Πούδρα Πιρφενιδόνης

Η πιρφενιδόνη είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ιδιοπαθούς πνευμονικής ίνωσης. Λειτουργεί με τη μείωση της ίνωσης των πνευμόνων μέσω της καθοδικής ρύθμισης της παραγωγής αυξητικών παραγόντων και των προκολλαγόνων Ι και ΙΙ. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Φαρμακευτική σκόνη πιρφενιδόνης για αντιφλεγμονώδη δράση

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Πιρφενιδόνη

CAS: 53179-13-8

MF: C12H11NO

MW: 185.22

Εμφάνιση: Μικρή κίτρινη προς λευκή σκόνη

Καθαρότητα: 99,70%

Διάρκεια ζωής: 3 χρόνια

Πρότυπο: Επιχειρηματικό πρότυπο

Χρήση: Η πιρφενιδόνη έχει δείξει δραστικότητα σε πολλαπλές ινωτικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του πνεύμονα, των νεφρών και του ήπατος.


Εισαγωγή:


Η πιρφενιδόνη έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των πνευμόνων και να μειώσει τον αριθμό των οξείων εξάρσεων σε ασθενείς με ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση (IPF).

Υπάρχει επίσης μια τοπική μορφή που δημιουργήθηκε για τη θεραπεία των ανώμαλων διαδικασιών επούλωσης πληγών. Είναι επίσης για τη θεραπεία των ουλών και του ινώδους ιστού και έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στη θεραπεία των δερματικών ελκών, όπως το διαβητικό πόδι.


Εφαρμογή:


η πιρφενιδόνη είναι ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ιδιοπαθούς πνευμονικής ίνωσης.Αντιφιμπρωτικός παράγοντας, αποτελεσματικός σε μοντέλα πνευμονικής και πνευμονικής ίνωσης. Αναστέλλει την παραγωγή κολλαγόνου και τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών. Ρυθμίζει τα επίπεδα των κυτοκινών μετά από χορήγηση από το στόμα in vivo.Συπόλυτος καθαριστής ελεύθερων ριζών και αναστολέας της υπεροξείδωσης των λιπιδίων. Η πιρφενιδόνη αναστέλλει την παραγωγή κολλαγόνου και τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών. Έχει δείξει αντιφλεγμονώδεις και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες σε ποικιλία ζωικών μοντέλων πνευμονικής ίνωσης και σε κλινικές δοκιμές.


Λειτουργία:


Η πιρφενιδόνη έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των πνευμόνων και να μειώσει τον αριθμό των οξείων εξάρσεων σε ασθενείς με ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση (IPF).

Υπάρχει επίσης μια τοπική μορφή που δημιουργήθηκε για τη θεραπεία των ανώμαλων διαδικασιών επούλωσης πληγών. Είναι επίσης για τη θεραπεία των ουλών και του ινώδους ιστού και έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στη θεραπεία των δερματικών ελκών, όπως το διαβητικό πόδι.Γιατί να αγοράζετε προϊόντα από τον ιστότοπό μας;

1. Έχουμε εμπειρία στην εξαγωγή στεροειδών, όπως γνωρίζετε, η ΕΕ δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά και πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εταίρο ο οποίος θα σας διαβεβαιώσει.

2. Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι ένα επαγγελματικό ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στον φαρμακευτικό τομέα, Είχαμε σταθερούς πελάτες και εξάγουμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και οποιεσδήποτε άλλες χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε καλές αναφορές για την εταιρεία μας . Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά.

3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά.

4. Παράδοση: Έχουμε προϊόντα σε απόθεμα και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφτασε η ΔΟΥ σας. Εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία των προϊόντων. Θα παρακολουθούμε το προϊόν μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφορών για εσάς και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.

5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με εξυπηρέτηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, έχουμε μια εξαιρετική προσέγγιση που βασίζεται στην εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησής μας, αντίθετα από τους περισσότερους δικτυακούς τόπους, είμαστε διαρκώς διαθέσιμες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής πωλήσεων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, skype ή MSN και απαντάμε πάντα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 30 λεπτών .


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:
whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Steroid

Hot Tags: pirfenidone σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like