Σκόνη υδροχλωρικής ραλοξιφαίνης

Η ραλοξιφαίνη είναι ένας εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα οιστρογόνου (SERM). δρα ως αντι-οιστρογόνο τόσο στον μαστό όσο και στον ιστό της μήτρας ενώ είναι οιστρογόνος στα οστά. Μπορεί να έχει αποτελεσματικότητα έναντι των ευαίσθητων σε οιστρογόνα καρκίνων.

Λεπτομέρειες προϊόντος

SERM Υδροχλωρίδιο ραλοξιφαίνης CAS 82640-04-8 Για καρκίνο του μαστούΕιδικευόμαστε στην ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, ημιτεληγμένο στεροειδές έλαιο, Sarms και πεπτίδια.

Όλη η διαδικασία χειρισμού παραγγελιών είναι διαφανής για εσάς, εικόνα πακέτου, αριθμός παρακολούθησης, ακόμα και οι συνταγές μαγειρικής θα σας στείλουν αν χρειαστεί. Αλλά θα διατηρήσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες μυστικές. Και τα προϊόντα παραδίδονται με μεθόδους stealth. pls επαφή wickr puresteroid whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.comΥδροχλωρική ραλοξιφαίνη Σύντομες λεπτομέρειεςόνομα προϊόντος Υδροχλωρική ραλοξιφαίνη
Ψευδώνυμο Raloxifene HCl; KEOXIFENE; AKOS 92138
CAS 82640-04-8
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C28H28ClNO4S
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 510.04
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή έως ανοικτή κίτρινη σκόνη
Χρήση Το υδροχλωρίδιο ραλοξιφαίνης είναι ένας αγωνιστής / ανταγωνιστής οιστρογόνου, που αναφέρεται ως ένας εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα οιστρογόνου (SERM)
Αποθήκευση αποθηκεύονται σε δροσερούς, ξηρούς και αεριζόμενους χώρους, μακριά από πυρκαγιά.
Μέθοδοι συσκευασίας τσάντα αλουμινίου ή τύμπανο ή ως μυαλό σας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφοράΑναφορά υδροχλωρικής ραλοξιφαίνης


Το υδροχλωρίδιο ραλοξιφαίνης είναι ένας αγωνιστής / ανταγωνιστής οιστρογόνου, που αναφέρεται ως ένας εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα οιστρογόνου (SERM) και ανήκει στην κατηγορία βενζοθειοφαινικών ενώσεων. Οι βιολογικές δράσεις της ραλοξιφαίνης διαμεσολαβούνται σε μεγάλο βαθμό μέσω της δέσμευσης σε υποδοχείς οιστρογόνων. Αυτή η σύνδεση οδηγεί σε ενεργοποίηση των οιστρογονικών οδών σε ορισμένους ιστούς (αγωνισμός) και στον αποκλεισμό των οιστρογονικών οδών σε άλλους ιστούς (Ανταγωνισμός). Η υδροχλωρική ραλοξιφαίνη έχει οιστρογονικές δράσεις στις οστικές και αντι-οιστρογονικές δράσεις της μήτρας και του μαστού.


Εφαρμογή υδροχλωρικής ραλοξιφαίνης


Η ραλοξιφαίνη χρησιμοποιείται για την πρόληψη και θεραπεία της οστικής απώλειας (οστεοπόρωση) στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Η διατήρηση ισχυρών οστών με την επιβράδυνση της απώλειας των οστών συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου καταγμάτων. Η ραλοξιφαίνη βοηθά στη διατήρηση της οστικής μάζας, αλλά δεν επηρεάζει το στήθος και τη μήτρα όπως τα οιστρογόνα ή ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως οι καυτές λάμπες. Αυτή η φαρμακευτική αγωγή δεν συνιστάται για χρήση σε γυναίκες πριν την εμμηνόπαυση.


Η ραλοξιφαίνη χρησιμοποιείται επίσης για τη μείωση του κινδύνου και τη θεραπεία του διηθητικού καρκίνου του μαστού και επίσης μειώνει την πυκνότητα του μαστού. Για τη θεραπεία ή την πρόληψη της οστεοπόρωσης, θα πρέπει να προστεθεί συμπληρωματικό ασβέστιο ή / και βιταμίνη D στη διατροφή εάν η ημερήσια πρόσληψη είναι ανεπαρκής.


Το υδροχλωρικό ραλοξιφαίνιο αποτρέπει και θεραπεύει την οστεοπόρωση μιμούμενοι τις επιδράσεις του οιστρογόνου (μια θηλυκή ορμόνη που παράγεται από το σώμα) για να αυξήσει την πυκνότητα (πάχος) του οστού.


Το υδροχλωρικό ραλοξιφαίνη μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης διηθητικού καρκίνου του μαστού, εμποδίζοντας τις επιδράσεις του οιστρογόνου στον ιστό του μαστού. Αυτό μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη όγκων που χρειάζονται ανάπτυξη οιστρογόνων.


Raloxifene hCL powderΠροδιαγραφή υδροχλωρικής ραλοξιφαίνης


Στοιχεία ανάλυσης Προσδιορισμός Αποτελέσματα
ΕΜΦΑΝΙΣΗ Λευκή και υπόλευκη σκόνη Συμμορφώνομαι
Διαλυτότητα Διαλυτό σε διάλυμα υδροξειδίου του νατρίου 10%. Ελαφρώς διαλυτό σε μεθανόλη. Αδιάλυτο στο νερό Συμμορφώνομαι
Αναγνώριση Υπέρυθρη απορρόφηση / Χλωριούχο Συμμορφώνομαι
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,2%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη ≤0,1% 0,050%
Βαριά μέταλλα ≤10ppm Συμμορφώνομαι
Raloxifene Impurity ≤0,2% 0. 1%
Οποιαδήποτε μη προσδιοριζόμενη μεμονωμένη ακαθαρσία Ⅱ ≤0,10% Μέγιστη. 0,08%
ΧΗΜΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ 97,5% -102,0% 99,50%
Κούραση Τα αποτελέσματα είναι σύμφωνα με το πρότυπο USP34 Standard


Αγοραστής ανάγνωσης

 

Πολιτική Δειγματοληψίας: Πρέπει να πληρώσετε πρώτα το δείγμα εάν θέλετε να το ελέγξετε και τα χρήματα θα επιστραφούν όταν επιβεβαιωθεί η μαζική παραγγελία.

Τρόπος πληρωμής: T / T, Western Union, Money Gram

Ημερομηνία παράδοσης: Εντός 10 εργάσιμων ημερών από την καταβολή της προκαταβολής

Ναυτιλιακός τρόπος: Με express, θάλασσα ή αεροπορικώς

Μετά την υπηρεσία: Όταν λάβετε τα προϊόντα, παρακαλούμε ελέγξτε το προϊόν και την ποσότητα του εγκαίρως, μόλις παρουσιαστούν προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να λύσετε το πρόβλημα.


Οι εγγυήσεις μας


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή εγγύηση:
1) Πρότυπο: Επιχειρησιακό πρότυπο
2) Όλη η καθαρότητα ≥98%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

2 Εγγύηση γρήγορης και ασφαλούς παράδοσης:
1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί σε 14 ώρες μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης
2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.
3) Τελωνειακό ποσοστό ≥99%
4) Έχουμε το δικό μας πράκτορα / remailer / διανομέα που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλώς, και έχουμε αποθέματα εκεί για μεταφορά.

3 Εγγύηση καλής ποιότητας:


Υπηρεσία προπώλησης

1. Τεχνική συμβουλευτική, για να βοηθήσει τους πελάτες να γνωρίζουν τις ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά, την ποιότητα, την παραγωγή και την προμήθεια του προϊόντος που θέλουν.

2. Τεχνικές πληροφορίες και έγγραφα, όπως COA, έκθεση δοκιμών, δείγμα κ.λπ.

3. Οι πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας και να διαπραγματευτούν μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Υπηρεσία πωλήσεων

1. Συμβόλαιο με τον πελάτη, διαπραγμάτευση τιμής, ποιότητας, παράδοσης και άλλους όρους.

2.Σχετάξτε τις ερωτήσεις σχετικά με τις ιδιότητες, το μηχανισμό, την εφαρμογή, την ποιότητα, την προσοχή, τη χρήση κλπ. Του προϊόντος.

3. Χρονοδιάγραμμα παραγωγής και έγκαιρη παράδοση μετά τη σύναψη της σύμβασης.

Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση

1. Τεχνική συμβουλή κατά τη χρήση του προϊόντος.

2. Ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει ή να ανταλλάξει τα εμπορεύματα με εμάς αν χρειαστεί να αλλάξει σχέδιο αγοράς εξαιτίας κάποιων λογικών λόγων, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει υποστεί ζημιά.

3. Εάν προκύψουν προβλήματα ποιότητας κατά την κανονική χρήση, παρακαλώ στείλτε μας γραπτές πληροφορίες και έγγραφα και θα απαντήσουμε μέσα σε 24-48 ώρες.


195

Hot Tags: σκόνη υδροχλωρικής ραλοξιφαίνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like