Σκόνη νατριούχου τιτανεπτίνης

Η νατριούχος τιτανεπίνη είναι ένα άτυπο αντικαταθλιπτικό που χρησιμοποιείται κυρίως στη θεραπεία της μείζονος καταθλιπτικής διαταραχής, παρόλο που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του άγχους, του άσθματος και του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου.

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Φαρμακευτική νατριούχος τιτανεπίνη για το αντικαταθλιπτικό

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Νατριούχος τιτανεπτίνη

MF: C21H24ClN2NaO4S

ΜΒ: 458.93

CAS: 30123-17-2

Καθαρότητα: 99%

Εμφάνιση: λευκή σκόνη


Το νατριούχο ταιαβετίνη (άλας νατριούχου τιαναπτίνης) είναι το άλας νατρίου της τιτανεπίνης. Η τιναξετίνη είναι μια αγχολυτική ένωση που χρησιμοποιείται κυρίως για τις ιδιότητες που ενισχύει τη διάθεσή της και τις ανησυχίες. Αυτή η ουσία έχει επίσης νοοτροπικές ικανότητες σε σχέση με άτομα των οποίων η γνώση επηρεάζεται αρνητικά από διαταραχές της διάθεσης. Έχει την ικανότητα να βελτιώνει την εστίαση και τη συγκέντρωση σε άτομα που έχουν και ελλειπή προσοχή.


Περιγραφή:


Η νατριούχος τιτανεπίνη χρησιμοποιείται κυρίως για τις ιδιότητες που ενισχύει τη διάθεσή της και τις ανησυχίες. Αυτή η ουσία έχει επίσης νοοτροπικές ικανότητες σε σχέση με άτομα των οποίων η γνώση επηρεάζεται αρνητικά από διαταραχές της διάθεσης. Έχει την ικανότητα να βελτιώνει την εστίαση και τη συγκέντρωση σε άτομα που έχουν και ελλειπή προσοχή.

Οι καταθλιπτικές ασθένειες καταστρέφουν εκατομμύρια ζωές. Η τιναξετίνη είναι ένα νευροπροστατευτικό αντικαταθλιπτικό που αντιστρέφει τη νευρωνική βλάβη και τη μόνιμη δυστυχία που προκαλείται από χρόνιο, ανεξέλεγκτο στρες. Η τιτανεπτίνη δρα ως μη-καταπραϋντικός παράγοντας κατά του άγχους και ως μη-διεγερτική διάθεση-λαμπρυντικό. Μοναδικά στην κλινική ιατρική, η τιανεπτίνη δρα ως ένας εκλεκτικός ενισχυτής επαναπρόσληψης σεροτονίνης. Η αινιγματική αποτελεσματικότητά του ως αντικαταθλιπτικό δείχνει πόσο λίγη σύγχρονη ψυχιατρική ιατρική πραγματικά κατανοεί για το μυαλό, τη διάθεση και την κατάθλιψη.

Η τιανεπτίνη είναι χημικώς τρικυκλικό αντικαταθλιπτικό (TCA), αλλά έχει διαφορετικές φαρμακολογικές ιδιότητες από τις τυπικές TCAs, καθώς πρόσφατες έρευνες υποδηλώνουν ότι η τιανεπτίνη παράγει τα αντικαταθλιπτικά της αποτελέσματα μέσω έμμεσης μεταβολής της δραστηριότητας υποδοχέα γλουταμικού (δηλ. Υποδοχέων ΑΜΡΑ και υποδοχέων ΝΜϋΑ) και απελευθέρωσης BDNF, με τη σειρά του επηρεάζοντας τη νευρική πλαστικότητα.


Χρήση:


1. Η τιανεπτίνη έχει αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά (κατά του άγχους) και την καταστολή σχετικά με την έλλειψη επιδόσεων, τις ανεπιθύμητες ενέργειες του αντιχολινεργικού και του καρδιαγγειακού συστήματος, συνιστάται να χρησιμοποιείται στους ηλικιωμένους και εκείνοι με απόσυρση οινοπνεύματος είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για αυτούς τους ανθρώπους. ενώ οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις των ψυχοτρόπων φαρμάκων είναι πιο ευαίσθητες. Πρόσφατα ευρήματα υποδηλώνουν ότι πιθανά αντιεπιληπτικά φάρμακα (αντισπασμωδικά) και αναλγησία (αναλγησία) είτε μέσω άμεσης είτε κατάντης


2. Η νατριούχος τιτανεπίνη είναι ένα κύριο φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης, αν και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του άσθματος ή του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου. Η χημεία είναι ένα τρικυκλικό αντικαταθλιπτικό (TCA), αλλά είναι καλύτερο από τα τυπικά τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά, όπως πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι τα αντικαταθλιπτικά της τιανεπτίνης μεταβάλλουν έμμεσα διάφορες φαρμακολογικές ιδιότητες μέσω της δραστηριότητας υποδοχέα γλουταμικού (π.χ. υποδοχέα ΑΜΡΑ και υποδοχέα NMDA) νευρική πλαστικότητα.


Λειτουργία:


Η τιναπεπτίνη είναι αντικαταθλιπτική. Το ζώο έχει: τα πυραμιδικά κύτταρα του ιππόκαμπου αύξησαν την αυθόρμητη δραστηριότητα και η επιτάχυνση της λειτουργίας του αναστέλλεται μετά την ανάρρωση. αύξηση των φλοιών και των ιπποκαμπικών νευρώνων σε θέσεις επαναπρόσληψης 5-σεροτονίνης. Τιεναπτίνη χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες: ύπνος και εγρήγορση. καρδιαγγειακό σύστημα; Χολινεργικό σύστημα (χωρίς αντιχολινεργικά συμπτώματα). λαχτάρα


Τιτανεπίνη Νάτριο Δοσολογία:


Το αντι-καταθλιπτικό, Stablon, συνταγογραφείται σε δισκία των 12,5 mg. Αυτή είναι η συνιστώμενη δόση νατριούχου tianeptine, ωστόσο, οι ερευνητές είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν δόσεις τόσο υψηλές όσο 100 mg με ασφάλεια. Λόγω της σύντομης ημίσειας ζωής του μόνο 3 ωρών, η νατριούχος τιτανεπίνη λαμβάνεται συχνά 3 έως 4 φορές την ημέρα. Συνιστάται οι ερευνητές να μην υπερβαίνουν ποτέ τις δόσεις των 300 mg σε μια μέρα.

tianeptine -sodium


Τα πλεονεκτήματά μας:

Πάνω από 15 χρόνια ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα, Επαγγελματικές & έμπειρες υπηρεσίες που παρέχονται.

1. Καλύτερες τιμές με υψηλή ποιότητα. Έχουμε πλήρη QA & QC σύστημα, η καθαρότητα των στεροειδών σκόνη είναι περισσότερο από 99% hplc. Χρησιμοποιούμε τη σωστή συνταγή για να μαγειρέψουμε το ενέσιμο στεροειδές έλαιο. Όλη η παραγγελία μας θα στείλει μετά τη λήψη της δοκιμαστικής εξέτασης.

2. Πλούσιος έμπειρος στην παράδοση των αγροτεμαχίων σε σας. Το πακέτο πιο συγκεκαλυμμένο και η πιο επαγγελματική ναυτιλιακή εταιρεία για την ασφαλή παράδοση. .

3. Αρκετά αποθέματα εξασφαλίζουν τον απαιτούμενο χρόνο παράδοσης.

4. Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

5. Ειδικά είναι δυνατά όταν η παραγγελία είναι αρκετά μεγάλη.

6. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε αποστείλει πολιτική για να σας προστατεύσουμε 100%.


Συσκευασία & Παράδοση:

Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Ειδικός τρόπος να μεταφερθούν σκόνες 100 γραμμάρια έως 100 κιλά ανά πάσα στιγμή στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για το τελωνειακό πέρασμα Εγγυημένο.


Όροι πληρωμής & ναυτιλίας:


Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 100viers

Τιμή Διαπραγματεύσιμη

Συσκευασία: φιαλίδια ή όπως απαιτείται

Χρόνος παράδοσης: εντός 24 ωρών μετά την πλήρη πληρωμή.

Όροι πληρωμής: T / T, Western Union, MoneyGram.

Δυνατότητα εφοδιασμού: 200kg / μήνα


Πώς να προχωρήσετε σε μια παραγγελία:

1ο: Παρακαλώ ενημερώστε με τι χρειάζεστε-Ποιό προϊόν / Ποσότητα Αριθ. CAS, και η χώρα προορισμού.

Δεύτερος: Σας στέλνουμε την παραγγελία για την αγορά, αφού συμφωνήσουμε για όλες τις λεπτομέρειες.

3ο: Το αγροτεμάχιο θα παραδοθεί μετά την παραλαβή της πλήρους πληρωμής.

4η: Θα παρέχεται Express Tracking Νο. Για τα αγροτεμάχια.

5ο: Θα πάρετε τα δέματα σε 7 ημέρες.

6η: Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση θα παρέχεται αφού λάβετε τα δέματα.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Steroid

Hot Tags: τριαντίνη νατρίου σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like