Levamisole Hcl CAS: 16595-80-5

Το Levamisole χρησιμοποιείται ως ανοσορρυθμιστικό φάρμακο στον καρκίνο του παχέος εντέρου. Παρέχουμε στεροειδή σε σκόνη, τα στεροειδή τελειωμένα πετρέλαια, πεπτίδια, βερμούδες και άλλα φαρμακευτικά. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Φαρμακευτική υδροχλωρική λεβαμισόλη για ανθελμινθικό


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comΌνομα προϊόντος: Levamisole

CAS: 16595-80-5

EINECS: 240-654-6

Καθαρότητα: 98%

Εμφάνιση: λευκή σκόνη

Σημείο τήξεως: 226-231 ° C

Διαλυτότητα: 210G / L (20ºC)

MF: C11H12N2S.HCl

ΜΒ: 240,75


Το Levamisole Hydrochloride, είναι ένας ανθελμινθικός παράγοντας που χρησιμοποιείται συνήθως σε μεγάλα ζώα όπως τα βοοειδή, οι χοίροι και τα πρόβατα. Το 1971 βρέθηκε ότι έχει ανοσοδιεγερτικές ιδιότητες και η διερεύνηση της χρήσης του στον άνθρωπο άρχισε να επεκτείνεται.


Περιγραφή:


Η υδροχλωρική λεβαμισόλη CAS 16595-80-5 είναι ένας ανθελμινθικός παράγοντας που χρησιμοποιείται συνήθως στα μεγάλα κτηνοτροφικά ζώα όπως βοοειδή, χοίροι και πρόβατα. Μπορεί να αναστείλει επιλεκτικά την ηλεκτρική αφυδρογονάση στον μυ του παρασίτου έτσι ώστε να σταματήσει η αναγωγή του ηλεκτρικού οξέος από το φουμαρικό οξύ. Επομένως, ο μεταβολισμός των μυών του παρασίτου στερείται οξυγόνου και οδηγεί σε μείωση της ενέργειας.


Το Levamisole Hcl είναι ανθελμινθικό και ανοσοδιαμορφωτικό που ανήκει σε μια κατηγορία συνθετικών παραγώγων ιμιδαζοθειαζολίου. Τιμή IC50: Στόχος: Η λεβαμισόλη καταστέλλει την παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων, με αποτέλεσμα την ουδετεροπενία και την ακοκκιοκυτταραιμία. Με την αυξανόμενη χρήση της λεβαμισόλης ως παραβατικού, πολλές από αυτές τις επιπλοκές έχουν αναφερθεί στους χρήστες κοκαΐνης [1] [2]. Η λεβαμισόλη αναστέλλει αναστρέψιμα και μη ανταγωνιστικά τις περισσότερες ισομορφές αλκαλικής φωσφατάσης (π.χ. ανθρώπινο ήπαρ, οστά, νεφρό και σπλήνα) εκτός από την ισομορφή του εντέρου και του πλακούντα [3]. Χρησιμοποιείται έτσι ως αναστολέας μαζί με το υπόστρωμα για τη μείωση της δραστηριότητας αλκαλικής φωσφατάσης υποβάθρου σε βιοϊατρικές δοκιμασίες που περιλαμβάνουν ενίσχυση σήματος ανίχνευσης από αλκαλική φωσφατάση εντέρου, για παράδειγμα σε in situ υβριδοποίηση ή πρωτόκολλα στυπώματος Western. Χρησιμοποιείται για την ακινητοποίηση του νηματώδους C. elegans σε γυάλινες πλάκες για απεικόνιση.


Λειτουργίες:


Η λεβαμισόλη απορροφάται μέσω του εντέρου, μπορεί επίσης να απορροφηθεί μέσω του δέρματος και να διανεμηθεί σε όλο το σώμα. Επηρεάζει τους νευροδιαβιβαστές εντός του παρασίτου και παραλύει τον σκουλήκι. Τα ψάρια περνούν τότε τα αδρανή σκουλήκια. Απαιτείται καλό σκούπισμα με χαλίκια μετά τη θεραπεία για την αφαίρεση των παραλυμένων σκουληκιών. Δεν είναι ωοκτόνο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα επηρεάσει τα ήδη υπάρχοντα αυγά, αλλά θα επηρεάσει το στάδιο της προνύμφης του σκουληκιού. Για να εξασφαλιστεί η πλήρης εξάλειψη της θεραπείας του παρασίτου ξανά μετά την εκκόλαψη των ωών.


Χρήση:


Το Levamisole HCI είναι επίσης μια καλή εναλλακτική λύση σε περιπτώσεις ανθεκτικότητας σε βενζιμιδαζόλη. Η υδροχλωρική λεβαμισόλη (Levamisole HCl), είναι ένας ανθελμινθικός παράγοντας που χρησιμοποιείται συνήθως σε μεγάλα κτηνοτροφικά ζώα όπως βοοειδή, χοίροι και πρόβατα.

Μπορεί να αναστείλει επιλεκτικά την ηλεκτρική αφυδρογονάση στον μυ του παρασίτου έτσι ώστε να σταματήσει η αναγωγή του ηλεκτρικού οξέος από το φουμαρικό οξύ. Επομένως, ο μεταβολισμός των μυών του παρασίτου στερείται οξυγόνου και οδηγεί σε μείωση της ενέργειας.


Εφαρμογή:


1) Είναι ένας αντιελμινθικός (αντι-σκουλήκι) παράγοντας που χρησιμοποιείται συνήθως σε μεγάλα ζώα όπως τα βοοειδή, οι χοίροι και τα πρόβατα.

2) Η υδροχλωρική λεβαμισόλη χρησιμοποιείται σε ανθρώπους για ασθένειες που σχετίζονται με ανισορροπίες στη ρύθμιση ανοσολογικών αντιδράσεων ή ανεπάρκειων του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων ασθενειών, χρόνιων και επαναλαμβανόμενων ασθενειών, χρόνιων λοιμώξεων και καρκίνου.

3) Έχει ευεργετικές επιδράσεις στους αμυντικούς μηχανισμούς του ξενιστή και αποκαθιστά τις καταθλιπτικές ανοσολογικές αποκρίσεις σε ζώα και ανθρώπους. Μια άλλη ενδιαφέρουσα χρήση της λεβαμισόλης στους ανθρώπους είναι ως θεραπεία για τα κοινά κονδυλώματα (verruca vulgaris).

4) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικές πρώτες ύλες, ως ανθελμινθικό για τη θεραπεία των σκουληκιών, των αγκυλόστομων κ.λπ.

Levamisole Hydrochloride-powder

Η δέσμευσή μας:

1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.

2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.

3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας

4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία: Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.

5. Βιωματική ψώνια

Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε το διάλυμα ορμονών και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε. διάλυμα ορμονών στο χώρο. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Steroid


Hot Tags: levamisole hcl cas: 16595-80-5, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like