Πούδρα οιστραδιόλης προορμόνης

Η οιστραδιόλη είναι ένα είδος οιστρογόνου, μπορεί να προάγει και να ρυθμίζει την κανονική ανάπτυξη των γεννητικών οργάνων των γυναικών και των δευτερογενών. Μπορεί να προκαλέσει υπερπλασία της ανάπτυξης καρκίνου του μαστικού αδένα.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Οιστρογόνο ορμόνη ακατέργαστη σκόνη οιστραδιόλη για την υγεία των γυναικών


Εμείς εργοστάσιο άμεση εξυπηρετούν στεροειδές σκόνη, στεροειδές πετρέλαιο Sarms ακατέργαστη σκόνη και πεπτίδια με κορυφαία ποιότητα και καλύτερη προσφορά. Έχουμε επαγγελματικά παγωμένα πακέτα, ανάλογα με τις διαφορετικές χώρες και διαφορετικές ποσότητες, εγγυώνται την ασφαλή παράδοση. Ενθαρρύνουμε να ξεκινήσετε από μικρή ποσότητα για να δοκιμάσετε πρώτα την ποσότητα και την υπηρεσία μας.

Wikr: puresteroid

Skype: +8613302415760

Whatsapp: +8613302415760

Email: cindy1114@yccreate.comΟιστραδιόλη Σύντομες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Οιστραδιόλη
CAS 50-28-2
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C18H24O2
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 272,39
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
EINECS 200-023-8
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση ένα είδος οιστρογόνου, προωθούν τα γεννητικά όργανα των γυναικών και δευτεροβάθμια
Αποθήκευση Φυλάσσετε σε δροσερό και στεγνό χώρο και κρατήστε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως
Μέθοδοι συσκευασίας τσάντα αλουμινίου, τύμπανο ή το μυαλό σας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Περιγραφη οιστραδιόλης


Η 17α-οιστραδιόλη (γνωστή ως α-οιστραδιόλη ή 17α-οιστραδιόλη) είναι ένα βιολογικά ενεργό οιστρογόνο σε ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα μαστού σε ιστοκαλλιέργεια. Η 17α-οιστραδιόλη και ο εκλεκτικός υποδοχέας της, ER-X, δεν αποτελούν μέρος ενός κλασικού ενδοκρινικού συστήματος ορμονών / υποδοχέων, αλλά ενός συστήματος με σημαντικές αυτοκρινείς / παρακρινικές λειτουργίες στον αναπτυσσόμενο και ενήλικο εγκέφαλο.


Εστραδιόλη Εφαρμογή:


Σεξουαλική ανάπτυξη:


Η ανάπτυξη των δευτερογενών χαρακτηριστικών φύλου στις γυναίκες οδηγείται από τα οιστρογόνα, να είναι συγκεκριμένα, η οιστραδιόλη. Αυτές οι αλλαγές αρχίζουν την εποχή της εφηβείας, οι περισσότερες ενισχύονται κατά τη διάρκεια των αναπαραγωγικών ετών και γίνονται λιγότερο έντονες με την πτώση της υποστήριξης οιστραδιόλης μετά την εμμηνόπαυση. Έτσι, η οιστραδιόλη ενισχύει την ανάπτυξη του μαστού και είναι υπεύθυνη για αλλαγές στο σχήμα του σώματος, που επηρεάζουν τα οστά, τις αρθρώσεις και την απόθεση λίπους. Η δομή λιπών και η σύνθεση του δέρματος τροποποιούνται με οιστραδιόλη.


Ανδρική αναπαραγωγή:


Η επίδραση της οιστραδιόλης (και των οιστρογόνων) στην αρσενική αναπαραγωγή είναι πολύπλοκη. Η οιστραδιόλη παράγεται από τη δράση της αρωματάσης κυρίως στα κύτταρα Leydig των όρχεων θηλαστικών, αλλά επίσης και από ορισμένα γεννητικά κύτταρα και τα κύτταρα Sertoli των ανώριμων θηλαστικών. Λειτουργεί (in vitro) για την πρόληψη της απόπτωσης των αρσενικών σπερματοζωαρίων.


Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων έχει μειωθεί σε πολλά μέρη του κόσμου και η έκθεση σε οιστρογόνα στο περιβάλλον έχει θεωρηθεί ως η αιτία.

Η καταστολή της παραγωγής οιστραδιόλης σε έναν υποπληθυσμό υπογονιτικών αντρών μπορεί να βελτιώσει την ανάλυση σπέρματος.

Τα αρσενικά με γενετικές καταστάσεις φύλου χρωμοσώματος, όπως το σύνδρομο Klinefelters, θα έχουν υψηλότερο επίπεδο οιστραδιόλης.


Οστό


Η οιστραδιόλη έχει βαθιά επίδραση στα οστά. Τα άτομα χωρίς αυτό (ή άλλα οιστρογόνα) θα γίνουν ψηλά και ευνουχιστικά, καθώς το κλείσιμο του επιφυσίου καθυστερεί ή δεν μπορεί να λάβει χώρα. Η οστική δομή επηρεάζεται επίσης, με αποτέλεσμα την πρώιμη οστεοπενία και την οστεοπόρωση. Επίσης, οι γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση παρουσιάζουν επιταχυνόμενη απώλεια οστικής μάζας λόγω σχετικής ανεπάρκειας οιστρογόνων.


Συκώτι


Η οιστραδιόλη έχει σύνθετες επιδράσεις στο ήπαρ. Μπορεί να οδηγήσει σε χολόσταση. Επιδρά στην παραγωγή πολλαπλών πρωτεϊνών, συμπεριλαμβανομένων των λιποπρωτεϊνών, των πρωτεϊνών δέσμευσης και των πρωτεϊνών που είναι υπεύθυνες για την πήξη του αίματος.


Εγκέφαλος


Οιστρογόνα μπορούν να παραχθούν στον εγκέφαλο από προδρόμους στεροειδών. Ως αντιοξειδωτικά, έχουν βρεθεί ότι έχουν νευροπροστατευτική λειτουργία.


Συνήθης δόση για ενήλικες για καρκίνο του μαστού


10 mg από του στόματος 3 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 3 μήνες. Η θεραπεία με οιστρογόνα για τον καρκίνο του μαστού θα πρέπει να εξετάζεται μόνο για ανακούφιση από τη θεραπεία της μεταστατικής νόσου σε επιλεγμένους ασθενείς


Estradiol powder


Η υπηρεσία μας


Υπηρεσία προπώλησης

1. Τεχνική συμβουλευτική, για να βοηθήσει τους πελάτες να γνωρίζουν τις ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά, την ποιότητα, την παραγωγή και την προμήθεια του προϊόντος που θέλουν.

2. Τεχνικές πληροφορίες και έγγραφα, όπως COA, έκθεση δοκιμών, δείγμα κ.λπ.

3. Οι πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας και να διαπραγματευτούν μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Υπηρεσία πωλήσεων

1. Συμβόλαιο με τον πελάτη, διαπραγμάτευση τιμής, ποιότητας, παράδοσης και άλλους όρους.

2.Σχετάξτε τις ερωτήσεις σχετικά με τις ιδιότητες, το μηχανισμό, την εφαρμογή, την ποιότητα, την προσοχή, τη χρήση κλπ. Του προϊόντος.

3. Χρονοδιάγραμμα παραγωγής και έγκαιρη παράδοση μετά τη σύναψη της σύμβασης.

Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση

1. Τεχνική συμβουλή κατά τη χρήση του προϊόντος.

2. Ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει ή να ανταλλάξει τα εμπορεύματα με εμάς αν χρειαστεί να αλλάξει σχέδιο αγοράς εξαιτίας κάποιων λογικών λόγων, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει υποστεί ζημιά.

3. Εάν προκύψουν προβλήματα ποιότητας κατά την κανονική χρήση, παρακαλώ στείλτε μας γραπτές πληροφορίες και έγγραφα και θα απαντήσουμε μέσα σε 24-48 ώρες.


Αποστολή και παράδοση

 

1. Τα πακέτα αποστέλλονται γενικά εντός περίπου 2 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής.

2. Μετά από κάθε αποστολή θα σας παρέχουμε

3. Αριθμός παρακολούθησης για την παρακολούθηση του πακέτου σας στο διαδίκτυο.

4. τις λίγες φωτογραφίες με τις παραγγελίες & λεπτομέρειες.

5. Σχετικά με την Προσαρμοσμένη εκκαθάριση, συσκευάσαμε με τρόπους μεταμφίεσης.Με την εμπειρία μας, την κατάλληλη και ασφαλή παράδοση, δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

6. Επιβεβαιώνουμε την κάθαρση 99%, την επαναφορά 100%.

7. Είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη ναυτιλία για όλους τους επαναλαμβανόμενους πελάτες μας!

 

Αγοραστής ανάγνωσης

 

Πολιτική Δειγματοληψίας: Πρέπει να πληρώσετε πρώτα το δείγμα εάν θέλετε να το ελέγξετε και τα χρήματα θα επιστραφούν όταν επιβεβαιωθεί η μαζική παραγγελία.

Τρόπος πληρωμής: T / T, Western Union, Money Gram

Ημερομηνία παράδοσης: Εντός 10 εργάσιμων ημερών από την καταβολή της προκαταβολής

Ναυτιλιακός τρόπος: Με express, θάλασσα ή αεροπορικώς


Πληροφορίες επαφής

Όνομα: Cindy

Skype: +8613302415760

whatsapp + 8613302415760

Email: cindy1114@yccreate.com


Estradiol raw powder


Hot Tags: σκόνη προχορμόνης οιστραδιόλης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like