Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη MCC

Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη είναι μια καθαρή, εν μέρει αποπολυμερισμένη κυτταρίνη με βραχύτερες αλυσίδες κρυσταλλικού πολυμερούς. Η ισχυρή απόδοσή του ως δεσμευτικό καθιστά το MCC ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα πληρωτικά και συνδετικά μέσα σε σκευάσματα φαρμάκων.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Συνδετήρας δισκίων Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη MCC CAS 9004-34-6


Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν τις πρώτες σκόνες στεροειδών, ημιεπεξεργασμένο πετρέλαιο, σκόνη και πεπτίδια, όλα τα μέσα για τη διαδικασία στεροειδών.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας για τη συσκευασία με τα καλύτερα διακριτικά και πακέτα μυστικότητας. Και επαρκές απόθεμα για να εξασφαλίσετε ότι το δέμα μπορεί να παραδοθεί στο χέρι σας γρήγορα και με ασφάλεια. Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.comΜικροκρυσταλλική κυτταρίνη Σύντομες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη
Ψευδώνυμο MCC, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη
CAS 9004-34-6
Μοριακός τύπος Η2
Μοριακό βάρος 2.0158
EINECS 232-674-9
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση φαρμακευτική πρώτη ύλη
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένα πακέτα
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Αποκρυπτογράφηση μικροκρυσταλλικής κυτταρίνης


Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, γενικά ονομαζόμενη MCC, παράγεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια καθαρή, λευκή σκόνη χωρίς γεύση ή οσμή, ικανή να προσθέσει μορφή και σκληρότητα στα δισκία σας. Το MCC διατηρεί τα απαραίτητα πλεονεκτήματα ενός αραιωτικού.


Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη κάνει πραγματικά τη δουλειά της, και το κάνει καλά. Λειτουργεί καλά με πολλά άλλα δημοφιλή έκδοχα και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος πολλών τύπων παρασκευαστών. Τα συνδετικά είναι αναμφισβήτητα ένα κρίσιμο στοιχείο στη διαδικασία δισκιοποίησης απλώς και μόνο επειδή εξασφαλίζουν τη "σκληρότητα" σε ένα δισκίο


Εφαρμογή μικροκρυσταλλικής κυτταρίνης


Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη χρησιμοποιείται ευρέως σε φαρμακευτικά προϊόντα, τρόφιμα, χαρτιά και δομικά σύνθετα υλικά. Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη είναι ένας φυσικά παραγόμενος σταθεροποιητής, παράγοντας υφής και υποκατάστατης λίπους, γαλακτωματοποιητής, συνδετικός παράγοντας κλπ.


Στα φάρμακα: Η εστίαση της μικροκρυσταλλικής κυτταρίνης στις ευκαιρίες για φάρμακα είναι κυρίως δισκία που περιλαμβάνουν άμεση συμπίεση και υγρή κοκκοποίηση. Χρησιμοποιείται επίσης για την παρασκευή κόκκων, σφαιριδίων ή μικρής συμμετοχής σε κάψουλες, υπόθετα κ.λπ.

Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη είναι αποτελεσματική ως παράγοντας διογκώσεως στο δισκίο ή την κάψουλα, δίνοντας το επιθυμητό βάρος στους πελάτες σας. Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη έχει ελάχιστη χύδην πυκνότητα, αυξάνοντας τα χαρακτηριστικά ροής. Η εύκολη ροή βοηθά να διασφαλιστεί ότι κάθε συστατικό είναι συνεχώς διασκορπισμένο σε όλο το μείγμα. Εάν το μίγμα είναι συνεπές, κάθε δισκίο θα έχει την ίδια ποσότητα κάθε συστατικού στο τέλος της παραγωγής, δημιουργώντας ένα ποιοτικό προϊόν.


Στα τρόφιμα: Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη μπορεί να εφαρμοστεί ευρέως στις βιομηχανίες τροφίμων λόγω των ιδιαιτερότητων της. Για τον σκοπό της αντιπαράθεσης, έχει γίνει δημοφιλής. Ομοίως, με τη χρήση του συστατικού ως απορροφητικό, το τεμαχισμένο τυρί μπορεί εύκολα να διαχωρίσει τη μορφή καθώς και την κατάλληλη χρήση του πελάτη. Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη είναι ένας παράγοντας κατά της συσσωμάτωσης, ένας υποκατάστατης λίπους, ένας γαλακτωματοποιητής, ένας παράγοντας επέκτασης και ένας παράγοντας όγκου στην παραγωγή τροφίμων. Η πιο κοινή μορφή χρησιμοποιείται σε συμπληρώματα ή δισκία βιταμινών. Χρησιμοποιείται επίσης σε δοκιμασίες πλάκας για τον υπολογισμό των ιών, ως εναλλακτική λύση στην καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη.


Microcrystalline Cellulose55Πλεονεκτήματα και Υπηρεσίες:

 

1, υψηλής καθαρότητας και υψηλών προδιαγραφών σκόνες, σχεδόν 15 χρόνια manufactory (ιδρύθηκε το 2001) άμεση πώληση, των χαμηλότερων τιμών στην αγορά σε όλο τον κόσμο.

 

2, Μια ευρεία κάλυψη από διάφορα συμπληρώματα του bodybuilding, από σκόνες στεροειδών έως SARMS που είναι πιο φυσικά, από πεπτίδια όπως το θραύσμα HGH 176-191 για την προετοιμασία ενέσιμων ή στοματικών στεροειδών υγρών των οποίων οι ιδιότητες είναι εγγυημένες από δικές μας υψηλής ποιότητας σκόνες και επαγγελματίες χημικούς.

 

3, Αν θέλετε να κάνετε τα τελικά στεροειδή εσείς, μπορούμε να παρέχουμε ένα σύνολο υποστήριξης, σκόνες, διαλύτες και εργαλεία.

 

4, Δείγματα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή για τη δοκιμή ποιότητας, μερικά μπορεί να είναι δωρεάν και μερικά είναι χρεώσιμα.

 

5, Πάντα γεμάτο αποθήκη ---> χρόνος παράδοσης είναι εντός 12 ωρών από την επιβεβαίωση της πληρωμής.

 

6, Για πολλαπλές ή μεγάλες παραγγελίες, θα εξυπηρετηθούν πολλά οφέλη όπως εκπτώσεις ή δωρεάν αποστολές ή επαναπροωθήσεις.

 

7, η διακριτική συσκευασία Super, οι καλύτεροι τρόποι συσκευασίας και αποστολής θα επιλέγονται ανάλογα με τις ποσότητες παραγγελίας και τις χώρες ή περιοχές. Η ασφάλεια είναι πάντα πρώτη! ---> Έχουμε ποσοστό επιτυχίας 99,5% στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις Κάτω Χώρες και το 99,8% στον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιρλανδία, την Αυστρία, Και το ποσοστό επιτυχίας εξακολουθεί να αυξάνεται, σχεδόν 100%.

 

8, Πακέτα φωτογραφιών και αριθμοί παρακολούθησης θα προσφερθούν το συντομότερο.

 

9, 24/7 σε απευθείας σύνδεση στην υπηρεσία σας για τυχόν προβλήματα.


FA Q


Q1: Είστε κατασκευαστής;

Α: Ναι, κατασκευάζουμε προϊόντα χύμα στο εργοστάσιό μας και παράγουμε προϊόντα μικρής ποσότητας και σύνθεσης πελατών στο εργαστήριό μας.


Q2: Διαθέτετε απόθεμα;

Α: Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το απόθεμα, οπότε θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα. Ωστόσο, για ορισμένα σπάνια προϊόντα, δεν θα διατηρήσουμε το απόθεμα και χρειάζεται χρόνο για να συνθέσουμε.


Ε3: Ποια πιστοποιητικά και έγγραφα προσφέρετε;

Α: Υπάρχει κάποια τεχνική τεκμηρίωση, όπως COA, HPLC κ.λπ.


Ε4: Γιατί πρέπει να σας επιλέξω;

A: Ισχυρή τεχνική υποστήριξη - προέρχεται από το εξειδικευμένο και πλήρως έμπειρο προσωπικό μας, που εργάζεται στη χημική βιομηχανία για πάνω από 10 χρόνια, κατά μέσο όρο.

Αυστηρός έλεγχος ποιότητας-έρχεται από το εκλεπτυσμένο σύστημα διαχείρισης.

Επαγγελματική και ζεστή ομάδα πωλήσεων - αφού πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο

Γρήγορη ανταπόκριση και εξαιρετική προπώληση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση - δεδομένου ότι πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν όλες τις καλύτερες υπηρεσίες


Q5: Μπορώ να πάρω την καλύτερη τιμή από εσάς;

Α: Φυσικά. Δεν κυνηγάμε υπερβολικά κέρδη και πάντα προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είστε καλοί στην διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διασκέδαση των διαπραγματεύσεων. Απλά μην το καταστήσετε πολύ σκληρό!


Ε6: Πώς πρέπει να πληρώσω;

Α: Δεχόμαστε κάθε είδους τρόπους πληρωμής. όπως η δυτική ένωση, το gram χρημάτων, το bitcoin και το TT.

 

Q7: Παρέχετε δωρεάν δείγμα;

Α: Ναι, μπορούμε να παράσχουμε δωρεάν δείγμα αν διαθέτουμε απόθεμα, απλώς πρέπει να καλύψετε το κόστος παράδοσης. 

106
Hot Tags: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη mcc, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like