Andarine S-4 Powder Sarms για την παραγωγή Cardio In Fitness

Η Andarine (S-4) είναι ένα από τα αγαπημένα μου SARMS στην αγορά. Όπως όλα τα SARM, η Ανταρίνη είναι ένας εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα ανδρογόνου. Το πλήρες όνομα του είναι το S-40503, και έγινε γρήγορα γνωστό ως S-4, ενώ οι ισχυρότερες εκδόσεις έχουν χαρακτηριστεί ως Andarine. Το Andarine αναπτύχθηκε από την ιαπωνική φαρμακευτική εταιρεία Kaken Pharmaceuticals και είχε ως στόχο τη θεραπεία της οστεοπόρωσης. Στον κόσμο μας, το andarine έχει ληφθεί από τους bodybuilders και τους αρουραίους του γυμναστηρίου τα τελευταία χρόνια ως τρόπος να πάρουν τα κέρδη τους στο επόμενο επίπεδο. ως αποτέλεσμα, έχει απαγορευτεί από δοκιμασμένους διαγωνισμούς και οργανωμένο αθλητισμό. Αν και κάποιοι λένε ότι το andarine είναι ίσως το πιο συγκρίσιμο με τα στεροειδή όπως το winstrol ή το anavar όσον αφορά τις αισθητικές επιδράσεις στο σώμα, δεν είναι στεροειδές.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


Όνομα: Andarine (S-4)

Συνώνυμα: Ν- [4-Νιτρο-3- (τριφθορομεθυλ) -Ν- (4-νιτρο-3-τριφθορομεθυλ- φαινυλο] - (2S) -3- [4- (ακετυλαμινο) φαινοξυ] -2-υδροξυ- 2- μεθυλοπροπαναμίδιο · οσταρίνη · (2Κ) -3- (4- Κυανοφαινοξυ) τριφθορομεθυλο) φαινυλο] -2-υδροξυ-2-μεθυλοπροπαναμίδιο Προπαναμίδιο 3- [4- (ακετυλαμινο) φαινοξυ] -2-υδροξυ-2-μεθυλο-Ν- [4-νιτρο-3- (τριφθορομεθυλο) φαινυλο] , (2S) -; sarM s4
CAS: 401900-40-1
MF: C19H18F3N3O6
ΜΒ: 441,36

Μοριακή δομή: Απαλή Κίτρινη SARM Στερεοειδής Σκόνη Ανδρικά (S-4) για τη θεραπεία της απώλειας μυών 401900-40-1

API · Αμίνες · Αρωματιστικά · Χειρικά Αντιδραστήρια · Ενδιάμεσα & Φτηνές Χημικές ουσίες · Φαρμακευτικά
Χημικές ιδιότητες: Ανοικτό κίτρινο στερεό
Δοκιμασία: 98%
Χρήση: Είναι ένας ισχυρός ρυθμιστής υποδοχέα ανδρογόνου ιστού (SARM). Το Andarine (S4) αναπτύχθηκε από την GTX Inc. για τη θεραπεία της μυϊκής σπατάλης, της οστεοπόρωσης και της ΒΡΗ (μεγέθυνση του προστάτη). Ανήκει στην τάξη των φαρμάκων που ονομάζονται SARM - ειδικοί ρυθμιστές των ανδρογόνων υποδοχέα. Σήμερα, χρησιμοποιείται ευρέως και πωλείται ως ερευνητικό χημικό προϊόν, το οποίο χρησιμοποιείται από αθλητές που επιδιώκουν να αποκτήσουν όλα τα οφέλη από τη δύναμη και τα άπαχα μυϊκά κέρδη χωρίς τις βλαβερές παρενέργειες που παρατηρούνται με τα αναβολικά στεροειδή. Επιπλέον, το andarine χρησιμοποιείται επίσης ως μέρος των σωληνώσεων στεροειδών για τη βελτίωση ενός κύκλου χωρίς προσθήκη περισσότερων παρενεργειών ή αρωματοποίησης.
Συσκευασία: τσάντα αλουμινίου ή όπως απαιτείται3. Εφαρμογές:


Πως δουλεύει?
1. Η Ανταρίνη δεσμεύει απίστευτα καλά τους υποδοχείς ανδρογόνων των οστών και των μυών. Αν και δεν έχει την τάση να εντυπωσιάσει από την άποψη της οικοδόμησης λίρες σε κιλά μυών όπως trenbolone θα, έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στην απώλεια λίπους. Γιατί; Το Andarine είναι το λιγότερο αναβολικό, αλλά πιο ανδρογόνο από τα SARMS. Όταν οι ανδρογενείς ορμόνες ή τα άλογα προσκολλώνται στους υποδοχείς ανδρογόνων στον λιπώδη ιστό ή το λίπος (ναι, έχουμε και ανδρογονικούς υποδοχείς στο λίπος μας) προκαλούν οξείδωση του λίπους.
 
2. Αυτό το SARM είναι επιλεκτικό και δεν παρουσιάζει αξιοσημείωτη δραστηριότητα προστάτη. Ο Andarine αποδείχθηκε κακός στην οικοδόμηση του μυϊκού ιστού σε χαμηλότερες δόσεις, αλλά στην πραγματικότητα δημιούργησε άκαμπτο σκληρό μυϊκό ιστό σε υψηλότερες δόσεις. Αυτά τα κέρδη των ιστών έχουν συχνά συγκριθεί με αυτά του winstrol ή anavar, αλλά, φυσικά, χωρίς τις σχετικές ανδρογονικές παρενέργειες. Η Andarine είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ενίσχυση, τη διατήρηση και ακόμη και την οστική μάζα.
 
3.Η εξαιρετική ικανότητα της Ανδαρίνης να βοηθά στην οξείδωση του λίπους και να κρατά το σώμα σας από το να καταστεί καταβολικό, ενώ σε μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων είναι η ειδικότητά της. Θα παρέχει μια σκληρή, ξηρή, λιτή εμφάνιση και θα αυξήσει την αγγειότητα. Παρέχει αξιοσημείωτη αντοχή και αντοχή ακόμη και σε θερμιδικό έλλειμμα και, σε υψηλότερες δόσεις, μπορεί ακόμη να προσθέσει σκληρό μυ στο πλαίσιο σας. Οποιοδήποτε άλλο SARM στοιβάζει υπέροχα με το andarine, και τα αποτελέσματα θα επιδεινωθούν λόγω των συνεργιστικών επιδράσεών τους. Μια στοίβα της Andarine και της ostarine (mk-2866), για παράδειγμα, θα παρείχε αποτελέσματα αναμφισβήτητα συγκρίσιμα με μια στοίβα τεστοστερόνης και winstrol. Και πάλι, τα SARMS δεν είναι στεροειδή και παρέχουν λιγότερο ανδρογόνα και αναβολικά αποτελέσματα ως πραγματικά στεροειδή, αλλά τα αποτελέσματα είναι πολύ παρόμοια. Η Andarine μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από μόνη της και προσφέρει φανταστικά αποτελέσματα.
 
 
Δοσολογίες και Προτάσεις
1.Andarine συνιστάται σε δόσεις των 50-75mg ημερησίως και έχει ακόμη γίνει ανεκτή στα 100mg, αν και συνιστάται ιδιαίτερα να αρχίσει να χαμηλώνει και να αυξάνεται σταδιακά η δοσολογία ώστε να διατηρούνται οι ανεπιθύμητες ενέργειες ελάχιστες. Έχει χρόνο ημιζωής 4 ωρών, επομένως σας συνιστώ να παίρνετε το andarine (s4) τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα και ίσως ακόμη πιο ιδανικά 3 χρονομετρητές την ημέρα.

2. Το άριστο μήκος των κύκλων της Ανταρίνης λέγεται ότι έχει διάρκεια έως και 8 εβδομάδες και δεν είναι ηπατοτοξικό, έτσι σε αντίθεση με τα από του στόματος στεροειδή και συγκρίσιμα φάρμακα, οι μεγαλύτεροι κύκλοι δεν προκαλούν κίνδυνο για το ήπαρ.4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες

Andarine(S-4)COA

 

5. Συσκευασία & Παράδοση

 

99% καθαρή σκόνη Sarm Andarine (S4)
1. Δοκιμασία HPLC
2. Αποστέλλετε το δέμα εντός 12 ωρών από την επιβεβαίωση της πληρωμής
3. Διακριτική συσκευασία για ομαλή ναυτιλία 100%
4. ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, εσωτερική ναυτιλία της ΕΕ
5. Τα WU, MG, Bank Wire και Bitcoin είναι αποδεκτά
6. Πολιτική πλήρους αποφυλάκισης
7. Κατασκευάζεται από την HongKong Shijingu Co, Ltd
8. Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 10g
9. Η τιμή διαπραγματεύεται
10. Λεπτομέρειες συσκευασίας είναι 1kg / φύλλο τσάντα ή όπως απαιτείται
Hot Tags: andarine s-4 πούδρα sarms για την παραγωγή καρδιο στο γυμναστήριο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like