Roflumilast Daxas Powder

Η ροφλουμιλάστη (εμπορικές ονομασίες Daxas, Daliresp) είναι ένα φάρμακο που δρα ως ένας επιλεκτικός αναστολέας μακράς δράσης του ενζύμου phosphodiesters phosphodiesterase-4 (PDE-4).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Φαρμακευτικές πρώτες ύλες Roflumilast Daxas CAS 162401-32-3


Είμαστε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια χημική βιομηχανία. Τα προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα και ασφαλή. Οι δράσεις μας βασίζονται στις αξίες του ανοίγματος, του σεβασμού, της εμπιστοσύνης, της ευθύνης, της επαγγελματικής ανάπτυξης και της ικανοποίησης των πελατών. Θέλετε κορυφαία ποιότητα Roflumilast σκόνη, pls επικοινωνήστε με το whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.comRoflumilast Βασικές πληροφορίες


όνομα προϊόντος Ροφλουμιλάστη
Ψευδώνυμο Daxas, Roflumilast
CAS 162401-32-3
MF C17H14Cl2F2N2O3
MW 403.21
EINECS 685-382-2
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση έναν αναστολέα φωσφοδιεστεράσης-4 (PDE-4)
Αποθήκευση Αποθηκεύστε σε δροσερά και ξηρά μέρη, κρατήστε μακριά από έντονο φως
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Roflumilast Περιγραφη


Η ροφλουμιλάστη είναι ένας αναστολέας της φωσφοδιεστεράσης-4 (PDE-4). Λόγω της επιλεκτικής αναστολής του ισοενζύμου PDE4 στα πνευμονικά κύτταρα, η ροφλουμιλάστη ενδείκνυται για τη διαχείριση των χρόνιων παροξυσμών της πνευμονικής νόσου (COPD). Η θεραπεία με ροφλουμιλάστη σχετίζεται με αύξηση των ψυχιατρικών ανεπιθύμητων ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων αυτοκτονιών και προσπαθειών αυτοκτονίας.


Εφαρμογή Roflumilast


Το Roflumilast χρησιμοποιείται για τον έλεγχο και την πρόληψη συμπτωμάτων (συριγμό και δύσπνοια) που προκαλούνται από συνεχιζόμενη πνευμονική νόσο (χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια-ΧΑΠ που περιλαμβάνει βρογχίτιδα).


Η ροφλουμιλάστη θα πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με άλλα φάρμακα (βρογχοδιασταλτικά όπως σαλμετερόλη, ιπρατρόπιο) για τη θεραπεία της ΧΑΠ.


Το Roflumilast δρα μειώνοντας τον ερεθισμό και το πρήξιμο των αεραγωγών. Ο έλεγχος των συμπτωμάτων των αναπνευστικών προβλημάτων μπορεί να μειώσει το χρόνο που χάσατε από την εργασία ή το σχολείο.


Roflumilast rawsΠροδιαγραφή ροφλουμιλάστη


Δοκιμές ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Αποτελέσματα
Χαρακτήρες Λευκή έως υπόλευκη κρυσταλλική σκόνη Συμμορφώνεται
Ταυτοποίηση IR: παρόμοιο με το πρότυπο αναφοράς Συμμορφώνεται
Εμφάνιση της λύσης Διαυγές και άχρωμο Συμμορφώνεται
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,06%
Θειική τέφρα ≤0,2% 0,03%
Βαριά μέταλλα ≤0.002% Συμμορφώνεται
Σχετικές Compouds
  1. Ενιαία πρόσμιξη ≤1,0%

  2. Σύνολο πρόσδεσης ≤2,0%

Αποκαλυφθείς

Αποκαλυφθείς

Δοκιμασία (άνυδρη) 98,0% έως 101,5% 100,2%

Συσκευασία & Ναυτιλία

Κατασκευαστής υψηλής ποιότητας Pimobendan με την καλύτερη τιμή 74150-27-9

Κατασκευαστής υψηλής ποιότητας Pimobendan με την καλύτερη τιμή 74150-27-9Κατασκευαστής υψηλής ποιότητας Pimobendan με την καλύτερη τιμή 74150-27-9Γιατί να μας επιλέξετε?

 


Πλεονεκτήματα
Πλούσια εμπειρία

Ειδικευόμαστε στον τομέα αυτό εδώ και πολλά χρόνια, τα στεροειδή μας και τις ορμόνες που εξάγονται στο εξωτερικό, στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, την Αμερική και άλλες χώρες, έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μας και έχουμε καθιερώσει μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις συνεργασίας.

Μεγάλη ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκή.

Η καλή ποιότητα είναι μία από τις μυστικές επιτυχίες μας, καλωσορίζουμε τα δείγματα.Η ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση

Έχουμε επαρκή αποθέματα και μπορούμε να τα κανονίσουμε εντός 24 ωρών όταν λάβουμε την πληρωμή. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή.
Έχουμε ειδικό τρόπο θα μπορούσαμε να στείλουμε 2mg έως 100mg προϊόντα μια φορά. Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή εξυπηρέτηση. Και στείλτε το υγρό σε ειδικά μπουκάλια.

Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Ενημερώστε την ενημερωμένη έκδοση του πακέτου όσο το δυνατόν συντομότερα και θα προσπαθήσετε να λύσετε καλύτερα όταν ο πελάτης αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα!Όλα είναι για τους πελάτες

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα επικεντρωθούν στη μεγαλύτερη ζήτηση των πελατών, διατηρούμε τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό και ειλικρινή συνεργασία με κάθε πελάτη.
Συνολικά, η υψηλή ποιότητα, οι καλύτερες υπηρεσίες, η ασφάλεια ναυτιλίας και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι η διαρκή επιδίωξη μας.Hot Tags: roflumilast daxas σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like