Κόνις οιστραδιόλης CAS: 50-28-2

Η οιστραδιόλη (E2), η οποία επίσης περιέχει οιστραδιόλη, είναι μια στεροειδής ορμόνη οιστρογόνων και η κύρια θηλυκή σεξουαλική ορμόνη. Συμμετέχει στη ρύθμιση των θηλυκών αναπαραγωγικών κύκλων των οιστρογόνων και της εμμήνου ρύσεως. Οποιαδήποτε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp; +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Οιστραδιόλη γυναικεία ορμόνη ακατέργαστη σκόνη CAS: 50-28-2

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: Οιστραδιόλη

Άλλα ονόματα: 17α-οιστραδιόλη; Εστρα-1,3,5 (10) -τριενο-3,17α-διόλη

CAS: 50-28-2

Μοριακός τύπος: C18H24O2

Μοριακό Βάρος: 272,38

Καθαρότητα: 99%

Αριθ. EINECS: 200-354-8

Βαθμός Standard: Ιατρική Βαθμολογία

Εμφάνιση: Λευκή ή λευκή κρυσταλλική σκόνη


Περιγραφή:


Οιστραδιόλη (ο) οιστραδιόλη C18H24O2 είναι ορμόνη φύλου. Με το άλφα, το βήτα, είναι δυνατοί δύο τύποι άλφα φυσιολογικής λειτουργίας. Ο Steiner, χειμώνας (Wintersteiner et al., 1935) εξήχθη από την εγκυμοσύνη των ούρων αλόγου, επιπλέον μπορεί επίσης να προκληθεί από τα ούρα, τον πλακούντα, τις ωοθήκες του χοίρου κλπ. Υπάρχει επίσης ένας αρσενικός όρχις ή ούρα. Επειδή έχει τον πολύ ισχυρό σεξουαλικό ρόλο, έτσι ώστε αυτός ή ο εστέρας του να είναι, στην πραγματικότητα, έκκριση των ωοθηκικών ορμονών των πιο σημαντικών. Η βενζοϊκή οιστραδιόλη αποφασίζεται σε μία από τις διεθνείς μονάδες τυποποιημένης ουσίας τίτλου ορμόνης φύλου και χρησιμοποιείται.


Χρήση προϊόντος:


Η οιστραδιόλη είναι μια μορφή οιστρογόνου, που παράγεται ειδικά μέσα στα θυλάκια θηλυκών ωοθηκών. Το οιστρογόνο είναι απαραίτητο για πολλές διαδικασίες στο σώμα. Η οιστραδιόλη είναι σημαντική στη ρύθμιση των θηλυκών αναπαραγωγικών κύκλων των οιστρογόνων και της εμμήνου ρύσεως. όπως η ανάπτυξη και διατήρηση των θηλυκών αναπαραγωγικών ιστών, αλλά έχει επίσης επιπτώσεις σε πολλούς άλλους ιστούς συμπεριλαμβανομένων των οστών. Ενώ τα επίπεδα οιστρογόνων στους άνδρες είναι χαμηλότερα σε σύγκριση με τις γυναίκες, τα οιστρογόνα έχουν βασικές λειτουργίες και στους άνδρες.

Η οιστραδιόλη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, όπως οι εξάψεις, η καύση, ο ερεθισμός, η ξηρότητα του κόλπου και η οστεοπόρωση σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες. αντικατάσταση του οιστρογόνου σε γυναίκες με ωοθηκική ανεπάρκεια ή άλλες καταστάσεις που προκαλούν έλλειψη φυσικού οιστρογόνου στο σώμα.


Εφαρμογές:


Η 17α-οιστραδιόλη χρησιμοποιείται σε μορφή αιθανολικού διαλύματος για τοπική εφαρμογή στο τριχωτό της κεφαλής. Ομοίως με άλλα φάρμακα κατά της αλωπεκίας, τοπικά ή από το στόμα, πρέπει να εφαρμόζεται συνεχώς για να αποφευχθεί η περαιτέρω τριχόπτωση. Η ανάπτυξη της τρίχας που έχει ήδη χαθεί είναι δυνατή μόνο σε περιορισμένο βαθμό. Γενικά, η προχωρημένη αλωπεκία δεν ανταποκρίνεται καλά στην ιατρική θεραπεία, η οποία θεωρείται ότι είναι συνέπεια της απώλειας των ριζών της τρίχας.


Ως ορμόνη φύλου, προκαλεί επίσης πολλές από τις εξελίξεις του αναπαραγωγικού συστήματος που ξεκινούν από την εφηβεία. Παρουσιάζεται σε όλα τα αναπαραγωγικά έτη και μειώνεται κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση. Αυτή η μείωση είναι ακριβώς αυτό που προκαλεί πολλά από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως οι εξάψεις και οι νυχτερινές εφιδρώσεις, η ξηρότητα του κόλπου και η απώλεια οστικής μάζας που μπορεί να οδηγήσει σε οστεοπόρωση.


Πώς λειτουργεί στο σώμα μας;


1. Το βαλερικό εστέρα της οιστραδιόλης είναι αντιοιστρογονικά στεροειδή τα οποία χρησιμοποιούνται στην θεραπεία αντικατάστασης ορμόνης σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες που είχαν υστερεκτομή Η βαλερική εστραδιόλη περιέχει μια ορμόνη παρόμοια με την ορμόνη οιστρογόνου που παράγεται από τον οργανισμό. Όταν οι γυναίκες περνούν από την εμμηνόπαυση, τα επίπεδα οιστρογόνου μειώνονται. αυτό οδηγεί σε συμπτώματα όπως οι εξάψεις, οι νυχτερινές εφιδρώσεις και η ξηρότητα του κόλπου. Το βαλερικό οιστραδιόλης βοηθά στην αντικατάσταση των χαμηλών επιπέδων οιστρογόνων που μπορεί να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. αυτό είναι γνωστό ως θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης.


2. Το βαλερικό οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη οιστρογόνου. Λειτουργεί αντικαθιστώντας τα φυσικά οιστρογόνα σε μια γυναίκα που δεν μπορεί πλέον να παράγει αρκετά οιστρογόνα. Λειτουργεί για προχωρημένο καρκίνο του προστάτη με τον ανταγωνισμό των αρσενικών ορμονών. Αντιμετώπιση ορισμένων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης (π.χ. ζεστασιά, κολπική φαγούρα, καύση ή ξηρότητα). Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία χαμηλών επιπέδων οιστρογόνων που προκαλούνται από ορισμένες καταστάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ορισμένων τύπων καρκίνου του προστάτη (προχωρημένο ανδρογόνο). Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλες καταστάσεις που καθορίζονται από το γιατρό σας.


Τα πλεονεκτήματά μας:


Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.


Ομάδα


Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.


Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Σχετικά γυναικεία ορμόνη στεροειδή


Οιστραδιόλη Estrone Υδροκορτιζόνη
Οιστραδιόλη βαλερίτη Estriol Οξική υδροκορτιζόνη
Βενζοϊκή οιστραδιόλη Nylestriol Μεπρεδνισόνη
Κυπιονική οιστραδιόλη Διαιθυλοστιλβεστρόλη Οξική πρεδνιζόνη
Η οιστραδιόλη εναντίον HEXESTROL Bentelan
Αιθυνυλο οιστραδιόλη Προγεστερόνη Βηταμεθαζόνη
Ακετοφαινίδιο αλγεστόνης Οξική μεδροξυπρογεστερόνη Προπιονική κλοβεταζόλη
Ethisterone Νορεθινδρόνη Προπιονική αλοβεταζόλη
19-οξική νορεθινδρόνη Μιφεπριστόνη Deflazacort
Norethisterone Enanthate Μεθυλδιεννεδιόνη Ταζαροτένιο
Διοξική αιθινοδιόλη Επλερενόνη Ecdysone
Οξική πρεγνανολόνη Λεβονοργεστρέλη Δεσλοραταδίνη
Lynestrenol Αλλυλεστρενόλη Φωσφορικό νάτριο πρεδνιζολόνης
Οξική χλωροδινινόνη Dienogestrel Οξική φθορομεθολόνη
Οξική κυπροτερόνη Δροσπιρενόνη Οξική δεξαμεθαζόνη
Οξεική μεγεστρόλη Pregnenolone Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης
Οξική μελενεργεστρόλη Φουροϊκή μομεταζόνη Παλμιτική δεξαμεθαζόνη
Οξική βηταμεθαζόνη Διπροπιονική βεκλομεθαζόνη Ακετονίδιο φλουκονολόνης
Βηταμεθαζόνη Dipropionate Βηταμεθαζόνη 17-βαλερικό


Hot Tags: σκόνη οιστραδιόλης cas: 50-28-2, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like