Ursodeoxycholic Acid CAS.128-13-2

Το Ursodiol είναι λευκή σκόνη, πρακτικά αδιάλυτη στο νερό, ελεύθερα διαλυτή σε αλκοόλ. Το Ursodiol (UDCA) είναι συχνά μια ένωση που αναπτύσσεται από τη χολή με τη δράση των εντερικών βακτηριδίων. Επειδή αυτό το χολικό οξύ απλά δεν αναπτύσσεται άμεσα από το σώμα, είναι γενικά γνωστό ως δευτερογενές χολικό οξύ.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το ουρσοδεσοξυχολικό οξύ είναι ένα φυσικώς απαντώμενο χολικό οξύ, μικρές ποσότητες βρίσκονται στην ανθρώπινη χολή. Συνήθως χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην αποβολή της χολής σε βρέφη με χολική αθησία ή παρεντερική διατροφική χολαγγειίτιδα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ή την πρόληψη χολόλιθων σε ενήλικες. Κάθε ανάγκη επικοινωνεί με το Whatsapp μου: +8613378646535 Ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: UDCA Ursodeoxycholic Acid

Συνώνυμα: 7β-υδροξυλιθοχολικό οξύ. 6β-χολανικό οξύ-3α, 7β-διόλη.

(6-β) -χολανοϊκό οξύ- (3-άλφα) - (7-βητα) -διόλη. 3a, 7b-διυδροξυ-5b-χολαν-24-οϊκό οξύ.

3α, 7β-διυδροξυ-5β-χολανοϊκό οξύ. 3α, 7β-διυδροξυ-5β-χολάν-24-οϊκό οξύ.

3α, 7β-διϋδροξυ-6β-χολάν-24-οϊκό οξύ. 3α, 7β-διοξυχολανικό οξύ

Cas: 128-13-2

Mf: C24h40o4

Μw: 392.57

Einecs: 204-879-3

Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή σκόνη

Εφαρμογή: Για την πρόληψη της θεραπείας των χοληφόρων.

Καθαρότητα: 99%

Αποθήκευση: Σφραγισμένο, ελαφρύ και οξυγόνο

Συσκευασία: 25kg / τύμπανο ή όπως απαιτείται


Περιγραφή:

Το Ursodiol είναι λευκή σκόνη, πρακτικά αδιάλυτη στο νερό, ελεύθερα διαλυτή σε αλκοόλ. Το Ursodiol (UDCA) είναι συχνά μια ένωση που αναπτύσσεται από τη χολή με τη δράση των εντερικών βακτηριδίων. Επειδή αυτό το χολικό οξύ απλά δεν αναπτύσσεται άμεσα από το σώμα, είναι γενικά γνωστό ως δευτερογενές χολικό οξύ. Μία από τις λειτουργίες των χολικών οξέων είναι να δρουν μέσα στο έντερο για να βοηθήσουν στην πέψη των λιπών και των λιποδιαλυτών βιταμινών από τα τρόφιμα. χρησιμοποίησαν στη φαρμακολογία για τη διάλυση των χολολιθίων που παράγονται από χοληστερόλη και για τη θεραπεία των ηπατικών προβλημάτων. Έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα τόσο στην ανθρώπινη όσο και στην κτηνιατρική.


Χρήση: Χρησιμοποιείται ως αντιχοληθετογόνο. Epimer με Chenodiol σε σχέση με την ομάδα υδροξυλίου σε C7 φάρμακα διάλυσης χολόλιθου. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία των μη χειρουργικών χολόλιθων που λειτουργούν με χοληστερόλη, ειδικά για τη βασική λειτουργία της χοληδόχου κύστης, πέτρες με διάμετρο 15mm ή λιγότερο, μέσω των ακτίνων Χ, των μη ασβεστοποιημένων λιπιδίων χοληστερόλης που επιπλέουν υψηλό ποσοστό σκλήρυνσης. Η τοξική ηπατίτιδα, η χολοκυστίτιδα, η πρωτοπαθής σκληρυντική χολαγγειίτιδα, η πρωτοπαθής χολική κίρρωση του ήπατος έχουν επίσης κάποιο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας της χρόνιας ηπατίτιδας C. Διάρροια, δυσκοιλιότητα σπάνιες, αλλεργικές αντιδράσεις, κνησμός, πονοκέφαλος, ζάλη, πόνος στο στομάχι, παγκρεατίτιδα και βραδυκαρδία. Πλήρης αποφρακτική χοληφόρα και σοβαρή ηπατική δυσλειτουργία και έγκυες γυναίκες κρεμάστηκαν.


Ursodeoxycholic οξύ - Δοσολογία και πώς να χρησιμοποιήσετε


Ursodeoxycholic acid


Πώς πρέπει να χρησιμοποιηθεί Ursodeoxycholic οξύ;

Το ουρσοδεσοξυχολικό οξύ μπορεί να ληφθεί μέχρι τρεις φορές την ημέρα. Η δόση καθορίζεται συνήθως με βάση το σωματικό βάρος του ασθενούς και την κατάσταση για την οποία γίνεται θεραπεία.

Το ουρσοδεσοξυχολικό οξύ πρέπει να λαμβάνεται μαζί με τα τρόφιμα.

Για από του στόματος καψάκια, καταπίνετε ολόκληρη την κάψουλα με νερό.

Για πόσιμο εναιώρημα, ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι φαρμάκου ή σύριγγα που παρέχεται για τη μέτρηση του φαρμάκου σας. Μην χρησιμοποιείτε κουτάλια οικιακής χρήσης, καθώς ενδέχεται να μην είναι ακριβή.


Γιατί να αγοράζετε προϊόντα από τον ιστότοπό μας;

1. Έχουμε εμπειρία στην εξαγωγή στεροειδών, όπως γνωρίζετε, η ΕΕ δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά και πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εταίρο ο οποίος θα σας διαβεβαιώσει.


2. Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι ένα επαγγελματικό ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στον φαρμακευτικό τομέα, Είχαμε σταθερούς πελάτες και εξάγουμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και οποιεσδήποτε άλλες χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε καλές αναφορές για την εταιρεία μας . Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά.


3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά.


4. Παράδοση: Έχουμε προϊόντα σε απόθεμα και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφτασε η ΔΟΥ σας. Εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία των προϊόντων. Θα παρακολουθούμε το προϊόν μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφορών για εσάς και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.


5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με εξυπηρέτηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, έχουμε μια εξαιρετική προσέγγιση που βασίζεται στην εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησής μας, αντίθετα από τους περισσότερους δικτυακούς τόπους, είμαστε διαρκώς διαθέσιμες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής πωλήσεων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, skype ή MSN και απαντάμε πάντα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 30 λεπτών .


128-13-2


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: ursodeoxycholic acid CAS.128-13-2, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like