Temozolomide CAS 85622-93-1

Η τεμοζολομίδη είναι μια αντικαρκινική, αντι-αγγειογόνος ένωση που έχει αποδειχθεί ότι δρα με αλκυλίωση του DNA, τυπικά με την προσθήκη μίας ομάδας μεθυλίου σε γουανίνη στο γονιδιωματικό DNA.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Υψηλής ποιότητας τεμοζολομίδη CAS 85622-93-1 για αντι-καρκίνουΚαλώς ήλθατε στο pharmacyraw. Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε φαρμακευτικές πρώτες ύλες, όπως η πρώτη ύλη των αντιβιοτικών, η πρώτη ουσία Nootropics ναρκωτικών, το νευρικό σύστημα Ναρκωτικών πρώτων υλών, τοπικοί αναισθησιολογικοί παράγοντες, στεροειδείς ορμόνες, βερμίδες, πεπτίδια και αναλγητικά κλπ. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να κάνουμε μια καλύτερη συμφωνία για σας. Για τους τακτικούς πελάτες δίνουμε εξαιρετικές προσφορές.

whatsapp + 8613302415760 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Temozolomid Γρήγορες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Temozolomid
CAS 85622-93-1
MF C6H6N6O2
MW 194.15
EINECS 630-358-9
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση Αντινεοπλασματικό φάρμακο
Αποθήκευση Αποθηκεύστε σε δροσερά και ξηρά μέρη, κρατήστε μακριά από έντονο φως
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Θεματική περιγραφή του τεμοζολομιδίου


Η τεμοζολομίδη είναι το πρώτο από του στόματος αποτελεσματικό φάρμακο κατά του όγκου της ιμιδαζοτετραζίνης. Ανήκει στη δεύτερη γενιά παράγοντα αλκυλίωσης με αντινεοπλασματική δράση. Η τεμοζολομίδη δεν απαιτεί ενδοηπατική μεταβολική ενεργοποίηση μετά από χορήγηση από το στόμα. Η τεμοζολομίδη χαρακτηρίζεται από εύκολη διαπερατότητα μέσω του αιματοεγκεφαλικού φραγμού και ανοχής.


Εφαρμογή της τεμοζολομίδης


Η επίδραση της τεμοζολομίδης στη θεραπεία του επαναλαμβανόμενου πολύμορφου γλοιοβλαστώματος έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι ασφαλής και αποτελεσματική σε κλινικές δοκιμές. περισσότεροι ασθενείς στην ομάδα του temozolomide είχαν βελτιωμένη ποιότητα ζωής ή παρέμειναν σταθεροί. Οι κύριες δυσμενείς επιδράσεις της τεμοζολομίδης ήταν παροδική και μη σωρευτική μυελοκαταστολή, η οποία ήταν προβλέψιμη και εύκολη στη χειραγώγηση, με συχνότητα εμφάνισης 24% στη δοκιμή.


Η τεμοζολομίδη έχει σημαντική επίδραση στα γλοίωμα, ειδικά στο πιο συνηθισμένο πλειομορφικό γλοιοβλάστωμα, τόσο στο ρυθμό απόκρισης του όγκου όσο και στην επιβίωση και την ανεκτικότητα των ασθενών. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ποιότητα ζωής των ασθενών είναι σημαντικά καλύτερη από την υπάρχουσα τυποποιημένη προκαρβαζίνη φαρμάκου, καθιστώντας τη θεραπεία των όγκων ένα ευπρόσδεκτο βήμα.


Η επίδραση της τεμοζολομίδης στην θεραπεία πρώτης γραμμής του προοδευτικού μεταστατικού μελανώματος επιβεβαιώθηκε επίσης σε κλινικές δοκιμές και έχουν υποβληθεί αιτήσεις στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες.


Temozolomide COAΣτοιχεία δοκιμής


Απαιτήσεις

Αποτελέσματα


Περιγραφή


Μια λευκή ή υπόλευκη κρυσταλλική σκόνη. άοσμος; γεύση πικρή.

Συμμορφώνεται


Διαλυτότητα


Ελαφρώς διαλυτό στο νερό, πολύ ελαφρώς διαλυτό σε αφυδατωμένη αλκοόλη, διαλυτό σε DMF και πολύ διαλυτό DMSO.

Συμμορφώνεται


Ταυτοποίηση
ΑΕΡΑΣ


Α: Συμμορφώνεται με το πρότυπο αναφοράς

Συμμορφώνεται


Β. Χημική ιδιότητα


Β: Διαλύστε 0,1 g του δείγματος με 10 ml νερού, προσθέστε 5 ml δινιτρο-φαινυλ-υδραζίνης, θα πρέπει να έχει το ίζημα του μαρόν.

Θετικός


C. HPLC


C: Ο χρόνος κατακράτησης της κύριας κορυφής στο χρωματογράφημα του παρασκευάσματος ανάλυσης αντιστοιχεί σε εκείνο στο χρωματογράφημα του τυποποιημένου παρασκευάσματος

Συμμορφώνεται


Απώλεια στο στέγνωμα


≤ 1,0%.

0,21%


Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη


≤ 0,1%.

0,07%


Βαριά μέταλλα


≤ 0.002%.

Συμμορφώνεται


Χλωριούχο


≤ 0.002%.

Συμμορφώνεται


Προσμείξεις με HPLC
Κάθε ακαθαρσία (Max)
Συνολικές προσμείξεις≤ 0,1%.
≤ 0,3%.


0,042%
0,08%


Υπολειμματικοί διαλύτες
Οξικός αιθυλεστέρας
Αλκοόλ
DMSO≤ 0,5%.
≤ 0,5%.
≤ 0,5%.


Συμμορφώνεται
Συμμορφώνεται
Συμμορφώνεται


Δοκιμασία (HPLC)


98,5% ~ 102,0%

99,80%


Temozolomid raw


Η δέσμευσή μας:


1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.


2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.


3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας


4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία

Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.


Λεπτομέρειες συσκευασίας:


1. Τσάντα αλουμινίου από 1 κιλό.

2. Τυποποιημένα συσκευασμένα σε τύμπανα με δύο πλαστικές σακούλες μέσα.
Wight: Καθαρό βάρος 25kg / τύμπανο. μεικτό βάρος 28kg / τύμπανο
Μέγεθος και όγκος τυμπάνου: ID37cm x H51cm, 0,070 κυβικό μέτρο / τύμπανο

3. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη.Λεπτομέρειες πληρωμής & αποστολής:


Μέθοδος παράδοσης Express (DHL, FedEx, EMS) Από τον αέρα Δια θαλάσσης
Ποσότητα αποστολής Κάτω από 100 κιλά Πάνω από 100 κιλά Πάνω από 500 κιλά
Ωρα παράδοσης 3-5 ημέρες 5-7 ημέρες 20-30 ημέρες
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Από πόρτα σε πόρτα Αεροδρόμιο προς το αεροδρόμιο Θύρα Θάλασσας προς ΘάλασσαHot Tags: temozolomide cas 85622-93-1, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like