Διυδροχλωρική τριφθοροζαζίνη CAS 440-17-5

Η τριφθοπεραζίνη, που πωλείται κάτω από μια σειρά εμπορικών ονομασιών, είναι ένα τυπικό αντιψυχωτικό που χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί βραχυπρόθεσμα σε εκείνους με γενικευμένη διαταραχή άγχους αλλά λιγότερο προτιμάται από τις βενζοδιαζεπίνες. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Διυδροχλωρική φαρμακευτική τριφθοροζαζίνη CAS 440-17-5

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: Διυδροχλωρική τριφθοροπεραζίνη

CAS: 440-17-5

MF: C21H26Cl2F3N3S

ΜΒ: 480,42

EINECS: 207-123-0

Σημείο τήξεως: 243 ° C (αποσ.) (Αναμ.)

Χημικές ιδιότητες: Κρέμα λεπτή σκόνη

Χρήση: Αντιψυχωσικά.


Διυδροχλωρική τριφθοπεραζίνη:


Η διυδροχλωρική τριφθοπεραζίνη είναι μια κυτταροδιαπερατή ένωση φαινοθειαζίνης με αντι-αδρενεργικά αποτελέσματα. Η τριφθοπεραζίνη περιγράφεται ως ένας ανταγωνιστής αδρενεργικών υποδοχέων, επιδεικνύοντας πολύ υψηλότερη δραστικότητα στην α-1 έναντι του α-2 αδρενεργικού υποδοχέα. Η τριφθοπεραζίνη περιγράφεται επίσης για να παράγει αντι-ντοπαμινεργικά αποτελέσματα. Η τριφθοπεραζίνη διευκολύνει την αύξηση του κυτοσολικού ασβεστίου που προκαλείται από αγωνιστή σε χαμηλές συγκεντρώσεις (10 μΜ) και ανταγωνίζεται το CaM (καλμοδουλίνη) σε υψηλότερες συγκεντρώσεις. Ισχυρός και μη αναστρέψιμος αναστολέας κατιονικών καναλιών με πύλη cAMP. Αναστέλλει την επισκευή του DNA. Ισχυρή νευροτοξίνη. Η τριφθοπεραζίνη είναι ένας αναστολέας της D2DR.


Εφαρμογή:


Η τριφθοροπεραζίνη είναι ένα αποτελεσματικό αντιψυχωτικό για άτομα με σχιζοφρένεια. Υπάρχουν αποδείξεις χαμηλής ποιότητας ότι η τριφθοπεραζίνη αυξάνει την πιθανότητα βελτίωσης σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο όταν οι άνθρωποι παρακολουθούνται για 19 εβδομάδες. Υπάρχουν αποδείξεις χαμηλής ποιότητας ότι η τριφθοπεραζίνη μειώνει τον κίνδυνο υποτροπής σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο όταν ακολουθούνται ασθενείς για 5 μήνες. Μέχρι το 2014 δεν υπήρχαν καλά στοιχεία για τη διαφορά μεταξύ της τριφλουοραζίνης και του εικονικού φαρμάκου σε σχέση με τον κίνδυνο εμφάνισης εντατικών συμπτωμάτων περίοδο 16 εβδομάδων ούτε στη μείωση της σημαντικής ανησυχίας ή της δυσφορίας.


Δεν υπάρχει καμία καλή ένδειξη ότι η τριφθοπεραζίνη είναι πιο αποτελεσματική για τη σχιζοφρένεια από τα αντιψυχωσικά χαμηλής ισχύος όπως η χλωροπρομαζίνη, το χλωροπροθειξένιο, η θειοριδαζίνη και η λεβομεπρομαζίνη, αλλά η τριφθοπεραζίνη φαίνεται να προκαλεί περισσότερο δυσμενή αποτελέσματα από αυτά τα φάρμακα.Τα πλεονεκτήματά μας:


Πάνω από 15 χρόνια ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα, Επαγγελματικές & έμπειρες υπηρεσίες που παρέχονται.

1. Καλύτερες τιμές με υψηλή ποιότητα. Έχουμε πλήρη QA & QC σύστημα, η καθαρότητα των στεροειδών σκόνη είναι περισσότερο από 99% hplc. Χρησιμοποιούμε τη σωστή συνταγή για να μαγειρέψουμε το ενέσιμο στεροειδές έλαιο. Όλη η παραγγελία μας θα στείλει μετά τη λήψη της δοκιμαστικής εξέτασης.

2. Πλούσιος έμπειρος στην παράδοση των αγροτεμαχίων σε σας. Το πακέτο πιο συγκεκαλυμμένο και η πιο επαγγελματική ναυτιλιακή εταιρεία για την ασφαλή παράδοση. .

3. Αρκετά αποθέματα εξασφαλίζουν τον απαιτούμενο χρόνο παράδοσης.

4. Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

5. Ειδικά είναι δυνατά όταν η παραγγελία είναι αρκετά μεγάλη.

6. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε αποστείλει πολιτική για να σας προστατεύσουμε 100%.


Συσκευασία & Παράδοση:

Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Ειδικός τρόπος να μεταφερθούν σκόνες 100 γραμμάρια έως 100 κιλά ανά πάσα στιγμή στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένο.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Steroid

Hot Tags: τριφθοροπεραζίνη διυδροχλωρική cas 440-17-5, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like