Pramipexole CAS 191217-81-9

Η μονοϋδρική διυδροχλωρική πραμιπεξόλη είναι αγωνιστής νεοπλασίας ντοπαμίνης νέας γενιάς, η Pramipexole ενδείκνυται για τη θεραπεία του πρώιμου σταδίου του συνδρόμου των πασχόντων από νόσο του Πάρκινσον (PD) και του συνδρόμου χωρίς πόδια (RLS).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Pramipexole dihydrochloride CAS 191217-81-9


Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που στοχεύει στη φαρμακευτική πρώτη ύλη, όπως πρώτες ύλες κατά της κατάθλιψης, αντιγηραντική πρώτη ύλη, αντιβιοτική πρώτη ύλη, πρώτη ύλη ουσιών Nootropics, τοπικές αναισθητικές ουσίες κλπ.

Δεν υπάρχει εντολή min, μπορείτε να είστε πελάτης μας ακόμη και εσείς θέλετε μόνο 1gram για να δοκιμάσετε. Επίσης, μπορεί να δοθεί μεγάλη έκπτωση για τις μαζικές παραγγελίες.

Καλώς ήλθατε, επιθυμούμε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μακρά συνεργασία.

whatsapp + 8613302415760 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Βασικές πληροφορίες για το Pramipexole


όνομα προϊόντος Πραμιπεξόλη
Ψευδώνυμο Μονοϋδρική διϋδροχλωρική; Διυδροχλωρική πραμιπεξόλη. Pramipexole dihydroch;
CAS 191217-81-9
MF C10H21Cl2N3OS
MW 302.26
EINECS 687-708-9
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση τη θεραπεία της πρώιμης φάσης της νόσου του Πάρκινσον (PD)
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Αναφορά Pramipexole


Η πραμιπεξόλη είναι το γενικό όνομα για το φάρμακο Mirapex, το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία συμπτωμάτων της νόσου του Parkinson και του συνδρόμου ανήσυχων ποδιών (RLS).


Το Mirapex ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται αγωνιστές ντοπαμίνης. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ενθαρρύνει τη δραστηριότητα της ντοπαμίνης στο σώμα αυξάνοντας την ευαισθησία των υποδοχέων ντοπαμίνης.

Στον εγκέφαλο, η ντοπαμίνη δρα ως νευροδιαβιβαστής - βοηθώντας την επικοινωνία των νεύρων - η οποία βελτιώνει την κίνηση στο σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών και βοηθάει να χαλαρώσετε τις δονήσεις στη νόσο του Parkinson.


Εφαρμογή Pramipexole


Οι θετικές επιδράσεις της Pramipexole περιστρέφονται ιατρικά κυρίως στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της νόσου του Parkinson και στη βελτίωση της διάθεσης του ασθενούς. Ωστόσο, το φάρμακο χρησιμοποιείται επίσης από ορισμένους αθλητές βελτίωσης της απόδοσης, κυρίως για την καταπολέμηση ενός συγκεκριμένου είδους γυναικομαστίας και τη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας, η οποία μερικές φορές μειώνεται με τη χρήση συγκεκριμένων αναβολικών στεροειδών.


Θεραπεία των σημείων και συμπτωμάτων της νόσου του Πάρκινσον. Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία του συνδρόμου ανήσυχων ποδιών (RLS). Η πραμιπεξόλη είναι ένας αγωνιστής ντοπαμίνης μη εργοεργίνης που ενδείκνυται για τη θεραπεία της νόσου του Parkinson σε πρώιμο στάδιο και του συνδρόμου ανήσυχων ποδιών (RLS). Επίσης, χρησιμοποιείται μερικές φορές εκτός χρήσης ως θεραπεία για την κεφαλαλγία συστάδων και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων με τη σεξουαλική δυσλειτουργία που αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες των αντικαταθλιπτικών αναστολέων της εκλεκτικής αναστολής επαναπρόσληψης της σεροτονίνης (SSRI).


Η πραμιπεξόλη έχει παρουσιάσει έντονες επιδράσεις σε πιλοτικές μελέτες σε ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο απόδειξη μελέτης μελέτης σε διπολική διαταραχή. Διερευνάται επίσης για τη θεραπεία της κλινικής κατάθλιψης και της ινομυαλγίας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλες καταστάσεις που καθορίζονται από το γιατρό σας. Η φαρμιόνη είναι ένας αγωνιστής ντοπαμίνης. Δεν είναι ακριβώς γνωστό πώς λειτουργεί το pramipexole. Μπορεί να αυξήσει τη δράση ορισμένων χημικών υποδοχέων στον εγκέφαλο.


Διϋδροχλωρική COA πραμιπεξόλης


Είδος Πρότυπο Αποτέλεσμα
Εμφάνιση

Λευκό ή άχρωμο,

κηλίδες κρύσταλλο ή ένα λευκό,

κρυσταλλική σκόνη

συμμορφώνεται
Σαλικυλικό οξύ 99,0% -100,5% λεπτό 99,60%
Σημείο τήξης 158-161 ° Cmin 159,5 ° C
Σαφήνεια και χρώμα του διαλύματος Διαυγές και άχρωμο συμμορφώνεται
Βαρύ Μίντελ 20ppm συμμορφώνεται
Χλωριούχο 100ppm συμμορφώνεται
Απώλεια στο στέγνωμα Μέγιστο 0,5% 0,06%
Θειική τέφρα 0,1% max 0,03%
Θειικό άλας 200ppm

ΣυμμορφώνεταιPramipexole powder

Ο έλεγχος ποιότητας


1) Αγορές
Διεξοδική έρευνα αγοράς, κατανοούν την τιμή των πρώτων υλών και των επιδόσεων.Για την πηγή προμηθειών να κατανοήσουν πλήρως, και να εξασφαλίσει πλήρως την ποιότητα της προμήθειας πρώτων υλών.
2) Επιθεώρηση
Τέσσερα βήματα: δειγματοληψία, προεπεξεργασία δείγματος, μέτρηση και επεξεργασία δεδομένων.
3) Παραγωγή
α) Κάθε φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να προβεί σε αυτοέλεγχο των προϊόντων και να προβεί στις αντίστοιχες εγγραφές επιθεώρησης.
β) Επιθεωρητές πλήρους απασχόλησης μέσω του ελέγχου της αυτοεπιθεώρησης του χειριστή και επανεξέτασης και υπογραφής της αντίστοιχης εγγραφής. Ο έλεγχος πλήρους χρόνου είναι υπεύθυνος για την επιθεώρηση του τελικού προϊόντος και κάνει τα εισερχόμενα αρχεία επιθεώρησης του τελικού προϊόντος.
4) Πριν από την πώληση
Το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να παρασχεθεί πριν από την πώληση.
Το ίδρυμα ανίχνευσης τρίτου μέρους επιτρέπεται εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δοκιμών.

 


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

 

Μικρή ποσότητα Τσάντα αλουμινίου, μέσα σε πλαστικές σακούλες δύο επιπέδων (1 KG ή λιγότερο / τσάντα αλουμινίου)
Μαζική ποσότητα 25kg / τύμπανο, μέσα σε πλαστικές σακούλες δύο επιπέδων
Οι υπολοιποι μπορεί να κάνει το πακέτο σας ή να χωρίσει μικρά πακέτα σύμφωνα με το αίτημά σας

@ Πλαστικές τσάντες ανθεκτικές στην υγρασία

@ Τσάντα αλουμινίου

@ 5 KG / 10 KG / 25 KG / 45 KG τύμπανα

 

Καλή Τιμή / Κορυφαία ποιότητα 99,9%, μονοϋδρική διυδροχλωρική πραμιπεξόλη 191217-81-9

 

Αποστολή


@ By Courier: Fedex, EMS, DHL, TNT, UPS, κλπ. Προϊόν 7-10 ημερών θα φτάσει σε εσάς μετά την πληρωμή που έλαβε, αν συμφωνηθεί ως έτοιμο απόθεμα πριν από την παραγγελία.

@ Αεροπορικώς, αεροδρόμιο προς αεροδρόμιο

@ Δια θαλάσσης

 

Καλή Τιμή / Κορυφαία ποιότητα 99,9%, μονοϋδρική διυδροχλωρική πραμιπεξόλη 191217-81-9


Η υπηρεσία μας


Υπηρεσία προπώλησης

1. Τεχνική συμβουλευτική, για να βοηθήσει τους πελάτες να γνωρίζουν τις ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά, την ποιότητα, την παραγωγή και την προμήθεια του προϊόντος που θέλουν.

2. Τεχνικές πληροφορίες και έγγραφα, όπως COA, έκθεση δοκιμών, δείγμα κ.λπ.

3. Οι πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας και να διαπραγματευτούν μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Υπηρεσία πωλήσεων

1. Συμβόλαιο με τον πελάτη, διαπραγμάτευση τιμής, ποιότητας, παράδοσης και άλλους όρους.

2.Σχετάξτε τις ερωτήσεις σχετικά με τις ιδιότητες, το μηχανισμό, την εφαρμογή, την ποιότητα, την προσοχή, τη χρήση κλπ. Του προϊόντος.

3. Χρονοδιάγραμμα παραγωγής και έγκαιρη παράδοση μετά τη σύναψη της σύμβασης.

Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση

1. Τεχνική συμβουλή κατά τη χρήση του προϊόντος.

2. Ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει ή να ανταλλάξει τα εμπορεύματα με εμάς αν χρειαστεί να αλλάξει σχέδιο αγοράς εξαιτίας κάποιων λογικών λόγων, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει υποστεί ζημιά.

3. Εάν προκύψουν προβλήματα ποιότητας κατά την κανονική χρήση, παρακαλώ στείλτε μας γραπτές πληροφορίες και έγγραφα και θα απαντήσουμε μέσα σε 24-48 ώρες.Hot Tags: pramipexole cas 191217-81-9, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like