Κυκλοφορία οιστραδιόλης αποτελεσματική για τον κύκλο κοπής

Οι ενέσεις οιστραδιόλης χορηγούνται μερικές φορές για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων αυτών. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να αντισταθμίσουν την ανεπάρκεια των ωοθηκών ή παρόμοιες καταστάσεις στις γυναίκες και κάποιες μορφές της μπορούν να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα που προκαλούνται από καρκίνο του προστάτη στους άνδρες. Όταν χορηγούνται σε γυναίκες, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν μια αποτελεσματική μορφή ελέγχου των γεννήσεων, λόγω του υψηλού κινδύνου επιπλοκών και γενετικών ελαττωμάτων που θα υπήρχαν σε περίπτωση εγκυμοσύνης.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Βασικές πληροφορίες για την κυτταρική οιστραδιόλη:
Όνομα προϊόντος: Depofemin
CAS: 313-06-4
Αριθμός EINECS: 206-237-8
Τύπος: C26H36O3
MW: 396.5622
Πυκνότητα: 1,15 g / cm3
Σημείο ζέσεως: 532,8 ° C σε 760 mmHg
Σημείο ανάφλεξης: 207,7 ° C
Πίεση ατμών: 5.73E-12mmHg στους 25 ° C
Δοκιμασία: 99%
Προδιαγραφή: USP / BP
Εμφάνιση: λευκή κρυσταλλική σκόνη


3. Εφαρμογές:


Το Depofemin είναι μια σεξουαλική ορμόνη που υπάρχει τόσο στα αρσενικά όσο και στα θηλυκά και είναι η πιο σημαντική μορφή οιστρογόνου στους ανθρώπους. Στις γυναίκες, διαδραματίζει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη και λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, καθώς και στην ανάπτυξη ορισμένων οστών. Καθορίζει επίσης τη διανομή του σωματικού λίπους στις γυναίκες και είναι η κύρια ορμόνη που είναι υπεύθυνη για το γεγονός ότι οι γυναίκες είναι βραχύτερες από τους άνδρες, κατά μέσο όρο. Και οι ωοθήκες και τα επινεφρίδια παράγουν αυτό.

Ο εμμηνορρυσιακός κύκλος στις γυναίκες συνεπάγεται προβλέψιμες μεταβολές στα επίπεδα αρκετών ορμονών, με την οιστραδιόλη να είναι μία από αυτές. Συμμετέχει στη διαδικασία της ωορρηξίας και προετοιμάζει την εσωτερική επένδυση της μήτρας για εμφύτευση, εάν το ωάριο γονιμοποιηθεί. Ορισμένες δοκιμές που έγιναν σε μπαμπουίνους και άλλα πρωτεύοντα έδειξαν ότι η ορμόνη του παίζει επίσης συνεχή ρόλο στη διατήρηση της εγκυμοσύνης, βοηθώντας την να διαρκέσει για την πλήρη περίοδο κύησης.

Ως ορμόνη φύλου, προκαλεί επίσης πολλές από τις εξελίξεις του αναπαραγωγικού συστήματος που ξεκινούν από την εφηβεία. Παρουσιάζεται σε όλα τα αναπαραγωγικά έτη και μειώνεται κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση. Αυτή η μείωση είναι ακριβώς αυτό που προκαλεί πολλά από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως οι εξάψεις και οι νυχτερινές εφιδρώσεις, η ξηρότητα του κόλπου και η απώλεια οστικής μάζας που μπορεί να οδηγήσει σε οστεοπόρωση.

Το κυπιονικό οιστραδιόλη (ΙΝΝ, USAN, Depo-Estradiol, Depofemin, Estradep, πολλοί άλλοι) ή οπιπραϊκή οιστραδιόλη είναι ένας συνθετικός εστέρας, συγκεκριμένα ο 3-κυκλοπεντυλοπροπανοϋλεστέρας του φυσικού οιστρογόνου, οιστραδιόλης. Εισήχθη για πρώτη φορά το 1952 από την Upjohn στις Ηνωμένες Πολιτείες και από τότε είναι ευρέως διαδεδομένη. Η κυκλοπιονική οιστραδιόλη απορροφάται πιο αργά από την ίδια την οιστραδιόλη και για το λόγο αυτό μπορεί να χορηγηθεί λιγότερο συχνά. Σε σύγκριση με άλλους κοινώς χρησιμοποιούμενους εστέρες οιστραδιόλης, μέσω της ενδομυϊκής οδού βρέθηκε ότι η κυπιονική οιστραδιόλη έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια δράσης με διάρκεια ~ 11 ημερών, ενώ η βενζοϊκή οιστραδιόλη και η βαλερική οιστραδιόλη βρέθηκαν να διαρκούν 4-5 ημέρες και η 7- 8 ημέρες, αντίστοιχα.

Αυτό το φάρμακο είναι μια γυναικεία ορμόνη (οιστρογόνο). Χρησιμοποιείται από τις γυναίκες για να συμβάλει στη μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης (όπως ζεστές αναταράξεις, κολπική ξηρότητα). Αυτά τα συμπτώματα προκαλούνται από το σώμα που παράγει λιγότερα οιστρογόνα. Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο για τη θεραπεία συμπτωμάτων μόνο μέσα και γύρω από τον κόλπο, τα προϊόντα που εφαρμόζονται απευθείας μέσα στον κόλπο πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από τα φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα, απορροφούνται μέσω του δέρματος ή ενίονται. Αυτό το φάρμακο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες που δεν είναι σε θέση να παράγουν αρκετά οιστρογόνα (για παράδειγμα, λόγω υπογοναδισμού, πρωτοπαθούς ωοθηκικής ανεπάρκειας).


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες


Ονομα προϊόντος Αιθινυλ οιστραδιόλη
Αρ. CAS 57-63-6 Εξωτερική Συσκευασία
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2017.09.09 Διάρκεια ζωής 2019.09.08
Το πρότυπο εγκρίθηκε USP38
Στοιχεία ανάλυσης Προσδιορισμός Αποτελέσματα
Εμφάνιση Λευκή έως κρεμώδη λευκή, άοσμη, κρυσταλλική σκόνη λευκή κρυσταλλική σκόνη
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό. διαλυτή σε αλκοόλη, σε χλωροφόρμιο, σε αιθέρα, σε φυτικά έλαια και σε διαλύματα σταθερών αλκαλικών υδροξειδίων. Συμμορφώνεται
Ταυτοποίηση Α: IR Β: UV Συμμορφώνεται
Ειδική οπτική περιστροφή -28 ° ν65374Χ -29,5 ° -29 °
Εύρος τήξης 180-186 ° C 183-184 ° C
Απώλεια στο στέγνωμα ≤1.0% 0,29%
Υπολειμματικοί διαλύτες Ακετόνη ≤ 5000 ppm · Αιθανόλη ≤ 5000 ppm · Τετραϋδροφουράνιο ≤ 720 ppm 235 σελίδες ανά λεπτό, χωρίς ανίχνευση, χωρίς ανίχνευση
Χημική δοκιμή C20H24O2 97,0 ~ 102,0%
97,0 ~ 102,0% (σε ξηρή βάση)
99,5%
Μέγεθος σωματιδίου 90% ≤10μ Συμμορφώνεται
συμπέρασμα Αρμόδιος5. Συσκευασία & Παράδοση raw_fat_loss_powders_lorcaserin_hydrochloride_hemihydrate_


A. Περιγράφοντας τα στοιχεία, τις ποσότητες και τη χώρα προορισμού και επιβεβαιώνοντας όλες τις λεπτομέρειες, τοποθετώντας την παραγγελία.
Β. Επιβεβαιώστε την προσφορά, στέλνουμε και συνιστούμε τη μεταφορά.
Γ. Ενημέρωση των λεπτομερών στοιχείων επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του ατόμου / εταιρείας επικοινωνίας, της διεύθυνσης, του αριθμού κινητού τηλεφώνου, του ταχυδρομικού κώδικα και των ειδικών απαιτήσεων.
Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής. Οι ενημερωμένες πληροφορίες παρακολούθησης θα παρέχονται κάθε δεύτερη μέρα.
Ε. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα προβλήματα θα επιλυθούν αμέσως.


Hot Tags: κυπιονική οιστραδιόλη αποτελεσματική για τον κύκλο κοπής, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like