Υδροχλωρική Λεβαμιζόλη CAS 16595-80-5

Η υδροχλωρική λεβαμισόλη (Levamisole HCl), είναι ένας ανθελμινθικός παράγοντας που χρησιμοποιείται συνήθως σε μεγάλα κτηνοτροφικά ζώα όπως βοοειδή, χοίροι και πρόβατα.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Φαρμακευτική πρώτη ύλη Υδροχλωρική Λεβαμισόλη CAS 16595-80-5Είμαστε argest ΑΡΙ, φαρμακευτικά ενδιάμεσα προϊόντα και άλλα προμηθευτές χημικών προϊόντων στην Κίνα, έχουμε την καλύτερη τιμή στην αγορά.
Πολλοί τοπικοί έμποροι αγοράζουν το προϊόν μας και έχουμε επίσης ξένους αγοραστές από την Αίγυπτο, τη Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πολωνία και ούτω καθεξής.
καλωσορίστε τους μεγάλους αγοραστές επικοινωνήστε μαζί μας και συναντήστε για παραγγελίες.
Αν χρειάζεστε δείγμα, μπορούμε να το στείλουμε με μια καλύτερη τιμή. Και εάν κάνετε μεγαλύτερη παραγγελία στην ανακύκλωση, θα επιστρέψουμε το δείγμα αμοιβής σε you.skype 8613302415760 whatsapp +8613302415760 email cindy1114@yccreate.comΛεβαμισόλη υδροχλωρική Σύντομες λεπτομέρειες


όνομα προϊόντος Υδροχλωρική λεβαμιζόλη
Ψευδώνυμο Levamisole hcl
CAS 16595-80-5
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C11H13CIN2S
MOLECULAR WIGHT 240,75
EINECS 240-654-6
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση Πρόκειται για φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία παρασιτικών λοιμώξεων από σκουλήκια
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένα πακέτα
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Εκχύλιση υδροχλωρικής Λεβαμιζόλης


Το Levamisole HCI είναι επίσης μια καλή εναλλακτική λύση σε περιπτώσεις ανθεκτικότητας σε βενζιμιδαζόλη. Η υδροχλωρική λεβαμισόλη (Levamisole HCl), είναι ένας ανθελμινθικός παράγοντας που χρησιμοποιείται συνήθως σε μεγάλα κτηνοτροφικά ζώα όπως βοοειδή, χοίροι και πρόβατα.


Το Levamisole HCI μπορεί να αναστείλει επιλεκτικά την ηλεκτρική αφυδρογονάση στον μυ του παρασίτου έτσι ώστε να σταματήσει η αναγωγή του ηλεκτρικού οξέος από το φουμαρικό οξύ. Επομένως, ο μεταβολισμός των μυών του παρασίτου στερείται οξυγόνου και οδηγεί σε μείωση της ενέργειας.


Αίτηση υδροχλωρικής Λεβαμιζόλης


Το Levamisole HCl χρησιμοποιείται σε ανθρώπους για ασθένειες που σχετίζονται με ανισορροπίες στη ρύθμιση ανοσολογικών αντιδράσεων ή ανεπάρκειων του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων ασθενειών, χρόνιων και επαναλαμβανόμενων ασθενειών, χρόνιων λοιμώξεων και καρκίνου. Έχει ευεργετικά αποτελέσματα στους αμυντικούς μηχανισμούς του ξενιστή και αποκαθιστά τις καταθλιπτικές ανοσολογικές αποκρίσεις σε ζώα και ανθρώπους. Μια άλλη ενδιαφέρουσα χρήση της λεβαμισόλης στους ανθρώπους είναι ως θεραπεία για τα κοινά κονδυλώματα.


Το Levamisole HCL απορροφάται μέσω του εντέρου, μπορεί επίσης να απορροφηθεί από το δέρμα και να διανεμηθεί σε όλο το σώμα. Η λεβαμισόλη επηρεάζει τους νευροδιαβιβαστές και παραλύει τον σκουλήκι (σπαστική παράλυση). Τα ψάρια περνούν τότε τα αδρανή σκουλήκια. Απαιτείται καλό σκούπισμα με χαλίκια μετά τη θεραπεία για να αφαιρεθούν τα παραλυμένα (αλλά ζωντανά) σκουλήκια. Δεν είναι ωοκτόνο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα επηρεάσει τα ήδη υπάρχοντα αυγά, αλλά θα επηρεάσει το στάδιο της προνύμφης του σκουληκιού. Για να εξασφαλιστεί η πλήρης εξάλειψη της θεραπείας του παρασίτου ξανά μετά την εκκόλαψη των ωών.


Το Levamisole HCL είναι ασφαλές για χρήση σε ενυδρεία και είναι αποτελεσματικό έναντι πολλών εσωτερικών παρασίτων, ειδικά νηματωδών, όταν χρησιμοποιείται σε κατάλληλες δοσολογίες. Δεν βλάπτει το βιο-φίλτρο, τα φυτά, τα ασπόνδυλα ή τα μη μολυσμένα ψάρια. Ως πρόσθετο όφελος, ενισχύει την ανοσολογική επάρκεια των ψαριών, των ανθρώπων, των μεγάλων ζώων, των πτηνών και ορισμένων ερπετών.


Levamisole hcl raw


Προδιαγραφή υδροχλωρικής λεβαμισόλης


όνομα προϊόντος Υδροχλωρική λεβαμιζόλη Αριθμός CAS: 16595-80-5
Στοιχεία Πρότυπο Αποτελέσματα
Χαρακτήρες Μια λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη. Λευκή κρυσταλλική σκόνη.

Ταυτοποίηση
Ειδική οπτική περιστροφή
Αρμόδιος
IR
Παρέχει αντίδραση χλωριδίων
Σχετικές ουσίες Κάθε μία από τις ακαθαρσίες
A, B, C, D, E≤0,2%
Α: 0,02%, Β: 0,01%,
C: 0,09%, D: 0,00%,
Ε: 0,00%
Οποιαδήποτε άλλη πρόσμειξη ≤0,1% 0,01%
Συνολικές προσμείξεις ≤0,3% 0,10%
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,1%
Θειική τέφρα ≤0,1% 0,03%
Βαριά μέταλλα ≤0.002% <>
Χημική δοκιμή 98,5% ~ 101,0% 100,1%
Αποθήκευση Πρέπει να προστατεύεται από το φως προστατευμένο από το φως
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Το προϊόν συμμορφώνεται με τα πρότυπα των BP2011, EP7.0


Πακέτο:

Μικρή ποσότητα Αλουμινένια τσάντα, μέσα σε πλαστικές σακούλες δύο επιπέδων (1 KG ή λιγότερο / τσάντα αλουμινίου)
Μεγάλη ποσότητα25kg / τύμπανο, μέσα σε πλαστικές σακούλες δύο επιπέδων

Οι άλλοι μπορούν να κάνουν τη συσκευασία σας ή να χωρίσουν μικρά πακέτα σύμφωνα με το αίτημά σαςΠαράδοση και αποστολή

 

1. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα εντός 1-2 ημερών μετά την πληρωμή.
2. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα από UPS, EMS, DHL, TNT ή FEDEX. Θα επιλέξουμε την καλύτερη υπηρεσία ταχυμεταφοράς εξαρτάται από διαφορετικές χώρες και θα βρούμε τον ασφαλή τρόπο παράδοσης των αγαθών για εσάς.
3. Όπως η Ρωσία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, τα τελωνεία είναι πολύ αυστηρά, αλλά μπορούμε να διασφαλίσουμε την παράδοση κατά 100%.
4. Ως συνήθως, μπορείτε να πάρετε τα εμπορεύματα με 4-7 ημέρες. Εάν τα προϊόντα χάθηκαν ή δεν είχαν ληφθεί για άλλους λόγους, θα ξαναστείλουμε.
Έχουμε πολλούς τακτικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να καθιερώσουμε μακροπρόθεσμη συνεργασία μαζί σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας email cindy1114@yccreate.com. ευχαριστώ.


108

Hot Tags: υδροχλωρική λεβαμισόλη cas 16595-80-5, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like