Νορανδροστενεδιόνη CAS 734-32-7

Η νορανδροστενεδιόνη είναι ένα μόριο που προέρχεται από τη νορτεστοστερόνη. Μετατρέπεται σε νανδρολόνη όταν αφομοιώνεται στο σώμα μέσω απορρόφησης. Η νανδρολόνη παρέχει μια χημική βάση για το Deca-Durabolin.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Σκόνη προορμόνης στεροειδών Νορανδροστενεδιόνη CAS 734-32-7


Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας για τη συσκευασία με τα καλύτερα διακριτικά και πακέτα μυστικότητας. Και επαρκές απόθεμα για να εξασφαλίσετε ότι το δέμα μπορεί να παραδοθεί στο χέρι σας γρήγορα και με ασφάλεια. Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com

 


Norandrostenedione Σύντομες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Νορανδροστενεδιόνη
Ψευδώνυμο NSC 12164, ESTRA-4-ΕΝΕ-3,17-DIONE. · Νορ-4-ανδροστενδιόνη, 19-νορανδροστενεδιόνη
CAS 734-32-7
Μοριακός τύπος C18H22O2
Μοριακό βάρος 272,38
Einecs 211-995-8
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή κρυσταλλική σκόνη.
Χρήση στεροειδής ορμόνη
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένα πακέτα
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Σύνταξη νορανδροστενεδιόνης


Η νορανδροστενεδιόνη είναι πρόδρομος της αναβολικής στεροειδούς νανδρολόνης. Η νορανδροστενεδιόνη μεταβολίζεται εύκολα στην νανδρολόνη μετά από χορήγηση από το στόμα, αλλά η ισχύς της για τη μετενεργοποίηση της έκφρασης γονιδίου ανταποκριτή εξαρτώμενη από τον υποδοχέα ανδρογόνου είναι 10 φορές χαμηλότερη σε σύγκριση με τη διυδροτεστοστερόνη (DHT).


Η νορανδροστενεδιόνη δρα ως ένα αναβολικό σύνθετο, το οποίο κατανέμει τα θρεπτικά συστατικά της, βοηθά στη δημιουργία μίας πιο λιτής σωματικής μάζας και χρησιμοποιεί περισσότερο αποθηκευμένο λίπος αποτελεσματικότερα.

Αυτό με τη σειρά του παρέχει ταχεία μηχανισμό ανάκτησης στην εξαντλημένη μυϊκή μάζα, με ελάχιστη ή καθόλου παρενέργεια. Η νορανδροστενεδιόνη δεν αρωματοποιεί ή συνθέτει σε οιστρογόνα όταν λαμβάνεται και σημειώνεται ότι μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση των ατόμων.


Εφαρμογή Norandrostenedione


Η 19-νορανδροστενεδιόνη μπορεί να μεταβολίζεται σε 19-νορτεστοστερόνη σε άνδρες και γυναίκες. Η 19-νορανδροστενεδιόνη, επίσης γνωστή ως νανδρολόνη, είναι η βασική ουσία μερικών πολύ δημοφιλών ενέσιμων αναβολικών στεροειδών, ωστόσο η 19-νορανδροστενεδιόνη δεν μεταβολίζεται σε τεστοστερόνη. Το εάν ή όχι αυξήσεις στα επίπεδα της 19-νορτεστοστερόνης θα διατηρηθούν αρκετά μακρά λαμβάνοντας 19-νορανδροστενεδιόνη για να δείξει αύξηση της κατακράτησης αζώτου και η μυϊκή δύναμη και η μάζα είναι άγνωστη.


Η 19-νορανδροστενεδιόνη έχει επίσης δειχθεί ότι δεσμεύεται σε υποδοχείς ανδρογόνων με υψηλή εκλεκτικότητα. Η ενεργοποίηση της έκφρασης γονιδίου ανταποκριτή εξαρτώμενη από τον υποδοχέα ανδρογόνου ήταν 10 φορές χαμηλότερη από αυτή που παρήγαγε η διυδροτεστοστερόνη


Πειράματα ίη νίνο σε ευνουχισμένους αρουραίους κατέδειξαν ότι η υποδόρια αγωγή με 19-νορανδροστενεδιόνη είχε σαν αποτέλεσμα μόνο μία διέγερση του βάρους του μυϊκού αρσενικού, ενώ τα μόρια του προστάτη και του σπερματικού κυστιδίου παρέμειναν εντελώς ανεπηρέαστα. Σε αντίθεση με τον μεταβολίτη νανδρολόνη, η 19-νορανδροστενεδιόνη διεγείρει επιλεκτικά την ανάπτυξη των σκελετικών μυών αλλά έχει μόνο ασθενείς ανδρογονικές ιδιότητες.


Δοσολογία


Συστάσεις: Για καλύτερα αποτελέσματα πάρτε 100mg-250mg νορανδροστενεδιόνης 1-3 φορές την ημέρα. Κατά τις ημέρες προπόνησης, φροντίστε να πάρετε μία δόση περίπου 30 λεπτά πριν από την προπόνηση.


Κύκλος: Πρέπει να κάνετε κύκλο 19-νορανδροστεντείου, έτσι ώστε το σώμα σας να μην προσαρμόζεται απλώς στα υψηλά επίπεδα νανδρολόνης. Ο κύκλος είναι ενεργοποιημένος για μέγιστο 4-6 εβδομάδες. στη συνέχεια, κλείστε OFF για τουλάχιστον 2-4 εβδομάδες πριν επαναλάβετε.

Γυναίκες: η νορανδροστενεδιόνη είναι μία από τις λίγες προορμόνες στις οποίες μπορούν να ωφεληθούν οι γυναίκες χωρίς σημαντικές παρενέργειες. Οι γυναίκες πρέπει να χρησιμοποιούν τα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα δοσολογίας που είναι δυνατόν. Οι περισσότεροι από τους θηλυκούς πελάτες μου αναφέρουν ότι οι δόσεις των 100mg ημερησίως ή λιγότερο επαρκούν για την παραγωγή των επιθυμητών αποτελεσμάτων. πολλοί ξεκινούν με 50mg σε ημέρες κατάρτισης και παρακολουθούν στενά τα αποτελέσματα.


Norandrostenedione cas 734-32-7


Γιατί να μας επιλέξετε


1.Easiest και οι πιο ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής.
2.Friendly και επαγγελματική υποστήριξη. Είμαστε online καθημερινά, ακόμη και τα σαββατοκύριακα
3.Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη ναυτιλία - είμαστε οι μάγοι! Ξέρουμε πώς να παραλάβετε την παραγγελία σας στα χέρια σας με ασφάλεια. Φέρνουμε διακριτικά, με τίποτα που δεν αναφέρεται ως «στεροειδές». Μόνο ονόματα, τίποτα περισσότερο!
4.Δεν υπόσχεται ... η εμπειρία και τα γεγονότα μιλούν για μας. Η πολιτική μας είναι πολύ εύκολη. Το ποσοστό επιτυχίας μας στις ΗΠΑ είναι πάνω από 99%. Έτσι, αν μας δώσετε καλή διεύθυνση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λάβετε τα εργαλεία σας εγκαίρως και με ασφάλεια.
5. Δεν είμαστε εδώ για μερικούς μήνες! Προσπαθήσαμε να ανακαλύψουμε κάθε πιθανό τρόπο με τον οποίο θα μπορούσατε να αποκτήσετε στεροειδή χωρίς προβλήματα εδώ και πολύ καιρό - και τώρα είμαστε εδώ που σας προσφέρουμε 99% επιτυχία.
6. Είμαστε ειλικρινείς. Είμαστε bodybuilders, συνταξιούχοι ανταγωνιστές κι έτσι χρησιμοποιήσαμε και κάποια εργαλεία! Χρειάζεστε βοήθεια? Συνεχίστε, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας με τη δομή του κύκλου.
Σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση λίγων στοιχείων για εμάς και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή.

whatsapp + 8613302415760 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα


Ελάχιστη παραγγελία: 10-100 γραμμάρια. Η ελάχιστη συσκευασία της κάθε σκόνης είναι 10g ή 100g, αλλά κάποια ακριβά σκόνη μπορεί να αγοραστεί σε πολλά γραμμάρια.


Τρόπος πληρωμής: Western Union, Money Gram, T / T.

Επαγγελματική παράδοση: Με courier (EMS, DHL, Fedex, UPS, TNT) προτιμάται η μαζική παραγγελία μπορεί να διαπραγματευτεί.5-7 εργάσιμες ημέρες παράδοση εγκαίρως. Το tracking No. είναι διαθέσιμο, μπορούμε να σας προσφέρουμε την πιο πρόσφατη παρακολούθηση των πελατών μας για να ελέγξουμε την εγκυρότητα της παράδοσης αν χρειαστείτε.


Διακριτικά Συσκευασία: Μπορούμε να εγγυηθούμε ασφαλή και επαγγελματική μεταμφιεσμένη συσκευασία.


Άφθονο Απόθεμα: Τα περισσότερα από τα σκόνες είναι σε stock.We εξαγωγή πάνω από 1000 κιλά στεροειδών σκόνη ανά μήνα.


Υψηλό ποσοστό παράδοσης: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.


Συσκευασία και παράδοση


106


Hot Tags: norandrostenedione cas 734-32-7, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like