LGD4033 Sarm Powder

Το Ligandrol είναι ένας εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα ανδρογόνων (SARM) που είναι δημοφιλής μεταξύ των bodybuilders και των αθλητών τόσο για τη διόγκωση όσο και για την κοπή. Σε δόσεις των 10 mg ημερησίως, το συμπλήρωμα έχει αποδειχθεί ότι οδηγεί σε 5 με 10 λίβρες κέρδους άλιπης μάζας κάθε μήνα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Sarms Raw Powder LGD4033 χωρίς παρενέργειες


Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας για τη συσκευασία με τα καλύτερα διακριτικά και πακέτα μυστικότητας. Και επαρκές απόθεμα για να εξασφαλίσετε ότι το δέμα μπορεί να παραδοθεί στο χέρι σας γρήγορα και με ασφάλεια. Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


192


LGD-4033 Σύντομες λεπτομέρειες


Το LGD4033 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τη διόγκωση όσο και για την κοπή, η LGD έχει δείξει τη μεγαλύτερη δυνατότητα οποιασδήποτε SARM να θέσει σε μέγεθος που θα μπορούσε να θεωρηθεί χύμα. Αυτό φυσικά θα εξαρτάται από τη διατροφή που χρησιμοποιείται. Χρήστες που έχουν βιώσει περισσότερα από 10 λίβρες. αυξάνει και έχει σημειώσει σημαντική αύξηση στην πρόσληψη θερμίδων.


όνομα προϊόντος LGD-4033
Ψευδώνυμο Ligandrol, LGD4033
Καθαρότητα 99,00%
CAS 1165910-22-4
Μοριακός τύπος C14H12F6N2O
Μοριακό βάρος 338.25
Αποτελεσματική δόση 10-22 mg
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Χρήση bodybuilding, κέρδος μυών
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Τα αποτελέσματα του LGD-4033


Στους bodybuilding και τους αθλητικούς κόσμους, το Ligandrol LGD 4033 χρησιμοποιείται ως ελεύθερη εναλλακτική λύση έναντι των στεροειδών.


Το LGD-4033 είναι σχετικά ισχυρό σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα. Έχει αναβολική / ανδρογόνο αναλογία περίπου 10: 1. Για να τεθεί αυτός ο λόγος σε προοπτική, η αναλογία τεστοστερόνης είναι 1: 1. Ορισμένες πηγές υποστηρίζουν επίσης ότι η Ligandrol είναι 11 φορές ισχυρότερη από τη δημοφιλή ανταγωνιστή της, την Ostarine.


LGD-4033 Εφαρμογή


Το LGD μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόγκωση, την ανασύνθεση και την κοπή. Διαθέτει την ικανότητα να προσθέτει μέγεθος μειώνοντας ταυτόχρονα το σωματικό λίπος, παρόμοιο με το πριμπόλ. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό που διαθέτει είναι ότι μπορεί να διαρκέσει έως και 12 εβδομάδες, ενώ τα περισσότερα στοματικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για περιόδους 4-6 εβδομάδων. Το LGD παράγει σταθερά κέρδη καθόλη τη διάρκεια των 12 εβδομάδων και παρέχει στο χρήστη μια γενική αίσθηση ευεξίας όπου αισθάνεστε άριστοι καθ 'όλη τη διάρκεια της χρήσης. Έχει αναβολικές ιδιότητες χωρίς τις αναβολικές παρενέργειες.


Το LGD-4033 ενεργοποιείται επίσης πολύ γρήγορα και γενικά θα αρχίσει να εμφανίζει αποτελέσματα κατά την πρώτη εβδομάδα χρήσης. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την αντοχή, γεγονός που θα επιτρέψει την αύξηση της παραγωγής κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, με αποτέλεσμα περισσότερα κέρδη να γίνονται. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν την LGD ιδανική για κάθε χρήστη, διότι παρέχει μια εξαιρετική εκκίνηση και έχει μια συγγένεια για να παράγει κέρδη ποιότητας που δείχνουν ότι είναι πολύ καθαρά, αλλά εξακολουθούν να είναι σημαντικά.


Ογκώνοντας

Το LGD έχει δείξει τη μεγαλύτερη δυνατότητα οποιασδήποτε SARM να θέσει σε μέγεθος το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί χύμα. Αυτό φυσικά θα εξαρτάται από τη διατροφή που χρησιμοποιείται. Χρήστες που έχουν βιώσει περισσότερα από 10 λίβρες. αυξάνει και έχει σημειώσει σημαντική αύξηση στην πρόσληψη θερμίδων. Η πιθανότητα αυτού του μεγέθους είναι παρούσα με τη χρήση του LGD. Μια συνιστώμενη δόση για αυτόν τον τύπο στόχου θα ήταν 5-10 mg ημέρα για 8 εβδομάδες.

 

Recomp

Το LGD φαίνεται να λάμπει με αυτή τη μέθοδο. Πολλοί έχουν δει αύξηση της άπαχης σωματικής μάζας και μείωση του σωματικού λίπους. Το LGD φαίνεται να λειτουργεί το καλύτερο με αυτή τη μέθοδο. Το Ran σε συνδυασμό με άλλα SARMS, όπως το cardarine (GW-501516), θα αυξήσει μόνο την πιθανότητα μιας ισχυρότερης recomp. Οι συνιστώμενες δόσεις για επανασχηματισμό θα ήταν 5-8 mg ημερησίως για 8 εβδομάδες.

 

Τομή

Το LGD μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την κοπή. Θα λάμψει περισσότερο-έτσι εάν έτρεξε σε συνδυασμό με SARMS S-4 και Cardarine (GW-501516). Αυτό θα ήταν παρόμοιο με μια τριπλή στοίβα SARMS που κανονικά έτρεξε με Ostarine, εκτός από την πιθανότητα να τοποθετηθεί περισσότερο μέγεθος κατά την κοπή. Μια καλή δόση για αυτή τη μέθοδο θα ήταν 3-5 mg την ημέρα για 8 εβδομάδες.


LGD4033 Δοσολογία


Το LGD-4033 πρέπει να χορηγείται σε δόση 10 mg ημερησίως, το οποίο λαμβάνεται από το στόμα μία φορά την ημέρα το πρωί. Το LGD πρέπει να διαρκέσει 8-12 εβδομάδες, με 12 εβδομάδες να είναι ιδανικές. Ένας τέλειος συνδυασμός για απώλεια λίπους είναι το LGD-4033 με το Andarine (S-4).


lgd-4033


Σχετικά προϊόντα


 

Ονομα CAS NO. Χρήση
AICAR 2627-69-2 ενεργεί εισάγοντας δεξαμενές νουκλεοσιδίων,
αυξάνοντας σημαντικά τα επίπεδα αδενοσίνης κατά τη διάρκεια των περιπτώσεων καταστροφής του ATP
MK2866 841205-47-8 ιατρική συνταγή για την πρόληψη της καχεξίας, της ατροφίας,
και σαρκοπενία και για θεραπεία αντικατάστασης ορμόνης ή τεστοσερόνης.
ΜΚ-677 15972-10-0 Η έκκριση της ορμόνης ανάπτυξης, η θεραπεία της παχυσαρκίας,
μια πολλά υποσχόμενη θεραπεία για τη θεραπεία της αδυναμίας στους ηλικιωμένους
LGD-4033 1165910-22-4 φαρμακολογικό προφίλ παρόμοιο με αυτό του enobosarm, Ostarine, MK-2866
GW1516 317318-70-0 Για παχυσαρκία, διαβήτη, δυσλιπιδαιμία και καρδιαγγειακή νόσο
Ανδρικά (S4) 401900-40-0 μερικό αγωνιστή, προοριζόμενο κυρίως για θεραπεία καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη
SR9009 1379686-30-2 υπό ανάπτυξη στο Ινστιτούτο Ερευνών Scripps (TSRI),
αυξάνει το επίπεδο μεταβολικής δραστηριότητας στους σκελετικούς μύες των ποντικών
RAD140 1182367-47-0 Νέα γενιά για την απόκτηση μάζας και κοπής άκρων
YK11 431579-34-9 YK11: ένας αναστολέας SARM και αναστολέας μυοστατίνης σε ένα


Οι Υπηρεσίες μας


1. Κάθε ερώτηση θα απαντηθεί εντός 24 ωρών
2. Υψηλή ποιότητα, τα σχέδια μόδας λογικές & ανταγωνιστικές τιμές.
3. Πληρωμή: Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία μέσω: T / T, Western Union, Money Gram


Υπηρεσία μετά την πώληση1. Όλα τα προϊόντα θα έχουν αυστηρά ελεγχθεί η ποιότητα στο σπίτι πριν από το τράβηγμα.
2. Όλα τα προϊόντα θα είναι καλά συσκευασμένα πριν από τη ναυτιλία.
3. Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή
4. Ασφαλής και διακριτική αποστολή.Πολλές μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.
5. Τα δελτία διέλευσης ≥99%
6. Έχουμε το δικό μας πράκτορα / remailer / διανομέα που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλώς, και έχουμε αποθέματα εκεί για μεταφορά.Αποστολή & Παράδοση1. Τα πακέτα αποστέλλονται γενικά εντός περίπου ημερών από την παραλαβή της πληρωμής.
2. Μετά από κάθε αποστολή θα σας παρέχουμε:
3. Θα σας δώσει αριθμό παρακολούθησης μέσα σε 24 ώρες για να παρακολουθείτε το πακέτο σας online.
4. τις λίγες φωτογραφίες με την παραγγελία και τις λεπτομέρειες.
5. Σχετικά με την Προσαρμοσμένη εκκαθάριση, συσκευάσαμε με τρόπους μεταμφίεσης.Με την εμπειρία μας, την κατάλληλη και ασφαλή παράδοση, δεν θα υπάρξουν προβλήματα.
6. Επιβεβαιώνουμε την κάθαρση 99%, την επαναφορά 100%.
7. Είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη ναυτιλία για όλους τους επαναλαμβανόμενους πελάτες μας!


Ligandrol

Hot Tags: lgd4033 σκόνη sarm, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρικό εμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like