Andarine S4 σκόνη Sarm

Το S4 (ANDARINE) είναι ένα SARM που αναπτύχθηκε για τη θεραπεία της μυϊκής σπατάλης, της οστεοπόρωσης και της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη. Το S4 είναι αποτελεσματικό όχι μόνο στη διατήρηση της άλιπης σωματικής μάζας, αλλά και στην αύξηση του σωματικού λίπους, μειώνοντας παράλληλα το σωματικό λίπος.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Sarm σκόνη Andarine S-4 για κοπή


Μπορείτε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε αμφιβολία αμφιβάλλετε και θα απαντήσουμε μέσα σε 12 ώρες.
Μπορούμε να προσφέρουμε ποικιλία διακριτικών πακέτων για την επιλογή σας, μπορούμε επίσης να δώσουμε συμβουλές σχετικά με το πακέτο και την έκφραση που είναι η ασφαλέστερη για τη χώρα σας σύμφωνα με την πολυετή πείρα μας.
Όλες οι παραδόσεις μας είναι συσκευασμένες απλά χωρίς περιγραφές ή εταιρικά ονόματα. Κανένας άλλος δεν ξέρει τι είναι μέσα. Μπορούν να προσφερθούν οι παλιοί αριθμοί παρακολούθησης της χώρας σας για αναφορά.

wickr: puresteroid

Skype: +8613302415760

whatsapp: +8613302415760

email: cindy1114@yccreate.com


143


Andarine S-4 Γρήγορες λεπτομέρειες


Η ανδρίνη είναι ένας από του στόματος δραστικός μερικός αγωνιστής για τους υποδοχείς ανδρογόνων. Είναι λιγότερο ισχυρό τόσο σε αναβολικά όσο και σε ανδρογόνα αποτελέσματα από άλλα SARM. Σε ένα ζωικό μοντέλο καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη, η ανδρική απεδείχθη ότι μειώνει το βάρος του προστάτη με παρόμοια αποτελεσματικότητα με την finasteride. οποιαδήποτε μείωση στη μυϊκή μάζα ή αντι-ανδρογονικές παρενέργειες.


όνομα προϊόντος Andarine
Ψευδώνυμο S-4, S4, GTX-007
Καθαρότητα 99,00%
CAS 841205-47-8
Μοριακός τύπος C19H18F3N3O6
Μοριακό βάρος 441,36
Μισή ζωή 4-6 ώρες
Αποτελεσματική δόση (Άνδρες) 50-75 mg
Εμφάνιση Πυκνή κίτρινη σκόνη
Χρήση μυϊκή σπατάλη, μείωση σωματικού λίπους
Πρότυπο USP
Στοκ Μαζικό απόθεμα
Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Εφαρμογή Andarine


  1. Για κοπή (καλύτερη χρήση του S4)


    Οι ιδιότητες του Andarine είναι πολύ ίδιες με τα στεροειδή Anavar και Winstrol, η μόνη διαφορά είναι ότι το S4 μπορεί να προσφέρει καλύτερα κέρδη άπαχου μυός. Το S4 παρουσιάζει την ίδια ομοιότητα σύνδεσης με την AR, με αποτέλεσμα παρόμοιες επιδράσεις καύσης λίπους. Το S4 μπορεί επίσης να ελαχιστοποιήσει την LPL (λιποπρωτεϊνική λιπάση) - ένα ένζυμο που προκαλεί συσσώρευση λιπιδίων.
    Επιπλέον, το Andarine μειώνει επίσης το λίπος ενώ διατηρεί και ακόμα ενισχύει τη μυϊκή μάζα σε ένα υποαλικολικό περιβάλλον. Βελτιώνει επίσης την αγγειότητα για εκείνη την "αισθητική" εμφάνιση με ελάχιστη έως μηδενική κατακράτηση νερού. Σε αντίθεση με τα στεροειδή, δεν θα επηρεάσει τις αρθρώσεις σας, αλλά θα ενισχύσει μάζα μυών και δύναμη αντ 'αυτού. Μπορείτε επίσης να πείτε αντίο στις επώδυνες αντλίες.
    Συνιστώμενη δοσολογία: 50 mg για 6-8 εβδομάδες.
    Πάρτε 2 ημέρες μακριά όταν παίρνετε το S4 (επαναλάβετε τον κύκλο μετά το διάλειμμα 2 ημερών) για να αποφύγετε τις παρενέργειες της όρασης.


2.Για την επανεξέταση
Χρησιμοποιήστε το S4 με ένα πιο αναβολικό SARM όπως το Ostarine για καλύτερα αποτελέσματα recomp, καθώς στοχεύετε να κερδίσετε μυς ενώ χάνετε λίπος. Η συνιστώμενη δόση είναι 50-75 mg για 4 έως 8 εβδομάδες.


3. Για τα άπαχα μυς και τα οφέλη της δύναμης (χωρίς φουσκώματα)

Λόγω της ανδρογονικότητάς του στον μυϊκό ιστό, το S-4 είναι ένας καλός παράγοντας για την αύξηση της αντοχής χωρίς φούσκωμα και μεγάλες αυξήσεις του βάρους. Η δόση των 50mg + είναι το γλυκό σημείο για τέτοια κέρδη.

Επίσης, όπως το στοματικό στεροειδές Anavar (Var), το κέρδος βάρους με το S4 μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο σε σύγκριση με τα διογκωτικά στεροειδή όπως το deca ή το Superdrol, αλλά τι η άλιπη μάζα και η ισχύς που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του κύκλου διατηρούνται και δεν χάνονται μετά τον κύκλο.


Andarine S4 Stacking:


Το Andarine μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνο του, αλλά λειτουργεί ακόμα καλύτερα όταν στοιβάζεται, επειδή διαφορετικά φάρμακα και ενώσεις θα λειτουργήσουν σε συνέργεια. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να στοιβάζετε το andarine, το οποίο θα περιγράψω παρακάτω. Όλα τα παραδείγματα χιλιοστογράμματος (mg) είναι ημερήσιες δόσεις και μπορείτε να εκτελέσετε ανδρικά για 12 εβδομάδες κάθε φορά.


1. Αντοχή: μπορείτε να στοιβάζετε το αντιαρίνη σε χαμηλή δόση με καρδαρίνη (GW 501516) στα 20mg ημερησίως για αύξηση της αντοχής.


2. Απώλεια λίπους: η καλύτερη στοίβα τεμαχισμού θα ήταν ο συνδυασμός των 20mg καραρίνης με 50-75mg ανδροειδούς. Αυτός ο συνδυασμός είναι γνωστός ως μια ισχυρή στοίβα "κοπής".


3. Στοίβα αναβολικών στεροειδών: Η στοίβαξη του andarine ως μέρος ενός κύκλου αναβολικών στεροειδών είναι ένας καλός τρόπος για να βοηθήσετε στην αύξηση της αντοχής και της άπαχου μυϊκής μάζας χωρίς να δώσετε πρόσθετες παρενέργειες στον κύκλο σας.


4. Ως αυτόνομο: η Ανδαρίνη χρησιμοποιείται από μόνη της στα 50-75mg. Είναι, κατά τη γνώμη μου, ένα από τα καλύτερα SARM για την αύξηση της δύναμης γρήγορα. Θα μετακινήσετε περισσότερο βάρος μέσα σε 1-2 εβδομάδες και οι ανεπιθύμητες ενέργειες θα είναι ελάχιστες.


andarineΆλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουνΣτεροειδή σκόνη Πεπτίδια Προ-αναμεμιγμένο έλαιο στεροειδών Προγεμισμένο από του στόματος έλαιο
Οξική τρανbolbolone GHRP-2 100 mg / ml Οξική Τρενοβολόνη 50 mg / ml Dianabol
Trenbolone Enanthate GHRP-6 250 mg / ml Enanthate τεστοστερόνης 25 mg / ml anavar
Enanthate τεστοστερόνης GH 176-191 100 mg / ml Masteron 50 mg / ml winstrol
Sustanon 250 Ipamorelin 300 mg / ml Deca-Durabolin 50 mg / ml Anadrol
Προπιονικός εστέρας της δροστανόλης IGF-1 LR3 300 mg / ml Equipoise 50 mg / ml Proviron
Οξεική μεθενολόνη Melanotan II 100 mg / ml Primobolon 20 mg / ml Nolvadex
Νανδρολόνη δεκανοϊκό CJC 1295 100 mg / ml Test Prop 5 mg / ml Armidex
Dianabol PEG-MGF 200 mg / ml NPP 50 mg / ml Clomid
Anavar MGF 300 mg / ml Sustanon 25 mg / ml TurinabolΠώς εγγυόμαστε την ασφαλή παράδοση

 

1. Σχεδιασμένες Διακριτικές μέθοδοι συσκευασίας ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα, καθολική και ασφαλής.

 

2. Το όνομα της εταιρείας και άλλα περιεχόμενα που σχετίζονται με τη φαρμακοποιία δεν θα εμφανίζονται στα πακέτα.

3. Ο τρόπος συσκευασίας και το όνομα του αποστολέα αλλάζουν τακτικά για ασφαλή παράδοση.

 

4. Τα αγροτεμάχια μπορούν να παραδοθούν από ολόκληρες πόλεις της Κίνας, Guangzhou, shanghai, Hongkong κ.λπ. Έτσι, το όνομα του αποστολέα είναι μεταβλητό, τότε δεν χρειάζεται να προετοιμάσετε πολλαπλή διεύθυνση αποστολής.

 

5. Τα πακέτα είναι μικρά για να αποφύγουν τα ερωτήματα που δεν έχουν τύχει. Εάν η παραγγελία είναι μεγάλη, τότε θα χωριστεί σε δύο ή περισσότερα πακέτα

 

6. Ακόμη και αν το δέμα δυστυχώς κατασχεθεί, υποσχόμαστε να κάνουμε 100% αποστολή.


FA Q


1. Τι υπηρεσίες προσφέρετε;
Μπορούμε να προσφέρουμε τα Προσαρμοσμένα Προιόντα, τα ημικατεργασμένα προϊόντα, ακατέργαστη σκόνη στεροειδών ορμονών. Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε με τυποποιήσεις, μείγματα και συσκευασία κατά παραγγελία. Είμαστε η πλήρης πηγή σας για τα πιο δυνατά και δημοφιλή φυσικά συστατικά του σήμερα και του αύριο. Με εμπειρία από περισσότερα από 500 προϊόντα τύπου, αν μπορείτε να οραματιστείτε ένα λειτουργικό προϊόν, μπορούμε να το κάνουμε αυτό.
2. ΠΩΣ κάνω μια παραγγελία;
Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email.We θα σας συνδέσει με έναν από τους διευθυντές μας που θα χαρεί να σας βοηθήσει με την παραγγελία σας.Rip Cut 175 Mg / Ml Homebrew Ενέσιμη Oil Rip Cut 175
3. Πότε θα παραδοθεί η παραγγελία μου;
Τα προϊόντα που βρίσκονται στο απόθεμα συνήθως αποστέλλονται εντός 24 ωρών από την παραλαβή και την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Εάν ένα προϊόν δεν είναι σε απόθεμα, ο χρόνος ανακύκλωσης ποικίλλει, αλλά γενικά είναι περίπου 1-3 εβδομάδες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
4. Πουλάτε μικρές ποσότητες στους τελικούς χρήστες;
Δεχόμαστε οποιαδήποτε ποσότητα για παραγγελία, από γραμμάρια σε τόνους.
5. Έχετε την ταυτότητα δοκιμής των προϊόντων σας;

Ναι, δοκιμάζουμε την ταυτότητα για όλες τις εισερχόμενες πρώτες ύλες πριν από την παραγωγή των αποσπασμάτων στη χώρα προέλευσης. Το αναγνωριστικό δοκιμής πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε επεξεργασίας μας βοηθά να σας παραδώσει τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.


andarine sarm

Hot Tags: andarine s4 σκόνη sarm, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like