Αιθανόλη οιστραδιόλη προορμόνη ακατέργαστη σκόνη

Η αιθινυλική οιστραδιόλη (EE), που επίσης μερικές φορές γράφεται ως αιθινυλοιστραδιόλη, αιθυνυλοιστραδιόλη ή αιθυνυλο-οιστραδιόλη, είναι ένα παράγωγο της 17β-οιστραδιόλης (Ε2), του κύριου ενδογενούς οιστρογόνου στους ανθρώπους. Η αιθινυλοιστραδιόλη χρησιμοποιείται για τη συμπλήρωση ή την αντικατάσταση του φυσικού οιστρογόνου του σώματος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προορμόνη στεροειδής σκόνη Ethynyl οιστραδιόλη για τη γυναικεία υγεία


Έχουμε παρέχοντας Steroid Raws, Sarms σκόνη, πεπτίδια και στεροειδές πετρέλαιο για χρόνια με καλή φήμη.

Όλα τα προϊόντα είναι χύδην στο απόθεμα, συνήθως μεταφέρονται εντός 24-48 ωρών από την παραλαβή και την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Γρήγορη Express Delivery, διαθέσιμη με UPS, FedEx, EMS, DHL, TNT και ούτω καθεξής,

ασφαλή αποστολή και ταχεία T / A. ΗΠΑ: 3-5 ημέρες, Ηνωμένο Βασίλειο: 4-7 ημέρες, Καναδάς: 3-7 ημέρες, Ευρώπη: 6-10 ημέρες.

Επιπλέον, το εργοστάσιο άμεση προμήθεια με την ανταγωνιστική τιμή

απλά επικοινωνήστε μαζί μας και σας εξυπηρετούμε πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


Αιτινυλ οιστραδιόλη Σύντομες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Αιθινυλ οιστραδιόλη
Ψευδώνυμο Ethinoral · Ethnynylestradiol · Eticyclin · Eticyclol
CAS 57-63-6
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C20H24O2
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 296,44
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
EINECS 200-342-2
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση συμπληρώστε ή αντικαταστήστε το φυσικό οιστρογόνο του σώματος.
Αποθήκευση Σφραγισμένο, ελαφρύ και οξυγόνο
Μέθοδοι συσκευασίας τύμπανο ή ως μυαλό σας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Περιγραφή αιθινυλ οιστραδιόλης


Η αιθινυλική οιστραδιόλη (EE), που επίσης μερικές φορές γράφεται ως αιθινυλοιστραδιόλη, αιθυνυλοιστραδιόλη ή αιθυνυλο-οιστραδιόλη, είναι παράγωγο της 17β-οιστραδιόλης (Ε2), του κύριου ενδογενούς οιστρογόνου στον άνθρωπο. Το EE είναι ένα στοματικά βιοενεργό οιστρογόνο που χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγοποιήσεις συνδυασμένων από του στόματος αντισυλληπτικών χαπιών. Είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα φάρμακα για το σκοπό αυτό.


Η αιθινυλοιστραδιόλη χρησιμοποιείται για τη συμπλήρωση ή την αντικατάσταση του φυσικού οιστρογόνου του σώματος. Βοηθά στην ανακούφιση πολλών από τα προβλήματα που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση, όπως οι εξάψεις, οι νυχτερινές εφιδρώσεις και η ξηρότητα του κόλπου. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προστασία από την οστεοπόρωση, αν και προτιμούνται συνήθως άλλες θεραπείες.


Εφαρμογή αιθυνυλ οιστραδιόλης


Η αιθινυλ οιστραδιόλη είναι ένα ημισυνθετικό οιστρογόνο. Η αιθυνυλ οιστραδιόλη προσδένεται στο σύμπλοκο υποδοχέα οιστρογόνου και εισέρχεται στον πυρήνα, ενεργοποιώντας την μεταγραφή ϋΝΑ γονιδίων που εμπλέκονται σε οιστρογονικές κυτταρικές αποκρίσεις. Αυτός ο παράγοντας αναστέλλει επίσης την 5-άλφα αναγωγάση στον επιδιδυμικό ιστό, ο οποίος μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και μπορεί να καθυστερήσει την πρόοδο του καρκίνου του προστάτη. Εκτός από τις αντινεοπλασματικές επιδράσεις της, η αιθυνυλοιστραδιόλη προστατεύει από την οστεοπόρωση.


Όταν το οιστρογόνο συνταγογραφείται για μια γυναίκα με μήτρα, η προγεστερόνη πρέπει επίσης να ξεκινήσει για να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του ενδομητρίου. Μια γυναίκα χωρίς μήτρα δεν χρειάζεται προγεστερόνη. Η χρήση του οιστρογόνου, μόνη ή σε συνδυασμό με μια προγεστίνη, θα πρέπει να είναι με τη χαμηλότερη αποτελεσματική δόση και για τη μικρότερη διάρκεια που να συνάδει με τους στόχους θεραπείας και τους κινδύνους για τη συγκεκριμένη γυναίκα. Οι ασθενείς θα πρέπει να επαναξιολογούνται περιοδικά, όπως είναι κλινικά ενδεδειγμένο (π.χ. διαστήματα 3 μηνών έως 6 μηνών), προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η θεραπεία είναι ακόμη απαραίτητη.


Αιθυλ οιστραδιόλη Δοσολογία


Οι προσπάθειες διακοπής ή μείωσης της φαρμακευτικής αγωγής πρέπει να γίνονται σε διαστήματα 3- έως 6 μηνών. Η συνήθης δοσολογία κυμαίνεται από 1 έως 5 mg χορηγούμενη κάθε 3 έως 4 εβδομάδες.


Για τη θεραπεία της γυναικείας υποαισθησίας λόγω υπογοναδισμού 1,5 έως 2 mg που εγχύεται σε μηνιαία διαστήματα.


Προδιαγραφή αιθυνυλ οιστραδιόλης


Είδος Προσδιορισμός Αποτελέσματα
Εμφάνιση Λευκή έως κρεμώδη λευκή, άοσμη, κρυσταλλική σκόνη. λευκή κρυσταλλική σκόνη
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό. διαλυτή σε αλκοόλη, σε χλωροφόρμιο, σε αιθέρα, σε φυτικά έλαια και σε διαλύματα σταθερών αλκαλικών υδροξειδίων. Συμμορφώνεται
Ταυτοποίηση Α: IR Β: UV Συμμορφώνεται
Ειδική οπτική περιστροφή -28 ° ~ -29,5 ° -28,3 °
Εύρος τήξης 180-186 ° C 182,5 ~ 185,3 ° C
Απώλεια στο στέγνωμα ≤1.0% 0,45%
Υπολειμματικοί διαλύτες Ακετόνη ≤0,5% 0,08%
Χημική δοκιμή 97,0 ~ 102,0% (σε ξηρή βάση) 99,43%
Μέγεθος σωματιδίου 90% ≤10μ Συμμορφώνεται
συμπέρασμα Το προϊόν συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές του εγχειριδίου USP34


Ethinyl estradiol


Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα


1. Πλούσια εμπειρία: Ειδικευόμαστε στον τομέα αυτό εδώ και πολλά χρόνια, τα στεροειδή μας εξάγονται σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Αυστραλία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Ουκρανία, Λετονία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Αυστρία, Ιράν, Τουρκία, Μεξικό, Ταϊλάνδη, Ινδία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, ευρωπαϊκές χώρες, αμερικανικές χώρες και άλλες περιοχές.
2. Μεγάλη ποιότητα: υψηλή καθαρότητα και ευνοϊκή τιμή. Η καλή ποιότητα είναι η πρώτη βάση της επιτυχίας μας. Όλα τα προϊόντα μας απολαμβάνουν υψηλή καθαρότητα. Έτσι, μπορεί να εξασφαλίσει τη ζήτησή σας. Καλώς ορίσατε τα δείγματα, MOQ μόλις 10 γραμμάρια.
3. Ασφαλής και γρήγορη παράδοση: Πολλές διαφορετικές διακριτικές ασφαλείς μέθοδοι συσκευασίας, εμπειρία στην επιλογή ρητής, 4 ~ 7 ημέρες για να φτάσει, επιτυχής ποσοστό 99%.
4. Βιώσιμη σειρά και συνεργασία: Εκτός από τις πρώτες σκόνες, προσφέρουμε ορμονικό διάλυμα και Συνταγές. Μπορούμε να σας διδάξουμε ή να συζητήσουμε πώς να κάνετε διάλυμα ορμονών στο χώρο. Οποιαδήποτε συζήτηση και ερώτηση είναι ευπρόσδεκτη!

 

Συσκευασία & Υπηρεσία


1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα εφοδιαστικής, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος

pls επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


Σχετικά γυναικεία ορμόνη στεροειδή


Οιστραδιόλη Estrone Υδροκορτιζόνη
Οιστραδιόλη βαλερίτη Estriol Οξική υδροκορτιζόνη
Βενζοϊκή οιστραδιόλη Nylestriol
Κυπιονική οιστραδιόλη Διαιθυλοστιλβεστρόλη Οξική πρεδνιζόνη
Η οιστραδιόλη εναντίον HEXESTROL Bentelan
Αιθυνυλο οιστραδιόλη Προγεστερόνη Βηταμεθαζόνη
Ακετοφαινίδιο αλγεστόνης Οξική μεδροξυπρογεστερόνη Προπιονική κλοβεταζόλη
Ethisterone Νορεθινδρόνη Προπιονική αλοβεταζόλη
19-οξική νορεθινδρόνη Μιφεπριστόνη Deflazacort
Norethisterone Enanthate Μεθυλδιεννεδιόνη Ταζαροτένιο
Διοξική αιθινοδιόλη Επλερενόνη Ecdysone
Οξική πρεγνανολόνη Λεβονοργεστρέλη Δεσλοραταδίνη
Lynestrenol Αλλυλεστρενόλη Φωσφορικό νάτριο πρεδνιζολόνης
Οξική χλωροδινινόνη Dienogestrel Οξική φθορομεθολόνη
Οξική κυπροτερόνη Δροσπιρενόνη Οξική δεξαμεθαζόνη
Οξεική μεγεστρόλη Pregnenolone Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης
Οξική μελενεργεστρόλη Φουροϊκή μομεταζόνη Παλμιτική δεξαμεθαζόνη
Οξική βηταμεθαζόνη Διπροπιονική βεκλομεθαζόνη Ακετονίδιο φλουκονολόνης
Βηταμεθαζόνη Dipropionate Βηταμεθαζόνη 17-βαλερικόΤο εργοστάσιό μας144


Hot Tags: αιθινυλ οιστραδιόλη προορμόνη ακατέργαστη σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like