Οξική μεδροξυπρογεστερόνη CAS 71-58-9

Η οξική μεδροξυπρογεστερόνη (INN, USAN, BAN), επίσης γνωστή ως οξική 17α-υδροξυ-6α-μεθυλοπρογεστερόνη, και συνήθως συντομευμένη ως ΜΡΑ, είναι μια στεροειδής προγεστερόνη, μια συνθετική παραλλαγή της προγεστερόνης της ανθρώπινης ορμόνης.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Στερεωτική σκόνη οιστρογόνου Οξική μεδροξυπρογεστερόνη MPA CAS 71-58-9Καθαρή σκόνη στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο έλαιο, πεπτίδιο και σκόνη σαρμ, ασφαλής και γρήγορη παράδοση

Όλα τα προϊόντα παραδίδονται με διαδικασίες STEALTH. Παρέχουμε επίσης μια πολύ λεπτομερή εικόνα για να εξηγήσουμε τα περιεχόμενα του αγροτεμαχίου. Ανεξάρτητα από το ποσό που παραγγείλατε, έχουμε τους τρόπους μας να το φέρουμε σε εσάς ως διαφορετικό προϊόν με ασφάλεια. GUARANTEE ότι το προϊόν είναι 100% αυτό που λέμε ότι είναι. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις αποστολές των προϊόντων whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.comΟξική Μεδροξυπρογεστερόνη Βασικές Πληροφορίεςόνομα προϊόντος Οξική μεδροξυπρογεστερόνη, ΜΡΑ
Ψευδώνυμο Οιστραδιόλη Valerate
CAS 71-58-9
MF C24H34O4
MW 386.52
EINECS 200-757-9
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση Προγεστερόνη, έλεγχος των γεννήσεων
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Οξικότητα της μεδροξυπρογεστερόνης


Η οξική μεδροξυπρογεστερόνη συνήθως συντομογραφείται ως ΜΡΑ, είναι μια στεροειδής προγεστίνη, μια συνθετική παραλλαγή της προγεστερόνης στεροειδούς ορμόνης.

Η οξεική μεδροξυπρογεστερόνη MPA είναι ένα πιο ισχυρό παράγωγο της μητρικής ένωσης medroxyprogesterone (MP). Η μεδροξυπρογεστερόνη είναι μια συνθετική παραλλαγή της προγεστερόνης στεροειδούς ορμόνης (προγεστερόνη). Οι προγεστερόνες και τα οιστρογόνα είναι οι δύο κύριες κατηγορίες γυναικείων ορμονών. Ενώ η μεδροξυπρογεστερόνη χρησιμοποιείται μερικές φορές ως συνώνυμο της οξεικής μεδροξυπρογεστερόνης, αυτό που σχεδόν πάντα αναφέρεται είναι το MPA και όχι το MP.


Εφαρμογή οξικού μεδροξυπρογεστερόνης


Η μεδροξυπρογεστερόνη είναι μια προγεστερόνη (μια μορφή προγεστερόνης), μια γυναικεία ορμόνη που βοηθά στη ρύθμιση της ωορρηξίας (απελευθέρωση ενός ωαρίου από ωοθήκη) και των εμμηνορροϊκών περιόδων.


Η μεδροξυπρογεστερόνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία καταστάσεων όπως απουσία ή ακανόνιστη εμμηνορροϊκή περίοδος ή μη φυσιολογική αιμορραγία της μήτρας. Η μεδροξυπρογεστερόνη χρησιμοποιείται επίσης για τη μείωση του κινδύνου υπερπλασίας του ενδομητρίου (μια κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο της μήτρας) ενώ παίρνει οιστρογόνα.


Η μεδροξυπρογεστερόνη χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη της υπερανάπτυξης στην επένδυση της μήτρας σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες που λαμβάνουν θεραπεία υποκατάστασης ορμονών οιστρογόνου.


Οι γυναίκες που λαμβάνουν Medroxyprogesterone Acetate MPA μπορεί να εμφανίσουν κηλίδες λίγο μετά την έναρξη της φαρμακευτικής αγωγής, αλλά συνήθως δεν είναι αρκετά σοβαρές για να απαιτήσουν ιατρική παρέμβαση. Με μακρότερη χρήση μπορεί να εμφανιστεί αμηνόρροια, όπως μπορεί και η ακανόνιστη εμμηνόρροια, η οποία αποτελεί σημαντική πηγή δυσαρέσκειας, αν και και οι δύο μπορούν να οδηγήσουν σε βελτίωση της ανεπάρκειας σιδήρου και του κινδύνου πυελικής φλεγμονώδους νόσου και συχνά δεν καταλήγουν στη διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής.


Η οξεική μεδροξυπρογεστερόνη MPA συνταγογραφείται επίσης σε συνδυασμό με ένα οιστρογόνο για την πρόληψη της υπερπλασίας του ενδομητρίου σε μετα-εμμηνοπαυσιακές γυναίκες που υποβάλλονται σε θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης.


Οξική μεδροξυπρογεστερόνη ΜΡΑ ΑΟΑ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Περιγραφή λευκή κρυσταλλική σκόνη λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χημική δοκιμή 97,0 ~ 103,0% 99,51%
Σημείο τήξης 206-207 ° C συμμορφώνομαι
Απώλεια στο στέγνωμα Μέγιστο 0,5% 0,29%
Σχετικές ουσίες συνολικές ακαθαρσίες ≤1,0% συμμορφώνομαι
Σχετικές ουσίες κάθε μεμονωμένη πρόσμειξη ≤0,5% συμμορφώνομαι
συμπέρασμα συμμορφώνομαι

Medroxyprogesterone Acetate MPA

Σχετικά με εμάς


Είμαστε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια χημική βιομηχανία. Τα προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα και ασφαλή. Οι ενέργειές μας βασίζονται στις αξίες του ανοίγματος, του σεβασμού, της εμπιστοσύνης, της ευθύνης, της επαγγελματικής ανάπτυξης και της ικανοποίησης των πελατών. Οι αξίες αυτές αποτελούν το θεμέλιο της επιτυχίας μας. εστιάζουμε στην ανάπτυξη και τη βελτίωση των προτύπων. Ψάχνουμε ακόμα λύσεις που θα ικανοποιούν όλους τους πελάτες μας.


Οι πελάτες μας εκτιμούν την ιδιωτικότητά τους και το σέβουμε. Για να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητά σας, βεβαιώνουμε ότι κάθε παράδοση συσκευάζεται με ασφάλεια και σωστά, αλλά και διακριτικά. Δεν εμφανίζονται ποτέ συμβιβαστικές πληροφορίες στο εξωτερικό του πακέτου ούτε καμία ένδειξη για το περιεχόμενό τους.


Πολιτική αποστολής

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης εντός 24 ωρών. Το πακέτο θα αποσταλεί 24 έως 48 ώρες μετά την εξόφληση της πληρωμής. Θα λάβετε ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκείνη τη στιγμή παρέχοντας έναν αριθμό παρακολούθησης για την παραγγελία σας.


Ο πραγματικός χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει σημαντικά, ανάλογα με τη μέθοδο αποστολής που επιλέγετε, την απόσταση που πρέπει να ταξιδέψει η συσκευασία και κατά πόσον πρέπει να καθαρίσει τα τελωνεία σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Παρόλα αυτά, μπορούμε να πούμε ότι οι περισσότερες αποστολές φτάνουν μέσα σε 7 έως 13 ημέρες για να αποσταλούν.


Ταχεία αποστολή

Προσφέρουμε γρήγορη και εγγυημένη παράδοση για χύδην και χονδρικές παραγγελίες άνω των 25 κιλών. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία.


Γιατί να μας επιλέξετε?

 


Πλεονεκτήματα
Πλούσια εμπειρία

Ειδικευόμαστε στον τομέα αυτό εδώ και πολλά χρόνια, τα στεροειδή μας και τις ορμόνες που εξάγονται στο εξωτερικό, στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, την Αμερική και άλλες χώρες, έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μας και έχουμε καθιερώσει μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις συνεργασίας.

Μεγάλη ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκή.

Η καλή ποιότητα είναι μία από τις μυστικές επιτυχίες μας, καλωσορίζουμε τα δείγματα.Η ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση

Έχουμε επαρκή αποθέματα και μπορούμε να τα κανονίσουμε εντός 24 ωρών όταν λάβουμε την πληρωμή. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή.
Έχουμε ειδικό τρόπο θα μπορούσε να στείλει 1g σε 5000kg προϊόντα μια φορά. Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή εξυπηρέτηση. Και στείλτε το υγρό σε ειδικά μπουκάλια.

Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Ενημερώστε την ενημερωμένη έκδοση του πακέτου μόλις, και θα προσπαθήσετε να λύσετε καλύτερα όταν ο πελάτης αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα!Όλα είναι για τους πελάτες

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα επικεντρωθούν στη μεγαλύτερη ζήτηση των πελατών, διατηρούμε τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό και ειλικρινή συνεργασία με κάθε πελάτη.
Συνολικά, η υψηλή ποιότητα, οι καλύτερες υπηρεσίες, η ασφάλεια ναυτιλίας και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι η διαρκή επιδίωξη μας.


Οδηγίες παραγγελίας


1. Καθορίστε ποια είναι η ανάγκη σας (προϊόν και ποσότητα)

2. Η πλήρης πληρωμή θα γίνει αφού καταλήξουμε σε συμφωνία για όλες τις λεπτομέρειες.

3. Το δέμα θα παραδοθεί κατά την παραλαβή της πληρωμής.

4. Πληροφορίες σχετικά με το δέμα θα προσφέρονται (αριθμός συσκευασίας & αριθμού παρακολούθησης)

5. Τέλος θα λάβετε το δέμα σε 4 ~ 7 ημέρες.

pls επικοινωνήστε με το


197

Hot Tags: medroxyprogesterone acetate 71-58-9, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like