Προγεστερόνη CAS 57-83-0

Η προγεστερόνη είναι μια γυναικεία ορμόνη προγεστερόνης σημαντική για τη ρύθμιση της ωορρηξίας και της εμμηνόρροιας. Η προγεστερόνη χρησιμοποιείται επίσης σε συνδυασμό με την ορμόνη οιστρογόνο για να "αντιταχθεί στο οιστρογόνο" ως μέρος της ορμονοθεραπείας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αναβολική προγεστερόνη σκόνη ορμόνης οιστρογόνου για την υγεία των γυναικών


ειδικευόμαστε σε ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, ημιτεληγμένο στεροειδές έλαιο και πεπτίδια.
πολλοί διανομείς και εργαστήρια, bodybuilders από όλο τον κόσμο συνεργάζονται μαζί μας,
όλοι μιλούν ιδιαίτερα για την κορυφαία ποιότητα, την ασφαλή ναυτιλία και την καλή εξυπηρέτηση.

Οι σειρές τεστοστερόνης, Tren A, Tren E, Dianabol, Deca, Anavar, Masteron, Equipoise, Cialis και Sildenafil είναι οι πιο δημοφιλείς στεροειδείς ορμόνες.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ donot διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Wickr: puresteroid

whatsapp + 8613302415760

email cindy1114@yccreate.comΓρήγορες λεπτομέρειες για την προγεστερόνη


όνομα προϊόντος Προγεστερόνη
Ψευδώνυμο προγεστίνη
CAS 57-83-0
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C21H30O2
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 314,46
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
EINECS 200-350-6
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση Αποστειρωμένη ορμόνη που παράγεται από το ωχρό σωμάτιο. Η προγεστερόνη εμπλέκεται στην αιτιολογία του καρκίνου του μαστού.
Αποθήκευση αποθηκεύονται σε δροσερούς, ξηρούς και αεριζόμενους χώρους, μακριά από πυρκαγιά.
Μέθοδοι συσκευασίας τσάντα αλουμινίου ή τύμπανο ή ως μυαλό σας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά

Καταγραφή της προγεστερόνης


η πρεγνενολόνη αποτελείται από τέσσερις διασυνδεδεμένους κυκλικούς υδρογονάνθρακες.

Η προγεστερόνη περιέχει λειτουργικές ομάδες κετόνης και υδροξυλίου, δύο κλάδους μεθυλίου και διπλό δεσμό στο C5 στον δακτύλιο Β κυκλικού υδρογονάνθρακα. Όπως πολλές στεροειδείς ορμόνες, είναι υδροφοβικό.

Η πρεγνενολόνη είναι μια στεροειδής ορμόνη που εμπλέκεται στη στεροειδογένεση της προγεστερόνης, των μεταλλοκορτικοειδών, των γλυκοκορτικοειδών, των ανδρογόνων και των οιστρογόνων. Ως εκ τούτου, είναι μια προορμόνη. Η πρεγνενελόνη είναι ένας GABAA ένας τσαρονιστής και αυξάνει την νευρογένεση στον ιππόκαμπο. Είναι ένας διαμορφωτής του κυτοχρώματος Ρ 450-3Α


Εφαρμογή προγεστερόνης


Η χρήση της προγεστερόνης και των αναλόγων της έχει πολλές ιατρικές εφαρμογές, τόσο για αντιμετώπιση οξειών καταστάσεων όσο και για αντιμετώπιση της μακροπρόθεσμης μείωσης των φυσικών επιπέδων προγεστερόνης. Λόγω της κακής βιοδιαθεσιμότητας της προγεστερόνης όταν λαμβάνεται από του στόματος, πολλές συνθετικές προγεστερόνες έχουν σχεδιαστεί με βελτιωμένη βιοδιαθεσιμότητα από του στόματος και έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ πριν διατεθούν οι συνθέσεις προγεστερόνης.


Η προγεστερόνη είναι επίσης ένα κρίσιμο μεταβολικό ενδιάμεσο στην παραγωγή άλλων ενδογενών στεροειδών, συμπεριλαμβανομένων των ορμονών φύλου και των κορτικοστεροειδών, και παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του εγκεφάλου ως νευροστερόνη.


Η προγεστερόνη χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη της υπερανάπτυξης στην επένδυση της μήτρας σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες που λαμβάνουν θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης οιστρογόνων.


Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες της προγεστερόνης είναι να προκαλέσει το ενδομήτριο να εκκρίνει ειδικές πρωτεΐνες κατά το δεύτερο μισό του εμμηνορροϊκού κύκλου, προετοιμάζοντάς το να δεχθεί και να θρέψει ένα εμφυτευμένο γονιμοποιημένο ωάριο. Εάν δεν εμφανιστεί εμφύτευση, μειώνονται τα επίπεδα οιστρογόνου και προγεστερόνης, το ενδομήτριο διασπάται και εμφανίζεται εμμηνόρροια.


Η προγεστερόνη φαίνεται επίσης να εμπλέκεται στην παθοφυσιολογία του καρκίνου του μαστού, αν και ο ρόλος της και αν είναι ένας υποκινητής ή αναστολέας του κινδύνου καρκίνου του μαστού δεν έχει διασαφηνιστεί πλήρως. Εν πάση περιπτώσει, ενώ οι περισσότερες συνθετικές προγεστερόνες όπως η οξική μεδροξυπρογεστερόνη έχουν βρεθεί ότι αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες σε συνδυασμό με οιστρογόνο ως συστατικό της θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης, ο συνδυασμός φυσικής προγεστερόνης (ή της άτυπης προγεστίνης διδρογεστερόνης) το οιστρογόνο έχει βρεθεί να μην το κάνει.


COA προγεστερόνηςΣτοιχεία δοκιμής


Προσδιορισμός Αποτελέσματα δοκιμών

Περιγραφή


Λευκή κρυσταλλική σκόνη Λευκή κρυσταλλική σκόνη


Ταυτοποίηση


IR, συμβατό με υπεριώδες Συμμορφώνομαι

Απώλεια στο στέγνωμα


≤0,5ml 0.21 ml

Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη


0,2% κατ 'ανώτατο όριο 0,06 ml

Σίδερο


0,005% κατ 'ανώτατο όριο 0.0018%

Βαριά μέταλλα


0,001% κατ 'ανώτατο όριο 0,0006%
Σχετικές ουσίες Σύνολο: 1,0% κατ 'ανώτατο όριο
Άτομο: Το πολύ 0,5%

0,32%
0.14%


Ε-ισομερές


0,3% κατ 'ανώτατο όριο 0,19%

Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες


Συμμορφώνεται Συμμορφώνεται

Χημική δοκιμή


99,0 ~ 101,0% 99,51%
συμπέρασμα
Σύμφωνα με το USP30

Progesterone raw


Συσκευασία & Παράδοση


1: επαρκές απόθεμα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να το παραδώσουμε αμέσως την ίδια μέρα που λαμβάνουμε την πληρωμή
2: Εξειδικευμένος και επαγγελματικός εφοδιαστικός πράκτορας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να παρέχουμε στους πελάτες μας γρήγορη παράδοση και ασφαλή αποστολή
3: Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια έως 100 κιλά σκονών ταυτόχρονα στον προορισμό σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένο.
4: Οι συσκευασίες των εικόνων και του κώδικα κόλλησης παρέχονται εντός 18 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής. Οι ενημερωμένες πληροφορίες παρακολούθησης θα παρέχονται κάθε δεύτερη μέρα.
5: Υπηρεσία μετά την πώληση: Οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα προβλήματα θα επιλυθούν αμέσως.

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα


1.Wuhan lianshangwang τεχνολογία co., Ltd είναι ένας διάσημος φαρμακευτικός κατασκευαστής, που ειδικεύεται σε ακατέργαστες χημικές σκόνες στην ηπειρωτική Κίνα. Δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος κατασκευαστής χημικών σκόνη και φαρμακευτικών πρώτων υλών στην κεντρική περιοχή της Κίνας, αλλά και εξαγωγές σε όλο τον κόσμο. Όλες οι σκόνες παρέχονται απευθείας από το εργοστάσιο.
2. Τα προϊόντα μας εξάγονται στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Ουρουγουάη και πολλές άλλες χώρες. Η μηνιαία παραγωγή υπερβαίνει τα 100kgs. Λατρεύουμε πολλούς πιστούς πελάτες που υπηρετούν σε γυμναστήρια, αθλητικούς αγώνες, ιατρικά ιδρύματα, κλινικές και ούτω καθεξής
3. Top προϊόντα ποιότητας με την πιο ανταγωνιστική τιμή. Δωρεάν δείγματα είναι διαθέσιμα.
4.Κάθε καλυμμένη συσκευασία. Γρήγορη και ασφαλής παράδοση από την DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS, κλπ.
5.Flexible και Untraceable όρους πληρωμής: δυτική ένωση, gram χρημάτων, bitcoin και τραπεζική μεταφορά.

whatsapp + 8613302415760 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Συχνές ερωτήσεις


1. Πώς είναι η ποιότητα


Οι ιδιότητες των περισσότερων προϊόντων είναι καθαρότητας άνω του 99%, η ίδια είναι η καθαρότητα 99,5%.


2, Πώς είναι το πακέτο


Τσάντα από φύλλο αλουμινίου ή όπως απαιτείται από τον πελάτη.


3.Πώς είναι η αποθήκευση

Διατηρείτε σε ξηρό και δροσερό μέρος.


4, Πρέπει να πληρώσω επιπλέον για το κόστος αποστολής


Όχι, η τιμή μας περιλαμβάνει ήδη το κόστος αποστολής. δεν χρειάζεται να πληρώσετε για οποιοδήποτε φόρο και άλλα.


5, Μπορώ να παραγγείλω δείγμα για δοκιμή


Ναι, είστε ευπρόσδεκτοι να παραγγείλετε δείγμα προτού πραγματοποιήσετε μαζική παραγγελία. Θα στείλουμε το δείγμα απευθείας στην πόρτα σας με courier.


6, ελάχιστη ποσότητα


Συνήθως η ελάχιστη ποσότητα μας είναι 50g. Αλλά είστε ευπρόσδεκτοι να παραγγείλετε δείγματα για να ελέγξετε την ποιότητα και την υπηρεσία μας.


Progesterone raw powder

Hot Tags: progesterone cas 57-83-0, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like