Φαρμακευτική Mirabegron

Το Mirabegron, που πωλείται με το εμπορικό σήμα Myrbetriq μεταξύ άλλων, είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπερκινητικής ουροδόχου κύστης. Είναι λιγότερο προτιμητέο από την αντιμουσκαρινική φαρμακευτική αγωγή όπως η οξυβουτυνίνη. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

στεροειδών

Φαρμακευτικά προϊόντα Mirabegron CAS: 223673-61-8

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα: Mirabegron

CAS ΝΟ .: 223673-61-8

MF: C21H24N4O2S

ΜΒ: 396,50

Πυκνότητα: 1.313

Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20 ° C Κατάψυξη

Εμφάνιση: Λευκή έως υπόλευκη σκόνη

Καθαρότητα: 99,0%

Χρήση: Ισχυρή χαλάρωση της ουροδόχου κύστης και αντιδραστήριο για τη θεραπεία του διαβήτη.


Περιγραφή:

Το Mirabegron μειώνει τους μυϊκούς σπασμούς της ουροδόχου κύστης και του ουροποιητικού συστήματος. Το Mirabegron χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης με συμπτώματα συχνής ή επείγουσας ούρησης και ακράτειας ούρων.


Χρήση:

Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης. Η υπερδραστήρια ουροδόχος κύστη είναι ένα πρόβλημα με το πώς η ουροδόχο κύστη σας αποθηκεύει τα ούρα και προκαλεί μια ξαφνική ώθηση για ούρηση. Η πίεση μπορεί να είναι δύσκολο να ελεγχθεί και τα υπερδραστήρια συμπτώματα της ουροδόχου κύστης μπορεί να περιλαμβάνουν συχνή ούρηση, έντονη ξαφνική ώθηση για ούρηση ή ακούσια απώλεια ούρων (ακράτεια). Το Mirabegron λειτουργεί χαλαρώνοντας ένα συγκεκριμένο μυ της ουροδόχου κύστης (εξωστήρας), που βοηθά την ουροδόχο κύστη να κρατήσει περισσότερα ούρα και μειώνει τα συμπτώματα της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης.


Εφαρμογή:

Χρήση σε ειδικούς πληθυσμούς

(1) η εγκυμοσύνη μόνο όταν το όφελος για τη μητέρα αντισταθμίζει τους πιθανούς κινδύνους για το έμβρυο χρησιμοποιείται μόνο όταν.

(2) θηλάζουσες μητέρες: Το Myrbetriq αναμένεται να εκκρίνεται στο ανθρώπινο γάλα και οι θηλάζουσες μητέρες δεν συνιστώνται.

(3) παιδιά: δεν έχει διαπιστωθεί σε παιδιά με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του Myrbetriq.

(4) ηλικιωμένοι: η πρόταση δεν συνιστά προσαρμογή της δόσης σε ηλικιωμένους ασθενείς.


Χρήση σε ειδικούς πληθυσμούς:

(1) η εγκυμοσύνη μόνο όταν το όφελος για τη μητέρα αντισταθμίζει τους πιθανούς κινδύνους για το έμβρυο χρησιμοποιείται μόνο όταν.

(2) θηλάζουσες μητέρες: Το Myrbetriq αναμένεται να εκκρίνεται στο ανθρώπινο γάλα και οι θηλάζουσες μητέρες δεν συνιστώνται.

(3) παιδιά: δεν έχει διαπιστωθεί σε παιδιά με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του Myrbetriq.

(4) ηλικιωμένοι: η πρόταση δεν συνιστά προσαρμογή της δόσης σε ηλικιωμένους ασθενείς.Γιατί να αγοράζετε προϊόντα από τον ιστότοπό μας;

1. Έχουμε εμπειρία στην εξαγωγή στεροειδών, όπως γνωρίζετε, η ΕΕ δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά και πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εταίρο ο οποίος θα σας διαβεβαιώσει.

2. Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι ένα επαγγελματικό ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στον φαρμακευτικό τομέα, Είχαμε σταθερούς πελάτες και εξάγουμε στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και οποιεσδήποτε άλλες χώρες. Μπορούμε να παρέχουμε καλές αναφορές για την εταιρεία μας . Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να σας ικανοποιήσουν αρκετά.

3. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά.

4. Παράδοση: Έχουμε προϊόντα σε απόθεμα και θα τα παραδώσουμε σύντομα όταν έφτασε η ΔΟΥ σας. Εν τω μεταξύ θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία των προϊόντων. Θα παρακολουθούμε το προϊόν μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Επιλέγουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφορών για εσάς και με την παράδοση περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες.

5. Υπηρεσία: Καλύτερη υπηρεσία με εξυπηρέτηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, έχουμε μια εξαιρετική προσέγγιση που βασίζεται στην εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησής μας, αντίθετα από τους περισσότερους δικτυακούς τόπους, είμαστε διαρκώς διαθέσιμες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής πωλήσεων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, skype ή MSN και απαντάμε πάντα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 30 λεπτών .


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comHot Tags: φαρμακευτική mirabegron, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like