Ribavirin CAS 36791-04-5

Η ριμπαβιρίνη είναι ένα ανάλογο γουανοσίνης (ριβονουκλεϊνικού οξέος) που χρησιμοποιείται για να σταματήσει τη σύνθεση του ιικού RNA και την κάλυψη του ιϊκού mRNA, επομένως, είναι ένας αναστολέας νουκλεοσιδίων.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Αντιβιοτική φαρμακευτική πρώτη ύλη Ribavirin CAS 36791-04-5


Καλώς ήλθατε στο pharmacyraw. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις φαρμακευτικές πρώτες ύλες, όπως η πρώτη ύλη των αντιβιοτικών, η πρώτη ουσία Nootropics Drug, το νευρικό σύστημα Ναρκωτικών πρώτων υλών, οι τοπικοί αναισθησιολογικοί παράγοντες, οι στεροειδείς ορμόνες, οι βερμίδες, τα πεπτίδια,

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να κάνουμε μια καλύτερη συμφωνία για εσάς. Για τους τακτικούς πελάτες δίνουμε εξαιρετικές προσφορές.

whatsapp + 8613302415760 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Βασικές πληροφορίες του Ribavirin


όνομα προϊόντος Ριμπαβιρίνη
Ψευδώνυμο βιραζόλη
CAS

36791-04-5

MF C8H12N4O5
MW 244.2
EINECS 636-825-3
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση αντι-μολυσματικό, αντιμυκητιακό
Αποθήκευση Αποθηκεύστε σε δροσερά και ξηρά μέρη, κρατήστε μακριά από έντονο φως
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Περιγραφη ριμπαβιρίνης


Η ριμπαβιρίνη, επίσης γνωστή ως ριμπαβιρίνη, η ριμπαβιρίνη, η Νίκαια μπορεί να είναι, είναι ένα ισχυρό αντι-ιικό φάρμακο ευρέος φάσματος, που σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως στην πρόληψη και θεραπεία ιικών ασθενειών. Η ριμπαβιρίνη είναι δραστική εναντίον πολλών ιών DNA και RNA. Είναι μέλος των νουκλεοσιδικών φαρμάκων αντιμεταβολίτη που παρεμβαίνουν στην επανάληψη του ιικού γενετικού υλικού. Η ριμπαβιρίνη είναι δραστική έναντι των ιλαρίων, φλαβινοϊών και παραγόντων πολλών ιικών αιμορραγικών πυρετών.


Εφαρμογή ριμπαβιρίνης


Η ριμπαβιρίνη είναι ένα είδος αντι-ιικών φαρμάκων ευρέος φάσματος για τη θεραπεία της γρίπης (ιοί της γρίπης Α και Β), της πνευμονίας του αδενοϊού, της ηπατίτιδας, του έρπητα, της ιλαράς με αποτέλεσμα πρόληψης και θεραπείας


Η ριμπαβιρίνη είναι επίσης αποτελεσματική στη θεραπεία της επιδημικής αιμορραγικής πυρετό, ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία των ασθενών στα αρχικά στάδια τους. Η στοματική χορήγηση μπορεί να προκαλέσει διάρροια χωρίς άλλη σημαντική τοξικότητα, αλλά μπορεί να προκαλέσει ουδετεροπενία. Μεγάλη δόση μπορεί να εμποδίσει την ωρίμανση της αιμοσφαιρίνης και των ερυθρών αιμοσφαιρίων προκαλώντας αναστρέψιμη αναιμία. Έχουν υπάρξει αναφορές σχετικά με την τερατογένεση και την εμβρυϊκή τοξικότητα σε πειράματα σε ζώα. Οι έγκυες γυναίκες πρέπει να κρεμαστούν.


Η ριμπαβιρίνη είναι ένα αντι-ιικό νουκλεοσιδικό φάρμακο ευρέος φάσματος που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της πνευμονίας της γρίπης, της πνευμονίας των αδενοϊών των παιδιών, της ιογενούς ηπατίτιδας, της λοίμωξης του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού, της οξείας κερατίτιδας, της επιπεφυκίτιδας, του επιδημικού αιμορραγικού πυρετού και του έρπητα ζωστήρα.


Ροβαβιρίνη COA


Στοιχεία ανάλυσης
Προσδιορισμός
Αποτελέσματα
Περιγραφή Λευκή κρυσταλλική σκόνη συμμορφώνεται
Ταυτοποίηση Α: Απορρόφηση υπερύθρου Β: TLC συμμορφώνεται
Ειδική περιστροφή Μεταξύ -33,5 ° και -37,0 ° -36,4 °
ρΗ μεταξύ 4,0 και 6,5 4.6
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,1%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη ≤0,25% 0,1%
Βαριά μέταλλα ≤0.001% συμμορφώνεται
Ατομική κορυφή ≤ 0,25% Ατομική κορυφή 0,05% 0,03%
Σύνολο ≤ 1,0% 0,2%
Χημική δοκιμή 98,9 έως 101,5% 99,6%
συμπέρασμα Αρμόδιος


Ribavirin raw


Πώς μπορούμε να εγγυηθούμε την κορυφαία ποιότητα


1) Αγορές
Διεξοδική έρευνα αγοράς, κατανοούν την τιμή των πρώτων υλών και των επιδόσεων.Για την πηγή προμηθειών να κατανοήσουν πλήρως, και να εξασφαλίσει πλήρως την ποιότητα της προμήθειας πρώτων υλών.
2) Επιθεώρηση
Τέσσερα βήματα: δειγματοληψία, προεπεξεργασία δείγματος, μέτρηση και επεξεργασία δεδομένων.
3) Παραγωγή
α) Κάθε φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να προβεί σε αυτοέλεγχο των προϊόντων και να προβεί στις αντίστοιχες εγγραφές επιθεώρησης.
β) Επιθεωρητές πλήρους απασχόλησης μέσω του ελέγχου της αυτοεπιθεώρησης του χειριστή και επανεξέτασης και υπογραφής της αντίστοιχης εγγραφής. Ο έλεγχος πλήρους χρόνου είναι υπεύθυνος για την επιθεώρηση του τελικού προϊόντος και κάνει τα εισερχόμενα αρχεία επιθεώρησης του τελικού προϊόντος.
4) Πριν από την πώληση
Το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να παρασχεθεί πριν από την πώληση.
Το ίδρυμα ανίχνευσης τρίτου μέρους επιτρέπεται εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δοκιμών.

 

Συχνές ερωτήσεις


Q1: Είστε κατασκευαστής;

Α: Ναι, κατασκευάζουμε προϊόντα χύμα στο εργοστάσιό μας και παράγουμε προϊόντα μικρής ποσότητας και σύνθεσης πελατών στο εργαστήριό μας.


Q2: Διαθέτετε απόθεμα;

Α: Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το απόθεμα, οπότε θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα. Ωστόσο, για ορισμένα σπάνια προϊόντα, δεν θα διατηρήσουμε το απόθεμα και χρειάζεται χρόνο για να συνθέσουμε.


Ε3: Ποια πιστοποιητικά και έγγραφα προσφέρετε;

Α: Υπάρχει κάποια τεχνική τεκμηρίωση, όπως COA, HPLC κ.λπ.


Ε4: Γιατί πρέπει να σας επιλέξω;

A: Ισχυρή τεχνική υποστήριξη - προέρχεται από το εξειδικευμένο και πλήρως έμπειρο προσωπικό μας, που εργάζεται στη χημική βιομηχανία για πάνω από 10 χρόνια, κατά μέσο όρο.

Αυστηρός έλεγχος ποιότητας-έρχεται από το εκλεπτυσμένο σύστημα διαχείρισης.

Επαγγελματική και ζεστή ομάδα πωλήσεων - αφού πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο

Γρήγορη ανταπόκριση και εξαιρετική προπώληση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση - δεδομένου ότι πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν όλες τις καλύτερες υπηρεσίες


Q5: Μπορώ να πάρω την καλύτερη τιμή από εσάς;

Α: Φυσικά. Δεν κυνηγάμε υπερβολικά κέρδη και πάντα προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είστε καλοί στην διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διασκέδαση των διαπραγματεύσεων. Απλά μην το καταστήσετε πολύ σκληρό!


Ε6: Πώς πρέπει να πληρώσω;

Α: Δεχόμαστε κάθε είδους τρόπους πληρωμής. όπως η δυτική ένωση, το gram χρημάτων, το bitcoin και το TT.

 

Q7: Παρέχετε δωρεάν δείγμα;

Α: Ναι, μπορούμε να παράσχουμε δωρεάν δείγμα αν διαθέτουμε απόθεμα, απλώς πρέπει να καλύψετε το κόστος παράδοσης.

 

Συσκευασίας και αποστολής


186
Hot Tags: ribavirin cas 36791-04-5, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like