Lgd-4033 (1165910-22-4) GMP Muscle Building

Το LGD 4033 είναι ένας εκλεκτικός διαμορφωτής υποδοχέα ανδρογόνων (SARMS) και ένα νέο μη στεροειδές SARM που συνδέεται με AR με υψηλή συγγένεια (Ki = ~ 1 ηΜ) και εκλεκτικότητα. Είναι σε μια κατηγορία συνδετήρων υποδοχέα ανδρογόνου (AR) που είναι επιλεκτικός του ιστού, που αναπτύσσεται για την αντιμετώπιση της απώλειας μυών που σχετίζεται με τον καρκίνο, την οξεία και χρόνια ασθένεια και την απώλεια μυών που σχετίζεται με την ηλικία. Το LGD-4033 αναμένεται να παράγει τα θεραπευτικά οφέλη της ανοχής και της αποδοχής του ασθενούς λόγω του εκλεκτικού ιστού μηχανισμού δράσης και της οδού χορήγησης.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


Ονομα LGD-4033
Συστηματικό όνομα (IUPAC) 4 - ((Κ) -2 - ((Κ) -2,2,2-τριφθορο-1 -υδροξυαιθυλο) πυρρολιδιν-1-υλο) -2- τριφθορομεθυλο) βενζονιτρίλιο (LGD-
Αριθμός CAS 1165910-22-4
Τύπος C14H12F6N2O
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Πρότυπο ποιότητας 99% με HPLC
Σημείο τήξης 105-107 ° C
Εφαρμογή Συμπληρώματα νέας γενιάς για την απόκτηση μάζας και κοπής
Στοκ χύμα στο απόθεμα
Χημική δοκιμή HPLC, HNRM, LC-MS
3. Εφαρμογές:


Πότε να χρησιμοποιήσετε το LGD-4033

Με βάση μερικές τελευταίες μελέτες και πειράματα που έγιναν, το LGD-4033 μπορεί να ενισχύσει τη μυϊκή μάζα και να μειώσει το σωματικό λίπος. Επίσης, μπορεί να ενισχύσει τη δύναμη για καλύτερες και πιο προκλητικές επιδόσεις, ανάκτηση και γενική υγεία. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι αθλητές και οι bodybuilders χρησιμοποιούν το LGD-4033 για να τους βοηθήσουν να είναι στον καλύτερο εαυτό τους.

Για μαζική αποθήκευση

Η προτεινόμενη δόση είναι 5-10 mg ημερησίως για 8 εβδομάδες. Μια πλούσια σε πρωτεΐνες διατροφή είναι επίσης απαραίτητη, καθώς και υψηλότερη θερμιδική πρόσληψη, αν σκοπεύετε να βοδιού μέχρι 10 κιλά ή περισσότερο.

Για Κοπή

Χρησιμοποιήστε το LGD-4033 με το τριπλό πακέτο SARMS (GW-501516, S-4 και LGD-4033) για να το καταστήσετε πιο αποτελεσματικό καθώς εσείς σκοπεύετε να προσθέσετε μεγαλύτερο μέγεθος ενώ κόβετε λίπος. Η προτεινόμενη δόση είναι 3-5 mg την ημέρα για 8 εβδομάδες.

Για Recomping

Το LGD-4033 χρησιμοποιείται καλύτερα για την επανασύνδεση. Πολλοί χρήστες έχουν πει ότι έχουν παρατηρήσει μια ώθηση στην άπαχο σωματική μάζα και την απώλεια λίπους. Η χρήση του μαζί με άλλα SARMS, όπως το GW-501516 ή το Cardarine, θα σας δώσει ένα ισχυρότερο και καλύτερο recomp. Η προτεινόμενη δόση είναι 5-8 mg ανά ημέρα για 8 εβδομάδες.


Το LGD-4033 λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και τα άλλα SARM: ενεργοποιώντας επιλεκτικά τους υποδοχείς ανδρογόνων για την προώθηση της αναβολικής δραστηριότητας αποκλειστικά στους μυς και τα οστά.
Μελέτες δείχνουν ότι το LGD 4033 έχει μυς υψηλού συγγένειας και AR αντί του προστάτη, του ήπατος ή των σμηγματογόνων αδένων, γεγονός που το καθιστά ιδανικό SARM για την κατασκευή και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας και της οστικής πυκνότητας.
Το LGD-4033 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κοπή. Θα λάμψει περισσότερο-έτσι εάν έτρεξε σε συνδυασμό με S4 και Cardarine . Αυτό θα ήταν παρόμοιο με μια τριπλή στοίβα SARMS που κανονικά έτρεξε με Ostarine, εκτός από την πιθανότητα να τοποθετηθεί περισσότερο μέγεθος κατά την κοπή.4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA

MK-677-Ibutamoren coa


5. Συσκευασία & Παράδοση

 


1.Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω τα στοιχεία που ψάχνετε, την ποσότητα και τη χώρα προορισμού.
2. Στέλνουμε τη λεπτομερή τιμή του προϊόντος μας και προσφέρουμε την κατάλληλη μέθοδο αποστολής για την αναφορά σας.
3. Επιβεβαιώνετε την παραγγελία και πληρώνετε χρήματα 100% εκ των προτέρων και στείλτε μας την αναλυτική διεύθυνση.
4. Θα συσκευάσουμε το δέμα σας και θα κανονίσουμε την αποστολή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας
5. Μόλις αποστέλλεται το δέμα, θα σας προσφέρω την εικόνα του αποστολέα, τον αριθμό παρακολούθησης και τον ιστότοπο παρακολούθησης.
6. Αφού λάβετε το δέμα, θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Hot Tags: lgd-4033 (1165910-22-4) gmp κατασκευή μυών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like