Οιστραδιόλη βενζοϊκή γυναικεία ορμόνη σε σκόνη

Η βενζοϊκή οιστραδιόλη (ΕΒ), που πωλείται υπό την εμπορική ονομασία Progynon-B μεταξύ άλλων, είναι ένα φάρμακο οιστρογόνων που χρησιμοποιείται στην ορμονοθεραπεία για συμπτώματα εμμηνόπαυσης και χαμηλά επίπεδα οιστρογόνου στις γυναίκες, στην ορμονοθεραπεία για τρανσέξουαλ γυναίκες και στη θεραπεία γυναικολογικών διαταραχές.

Λεπτομέρειες προϊόντος

στεροειδών

Estradiol Cypionate θηλυκή ορμόνη ωμή σκόνη για την ενίσχυση του φύλου

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comΟνομασία προϊόντος: Estradiol Cypionate

Συνώνυμα: Depofemin: Κυπαρική οιστραδιόλη

Αριθμός Μητρώου CAS: 313-06-4

Μοριακός τύπος: C26H36O3

Μοριακό βάρος: 396.56

Αριθμός EINECS: 206-237-8

Πυκνότητα: 1,15 g / cm3

Σημείο ζέσεως: 532,8 ° C σε 760 mmHg

Σημείο ανάφλεξης: 207,7 ° C

Προδιαγραφή: USP / BP

Εμφάνιση: λευκή κρυσταλλική σκόνη


Περιγραφή:


Τα οιστρογόνα κατευθύνουν την ανάπτυξη του γυναικείου γονότυπου στην εμβρυογένεση και στην εφηβεία. Η οιστραδιόλη είναι το κύριο οιστρογόνο που εκκρίνεται από την προεμμηνοπαυσιακή ωοθήκη. Η βενζοϊκή οιστραδιόλη είναι ένα ανάλογο οιστραδιόλης που περιέχει έναν βενζυλεστέρα στη θέση C-3 και χρησιμοποιείται συχνά σε συνδυασμό με μια προγεστίνη για την επαγωγή οιστρογόνων στα κατοικίδια ζώα. Αυτή η ένωση προσδένεται στον ανθρώπινο και ποντικό υποδοχέα οιστρογόνου α (ERa) και στο κοτόπουλο ER με τιμές ICso στην περιοχή από 22-28 ηΜ. Αυτό αντανακλά μια 6-10 φορές μείωση στην συγγένεια σύνδεσης σε σύγκριση με την οιστραδιόλη.Εφαρμογή:


Αυτό το φάρμακο είναι μια γυναικεία ορμόνη (οιστρογόνο). Χρησιμοποιείται από τις γυναίκες για να συμβάλει στη μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης (όπως ζεστές αναταράξεις, κολπική ξηρότητα). Αυτά τα συμπτώματα προκαλούνται από το σώμα που παράγει λιγότερα οιστρογόνα. Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο για τη θεραπεία συμπτωμάτων μόνο μέσα και γύρω από τον κόλπο, τα προϊόντα που εφαρμόζονται απευθείας μέσα στον κόλπο πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από τα φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα, απορροφούνται μέσω του δέρματος ή ενίονται. Αυτό το φάρμακο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες που δεν είναι σε θέση να παράγουν αρκετά οιστρογόνα (για παράδειγμα, λόγω υπογοναδισμού, πρωτοπαθούς ωοθηκικής ανεπάρκειας)


Παρατηρήσεις και προφυλάξεις από το βενζοϊκό οιστραδιόλη:


Η βενζοϊκή οιστραδιόλη δεν πρέπει να συνταγογραφείται σε ζώα με γνωστή αλλεργία ή υπερευαισθησία σε αυτά. Πρέπει επίσης να αποφεύγεται σε έγκυα ή θηλάζοντα ζώα και σε εκείνα που πάσχουν από προβλήματα πήξης του αίματος, καρκίνο της μήτρας, καρδιακά προβλήματα, ηπατοπάθειες, νεφροπάθειες, καρκίνο του μαστού, καρκίνο των οστών, παγκρεατίτιδα και ενδομητρίωση.


Είναι σημαντικό να αντιμετωπιστεί πρώτα η τρέχουσα φαρμακευτική αγωγή του ασθενούς με τον κτηνίατρο, προκειμένου να αποφευχθεί μια δυνητικά επικίνδυνη αλληλεπίδραση φαρμάκων.Γιατί μας επιλέγετε;


1. Κορυφαία ποιότητα: έχουμε το δικό μας εργοστάσιο και εργαστήριο, η καθαρότητα 99% εγγυάται πριν από το εργοστάσιό μας

2. Πλούσια εμπειρία: Στον τομέα των στεροειδών για περίπου 10 χρόνια, έχουμε πλούσια εμπειρία σε διακριτική συσκευασία και ασφαλή ναυτιλία.

3. Διακριτικές συσκευασίες: Διαφορετικά είδη διακριτικών συσκευασιών τόσο για στεροειδή σκόνη όσο και για υγρό. Και διατηρούμε υψηλό ποσοστό τελωνείων.

4. Γρήγορη παράδοση: Τα προϊόντα μπορούν να συσκευάζονται διακριτικά και να αποστέλλονται εντός 1 ημέρας από την πληρωμή. EMS, Fedex, DHL, UPS, Aramex, Airmail μπορεί να επιλεγεί.

5. Επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο: Τα πακέτα μας αποστέλλονται σε χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως ΗΠΑ, Βρετανία, Βραζιλία, Καναδά, Αυστραλία, Ρωσία, Φιλιππίνες, Σουηδία, Ελβετία, Πολωνία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Ολλανδία ...

6. Λιπαντικό στεροειδές με έλαια: Τα ενέσιμα στεροειδή είναι εδώ.

7. Μηχανές: μηχανή φιλτραρίσματος, μηχανή πρέσσας, φιαλίδια 10ml, σχεδιασμός ετικετών και εκτύπωση. Συσκευασία φιαλιδίων,


Για αυτές τις μαζικές παραγγελίες άνω των 100 κιλών, έχουμε ειδικούς τρόπους να σας μεταφέρουμε αεροπορικώς ή θαλάσσια.

Φυσικά, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παραπάνω διαδικασία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Μια καλή πηγή πρέπει να έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τον εαυτό σας. Αν ενδιαφέρεστε για αυτά τα κορυφαία προϊόντα ποιότητας, παρακαλώ μας μοιραστείτε την ευκαιρία να σας προσφέρουμε το καλύτερο για εσάς. Όλα τα προϊόντα μας σας εξασφαλίζουν 100% πραγματική, Όλα τα υλικά θα δοκιμαστούν τόσο από το δικό μας εργαστήριο όσο και από τα πασίγνωστα πανεπιστημιακά εργαστήρια πριν αποσταλούν στους πελάτες μας. Τα κορυφαία προϊόντα ποιότητας και οι καλύτερες υπηρεσίες εξασφαλίζουν μια μακροπρόθεσμη επιχειρηματική σχέση μεταξύ μας, έτσι ώστε οι καλύτεροι από εμάς θα παρέχονται σίγουρα για εσάς παιδιά.Είμαστε εδώ να σας εξασφαλίσουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή. Όταν χρειάζεστε αυτά τα κορυφαία προϊόντα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αξίζετε έναν επαγγελματία προμηθευτή στεροειδών όπως εμείς.Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comΣχετικά Γυναικεία ορμόνη στεροειδή:
Οιστραδιόλη Estrone Υδροκορτιζόνη
Οιστραδιόλη βαλερίτη Estriol Οξική υδροκορτιζόνη
Βενζοϊκή οιστραδιόλη Nylestriol Μεπρεδνισόνη
Κυπιονική οιστραδιόλη Διαιθυλοστιλβεστρόλη Οξική πρεδνιζόνη
Η οιστραδιόλη εναντίον HEXESTROL Bentelan
Αιθυνυλο οιστραδιόλη Προγεστερόνη Βηταμεθαζόνη
Ακετοφαινίδιο αλγεστόνης Οξική μεδροξυπρογεστερόνη Προπιονική κλοβεταζόλη
Ethisterone Νορεθινδρόνη Προπιονική αλοβεταζόλη
19-οξική νορεθινδρόνη Μιφεπριστόνη Deflazacort
Norethisterone Enanthate Μεθυλδιεννεδιόνη Ταζαροτένιο
Διοξική αιθινοδιόλη Επλερενόνη Ecdysone
Οξική πρεγνανολόνη Λεβονοργεστρέλη Δεσλοραταδίνη
Lynestrenol Αλλυλεστρενόλη Φωσφορικό νάτριο πρεδνιζολόνης
Οξική χλωροδινινόνη Dienogestrel Οξική φθορομεθολόνη
Οξική κυπροτερόνη Δροσπιρενόνη Οξική δεξαμεθαζόνη
Οξεική μεγεστρόλη Pregnenolone Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης
Οξική μελενεργεστρόλη Φουροϊκή μομεταζόνη Παλμιτική δεξαμεθαζόνη
Οξική βηταμεθαζόνη Διπροπιονική βεκλομεθαζόνη Ακετονίδιο φλουκονολόνης
Βηταμεθαζόνη Dipropionate Βηταμεθαζόνη 17-βαλερικό


Hot Tags: Estradiol Benzoatae Γυναικεία ορμόνη σε σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like