Προσταγλανδίνη Ε1 CAS: 745-65-3 ακατέργαστη σκόνη

Προσταγλανδίνη Ε1 CAS: 745-65-3 Πρώτες ύλες Κίνα Steroid Raws / Sarms / Πεπτιδίων πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Jason στο: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 Λέξεις κλειδιά: Prostaglandin E1; Alprostadil-PGE1; CAS: 745-65-3 1. Εισαγωγή προϊόντος Προϊόν ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

LOGO_ 副本 1111


Προσταγλανδίνη Ε1 CAS: 745-65-3 ακατέργαστη σκόνη

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

Λέξεις-κλειδιά: Prostaglandin E1; Alprostadil-PGE1; CAS: 745-65-3

1. Εισαγωγή προϊόντων

Ονομασία προϊόντος: Prostaglandin E1

Ψευδώνυμο: Alprostadil-PGE1; (-) - προταγλανδίνη1, PGE1

CAS: 745-65-3

EINECS: 212-017-2

Μοριακό βάρος: 353,4736
Μοριακός τύπος: C20H33O5
Υδατοδιαλυτότητα: Αδιάλυτο, διαλυτό σε αλκοόλη και ακετόνη, ελαφρώς διαλυτό σε χλωροφόρμιο και οξικό αιθυλεστέρα.
Καθαρότητα: 99,5%
Σημείο τήξης: 115-116 ° C
Εμφάνιση: Λευκή έως υπόλευκη κρυσταλλική σκόνη
Χρήση: Το Alprostadil χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ανδρικής ανικανότητας
Αποθήκευση: Αποθηκεύστε τα αχρησιμοποίητα πακέτα Alprostadil σε θερμοκρασία δωματίου για έως και 3 μήνες. Προστατεύστε από κατάψυξη ή από υπερθέρμανση. Όταν ταξιδεύετε, προσέξτε να μην εκθέτετε το Caverject σε κατάψυξη ή υπερβολική ζέστη. Μην αποθηκεύετε το Caverject σε ελεγμένες αποσκευές ή αφήστε το σε κλειστό αυτοκίνητο.

Prostaglandin E1


2. Περιγραφή προϊόντος:

Η προσταγλανδίνη Ε1 είναι επίσης γνωστή ως προσταγλανδίνη, προσταγλανδίνη, προσταγλανδίνη, προσταγλανδίνη και προσταγλανδίνη. Η προσταγλανδίνη Ε1 (Ε1) είναι ένα είδος βιοδραστικής ουσίας που υπάρχει ευρέως στο σώμα. Η προσταγλανδίνη Ε1 ACTS κατευθύνεται απευθείας στους αγγειακούς λείους μυς, διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει τη ροή του αίματος και βελτιώνει τη διάχυση της μικροκυκλοφορίας. Αναστέλλει επίσης τη συσσωμάτωση των αιμοπεταλίων και τον σχηματισμό θρομβοξάνης Α2 και αναστέλλει τον σχηματισμό της αθηροσκλήρωσης, της λιπιδικής πλάκας και του ανοσοσυμπλόκου. Ανάπτυξη περιφερικών μικρών αιμοφόρων αγγείων και στεφανιαίων αρτηριών, μείωση της περιφερικής αγγειακής αντοχής και αρτηριακής πίεσης, προστασία της κυτταρικής μεμβράνης των αιμοπεταλίων, πρόληψη της θρόμβωσης. Προστασία του ισχαιμικού μυοκαρδίου και μείωση της περιοχής εμφράγματος του μυοκαρδίου. Αντι-καρδιακή ανεπάρκεια. Διαστολή των νεφρικών αιμοφόρων αγγείων, αύξηση της νεφρικής ροής αίματος, αφαίρεση του μη πρωτεϊνικού αζώτου, ρύθμιση της ισορροπίας του ύδατος και του νατρίου, διουρητική και προστατευτική επίδραση στη νεφρική λειτουργία. T1 / 2 ήταν 5 ~ 10 λεπτά. Το 68% απεκκρίνεται από τα νεφρά μετά τον ηπατικό μεταβολισμό. Κλινική για στηθάγχη στεφανιαίας νόσου, έμφραγμα του μυοκαρδίου, πνευμονική υπέρταση, χρόνια απόφραξη αρτηριών.


3. Prostaglandin Ε1 COA

Είδος

Απαιτήσεις

Αποτελέσματα δοκιμών

Περιγραφή

Μια λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη, εύκολα διαλυτή σε αιθανόλη,

ελαφρά διαλυτό στο νερό

Συμμορφώνεται

Ταυτοποίηση

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Σχετικές ουσίες

≤5,0%

2,6%

Οπτική περιστροφή

-60º ~ -70º

-60 °

Σημείο τήξης

113 ℃ ~ 118 ℃

116,3 ℃

Απώλεια στο στέγνωμα

≤1.00%

0,74%

Δοκιμασία (HPLC)

95.0% ~ 105.0%

99,6%

συμπέρασμα

Πληροί τις απαιτήσεις


4. Εφαρμογές προσταγλανδίνης Ε1:

Η προσταγλανδίνη Ε1 χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας μέσω της λειτουργίας αγγειοδιαστολής και πωλείται υπό την αμερικανική εμπορική ονομασία Muse ή Vivus για εμβολισμό στυτικής ουρήθρας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εμπορικό σήμα για τα Caverject και Edex, τα οποία είναι ενέσιμες μορφές. Η προσταγλανδίνη Ε1 θα χρησιμοποιηθεί ως σύστημα χορήγησης φαρμάκου στο πέος για να εισαχθεί η ουρήθρα για τουλάχιστον δέκα λεπτά προτού χρειαστείτε στύση. Αντίθετα, η ίδια γρήγορη επίδραση του Caverject και του Edex εγχέεται επίσης απευθείας στο σηραγγώδες σώμα του πέους.

Το φάρμακο συνιστάται για άνδρες με στυτική δυσλειτουργία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο για να διατηρήσετε το αρτηριακό πόρο ευρεσιτεχνίας του νεογέννητου. Αυτό είναι κυρίως αποτελεσματικό όταν ο αρτηριακός πόρος του πνευμονικού πόρου δεν συσχετίζεται με συγγενή πνευμονική νόσου, συμπεριλαμβανομένων των τραυμάτων αρέολας (δηλαδή, διαταραχή της αορτικής αψίδας, στένωση της αορτής, δυσπλαστικό σύνδρομο αριστερής κοιλίας και αορτική σύσταση). Η προσταγλανδίνη Ε1 χρησιμοποιείται για τη στύση του πέους ανάλογα με τις ανάγκες. Η επίδραση αρχίζει σε περίπου 5 έως 10 λεπτά μετά τη χορήγηση και διαρκεί περίπου 30 λεπτά έως 1 ώρα.

Η PGE1 είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο για το άνοιγμα του καθετήρα σε έναν καθετήρα που βασίζεται σε συγγενείς καρδιακές παθήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα της ζωής από την αποτελεσματικότητα των νεογνών. Η άπνοια είναι η κύρια παρενέργεια και η στενή παρακολούθηση είναι απαραίτητη.


5. Σχετικά προϊόντα:

Σκόνη γλυκοκορτικοειδούς στεροειδούς


όνομα προϊόντος

CAS NO.

Δεξαμεθαζόνη

CAS: 20-02-2

Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης

CAS: 55203-24-2

Beclometasone

CAS: 5534-09-8

Κορτιζόνη

CAS: 53-06-5

Υδροκορτιζόνη

CAS: 50-03-3

Οξική πρεδνιζόνη

CAS: 125-10-0

Φλουτικαζόνη

CAS: 948566-12-9

φουροϊκή μομεταζόνη

CAS: 83919-23-7

Τριαμκινολόνη

CAS: 76-25-5

Διπροπιονική μπεκλομεταζόνη

CAS: 5534-09-8

6. Διαδικασία Παραγγελίας:

Σειρά


7. Η διαδικασία ελέγχου ποιότητας:

1) Αγορές

Διεξοδική έρευνα αγοράς, κατανοούν την τιμή των πρώτων υλών και των επιδόσεων.Για την πηγή προμηθειών να κατανοήσουν πλήρως, και να εξασφαλίσει πλήρως την ποιότητα της προμήθειας πρώτων υλών.

2) Επιθεώρηση

Τέσσερα βήματα: δειγματοληψία, προεπεξεργασία δείγματος, μέτρηση και επεξεργασία δεδομένων.

3) Παραγωγή

α) Κάθε αερομεταφορέας πρέπει να προβεί σε αυτοέλεγχο των προϊόντων και να προβεί στις αντίστοιχες εγγραφές επιθεώρησης.

β) Επιθεωρητές πλήρους απασχόλησης μέσω του ελέγχου της αυτοεπιθεώρησης του χειριστή και επανεξέτασης και υπογραφής της αντίστοιχης εγγραφής. Ο έλεγχος πλήρους χρόνου είναι υπεύθυνος για την επιθεώρηση του τελικού προϊόντος και κάνει τα εισερχόμενα αρχεία επιθεώρησης του τελικού προϊόντος.

4) Πριν από την πώληση

Το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να παρασχεθεί πριν από την πώληση.

Το ίδρυμα ανίχνευσης τρίτου μέρους επιτρέπεται εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δοκιμών.


Hot Tags: προσταγλανδίνη e1 cas: 745-65-3 ακατέργαστη σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like