Οιστραδιόλη CAS.50-28-2

Η οιστραδιόλη, ή ακριβέστερα η 17β-οιστραδιόλη, είναι μια ανθρώπινη σεξουαλική ορμόνη και στεροειδές και η κύρια γυναικεία σεξουαλική ορμόνη. Ονομάζεται και είναι σημαντικός για τη ρύθμιση των θηλυκών αναπαραγωγικών κύκλων των οιστρογόνων και της εμμήνου ρύσεως.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βελτίωση οιστρογόνων στεροειδών 99,9%


Κόνις Οιστραδιόλη CAS 50-28-2 Για γυναίκες

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: S-23, Εκλεκτικός διαμορφωτής υποδοχέα ανδρογόνου, SARMS,


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


Η οιστραδιόλη, ή ακριβέστερα η 17β-οιστραδιόλη, είναι μια ανθρώπινη σεξουαλική ορμόνη και στεροειδές και η κύρια γυναικεία σεξουαλική ορμόνη. Ονομάζεται και είναι σημαντικός για τη ρύθμιση των θηλυκών αναπαραγωγικών κύκλων των οιστρογόνων και της εμμήνου ρύσεως. Η οιστραδιόλη είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και τη διατήρηση των γυναικείων αναπαραγωγικών ιστών [1], αλλά έχει επίσης σημαντικές επιπτώσεις σε πολλούς άλλους ιστούς συμπεριλαμβανομένων των οστών. Ενώ τα επίπεδα οιστρογόνων στους άνδρες είναι χαμηλότερα σε σύγκριση με τις γυναίκες, τα οιστρογόνα έχουν βασικές λειτουργίες και στους άνδρες.


Στο θηλυκό, η οιστραδιόλη δρα ως ορμόνη για τον ιστό των αναπαραγωγικών οργάνων, στηρίζοντας την επένδυση του κόλπου, τους αυχενικούς αδένες, το ενδομήτριο και την επένδυση των σαλπίγγων. Αυξάνει την ανάπτυξη του μυομητρίου. Η οιστραδιόλη φαίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση των ωοκυττάρων στις ωοθήκες. Κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου, η οιστραδιόλη που παράγεται από το αναπτυσσόμενο θύλακα ενεργοποιεί, μέσω ενός συστήματος θετικής ανάδρασης, τα υποθαλαμικά-υπόφυσης γεγονότα που οδηγούν στην αύξηση της ωχρινικής ορμόνης προκαλώντας ωορρηξία. Στην ωχρινική φάση, η οιστραδιόλη, σε συνδυασμό με την προγεστερόνη, προετοιμάζει το ενδομήτριο για εμφύτευση. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η οιστραδιόλη αυξάνεται λόγω της παραγωγής του πλακούντα. Σε μπαμπουίνους, η παρεμπόδιση της παραγωγής οιστρογόνων οδηγεί σε απώλεια της εγκυμοσύνης, υποδεικνύοντας ότι η οιστραδιόλη έχει ένα ρόλο στη διατήρηση της εγκυμοσύνης. Η έρευνα διερευνά το ρόλο των οιστρογόνων στη διαδικασία της έναρξης της εργασίας. Ενέργειες της οιστραδιόλης απαιτούνται πριν από την έκθεση της προγεστερόνης στην ωχρινική φάση.


2. Προδιαγραφές:

Ελληνικά Συνώνυμα: 17β-οιστραδιόλη; διϋδροφυλλουλίνη · βήτα-οιστραδιόλη · Β-οιστραδιόλη · οιστραδιόλη · β-οιστραδιόλη-16 · οιστραδιόλη
CAS: 50-28-2
Αριθμός EINECS: 200-023-8
Τύπος: C18H24O2
MW: 272.382


Μοριακή δομή:
Πυκνότητα: 1,17 g / cm3
Σημείο τήξεως: 173 ºC
Σημείο ζέσεως: 445,9 ° C σε 760 mmHg
Σημείο ανάφλεξης: 209,6 ° C
Πίεση ατμών: 9.82E-09mmHg στους 25 ° C
Δοκιμασία: 99,3%
Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση: Οιστραδιόλη με οιστρογόνο για τη θεραπεία του παράγοντα απορρόφησης του δέρματος

3. Εφαρμογές:

Η 17α-οιστραδιόλη χρησιμοποιείται σε μορφή αιθανολικού διαλύματος για τοπική εφαρμογή στο τριχωτό της κεφαλής. Ομοίως με άλλα φάρμακα κατά της αλωπεκίας, τοπικά ή από το στόμα, πρέπει να εφαρμόζεται συνεχώς για να αποφευχθεί η περαιτέρω τριχόπτωση. Η ανάπτυξη της τρίχας που έχει ήδη χαθεί είναι δυνατή μόνο σε περιορισμένο βαθμό. Γενικά, η προχωρημένη αλωπεκία δεν ανταποκρίνεται καλά στην ιατρική θεραπεία, η οποία θεωρείται ότι είναι συνέπεια της απώλειας των ριζών της τρίχας.


Ως ορμόνη φύλου, προκαλεί επίσης πολλές από τις εξελίξεις του αναπαραγωγικού συστήματος που ξεκινούν από την εφηβεία. Παρουσιάζεται σε όλα τα αναπαραγωγικά έτη και μειώνεται κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση. Αυτή η μείωση είναι ακριβώς αυτό που προκαλεί πολλά από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως οι εξάψεις και οι νυχτερινές εφιδρώσεις, η ξηρότητα του κόλπου και η απώλεια οστικής μάζας που μπορεί να οδηγήσει σε οστεοπόρωση.

4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Estradiol2_


5, Προδιαγραφές προϊόντων

Προσαρμογή στην επεξεργασία συμπτωμάτων

1. η ανεπάρκεια του οιστρογόνου συμπληρώνεται. Χρησιμοποιείται συνήθως στη θεραπεία της δυσλειτουργίας των γυναικείων αδένων, της αμφίπλευρης ωοθηκεκτομής, της ατροφικής κολπίτιδας, της ξηρασίας του αιδοίου, του συνδρόμου της εμμηνόπαυσης, όπως η ζέστη, η εφίδρωση, τα ψυχικά και νευρολογικά συμπτώματα.

2. Το οιστρογόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού και το 40% μπορεί να επιτύχει ύφεση.

3. για τη θεραπεία του προχωρημένου καρκίνου του προστάτη, τα συμπτώματα βελτιώθηκαν σημαντικά, ο πόνος ανακουφίστηκε και η θεραπεία με οιστρογόνα χρησιμοποιήθηκε μετά την αποτρίχωση των όρχεων.

4. να αποτρέψει την οστεοπόρωση και να αποτρέψει την οστική απώλεια λόγω έλλειψης οιστρογόνων σε αρχικό στάδιο της εμμηνόπαυσης.

5. στη θεραπεία της ακμής (ακμή), στους άνδρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βαρύτερες περιπτώσεις, στις γυναίκες μπορούν να επιλέξουν την παρασκευή ένωσης οιστρογόνων και προγεσταγόνων.


Επεξεργαστής προσοχής

1. Μην επιμολύνετε ή επικολλήστε στο μαστό ή τον αιδοίο

2. οι ασθενείς με δερματίτιδα και δερματική αλλεργία δεν είναι κατάλληλοι για χρήση.

3. θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην απόρριψη του έμπλαστρου. Δεν είναι κατάλληλο να μαλακώσετε στο λουτρό ζεστού νερού για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποφύγετε το τρίψιμο του δέρματος άμεσα. Ο χρόνος εφαρμογής είναι σύμφωνος με τον χρόνο του τεμαχίου διακλάδωσης και η μεμβράνη αλλάζει σύμφωνα με την αρχική ημερομηνία.

4 αποφύγετε τη λειτουργία του ήπατος και των νεφρών.


Φαρμακολογική δράση

1 υπερπλασία του ενδομητρίου.

2 η συστολή του λείου μυός της μήτρας ενισχύθηκε.

3 προάγουν την υπερπλασία του μαστικού ποταμού, αλλά μεγαλύτερες δόσεις μπορούν να αναστείλουν την απελευθέρωση προλακτίνης από την πρόσθια υπόφυση, μειώνοντας έτσι την έκκριση του γάλακτος.

4 αντιανδρογόνο δράση, 5 χαμηλότερη χοληστερόλη αίματος και αύξηση του ασβεστίου στα οστά.


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.


7.FAQ:
Q1. Μπορώ να λάβω παραγγελία δείγματος για τα προϊόντα σας;
Α: Ναι, χαιρετίζουμε την παραγγελία δείγματος για να ελέγξουμε και να ελέγξουμε την ποιότητα. Τα μικτά δείγματα είναι αποδεκτά.

Q2. Τι γίνεται με το χρόνο παράδοσης;
Α: Το δείγμα χρειάζεται 3-5 ημέρες, ο μαζικός χρόνος παραγωγής χρειάζεται 1-2 εβδομάδες για ποσότητα παραγγελίας μεγαλύτερη από

Ε3. Έχετε όριο MOQ για παραγγελία;
A: Χαμηλή MOQ, 10-100g για έλεγχο δείγματος είναι διαθέσιμη

Ε4. Πώς στέλνετε τα αγαθά και πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε;
A: Συνήθως αποστέλλουμε με DHL, UPS, FedEx ή TNT. Χρειάζεται συνήθως 3-5 μέρες για να φτάσει. Η αεροπορική και θαλάσσια ναυτιλία είναι επίσης προαιρετική.

Q5. Πώς να προχωρήσετε σε μια παραγγελία για τα προϊόντα σας;
Α: Πρώτα να μας ενημερώσετε για τις απαιτήσεις ή την εφαρμογή σας.
Δεύτερον, αναφέρουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ή τις προτάσεις μας.
Τρίτον, ο πελάτης επιβεβαιώνει τα δείγματα και τις θέσεις κατάθεσης για επίσημη παραγγελία.
Τέταρτον, κανονίζουμε την παραγωγή.

Q6. Είναι εντάξει να τυπώσω το λογότυπό μου στη συσκευασία;
Α: Ναι. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε επίσημα πριν από την παραγωγή μας και να επιβεβαιώσετε το σχεδιασμό πρώτα με βάση το δείγμα μας.

Hot Tags: οιστραδιόλη CAS.50-28-2, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like