Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη

Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (MCC) είναι ένας όρος για τον εξευγενισμένο πολτό ξύλου και χρησιμοποιείται ως υφασματοποιητής, αντιπηκτικός παράγοντας, υποκατάστατο λίπους, γαλακτωματοποιητής, παράγοντας επέκτασης και παράγοντας όγκου στην παραγωγή τροφίμων. Η πιο συνηθισμένη μορφή χρησιμοποιείται σε συμπληρώματα βιταμινών ή δισκία. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος


steroid store

Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη / MCC ακατέργαστη σκόνη για την παρασκευή στεροειδών χαπιών

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη

Συνώνυμα :, AVICEL PH, AVICEL PH 101 (R), AVICEL PH 102, AVICEL PH 105 (R), AVICEL (R), AVICEL (R), AVICEL SF, AVIRIN

CAS ΝΟ .: 9004-34-6

Δοκιμασία: 99%

Μοριακός τύπος: Η2

Μοριακό Βάρος: 2,01588

EINECS: 232-674-9

Πυκνότητα: 1,5 g / cm3 (20 ℃)

Σημείο ανάφλεξης: 164 ° C

Εμφάνιση: Λευκό ή σχεδόν λευκό

Πρότυπο ποιότητας: USP / BP

Συσκευασία: 1 κιλό / κασσίτερο


Περιγραφή προϊόντος:

Άοσμες, λευκές ίνες με σκόνη. Πυκνότητα 1,5 g cm-3. Το βιοπολυμερές συνθέτει το κυτταρικό τοίχωμα των φυτικών ιστών. Παρασκευάστηκε με κατεργασία βαμβακιού με οργανικό διαλύτη για την απο-κερί μικροκυψελική κυτταρίνη και απομάκρυνση πεκτικών οξέων με εκχύλιση με διάλυμα υδροξειδίου του νατρίου. Η κύρια ίνα που συνθέτει το κυτταρικό τοίχωμα των φυτικών ιστών (ξύλο, βαμβάκι, λινάρι, γρασίδι κ.λπ.). Οι τεχνικές χρήσεις εξαρτώνται από τη δύναμη και την ευκαμψία των ινών του. Αδιάλυτο στο νερό. Διαλυτό με χημική αποικοδόμηση σε θειικό άλας και σε συμπυκνωμένα διαλύματα χλωριούχου ψευδαργύρου. Διαλυτό σε υδατικά διαλύματα υδροξειδίου του αμμωνίου του χαλκού (Cu (NH3) 4 (OH) 2).


Χρήση προϊόντος:


Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη χρησιμοποιείται ως υφασματοποιητής, παράγοντας κατά της συσσωματώσεως, υποκατάστατο λίπους, γαλακτωματοποιητής, επεκτατικός παράγοντας, παχυντής, σταθεροποιητής ή γαλακτωματοποιητές και παράγοντας διογκώσεως στην παραγωγή τροφίμων.

Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη είναι μια αδρανής ουσία, δεν αποικοδομείται κατά την πέψη και δεν έχει αισθητή απορρόφηση. Σε μεγάλες ποσότητες παρέχει διατροφικό όγκο και μπορεί να οδηγήσει σε καθαρτικό αποτέλεσμα.

Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο έκδοχο στη φαρμακευτική βιομηχανία. Έχει άριστες ιδιότητες συμπιεστότητας και χρησιμοποιείται σε μορφές στερεάς δόσης, όπως συμπληρώματα βιταμινών ή δισκία. Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη χρησιμοποιείται επίσης σε δοκιμασίες πλάκας για τον υπολογισμό των ιών, ως εναλλακτική λύση στην καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη.


Εφαρμογή:

Χρησιμοποιείται ευρέως σε φαρμακευτικά προϊόντα, τρόφιμα, χαρτιά και δομικά σύνθετα υλικά. Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη είναι ένας φυσικώς παραγόμενος σταθεροποιητής, παράγοντας υφής και υποκατάστατης λίπους, γαλακτωματοποιητής, συνδετικός παράγοντας κτλ.

Στα φάρμακα: Η εστίαση της μικροκρυσταλλικής κυτταρίνης στις ευκαιρίες για φάρμακα είναι κυρίως δισκία που περιλαμβάνουν άμεση συμπίεση και υγρή κοκκοποίηση. Χρησιμοποιείται επίσης για την παρασκευή κόκκων, σφαιριδίων ή μικρής συμμετοχής σε κάψουλες, υπόθετα κ.λπ.

Στα τρόφιμα: Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη μπορεί να εφαρμοστεί ευρέως στις βιομηχανίες τροφίμων λόγω των ιδιαιτερότητων της. Για τον σκοπό της αντιπαράθεσης, έχει γίνει δημοφιλής. Ομοίως, με τη χρήση του συστατικού ως απορροφητικό, το τεμαχισμένο τυρί μπορεί εύκολα να διαχωρίσει τη μορφή καθώς και την κατάλληλη χρήση του πελάτη.

microcrystalline cellulose---powder


Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

1. Πλούσια εμπειρία.

Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική παραγωγή εργοστάσιο που οδηγεί στην Κίνα σε φαρμακευτική περιοχή πολλά χρόνια, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και ούτω καθεξής σε άλλη χώρα, και έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από πελάτες, είχαμε καθιερώσει μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις συνεργασίας. Υψηλή ποιότητα, καλύτερη τιμή!

2. Μεγάλη ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκή.

Η καλή ποιότητα είναι μία από τις μυστικές επιτυχίες μας, καλωσορίστε τα δείγματα, MOQ μόλις 10 γραμμάρια.

3. Ασφαλής και γρήγορη παράδοση.

Διαθέτουμε αποθήκη στην Αυστραλία, τον Καναδά και την Αγγλία, έχουμε μεγάλη ποσότητα αποθεμάτων στην αποθήκη, μπορούμε να σας στείλουμε απευθείας από την εξωτερική αποθήκη μας! Έτσι, μπορούμε να παραδώσουμε γρήγορα την ίδια μέρα που λαμβάνουμε την πληρωμή. Και προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή υπηρεσία.

4. Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Ενημερώστε την ενημερωμένη έκδοση του πακέτου ASAP και θα προσπαθήσετε να λύσετε καλύτερα όταν ο πελάτης αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Steroid


Hot Tags: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like