Ν- (τριτ-βουτοξυκαρβονυλ) -4-πιπεριδόνη CAS.79099-07-3

Ν- (τριτ-βουτοξυκαρβονυλ) -4-πιπεριδόνη CAS.79099-07-3

Η 4-ανιλινοπιπεριδίνη (υδροχλωρική) (Θέση Νο. 20085) είναι ένα αναλυτικό πρότυπο αναφοράς που κατηγοριοποιείται ως ακαθαρσία ορισμένων οπιοειδών. Έχει ταυτοποιηθεί ως ακαθαρσία φαιντανύλης (Στοιχεία αριθ. ISO60197 | 14719) και των αναλόγων της.

Λεπτομέρειες προϊόντος

φαινυλο-4-πιπεριδιναμίνη, CAS 1010396-29-8

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Διυδροχλωρική Ν-φαινυλπιπεριδιν-4-αμίνη; 4- (φαινυλαμινο) πιπεριδίνη 2ΗCl; 4-ανιλινοπιπεριδίνη (υδροχλωρική)


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


Πρόκειται για αναλυτικό πρότυπο αναφοράς που κατηγοριοποιείται ως ακαθαρσία ορισμένων οπιοειδών. Έχει αναγνωριστεί ως ακαθαρσία φαιντανύλης και των αναλόγων της. Οι φυσιολογικές και τοξικολογικές ιδιότητες αυτής της ένωσης δεν είναι γνωστές. Το προϊόν αυτό προορίζεται για έρευνα και ιατροδικαστική. Η 4- (φαινυλαμινο) πιπεριδίνη 2HCI μπορεί να είναι εξατομικευμένη παραγωγή δεδομένου ότι τα "CAS 21409-26-7" και "CAS 39742-60-4" δεν είναι πλέον διαθέσιμα λόγω της προσθήκης τους σε ελεγχόμενη χημική λίστα.


2. Προδιαγραφές

Τυπική ονομασία: Ν-φαινυλ-4-πιπεριδιναμίνη διϋδροχλωρίδιο
Άλλο όνομα: Διυδροχλωρική Ν-φαινυλπιπεριδιν-4-αμίνη; 4- (φαινυλαμινο) πιπεριδίνη 2ΗCl; 4-ανιλινοπιπεριδίνη (υδροχλωρική)
Αριθμός CAS: 99918-43-1
Μοριακός τύπος: C11H16N2 · 2HCl
Βάρος Τύπου: 249,2
Καθαρότητα ≥98% (Χρόνος παραγωγής 3-4 εβδομάδες)
Απόσταση: σχεδόν λευκό έως ανοικτό κίτρινο κρυσταλλικό στερεό.

3. Λεπτομέρειες ροής

Η 4-ανιλινοπιπεριδίνη (υδροχλωρική) (Θέση Νο. 20085) είναι ένα αναλυτικό πρότυπο αναφοράς που κατηγοριοποιείται ως ακαθαρσία ορισμένων οπιοειδών. Έχει ταυτοποιηθεί ως ακαθαρσία φαιντανύλης (Στοιχεία αριθ. ISO60197 | 14719) και των αναλόγων της. Οι φυσιολογικές και τοξικολογικές ιδιότητες αυτής της ένωσης δεν είναι γνωστές. Το προϊόν αυτό προορίζεται για έρευνα και ιατροδικαστική.

N-phenyl-4-piperidinamine dihydrochloride


4.Προσδιορισμός προϊόντος

CAS

99918-43-1

Επίσημο όνομα

Ν-φαινυλ-4-πιπεριδιναμίνη

MF

C11H16N2 · 2HCl

FW

249.2

Καθαρότητα

≥99%

UV / Vis

λmax: 246, 293 nm

Παρέχεται ως

Ένα κρυσταλλικό στερεό

Αποθήκευση

-20 ° C

Σταθερότητα

Όπως παρέχεται, 2 χρόνια από την ημερομηνία QC που παρέχεται στο πιστοποιητικό ανάλυσης, όταν αποθηκεύεται σωστά


Περιγραφή

Διαδικασία παραγωγής
Η εταιρεία είναι επαγγελματίας κατασκευαστής χημικών αντιδραστηρίων. στον τομέα των χημικών αντιδραστηρίων, η εταιρεία έχει συσσωρεύσει άφθονη τεχνική δύναμη, κατά τη διάρκεια της μακράς περιόδου πρακτικών παραγωγής, η εταιρεία έχει βελτιώσει συνεχώς την τεχνολογία επεξεργασίας όλων των διαδικασιών και εξοπλισμού παραγωγής, δημιουργώντας μοναδικές και προηγμένες τεχνολογίες παραγωγής στο σπίτι, προφανώς ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα της παραγωγής και την σταθερότητα της ποιότητας, τα καρύδια βελτιώνουν συνεχώς τέτοιες τεχνολογίες και εξοπλισμούς όπως η συνεχής απόσταξη, ο χειρισμός υλικών, η αξιοποίηση της υπολειμματικής θερμότητας και η χρήση του κύκλου καθαρού νερού, καθιστώντας την ποιότητα των αντιδραστηρίων της εταιρείας φτάσει σε υψηλό επίπεδο στα εγχώρια ομόλογα.

Αποθήκη και εφοδιαστική
Η εταιρεία θέτει αρχικά το κέντρο αλυσίδας εφοδιασμού μεταξύ των εγχώριων επιχειρήσεων χημικών αντιδραστηρίων, προωθώντας τη σημασία της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού σε υψηλό επίπεδο. η ολοκληρωμένη εφαρμογή αυτού του συστήματος διαχείρισης πληροφοριών, όπως η erp, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης και διευρύνει τους διαύλους επικοινωνίας, πραγματοποιώντας την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των καταστάσεων αποθεμάτων, πωλήσεων και διανομής όλων των θυγατρικών σε εθνικό επίπεδο. τις καταναλωτικές συνήθειες αγοράς και συνοψίζει τους νόμους, πραγματοποιώντας μια μελλοντοστραφή και θετική διαχείριση των αποθεμάτων. το ποσοστό κύκλου εργασιών της εταιρείας ξεπέρασε το 99%.

Σύστημα ποιότητας
Το Qroup αποδίδει μεγάλη σημασία στην επαγγελματική κατάρτιση του ταλέντου και στη βελτίωση του επιπέδου υπηρεσιών και το θεωρεί ως το κέντρο ανάπτυξης της επιχείρησης για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του πελάτη. προσπάθεια σκληρή δουλειά, αυστηρή με την εργασία έχουν γίνει οι κανόνες δράσης στην πορεία μας.


Συσκευασία & υπηρεσία

1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 20 κιλά σκόνες (ή 100 ml έως 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Η συσκευασία των εικόνων και η προσκόλληση αριθμού παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατάτε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα συνέβησαν μετά την παραλαβή του προϊόντος.


Εντολή παραγγελίας

1: Μετά το quation μας, θα επιλέξετε να δεχτείτε ή όχι.

2: Εάν αποφασίσετε να δοκιμάσετε, επιλέξτε έναν τρόπο πληρωμής για την πληρωμή της παραγγελίας.

3: Θα σας στείλουμε το πακέτο 24 ώρες μετά την παραλαβή της πληρωμής και στη συνέχεια θα σας στείλουμε τον αριθμό καταδίωξης με λεπτομέρεια συσκευασίας μέσω του Μαΐου.

4: Θα βοηθήσουμε να εντοπίσουμε το πακέτο μέχρι να το λάβετε με επιτυχία, αν συμβεί ατύχημα, θα δούμε τον λόγο να αποφασίσουμε εκ νέου την αποστολή για δωρεάν ή μισή τιμή ξανά.

Hot Tags: n- (τριτ-βουτοξυκαρβονυλ) -4-πιπεριδόνη cas.79099-07-3, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like