Λαμοτριγίνη CAS 84057-84-1

Η λαμοτριγίνη, που κυκλοφορεί αρχικά ως Lamictal και διατίθεται κάτω από πολλές μάρκες παγκοσμίως, είναι ένα αντισπασμωδικό φάρμακο που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της επιληψίας και της διπολικής διαταραχής.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Υψηλής ποιότητας φαρμακευτικό υλικό Λαμοτριγίνη CAS 84057-84-1


Ειδικευόμαστε στην ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, έλαια premame, sarms, πεπτίδια και φαρμακευτική πρώτη ύλη, αμερικανική εγχώρια ναυτιλία, ασφαλή και γρήγορη ναυτιλία σε Worldwide.Pls επικοινωνήστε μαζί μου για λίστα. Whatsapp +8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Βασικές πληροφορίες για τη λαμοτριγίνη


όνομα προϊόντος Λαμοτριγίνη
Ψευδώνυμο LAMICTAL, LAMOTRIGIN, LAMOTRIGINE
CAS 84057-84-1
MF C9H7Cl2N5
MW 256,09
EINECS 281-901-8
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση Ένα αντισπασμωδικό. Αναστέλλει την απελευθέρωση γλουταμικού, που είναι δυνατή μέσω της αναστολής των ρευμάτων νατρίου, καλίου και ασβεστίου.
Αποθήκευση φυλάξτε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά

Απογραφή λάμοτριγίνης


Η λαμοτριγίνη είναι ένας από έναν μικρό αριθμό εγκεκριμένων από την FDA θεραπειών για επιληπτικές κρίσεις που σχετίζονται με το σύνδρομο Lennox-Gastaut, μια σοβαρή μορφή επιληψίας.


Η λαμοτριγίνη έχει εγκριθεί στις ΗΠΑ για τη θεραπεία μερικών επιληπτικών κρίσεων. θεωρείται φάρμακο πρώτης γραμμής για πρωτογενείς γενικευμένες τονικοκλονικές κρίσεις (περιλαμβάνει απλές μερικές, πολύπλοκες μερικές και δευτερογενώς γενικευμένες κρίσεις) και ως ανοσοενισχυτική θεραπεία σε μερικές επιληπτικές κρίσεις (εστιακή τονοκλονική έναρξη, άτυπη απουσία, μυοκλονική και οφειλόμενη σε Σύνδρομο Lennox-Gastaut). Επίσης, χρησιμοποιείται ως εναλλακτικό φάρμακο για απουσία κατάσχεσης και άτυπη απουσία, μυοκλονικές και ατονικές κρίσεις.


Εφαρμογή λαμοτριγίνης


Η λαμοτριγίνη είναι ένα αντισπασμωδικό φάρμακο που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της επιληψίας και της διπολικής διαταραχής. Χρησιμοποιείται επίσης εκτός χρήσης ως πρόσθετο για τη θεραπεία της κλινικής κατάθλιψης.


Η λαμοτριγίνη είναι μια συνθετική φαινυλοτριαζίνη με αντιεπιληπτικές και αναλγητικές ιδιότητες. Η λαμοτριγίνη ενισχύει τη δράση του γάμμα-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA), ενός ανασταλτικού νευροδιαβιβαστή, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της μετάδοσης σημάτων κατά μήκος των νευρικών ινών. Αυτός ο παράγων μπορεί επίσης να αναστέλλει διαύλους νατρίου με τάση, να καταστέλλει την απελευθέρωση γλουταμικού και να αναστέλλει την επαναπρόσληψη της σεροτονίνης.


η λαμοτριγίνη έχει επίσης επιτύχει στον έλεγχο της ταχείας κυκλοποίησης και των μικτών διπολικών καταστάσεων σε άτομα με πιο σοβαρές ψυχιατρικές διαταραχές και που δεν έλαβαν αυτό που θεωρείται επαρκής ανακούφιση από το λίθιο, την καρβαμαζεπίνη ή το βαλπροϊκό, επειδή θεωρείται ότι πιθανόν να έχει σημαντικά μεγαλύτερη αντικαταθλιπτική ισχύ από την καρβαμαζεπίνη ή το βαλπροϊκό.Lamotrigine powderΛαοτριγίνη COA:


Είδος Απαιτήσεις Αποτελέσματα δοκιμών
Περιγραφή Μια λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη Συμμορφώνεται
Διαλυτότητα Διαλυτό σε μεθανόλη, πολύ ελαφρώς διαλυτό σε ακετόνη και ισοπροπανόλη. Συμμορφώνεται
Σημείο τήξης 215 ° C ~ 219 ° C 217 ° C ~ 218 ° C
Εμφάνιση της λύσης Το διάλυμα 5,0% σε DMF πρέπει να είναι καθαρό Συμμορφώνεται
Απώλεια στο στέγνωμα ≤ 0,5% 0,03%
Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη ≤ 0,1% 0,04%
Βαριά μέταλλα ≤ 20ppm Συμμορφώνεται
Υπολειμματικός διαλύτης

Μεθανόλη ≤ 1000ppm Συμμορφώνεται
Αιθανόλη ≤ 1000ppm Συμμορφώνεται
Οποιαδήποτε άλλη ατομική πρόσμειξη: ≤ 0,1% Συμμορφώνεται
Συνολικές προσμείξεις ≤ 1,0% Συμμορφώνεται
Χημική δοκιμή 99,0% -101,0% 99,70%
συμπέρασμα Πληροί τις απαιτήσεις


Συσκευασία & Ναυτιλία

Η GMP Factory προμηθεύει υψηλής ποιότητας CAS 78755-81-4 Flumazenil με λογική τιμή

Η GMP Factory προμηθεύει υψηλής ποιότητας CAS 78755-81-4 Flumazenil με λογική τιμή
Hot Tags: lamotrigine cas 84057-84-1, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like