Οιστραδιόλη Enantate

Το Estradiol enantate, το οποίο επίσης πωλείται enanthate οιστραδιόλης και πωλείται με τα εμπορικά ονόματα Perlutal και Topasel, μεταξύ άλλων, είναι ένα φάρμακο οιστρογόνων που χρησιμοποιείται σε ορμονικό έλεγχο των γεννήσεων για γυναίκες. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

στεροειδών

Οιστραδιόλη enanthate ακατέργαστη σκόνη γυναικεία ορμόνη CAS: 4956-37-0

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comΟνομασία προϊόντος: Ενανθική οιστραδιόλη

Συνώνυμα: 17-επτανοϊκή οιστραδιόλη / 17-ενανθική β-οιστραδιόλη

Η οιστραδιόλη εναντίον

Καθαρότητα: 99%

Αριθμός CAS: 4956-37-0

Αριθμός ECNECS: 225-599-8

MF: C25H36O3

ΜΒ: 384.5515

Πυκνότητα: 1,11 g / cm3

Σημείο τήξης: 94-96 ° C

Σημείο ζέσης: 509,5 ° C σε 760 mmHg

Δείκτης διάθλασης: 1.559

Σημείο ανάφλεξης: 197,1 ° C

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

πακέτο: ως απαιτήσεις

Συσκευασία: 1 κιλό / αλουμινόχαρτο


Περιγραφή:


Η ουσία οιστραδιόλη, που πωλείται κάτω από τα εμπορικά ονόματα Perlutal και Topasel μεταξύ άλλων, είναι ένα φάρμακο οιστρογόνων το οποίο χρησιμοποιείται σε ορμονική λαβή για το γέννηση. Είναι πραγματικά μορφοποιημένο σε μείγμα με αφυδροξυπρογεστερόνη ακετοφαινίδιο (ϋΗΡΑ · αλγεστόνη ακετοφαινίδιο), μία προγεστίνη και χρησιμοποιείται ως συνδυασμένο ενέσιμο αντισυλληπτικό. Η εναντίωση της οιστραδιόλης απλώς δεν μπορεί να ληφθεί μόνη της. Το φάρμακο παρέχεται με ένεση σε μυς όταν ένα μήνα.


Οι ανεπιθύμητες ενέργειες της οιστραδιόλης περιλαμβάνουν την ευαισθησία του μαστού, τη διεύρυνση του μαστού, τη ναυτία, τον πονοκέφαλο και την κατακράτηση υγρών. Το φάρμακο είναι πραγματικά ένα συνθετικό οιστρογόνο και συνεπώς είναι ένας αγωνιστής από τον υποδοχέα οιστρογόνων (ER), τον βιολογικό στόχο των οιστρογόνων όπως η οιστραδιόλη. Η εναντική οιστραδιόλη είναι ένας εστέρας οιστρογόνου καθώς επίσης και ένα μακροπρόθεσμο προφάρμακο οιστραδιόλης στη σωματική διάπλαση. Για το λόγο αυτό, θεωρείται ότι γίνεται ένα φυσικό και βιοϊδενικό είδος οιστρογόνου.


Η εναντιομερική οιστραδιόλη περιγράφηκε στην 1η θέση από το 1954 και έγινε η 1η μελέτη σε συνδυασμό με DHPA ως συνδυασμένο ενέσιμο αντισυλληπτικό το 1964. Το μείγμα εισήχθη για κλινική χρήση από τα μέσα της δεκαετίας του '70. Η ουσία οιστραδιόλη απλά δεν είναι προσβάσιμη ως αυτόνομο φάρμακο (δηλ. Από μόνο του χωρίς την DHPA). Το μείγμα είναι άμεσα διαθέσιμο στη Λατινική Αμερική και το Χονγκ Κονγκ και έχει επίσης διατεθεί στο εμπόριο στην Ισπανία και την Πορτογαλία.


Εφαρμογή:


Γυναικεία αναπαραγωγή: Στο θηλυκό, η οιστραδιόλη δρα ως ορμόνη για τον ιστό των αναπαραγωγικών οργάνων, υποστηρίζοντας την επένδυση του κόλπου, των τραχηλικών αδένων, του ενδομητρίου και της επένδυσης των σαλπίγγων. Αυξάνει την ανάπτυξη του μυομητρίου. Η οιστραδιόλη φαίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση των ωοκυττάρων στις ωοθήκες.


Κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου, η οιστραδιόλη που παράγεται από το αναπτυσσόμενο θύλακα ωθεί, μέσω ενός συστήματος θετικής ανάδρασης, τα υποθαλαμικά-υπόφυσης γεγονότα που οδηγούν στην αύξηση της ωχρινικής ορμόνης προκαλώντας ωορρηξία. Στην ωχρινική φάση, η οιστραδιόλη, σε συνδυασμό με την προγεστερόνη, προετοιμάζει το ενδομήτριο για εμφύτευση. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η οιστραδιόλη αυξάνεται λόγω της παραγωγής του πλακούντα. Σε μπαμπουίνους, η παρεμπόδιση της παραγωγής οιστρογόνων οδηγεί σε απώλεια της εγκυμοσύνης, υποδεικνύοντας ότι η οιστραδιόλη έχει ένα ρόλο στη διατήρηση της εγκυμοσύνης. Η έρευνα διερευνά το ρόλο των οιστρογόνων στη διαδικασία της έναρξης της εργασίας. Ενέργειες της οιστραδιόλης απαιτούνται πριν από την έκθεση της προγεστερόνης στην ωχρινική φάση.


Λειτουργία:


Ορμόνες και ρύθμιση της ενδοκρινικής λειτουργίας των φαρμάκων, Διατροφικές Θεραπείες, Αντιβιοτικά και Αντιμικροβιακοί Παράγοντες, Αντιπαρασιτικά, Πρωτότυπα Μικροβιοτικά Ανθεκτικά στα Φάρμακα, Φάρμακα Ανοσοποιητικού Συστήματος, Ειδικά Φάρμακα, Αποτοξίνωση Φαρμάκων, Διαγνωστικοί Παράγοντες, Καρδιαγγειακοί παράγοντες, παράγοντες του ουροποιητικού συστήματος, παράγοντες του αναπνευστικού συστήματος.


Ένας χημικός παράγων της οιστραδιόλης, της αιθινυλικής οιστραδιόλης με μέγιστη δόση 200 μ§, είναι ένα κύριο συστατικό των ορμονικών αντισυλληπτικών συσκευών. Οι συνδυασμένες μορφές ορμονικής αντισύλληψης περιέχουν αιθυνυλοιστραδιόλη και προγεστίνη, τα οποία συμβάλλουν αμφότερα στην αναστολή της GnRH, της LH και της FSH, γεγονός που εξηγεί την ικανότητα αυτών των μεθόδων ελέγχου των γεννήσεων να αποτρέπουν την ωοθυλακιορρηξία και έτσι να αποτρέπουν την εγκυμοσύνη. Άλλοι τύποι ορμονικού ελέγχου των γεννήσεων περιέχουν μόνο προγεστερόνες και καμία αιθινυλική οιστραδιόλη.


Πώς λειτουργεί στο σώμα μας;


Ο κύκλος της γυναικείας εμμηνόρροιας περιλαμβάνει αρκετές προβλέψιμες αλλαγές στα επίπεδα ορμονών, εκ των οποίων η βενζοϊκή οιστραδιόλη είναι μία από αυτές. Συμμετέχετε στη διαδικασία της ωορρηξίας, ετοιμάστε το ενδομήτριο εμφύτευμα, το ωάριο πρέπει να γονιμοποιηθεί. Μερικές δοκιμές σε μπαμπουίνους και άλλα πρωτεύοντα δείχνουν ότι οι ορμόνες του παίζουν επίσης σταθερό ρόλο στη διατήρηση της εγκυμοσύνης και συμβάλλουν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.


Ως ορμόνη φύλου, το Estradiol Benzoatealso προκαλεί πολλά από την ανάπτυξη των αναπαραγωγικών συστημάτων των εφήβων. Υπάρχει σε όλο το αναπαραγωγικό έτος και πέφτει κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση. Αυτή η μείωση είναι αποτέλεσμα πολλών συμπτωμάτων εμμηνοπαυσιακών συμπτωμάτων, όπως οι εξάψεις και οι νυχτερινές εφιδρώσεις, η ξηρότητα του κόλπου και η απώλεια οστικής μάζας που μπορεί να οδηγήσει σε οστεοπόρωση.


Η πρόοδος μας


Α. Έχουμε αποθέματα ώστε να μπορούμε να τα παραδώσουμε γρήγορα την ίδια μέρα που λαμβάνουν την πληρωμή.

Β. Καλύτερη τιμή, υπηρεσία πρώτης κατηγορίας, υψηλό ποσοστό επιτυχούς παράδοσης. Μια έκπτωση θα δοθεί όταν κάνετε μια μεγάλη παραγγελία.

Γ. Υψηλής ποιότητας εγγύηση, μόλις βρεθεί κάποιο πρόβλημα, το πακέτο θα επανασυνδεθεί για εσάς.

Δ. Ναυτιλία με ρητή (FedEx, UPS, DHL, EMS TNT HKEMS), αεροπορικώς. Ο πιο επαγγελματικός μεταφορέας

θα σας συστήσει εκ νέου.

Ε. Θερμή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιοδήποτε από τα ερωτήματά σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Προσέγγιση στην αρχή της πεποίθησης του πελάτη. Θα παρέχουμε τις καλύτερες και τις πιο ειλικρινείς υπηρεσίες όσο μπορούμε. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον υπερθυρεοειδισμό, την παχυσαρκία ή την απώλεια βάρους.


Η υπηρεσία και η ναυτιλία μας


Μπορούμε να προσφέρουμε το πλήρες πακέτο από ιδέα μέχρι παράδοση. οργανώνοντας τα πάντα μέχρι να φτάσουν τα προϊόντα στη δική σας πόρτα ή διανομέα.

Μπορεί να προσφερθεί παράδοση.

- Χρησιμοποιώντας το δικό σας μεταφορέα εμπορευμάτων

- FOB σε λιμένα στην Κίνα

- CIF σε λιμάνι κοντά σας

Είτε έχετε δικό σας μεταφορέα εμπορευμάτων είτε θέλετε να οργανώσετε την αποστολή; αν χρειάζεστε την παράδοση FOB στην Κίνα ή CIF σε λιμάνι κοντά σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε και να προμηθεύουμε όποιο τρόπο και αν επιλέξετε. Μη διστάσετε να συζητήσετε μαζί μας όλες τις επιλογές.

Ναυτιλία με ρητή (FedEx, UPS, DHL, EMS), αεροπορικώς. Με πλοίο.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Σχετικά προϊόντα που μπορεί να χρειαστείτε:


Οιστραδιόλη
Estrone Υδροκορτιζόνη
Οιστραδιόλη βαλερίτη Estriol Οξική υδροκορτιζόνη
Βενζοϊκή οιστραδιόλη Nylestriol Βηταμεθαζόνη 17-βαλερικό
Κυπιονική οιστραδιόλη Διαιθυλοστιλβεστρόλη Οξική πρεδνιζόνη
Η οιστραδιόλη εναντίον HEXESTROL Bentelan
Αιθυνυλο οιστραδιόλη Προγεστερόνη Βηταμεθαζόνη
Ακετοφαινίδιο αλγεστόνης Οξική μεδροξυπρογεστερόνη Προπιονική κλοβεταζόλη
Ethisterone Νορεθινδρόνη Προπιονική αλοβεταζόλη
19-οξική νορεθινδρόνη Μιφεπριστόνη Deflazacort
Norethisterone Enanthate Μεθυλδιεννεδιόνη Ταζαροτένιο
Διοξική αιθινοδιόλη Επλερενόνη Ecdysone
Οξική πρεγνανολόνη Λεβονοργεστρέλη Δεσλοραταδίνη
Lynestrenol Αλλυλεστρενόλη Φωσφορικό νάτριο πρεδνιζολόνης
Οξική χλωροδινινόνη Dienogestrel Οξική φθορομεθολόνη
Οξική κυπροτερόνη Δροσπιρενόνη Οξική δεξαμεθαζόνη
Οξεική μεγεστρόλη Pregnenolone Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης


Hot Tags: Estradiol Enantate, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like