Φαρμακευτική Celecoxib

Το celecoxib είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο (NSAID) που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, του οξέος πόνου, της επώδυνης εμμηνόρροιας και των εμμηνορροϊκών συμπτωμάτων και χρησιμοποιείται επίσης για τη μείωση του αριθμού των πολύποδων του κόλου και του ορθού σε ασθενείς με οικογενή αδενωματώδη πολυποδίαση .Επιθυμία επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Φαρμακευτική σκόνη Celecoxib CAS: 169590-42-5

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: Celecoxib

Άλλο όνομα: Celebrex; Celebra; Αναστολέα COX-2

Αριθμός CAS: 169590-42-5

Ανάλυση (HPLC): 99,41%

Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή σκόνη

Πρότυπο: USP, BP, CP, Enterprise Standard

Συσκευασία: Τσάντα από φύλλο αλουμινίου 1kg / αλουμινίου. 20kg / σακούλα. όπως επιθυμείς.

Εφαρμογή: Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων και σημείων της οστεοαρθρίτιδας, ανακουφίζει τα συμπτώματα και τα σημάδια της ρευματοειδούς αρθρίτιδας στους ενήλικες και για τη θεραπεία του οξέος πόνου στους ενήλικες.


Περιγραφές:


Η celecoxib είναι ένα επιλεκτικό COX-2 μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των σημείων και συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της αγκυλοποιητικής σπονδυλίτιδας, του οξέος πόνου στους ενήλικες, της οδυνηρής εμμηνόρροιας και της νεανικής ρευματοειδούς αρθρίτιδας σε ασθενείς ηλικίας δύο ετών και άνω.


Οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν αύξηση κατά 37% της συχνότητας των κύριων αγγειακών επεισοδίων, που περιλαμβάνουν μη θανατηφόρο έμφραγμα του μυοκαρδίου, μη θανατηφόρο αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο ή θάνατο από αιτία σχετιζόμενη με αιμοφόρο αγγείο. Επιπρόσθετα, παρατηρείται αύξηση κατά 81% της συχνότητας επιπλοκών του ανώτερου γαστρεντερικού συστήματος, , παρεμποδίσεις ή γαστρεντερική αιμορραγία όπως σε όλα τα ΜΣΑΦ.


Εφαρμογές:


Η celecoxib χρησιμοποιείται για την οστεοαρθρίτιδα, τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τον οξύ πόνο, την επώδυνη εμμηνόρροια, την αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα και τη μείωση του αριθμού των πολύγωνων και ορθικών πολύποδων σε άτομα με οικογενή αδενωματώδη πολυποδίαση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά με νεανική ρευματοειδή αρθρίτιδα ηλικίας άνω των δύο ετών και ζυγίζει περισσότερο από 10 κιλά (22 λίβρες).


Για τον μετεγχειρητικό πόνο, είναι κατά το μάλλον ή ήττον ίσο με την ιβουπροφαίνη. Για την ανακούφιση του πόνου, είναι παρόμοια με την παρακεταμόλη (ακεταμινοφέν). Και στην οστεοαρθρίτιδα η ακεταμινοφαίνη είναι η θεραπεία πρώτης γραμμής για την ΟΑ.


Λειτουργία:


1) Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση της οστεοαρθρίτιδας Συμπτώματα και σημεία.

2) Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας ενηλίκων Συμπτώματα και σημεία.

3) Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του ενήλικου οξέος πόνου


Θα πρέπει να γνωρίζετε


1, Εγγυημένη ποιότητα:

Το μεγαλύτερο μέρος της σκόνης μας με βαθμό USP και όλα με υψηλή καθαρότητα, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και προηγμένο καθαρό συνεργείο, καθώς και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, οι στεροειδείς ορμόνες μας πήραν πολλά καλά σχόλια από όλο τον κόσμο.

2, εγγυημένη ώρα αποστολής:

Μπορούμε να στείλουμε το δέμα μέσα σε 12-24 ώρες μετά τη λήψη της πληρωμής σας, και

Ναυτιλία σύμφωνα με τη ζήτηση των πελατών

3, Εγγυημένη παράδοση:

Α: Παίρνουμε διακριτική συσκευασία

Β: Θα σας προτείνουμε τον ασφαλέστερο τρόπο ναυτιλίας ανάλογα με τη χώρα σας

C: Θα προσπαθήσουμε καλύτερα να διατηρήσουμε το δέμα ασφαλή, και επίσης Εγγύηση, επαναλαμβάνοντας την αστυνομία εάν το

Ο αριθμός παρακολούθησης δεν ενημερώνεται στο διαδίκτυο ή επιδεικνύεται ως προσαρμοσμένος


Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας που εξάγουν στεροειδή σε όλο τον κόσμο, έχουμε ένα υψηλό ποσοστό τελωνειακών διελεύσεων με μεταμφιεσμένο πακέτο, επίσης πακέτα θα είναι ελεύθερα απείλησε σε σας σε περίπτωση που πάρει κατάσχεση. "Εγγύηση παράδοσης, Ποιότητα υπηρεσιών" είναι η υπόσχεσή μας για σας!


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Steroid

Hot Tags: φαρμακευτική celecoxib, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like