99% Καθαρότητα Sarms Sr9011 / Στενοβολικό για Bodybuilding

Το SR9011 είναι ένα τριενεργό μονομερές μεθακρυλικού που προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε μεταλλικά υποστρώματα. Το SR9011 συνιστάται για χρήση σε επικαλυμμένα με υπεροξείδιο επιχρίσματα, σφραγιστικά και πλαστιζόλες με βάση το PVC. Απαιτούνται επίπεδα χρήσης από 5% έως 10% κατά βάρος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Προδιαγραφές:


όνομα προϊόντος SR9011
Ψευδώνυμο 3 - (((4-χλωροβενζυλο) ((5-νιτροθειοφαιν-2-υλο) μεθυλο) αμινο) μεθυλο) -Ν- πεντυλοπυρρολιδινο- 1- καρβοξαμίδιο
CAS NO 1379686-30-2
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
MF C20H24ClN3O4S
MW 479.04
Καθαρότητα 99% min
Προέλευση Κίνα
Εξαγωγική αγορά Παγκόσμια
Βαθμός Φαρμακευτική ποιότητα
Χωρητικότητα εφοδιασμού Μάζα στο απόθεμα
Χρήση Για παχυσαρκία, διαβήτη, δυσλιπιδαιμία και καρδιαγγειακή νόσο.
Συσκευασία Καλά μεταμφιεσμένη συσκευασία για να περάσει το τελωνείο
Πληρωμή T / T, Western Union, Moneygram και Bitcoin.
Αποστολή EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, Aramex κ.λπ.
Ηγετική ώρα Εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή.
Ωρα παράδοσης 3-7 εργάσιμες ημέρες
99% ποσοστό επιτυχίας και 100% δωρεάν αποστολή3. Εφαρμογές:


Τα SR9009 και SR9011 είναι ελκυστικά ως ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση λόγω των επιδράσεων του αγωνιστή REV-ERB και συνεπώς της δραστηριότητας διαμόρφωσης ρυθμού κιρκαδικού ρυθμού.

Το SR9011 είναι ένας ισχυρός και ειδικός συνθετικός αγωνιστής REV-ERB που συνδέεται με REV-ERB-α με EC50 ~ 790 ηΜ και REV-ERB-β με EC50 ~ 560 ηΜ. Έχει επίσης καλή in νίνο έκθεση πλάσματος / εγκεφάλου. Οι πυρηνικοί υποδοχείς REV-ERB-α και REV-ERB-β παίζουν αναπόσπαστο ρόλο στη ρύθμιση της έκφρασης των πρωτεϊνών του ρολογιού του πυρήνα, οδηγώντας τους ρυθμούς στη δραστηριότητα και τον μεταβολισμό. Η χορήγηση του SR9011 μεταβάλλει την κιρκαδιακή συμπεριφορά και το κιρκαδικό πρότυπο έκφρασης γονιδίου ρολογιού πυρήνα στο υποθάλαμο των ποντικών. Το μοντέλο της κιρκαδικής έκφρασης μιας σειράς μεταβολικών γονιδίων στο ήπαρ, τους σκελετικούς μύες και τον λιπώδη ιστό μεταβλήθηκε επίσης, με αποτέλεσμα την αύξηση της ενεργειακής δαπάνης. Η θεραπεία των παχύσαρκων παχύσαρκων ποντικών με SR9011 μείωσε την παχυσαρκία με τη μείωση της λιπώδους μάζας και την αξιοσημείωτη βελτίωση της δυσλιπιδαιμίας και της υπεργλυκαιμίας. Αυτά τα αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι συνθετικοί συνδέτες REV-ERB που στοχεύουν φαρμακολογικά τον κιρκαδικό ρυθμό μπορεί να είναι ευεργετικοί στη θεραπεία διαταραχών ύπνου καθώς και μεταβολικών ασθενειών.


Το SR9011 δεν είναι απλά ένα χάπι "διατροφής"

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να επικαλυφθεί αυτό - αν και πολλοί προσπάθησαν - η διατήρηση ενός υγιούς βάρους μπορεί να είναι δύσκολη. Επειδή είναι δύσκολο, πολλοί έχουν δοκιμάσει χάπια απώλειας βάρους και άλλες γρήγορες διορθώσεις για κάτι που τελικά απαιτεί αλλαγή στον τρόπο ζωής. Πολλές δίαιτες χωρίς δίαιτα και χάπια απώλειας βάρους δεν ρυθμίζονται και ενδέχεται να περιέχουν επικίνδυνα συστατικά. Το SR9011, ωστόσο, δεν μοιάζει με κατασταλτικά της όρεξης, καθαρτικά ή "αναστολείς λίπους". Και δεν θα βρείτε το SR9011 στους καταλόγους συστατικών των σκονών πρωτεϊνών ή των συμπληρωμάτων άσκησης.

Η διαφορά μεταξύ SR9009 και άλλων χαπιών διατροφής είναι στη χημεία του. Το SR9011 δεν είναι κατασταλτικό της όρεξης -όπως πολλά φάρμακα απώλειας βάρους- και λειτουργεί άμεσα με την αύξηση του μεταβολικού ρυθμού των μυών. Ο μεταβολισμός σας επιταχύνει και επιβραδύνεται φυσικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, πράγμα που σημαίνει ότι μερικές φορές τα τρόφιμα χρησιμοποιούνται για την ενέργεια και μερικές φορές αποθηκεύονται ως λίπος. Με την επανασύνδεση ενός δυσλειτουργικού μεταβολικού ρολογιού, το SR9011 εξασφαλίζει ότι η τροφή και το υπερβολικό λίπος χρησιμοποιούνται ως ενέργεια.

Το SR9011 είναι ένα από τα δύο συστατικά που αναπτύχθηκαν στο TSRI από τον Burris και την ομάδα του. Το φάρμακο συνδέεται με το Rev-erbα, μια φυσική πρωτεΐνη στο σώμα που επηρεάζει το μεταβολισμό λιπιδίων και γλυκόζης στο ήπαρ, τις φλεγμονώδεις αποκρίσεις και τα κύτταρα που αποθηκεύουν λίπος. Συνδέοντας το Rev-erbα, το SR9011 μπορεί να ξεκινήσει το μεταβολισμό με μια άλλη ευχάριστη παρενέργεια: αυξημένη μυϊκή δύναμη.

4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


COA
 

SR9011.


Είδος Προσδιορισμός Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Μια άοσμη, σχεδόν λευκή ή λευκή σκόνη πέρασμα
Προσδιορισμός

Ο χρόνος κατακράτησης της μεγάλης κορυφής είναι

επιβεβαιώστε στο RS

πέρασμα
Απώλεια στο στέγνωμα Δεν υπερβαίνει το 0,5% 0,33%
Δοκιμασία (HPLC) Τουλάχιστον 99,0% 99,59%
Υπόλειμμα ανάφλεξης Δεν υπερβαίνει το 0,1% πέρασμα
Βαρέων μετάλλων Δεν υπερβαίνει τα 20 ppm πέρασμα


5. Συσκευασία & Παράδοση

 


1. Τι υπηρεσίες προσφέρετε;
Μπορούμε να προσφέρουμε τα Προσαρμοσμένα Προιόντα, τα Ημικατεργασμένα προϊόντα, τα Τελικά προϊόντα, την υπηρεσία ΚΑΕ.
Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε με τυποποιήσεις, μείγματα και συσκευασία κατά παραγγελία. Το MOVERS είναι η πλήρης πηγή σας για τα πιο δυνατά και δημοφιλή φυσικά συστατικά του σήμερα και του αύριο. Με εμπειρία από περισσότερα από 500 προϊόντα τύπου, αν μπορείτε να οραματιστείτε ένα λειτουργικό προϊόν, μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

2 . Πότε θα σταλθεί η παραγγελία μου?
Τα προϊόντα που βρίσκονται στο απόθεμα συνήθως αποστέλλονται εντός 24-48 ωρών από την παραλαβή και την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Εάν ένα προϊόν δεν είναι σε απόθεμα, ο χρόνος ανακύκλωσης ποικίλλει, αλλά γενικά είναι περίπου 1-3 εβδομάδες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

3 . Πουλάτε μικρές ποσότητες στους τελικούς χρήστες;
Δεχόμαστε οποιαδήποτε ποσότητα για παραγγελία, από γραμμάρια σε τόνους.

4 . Είστε Έλεγχος ταυτότητας των προϊόντων σας;
Ναι, δοκιμάζουμε την ταυτότητα για όλες τις εισερχόμενες πρώτες ύλες πριν από την παραγωγή των αποσπασμάτων στη χώρα προέλευσης. Το αναγνωριστικό δοκιμής πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε επεξεργασίας μας βοηθά να σας παραδώσει τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Hot Tags: 99% καθαρότητα sarms sr9011 / stenabolic για bodybuilding, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like