Σκόνη στεατικού μαγνησίου

Στεατικό μαγνήσιο είναι μια ακατέργαστη σκόνη που χρησιμοποιείται για χάπια, δισκία. Χρησιμοποιείται συνήθως για να παρασκευάσετε από του στόματος χάπια στεροειδών, δισκία και χάπια Sarms. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Στεατική μαγνήσιο ακατέργαστη σκόνη για την παρασκευή στεροειδών χάπια

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντος: Στεατικό μαγνήσιο

CAS αριθ .: 557-04-0

Αριθ. EINECS: 209-150-3

Μοριακός τύπος: C36H70MgO4,2 (C18H35O2) .Mg

Μοριακό Βάρος: 591.24

Σημείο τήξης: 200 ° C (αναμ.)

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Εφαρμογή: Σταθεροποιητικό μέσο, λιπαντικό


Περιγραφή:


Το στεατικό μαγνήσιο συντίθεται με την προηγμένη μέθοδο παραγωγής που ονομάζεται μέθοδος ξηρής μεθόδου (μέθοδος υψηλής ταχύτητας διασποράς), η οποία έχει την υψηλή καθαρότητα, το χαμηλό ελεύθερο λιπαρό οξύ και τις καλές λιπαντικές ιδιότητες, κ.λπ. Χρησιμοποιείται ευρέως στην περιοχή του πλαστικού, παράγοντα απελευθέρωσης καλουπιού για δισκία (που χρειάζεται να ανταποκρίνεται στο φάρμακο), γαλακτωματοποιητές των καλλυντικών. Μπορεί επίσης να συζευχθεί με Ca Soap ως σταθεροποιητή PVC

Στεατικό μαγνήσιο ως λεπτή σκόνη λευκή άμμο δωρεάν σεξ? Το Micro είναι δύσοσμο. Η επαφή με το δέρμα έχει σαπούνι. Το προϊόν αυτό είναι αδιάλυτο σε νερό, αιθανόλη, χρησιμοποιείται κυρίως ως λιπαντικό, ανθεκτικό στην κόλλα, βοηθητικό ροής. Ιδιαίτερα κατάλληλο για το πετρέλαιο, εκχύλισμα κοκκοποίησης φαρμάκων, κατασκευασμένα από σωματίδια έχουν καλή ρευστότητα και πίεση μπορεί να είναι. Στην άμεση πίεση που χρησιμοποιήθηκε ως βοήθημα ροής. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό φίλτρου, παράγοντας διαυγασμού και τις σταγόνες φυσαλίδων και το υγρό παρασκεύασμα του μέσου εναιώρησης, παράγοντα πάχυνσης.


Τι κάνει το στεατικό μαγνήσιο;


Το στεατικό μαγνήσιο είναι ένα πρόσθετο που χρησιμοποιείται κυρίως σε κάψουλες φαρμακευτικής αγωγής. Θεωρείται ένας "παράγοντας ροής". Αποτρέπει τα επιμέρους συστατικά μιας κάψουλας να κολλήσουν μεταξύ τους και το μηχάνημα που δημιουργεί τις κάψουλες.


Βοηθάει στη βελτίωση της συνέπειας και του ποιοτικού ελέγχου των καψουλών φαρμάκων. Είναι δυνατό να δημιουργηθούν κάψουλες φαρμακευτικής αγωγής χωρίς στεατικό μαγνήσιο, αλλά είναι πιο δύσκολο να διασφαλιστεί η συνοχή και η ποιότητα αυτών των καψουλών. Το στεατικό μαγνήσιο χρησιμοποιείται για την καθυστέρηση της διάσπασης και της απορρόφησης των φαρμάκων, έτσι απορροφώνται στη σωστή περιοχή του εντέρου.


Εφαρμογές:


Το στεατικό μαγνήσιο χρησιμοποιείται συχνά ως αντι-προσκολλητικό στην παρασκευή ιατρικών δισκίων, καψουλών και σκονών. Το στεατικό μαγνήσιο είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο λιπαντικό για δισκία.

Ως πρόσθετο τροφίμων ή φαρμακευτικό έκδοχο, ο αριθμός Ε είναι Ε470b.

Το στεατικό μαγνήσιο χρησιμοποιείται επίσης για να δεσμεύει τη ζάχαρη σε σκληρές καραμέλες όπως τα νομισματοκοπεία, και είναι ένα κοινό συστατικό σε τύπους μωρών. Σε μορφή καθαράς σκόνης, η ουσία μπορεί να είναι ένας κίνδυνος έκρηξης σκόνης, αν και αυτό το ζήτημα είναι ουσιαστικά ασήμαντο πέραν των μονάδων παραγωγής που το χρησιμοποιούν.

Το στεαρικό μαγνήσιο αποτελεί βασικό συστατικό των "δακτυλίων μπανιέρας". Όταν παράγεται από σαπούνι και σκληρό νερό, το στεατικό μαγνήσιο και το στεατικό ασβέστιο σχηματίζουν αμφότερα ένα λευκό στερεό αδιάλυτο στο νερό και είναι συλλογικά γνωστά ως "σαπούνι αφρού


Η δέσμευσή μας:

 

1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.

2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.

3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας

4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

5. Βιωματική ψώνια

Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε το διάλυμα ορμονών και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε. διάλυμα ορμονών στο χώρο. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Steroid
Hot Tags: σκόνη στεατικού μαγνησίου, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like