Φαρμακευτική πρώτη ύλη Ν-μεθυλο-4-πιπεριδινόλης

Ν-Μεθυλ-4-πιπεριδινόλη, CAS 106-52-5, φαρμακευτική πρώτη ύλη, Φαρμακευτικό Intermidate, 1-μεθυλ-4-πιπεριδινο, 1-Μεθυλπιπεριδινόλη- (4), 4-Πιπεριδινόλη. Ετεροκυκλικά οικοδομικά τετράγωνα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Φαρμακευτική Intermidate Ν-Μεθυλ-4-πιπεριδινόλη Cas 106-52-5 Μάζα σε Απόθεμα
Ν-Μεθυλ-4-πιπεριδινόλη Σύντομες λεπτομέρειεςόνομα προϊόντος Ν-μεθυλ-4-πιπεριδινόλη
CAS 106-52-5
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C6H13NO
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 115.17
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
EINECS 203-406-8
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κίτρινο υγρό
Χρήση φαρμακευτική πρώτη ύλη
Αποθήκευση Σφραγισμένο, ελαφρύ και οξυγόνο
Μέθοδοι συσκευασίας τύμπανο ή ως μυαλό σας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Προδιαγραφή Ν-μεθυλ-4-πιπεριδινόλης


Σημείο τήξης 29-31 ° C
Σημείο βρασμού 200 ° C
Πυκνότητα 0,98 g / mL στους 20 ° C
Σημείο ανάφλεξης 190 ° F
νερό ≤0,5%
Χημική δοκιμή ≥99%

N-Methyl-4-piperidinol


Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

Επαγγελματική Συσκευασία

Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά και θα προσφέρουμε στους πελάτες αρκετούς τρόπους συσκευασίας, αφού θα επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου

Διασφάλιση ποιότητας

Διπλός έλεγχος για την ποιότητα κάθε παρτίδας πριν από την παράδοση στον πελάτη.

Για εμφάνιση, θα κάνουμε φωτογραφίες των προϊόντων εκ των προτέρων. Προσφέρουμε τις φωτογραφίες σας για έγκριση. Ειδικά για ομαλή στερεά, θα ελέγξουμε την εμφάνιση μετά την τήξη για να αποφύγουμε ορατές μολύνσεις.

Για τις βασικές παραμέτρους, αποστέλλουμε δείγματα σε τρίτους που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το COA του κατασκευαστή ή με τη μέθοδο δοκιμής του πελάτη. Εάν υπάρχει ασυμφωνία, θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

Ανταγωνιστική τιμή

Η εκτεταμένη σχέση μας με τους κατασκευαστές στην Κίνα, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε τις υψηλότερες ποιοτικές χημικές ουσίες, τα συστατικά και τα πρόσθετα σε ανώτερη τιμή. Όσο περισσότερο αγοράζετε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές που θα πάρετε.

Στο χρόνο Παράδοση:

Υποσχόμαστε να παραδίδουμε κάθε παρτίδα προϊόντων εγκαίρως και με στόχο την επίτευξη του ποσοστού ικανοποίησης να φθάσει στο 100%.

Υπηρεσία με καρδιά

Είμαστε πραγματικά χημική προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες logistics, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης των εξαγωγών, τον εκτελωνισμό και κάθε λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια της αποστολής. Αυτό μας καθιστά ικανό να σας προσφέρουμε υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης από τη σειρά στα προϊόντα που μεταφέρονται στο χέρι σας. Πραγματικά Χημική διατηρεί την παραγγελία σας στην καρδιά μας.


Κανόνες ναυτιλίας

Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να αποσταλούν παγκοσμίως και για να διασφαλιστεί η πίστη και η διακριτικότητα του πελάτη μας, τηρούμε τους ακόλουθους κανόνες:

Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε στα αποστολέα μας το όνομα της εταιρείας μας ή οποιοδήποτε περιεχόμενο που συνεπάγεται φαρμακείο.

Χρησιμοποιούμε σχεδιασμένες διακριτικές μεθόδους συσκευασίας ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα, καθολική και ασφαλής.

Κάνουμε συνεχείς αλλαγές στους τύπους συσκευασιών που χρησιμοποιούμε, επιτυγχάνοντας έτσι μέγιστη επιτυχία στη διαδικασία παράδοσης.

Χρησιμοποιούμε μικρά πακέτα για να αυξήσουμε ένα χαμηλότερο επίπεδο ευπάθειας.

Στέλνουμε τα προϊόντα σε πρωτότυπα κουτιά από χαρτόνι για να εξασφαλίσουμε ένα υγιές και οικολογικό μέσο.

 

Διακριτικότητα της δέσμης

Για να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των πελατών μας, όλα τα πακέτα αποστέλλονται με μέγιστη διακριτικότητα. Αφού αφαιρεθούν τα προϊόντα από τα αρχικά τους κιβώτια, ανασυσκευάζονται με μεγάλη προσοχή και προφύλαξη, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο όγκος αποστολής και να διασφαλιστεί η ακεραιότητά τους. Ως αποτέλεσμα, το πακέτο έχει το βέλτιστο μέγεθος και δεν περιέχει πληροφορίες σχετικά με το όνομα ή το περιεχόμενο του οργανισμού.

 

Χρονικό πλαίσιο αποστολής

Τα προϊόντα παραδίδονται από την Registered Regular Airmail και απαιτούν την υπογραφή των πελατών μας κατά την άφιξη. Το μέσο χρονικό πλαίσιο παράδοσης στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι 7-20 εργάσιμες ημέρες και 7-14 εργάσιμες ημέρες σε ευρωπαϊκές χώρες. Σε περίπτωση καθυστέρησης των παραγγελιών λόγω προσαρμοσμένων διαδικασιών, στείλτε μας την επιστολή κατάσχεσης και εμείς θα κάνουμε τα απαραίτητα καταλύματα. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν παραδοθούν στο καθορισμένο χρονικό διάστημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας γράφοντας ένα εισιτήριο με τον αριθμό παραγγελίας σας. Εάν δεν μπορείτε να μας δώσετε τον αριθμό παραγγελίας, αναφέρατε το όνομά σας, τη διεύθυνση παράδοσης και την κατά προσέγγιση ημερομηνία που έχετε πληρώσει για την παραγγελία σας.


N-Methyl-4-piperidinol CAS106-52-5

Hot Tags: n-μεθυλο-4-πιπεριδινόλη φαρμακευτική πρώτη ύλη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like