Οιστραδιόλη Enantate CAS. 4956-37-0

Η οιστραδιόλη, ή ακριβέστερα η 17β-οιστραδιόλη, είναι μια ανθρώπινη σεξουαλική ορμόνη και στεροειδές και η κύρια γυναικεία σεξουαλική ορμόνη. Ονομάζεται και είναι σημαντικός για τη ρύθμιση των θηλυκών αναπαραγωγικών κύκλων των οιστρογόνων και της εμμήνου ρύσεως. Η οιστραδιόλη είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και τη διατήρηση των γυναικείων αναπαραγωγικών ιστών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οιστραδιόλη Enanthate αντι οιστρογόνο 4956-37-0 Για τη γυναίκα

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Ενανθική οιστραδιόλη, 17β-οιστραδιόλη, ορμόνες φύλου, οιστρογόνα


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Η οιστραδιόλη, ή ακριβέστερα η 17β-οιστραδιόλη, είναι μια ανθρώπινη σεξουαλική ορμόνη και στεροειδές και η κύρια γυναικεία σεξουαλική ορμόνη. Ονομάζεται και είναι σημαντικός για τη ρύθμιση των θηλυκών αναπαραγωγικών κύκλων των οιστρογόνων και της εμμήνου ρύσεως. Η οιστραδιόλη είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και τη διατήρηση των γυναικείων αναπαραγωγικών ιστών. αλλά έχει επίσης σημαντικά αποτελέσματα σε πολλούς άλλους ιστούς συμπεριλαμβανομένων των οστών. Ενώ τα επίπεδα οιστρογόνων στους άνδρες είναι χαμηλότερα σε σύγκριση με τις γυναίκες, τα οιστρογόνα έχουν βασικές λειτουργίες και στους άνδρες. Η οιστραδιόλη βρίσκεται στα περισσότερα σπονδυλωτά καθώς και πολλά καρκινοειδή, έντομα, ψάρια και άλλα είδη ζώων.


Η οιστραδιόλη παράγεται ειδικά εντός των ωοθυλακίων θηλυκών ωοθηκών, αλλά και σε άλλους ενδοκρινείς (δηλαδή, ορμόνες-παραγωγούς) και μη ενδοκρινείς ιστούς. Η οιστραδιόλη βιοσυντίθεται από την προγεστερόνη (η οποία λαμβάνεται σε δύο στάδια από τη χοληστερόλη, μέσω της ενδιάμεσης πρεγνενολόνης). Μία οδός αρχής μετατρέπει έπειτα την προγεστερόνη στο 17-υδροξυ-παράγωγο της και στη συνέχεια στην ανδροστενεδιόνη μέσω διαδοχικών οξειδώσεων που καταλύονται από το κυτόχρωμα Ρ450. Η δράση αρωματάσης σε αυτή τη διόνη παράγει οιστρόνη και η δράση μιας αφυδρογονάσης σε αυτό δίνει την ένωση του τίτλου, 17β-οιστραδιόλη.


2.Προδιαγραφές:

Ονομασία προϊόντος: Ενανθρακική οιστραδιόλη,
Αριθμός CAS: 4956-37-0
MF: C25H36O3
ΜΒ: 384,55
Δοκιμασία: 98,78%
Συσκευασία: Τσάντα φύλλων
Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση: Η οιστραδιόλη της οιστραδιόλης είναι ένα είδος οιστρογόνου, μπορεί να προάγει και να ρυθμίζει την κανονική ανάπτυξη των γεννητικών οργάνων των γυναικών και των δευτερογενών. Μπορεί να προκαλέσει υπερπλασία της ανάπτυξης καρκίνου του μαστικού αδένα, αλλά σε μεγαλύτερες δόσεις, μπορεί να αναστείλει την απελευθέρωση προλακτίνης της υπόφυσης και να μειώσει την έκκριση του γάλακτος. Ισχυρή οιστρογόνο ορμόνη θηλαστικών που παράγεται από τις ωοθήκες.


3. Εφαρμογές:

1) Ορμόνες και ρύθμιση ενδοκρινολογικών λειτουργιών φαρμάκων, θρεπτικών φαρμάκων, αντιβιοτικών και αντιμικροβιακών παραγόντων, αντιπαρασιτικών, αρχικών μικροβίων ανθεκτικών στα φάρμακα, φαρμάκων ανοσοποιητικού συστήματος, ειδικών φαρμάκων, αποτοξίνωσης φαρμάκων, διαγνωστικών παραγόντων, αντιδραστηρίων αιμοσυστήματος, φαρμάκων επώδυνου συστήματος, κεντρικού νευρικού συστήματος Παράγοντες, Καρδιαγγειακοί Παράγοντες, Παράγοντες Ουρολογικού Συστήματος, Παράγοντες του Αναπνευστικού Συστήματος.


2) Ένα χημικό παράγωγο της οιστραδιόλης, της αιθινυλικής οιστραδιόλης με μέγιστη δοσολογία 200 μg, είναι ένα κύριο συστατικό των ορμονικών αντισυλληπτικών συσκευών. Οι συνδυασμένες μορφές ορμονικής αντισύλληψης περιέχουν αιθυνυλοιστραδιόλη και προγεστίνη, τα οποία συμβάλλουν αμφότερα στην αναστολή της GnRH, της LH και της FSH, γεγονός που εξηγεί την ικανότητα αυτών των μεθόδων ελέγχου των γεννήσεων να αποτρέπουν την ωοθυλακιορρηξία και έτσι να αποτρέπουν την εγκυμοσύνη. Άλλοι τύποι ορμονικού ελέγχου των γεννήσεων περιέχουν μόνο προγεστερόνες και καμία αιθινυλική οιστραδιόλη.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Estradiol enanthate2_


5. Προδιαγραφές προϊόντων

Όταν το οιστρογόνο συνταγογραφείται για μια γυναίκα με μήτρα, η προγεστερόνη πρέπει επίσης να ξεκινήσει για να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του ενδομητρίου. Μια γυναίκα χωρίς μήτρα δεν χρειάζεται προγεστερόνη. Η χρήση του οιστρογόνου, μόνη ή σε συνδυασμό με μια προγεστίνη, θα πρέπει να είναι με τη χαμηλότερη αποτελεσματική δόση και για τη μικρότερη διάρκεια που συνάδει με τους στόχους θεραπείας και τους κινδύνους για τη συγκεκριμένη γυναίκα. Οι ασθενείς θα πρέπει να επαναξιολογούνται περιοδικά, όπως είναι κλινικά ενδεδειγμένο (π.χ. διαστήματα 3 μηνών έως 6 μηνών), προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η θεραπεία είναι ακόμη απαραίτητη. Για γυναίκες που έχουν μήτρα, θα πρέπει να ληφθούν κατάλληλα διαγνωστικά μέτρα, όπως η δειγματοληψία ενδομητρίου, όταν ενδείκνυται, για να αποκλειστεί η κακοήθεια σε περιπτώσεις μη διαγνωσμένης επίμονης ή επαναλαμβανόμενης ασυνήθιστης κολπικής αιμορραγίας.


Θα πρέπει να επιλεγεί η βραχυχρόνια κυκλική χρήση για τη θεραπεία των μέτριων έως σοβαρών αγγειοκινητικών συμπτωμάτων, του κόλπου και της κολπικής ατροφίας που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση, της χαμηλότερης δόσης και του σχήματος που θα ελέγχουν τα συμπτώματα και η φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να διακόπτεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.


7.FAQ
Q1: Η ποιότητα του προϊόντος σας έχει εγκριθεί από το Εργαστήριο Τρίτων;
Α: Ναι, όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται αυστηρά από το QC μας, επιβεβαιώνεται από την QA και έχει εγκριθεί από εργαστήριο τρίτων στην Κίνα, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γαλλία κλπ. Έτσι, θα είστε βέβαιοι με την Καλής Ποιότητας εάν επιλέξτε μας.

Ερ.2: Πώς αντιμετωπίζετε τα ποιοτικά παράπονα;
Α: Πρώτα απ 'όλα, το τμήμα QC μας θα κάνει αυστηρή εξέταση των προϊόντων εξαγωγής μας με HPLC, UV, GC, TLC και ούτω καθεξής, προκειμένου να μειωθεί το πρόβλημα ποιότητας κοντά στο μηδέν. Αν υπάρχει πρόβλημα πραγματικής ποιότητας που προκαλείται από εμάς, θα σας στείλουμε δωρεάν αντικείμενα για αντικατάσταση ή επιστρέφετε την απώλεια σας.

Ε3: Πώς να συνεργαστείτε μαζί μας;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για συνεργασία μέσω των πληροφοριών επικοινωνίας του ιστοτόπου ή να επικοινωνήσετε με τους πωλητές της εταιρείας μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Q4: Αποδέχεστε παραγγελία δείγματος;
Α: Ναι, δεχόμαστε μικρή παραγγελία από 1g, 100g και 1kg για την ποιότητα αξιολόγησης των προϊόντων μας.

Q5: Υπάρχει έκπτωση;
Α: Ναι, όπως για τους παλιούς πελάτες και μεγαλύτερη ποσότητα, υποστηρίζουμε πάντα με μεγάλες εκπτώσεις και έκπληξη.

Ε6: Δεχόμαστε επαγγελματική πιστωτική κάρτα VISA;
A: Λυπούμαστε που δεν δεχόμαστε πιστωτική κάρτα VISA, θα θέλαμε να δεχτούμε τα T / T, Moneygram, Western Union.

Q7: Πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσουν τα εμπορεύματα;
Α: Είναι Ανάλογα με την τοποθεσία σας, Για μικρές παραγγελίες, περιμένετε 5-7 ημέρες από DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.
Για μαζική παραγγελία, παρακαλώ επιτρέψτε 5-8 ημέρες από τον αέρα, 20-35 ημέρες από τη θάλασσα.

Ε8: Έχετε κάποια πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης;
Έχουμε καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση και πολιτική επαναφόρτωσης εάν χάνουμε το αγροτεμάχιο.
Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τους πελάτες μας έχει αποφέρει σημαντικά οφέλη
Παίρνουμε πάντα τη μέγιστη φροντίδα στη συσκευασία των προϊόντων μας
Οι πελάτες μας θα το επιβεβαιώσουν, καθώς προσπαθούν να τους βρουν χωρίς βοήθεια κατά περιόδους.
Αλλά παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας είναι ακόμα δυνατό να αδράξουμε ένα μικρό αριθμό πακέτων.
Σε αυτή την περίπτωση, υποσχόμαστε να παραμείνουμε ελεύθεροι να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις

Ε9: Πώς να προχωρήσετε στην παραγγελία;
Επιτρέψτε μου να καταλάβω τα στοιχεία, την ποσότητα και τον προορισμό contruy wihch να με βοηθήσει να σας δώσω μια σωστή τιμή
Παρακαλώ να μου πείτε τα στοιχεία που ψάχνετε, την ποσότητα και τη χώρα προορισμού. Αφού επιβεβαιώσετε όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, πληρώστε τα χρήματα 100% εκ των προτέρων και δώστε μας τη διεύθυνση αποστολής. Φροντίζουμε την αποστολή σε πρώτη στιγμή μετά την πληρωμή λήψης και σας προσφέρουμε τον αριθμό παρακολούθησης για τα προϊόντα σας και θα παράσχουμε υπηρεσία μετά την πώληση αφού λάβετε το δέμα.


Τα πλεονεκτήματά μας:
1. Ποιότητα:
Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική παραγωγή ενδιάμεσων ορμονών για πολλά χρόνια, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και ούτω καθεξής σε άλλη χώρα, και έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μας, εμπιστευσου μας.
2. Τρόπος πληρωμής: Western Union, MoneyGram, TT, Paypal.
3. Υπηρεσία: Καλύτερη εξυπηρέτηση με εξυπηρέτηση μετά την πώληση σε όλους τους πελάτες.
4. Παράδοση:
Παραγγελία δείγματος: Το πακέτο θα αποσταλεί με 2 ημέρες μετά την πληρωμή. Μπορούμε να το στείλουμε μέσω HKems, EMS, HK Air Post, DHL ή άλλης μεθόδου. Έχουμε μια επαγγελματική και σταθερή εφοδιαστική, και μπορούμε να παραδώσουμε το πακέτο ομαλά περίπου 3 με 5 ημέρες.
Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η ασφάλεια σας έλαβε το δέμα.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση
1. Θα στείλουμε τα αγαθά εντός 3 ημερών μετά από τις πληρωμές σας. Εάν θέλετε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε τη σειρά, παρακαλώ πείτε μου μέσα σε 24 ώρες αφού τελειώσετε την πληρωμή ... Έτσι και οι δύο μπορούν να κάνουν το καλύτερο από την κακή συμφωνία.
2. Θα στείλουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε από εμάς από το EMS, HKEMS, DHL, UPS ή FedEx. Θα αποφασίσουμε να επιλέξουμε ποιοι courier εξαρτώνται από διαφορετικές χώρες. Για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο παράδοσης των αγαθών για εσάς.
3. Ως συνηθισμένο μπορείτε να πάρετε τα αγαθά με σε 3-7days.If τα προϊόντα χάνθηκαν ή δεν έχουν ληφθεί για άλλους λόγους, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου αμέσως.

Ως κορυφαίος κατασκευαστής στεροειδών πρώτων υλών και πεπτιδίων
Ειδικευόμαστε στην κατασκευή υψηλής ποιότητας και αξιόπιστων πρώτων υλών
τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στους τομείς των τροφίμων, της υγείας, των καλλυντικών, των φαρμακευτικών προϊόντων και του Bodybuilding

Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα τεχνολογίας και διαχείρισης που συνεργάζονται στενά με κάποια υπερπόντια εργαστήρια, όλα μιλούν ιδιαίτερα για την ασφαλή ναυτιλία και τα αγαθά μας.
Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχόλια Πελατών:
Ναι, έχω λάβει, πραγματικά γρήγορα, καλή δουλειά, ευχαριστώ.
--------------- Jean - Γαλλία

Υψηλή ποιότητα. Έχω χρησιμοποιήσει τις σκόνες σας, είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα που κέρδισα! Είμαι σίγουρα ψάχνει για την αγορά από σας και πάλι!
-------------- Joe --- Γερμανία

Έχω λάβει 500g στεροειδή από την εταιρεία σας. Είναι πολύ σαφές και ισχυρό. χωρίς πόνο κατά την ένεση! Πηγαίνοντας να αγοράσετε περισσότερα!
------------- Mike - Μεξικό

Έχω λάβει τα προϊόντα μου, η συσκευασία είναι διακριτική και τέλεια, πραγματικά με εξέπληξε. Θα παραγγείλω περισσότερα από εσάς το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστώ πολύ.
-------------- Paul - Αυστραλία

Έχω συνεργαστεί μαζί σας για πολλές φορές, η ποιότητα του προϊόντος σας είναι τόσο μεγάλη, γι 'αυτό και αγοράζω τα προϊόντα από εσάς. Ευχαριστώ
------------- Μαξ --- Αμερικανός

Γεια φίλε, η καλύτερη τιμή σας και το προϊόν υψηλής καθαρότητας είναι τόσο ανταγωνιστική στη χώρα μου, αυτό μου επιτρέπουν να επωφεληθώ πολύ, οι πελάτες μου είναι πραγματικά όπως. Συνεργαστείτε μαζί σας είναι τόσο υπέροχο! Πάει εσύ
--------------- Edgar --- Καναδάς


Πιστεύω ότι η καλή ποιότητα και η εξυπηρέτησή μας θα σας εκπλήξουν!

Hot Tags: Εστέρας οιστραδιόλης. 4956-37-0, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like