βρέθηκε πολύ ασφαλές. Πρόκειται για μια καταπληκτική στοίβα κοπής με Cardarine και Andarine, η οποία θα βοηθήσει να λιώσει το επίμονο λίπος και να αυξήσει τη μυϊκή σας μάζα.


όνομα προϊόντος MK677
Ψευδώνυμο ΜΚ-677, Ibutamoren Mesylate
Καθαρότητα 99,00%
CAS 159752-10-0
Μοριακός τύπος C28H40N4O8S2
Μοριακό βάρος 624.77
Μισή ζωή 24 ώρες
Αποτελεσματική δόση 25mg την ημέρα
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Χρήση bodybuilding, κέρδος μυών
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Εφαρμογή MK-677


1. Αντοχή: Πολλοί αθλητές αντοχής έχουν παγιδευτεί κατά τη διάρκεια των χρόνων για την ανθρώπινη ορεινή ανάπτυξη, έτσι φυσικά, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το nutrobal θα λειτουργούσε όμορφα για το σκοπό αυτό. Τοποθετήστε το με 20 milligrams (mg) μια ημέρα καρδαρίνης για μια θανατηφόρα στοίβα αντοχής και ξεριζώστε τον ανταγωνισμό σας στον επόμενο αγώνα ποδηλάτου / δρόμου.


2. Απώλεια λίπους: Το Nutrobal είναι τόσο καλό για να αποτρέψει την αύξηση του λίπους και την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, ότι είναι σχεδόν αδύνατο να πάρει σωματικό λίπος σε αυτό. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε αυτά τα αποτελέσματα ακόμα περισσότερο - στοιβάξτε το με το andarine και το cardarine για να πάρετε μια θανατηφόρα τριπλή στοίβα καύσης λίπους.


3. Κέρδος μαζικής: Το να είσαι ικανός να κερδίσεις μάζα χωρίς τον φόβο να μαζέψεις τη μέτρηση σωματικού λίπους είναι κάτι που όλοι θέλουμε, αλλά αν δεν έχεις τεράστια γενετική, είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις. Το Nutrobal εξομαλύνει το πεδίο παιχνιδιού όταν στοιβάζεται με LGD και αναβολικά στεροειδή.


4. Συνολική υγεία: Το Nutrobal μπορεί να δώσει μια βελτιωμένη διάθεση, ύπνο, επίπεδα χοληστερόλης, επούλωση τραυμάτων και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Τοποθετήστε το με το N2guard, το Ostarine και το HCGenerate ES για να πάρετε μια τέλεια στοίβα για όσους έχουν αφήσει το σώμα τους να πάει λόγω τραυματισμού ή που βρίσκονται μεταξύ των κύκλων και θέλουν να βελτιώσουν τη συνολική τους υγεία χωρίς να διακινδυνεύσουν τη χρήση αναβολικών στεροειδών και να υποχωρήσουν.


5. Βελτιώνει τον ύπνο: Μια μελέτη έδειξε ότι τόσο στους νεότερους όσο και στους ηλικιωμένους, το ibutamoren βελτίωσε την ποιότητα του ύπνου και τη διάρκεια του ύπνου REM (ταχεία κίνηση των ματιών).

Εκτός από τις επιστημονικές μελέτες, υπήρξαν πολλές αναφορές για υποκειμενικές βελτιώσεις στην ποιότητα του ύπνου, σε διάφορα online φόρουμ.


6. Νοοτροπικές επιδράσεις: Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το ibutamoren ως νοοτροπικό επειδή δρα στον υποδοχέα γκρελίνης, ο οποίος έχει νοοτροπικά αποτελέσματα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα αποτελέσματα στη δημοσίευση στη γκρελίνη. Η επιστήμη είναι, ωστόσο, ακόμη να μελετήσει εάν και πώς ibutamoren επηρεάζει τις γνωστικές επιδόσεις.

Δύο έμμεσοι μηχανισμοί με τους οποίους το ibutamoren μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία του εγκεφάλου:

Το Ibutamoren αυξάνει επίσης τη διάρκεια του ύπνου REM και την ποιότητα ύπνου. Και γνωρίζουμε ότι ο ύπνος είναι απαραίτητος για την καλή γνωστική λειτουργία.


MK677 Δοσολογία


Ο χρόνος ημίσειας ζωής του Nutrobal είναι ένα ισχυρό 24 ώρες, οπότε μία δόση ημερησίως είναι το μόνο που χρειάζεται.

Συνιστάται να παίρνετε το Nutrobal όταν ξυπνάτε, με άδειο στομάχι πριν φάτε πρωινό,


Η ερευνητική χημική υγρή μορφή λαμβάνεται από το στόμα - απλώς πλένετε το στο στόμα σας και καταπιείτε. στη συνέχεια κυνηγήστε με λίγο χυμό ή νερό. Μην ανακατεύεις.

Η ιδανική δόση λήψης του NutroBal είναι μεταξύ 5 και 25 χιλιοστογραμμάρια ημερησίως σε έναν κύκλο 10 εβδομάδων.


mk677 powder


MK677 COA


ΔΟΚΙΜΗ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ταυτοποίηση Φάσμα υπεριώδους Θετικός
Χαρακτηριστικά Λευκή κρυσταλλική σκόνη συμμορφώνομαι
Σημείο τήξης 32-37 ° C 33-36 ° C
Ειδική οπτική περιστροφή + 77 ° ± 82 ° + 79,3 °
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,15%
Χημική δοκιμή 97 ~ 103% 99,08%
Ελεύθερο επτανοϊκό οξύ ≤0,2% 0,10%
Σχετικές ουσίες ≤2% Πέρασμα
Οι υπολειμματικοί διαλύτες (GC) Μεθανόλη ≤100 ppm ΠέρασμαΣειρά SARM
MK-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
S-23 CAS 1010396-29-8
GW501516 (GSK-516, Endurobol) CAS 317318-70-0
ΜΚ-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Ανταρίνη, GTX-007) CAS 401900-40-1
LGD-4033 CAS 1165910-22-4
SR9009 CAS 1379686-30-2
SR9011 CAS 1379686-29-9
YK-11 CAS 431579-34-9
RAD140 CAS 1182367-47-0


Συχνές ερωτήσεις


Q1: Είστε κατασκευαστής;

Α: Ναι, κατασκευάζουμε προϊόντα χύμα στο εργοστάσιό μας και παράγουμε προϊόντα μικρής ποσότητας και σύνθεσης πελατών στο εργαστήριό μας.


Q2: Διαθέτετε απόθεμα;

Α: Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το απόθεμα, οπότε θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα. Ωστόσο, για ορισμένα σπάνια προϊόντα, δεν θα διατηρήσουμε το απόθεμα και χρειάζεται χρόνο για να συνθέσουμε.


Ε3: Ποια πιστοποιητικά και έγγραφα προσφέρετε;

Α: Υπάρχει κάποια τεχνική τεκμηρίωση, όπως COA, HPLC κ.λπ.


Ε4: Γιατί πρέπει να σας επιλέξω;

Α: Ισχυρή τεχνική υποστήριξη - προέρχεται από το εξειδικευμένο και πλήρως έμπειρο προσωπικό μας, που εργάζεται στη χημική βιομηχανία για πάνω από 5 χρόνια, κατά μέσο όρο.

Αυστηρός έλεγχος ποιότητας-έρχεται από το εκλεπτυσμένο σύστημα διαχείρισης.

Επαγγελματική και ζεστή ομάδα πωλήσεων - αφού πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο

Γρήγορη ανταπόκριση και εξαιρετική προπώληση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση - δεδομένου ότι πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν όλες τις καλύτερες υπηρεσίες


Q5: Μπορώ να πάρω την καλύτερη τιμή από εσάς;

Α: Φυσικά. Δεν κυνηγάμε υπερβολικά κέρδη και πάντα προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είστε καλοί στην διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διασκέδαση των διαπραγματεύσεων. Απλά μην το καταστήσετε πολύ σκληρό!


Ε6: Πώς πρέπει να πληρώσω;

Α: Δεχόμαστε κάθε είδους τρόπους πληρωμής. όπως η δυτική ένωση, το gram χρημάτων, το bitcoin και το TT.

 

Q7: Παρέχετε δωρεάν δείγμα;

Α: Ναι, μπορούμε να παράσχουμε δωρεάν δείγμα αν διαθέτουμε απόθεμα, απλώς πρέπει να καλύψετε το κόστος παράδοσης.


Πώς να κάνετε μια παραγγελία:

 

1, Πείτε μου την ποσότητα και το περιεχόμενο που χρειάζεστε, θα σας δώσω την προσφορά μου. Εάν η ποσότητα είναι μεγάλη, θα πάρετε μια έκπτωση ή ένα μικρό δώρο.

 

2, Όταν συμφωνείτε με την προσφορά μου.pay από την Western Union, το Money Gram, το T / T ή το Bitcoin.στέψτε μου το έγγραφο παραλαβής ή το MTCN.

 

3, Στείλτε μου τις πληροφορίες παράδοσης (όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου κλπ.)

 

4, Όταν λάβουμε την πληρωμή, θα κανονίσω την παράδοση για εσάς.

 

5, Εντός 1-2 ημερών, η συσκευασία των εικόνων και ο αριθμός καταδίωξης θα σας αποσταλούν.

 

6, Κάθε πρωί θα ελέγξω τις πληροφορίες παρακολούθησης για εσάς, μέχρι 4-7 ημέρες αργότερα θα πάρετε το δέμα σας.

 

7, Αν δυστυχώς, είναι καθυστέρηση από το έθιμο, υποσχόμαστε να σας παραχωρήσουμε. (Αν και η πιθανότητα κράτησης σχεδόν δεν υπάρχει)

 

8, Όταν παίρνετε το δέμα, οποτεδήποτε έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, θα σας βοηθήσουμε.

 

Αν έχετε περαιτέρω ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου wickr: puresteroid whatsapp + 8613302415760

email cindy1114@yccreate.commk677 SARM


Hot Tags: mk677 mk-677 σκόνη σαρμ, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like