Υδροχλωρική L-επινεφρίνη CAS: 329-63-5

Η υδροχλωρική επινεφρίνη είναι το υδροχλωρικό άλας της φυσικώς ενυπάρχουσας συμπαθομιμητικής αμίνης με δράσεις αγγειοσυστολής, ανακούφισης της ενδοφθάλμιας πίεσης και βρογχοδιαστολής. Εμείς προμήθεια στεροειδών σκόνη, στεροειδή τελειωμένο πετρέλαιο, πεπτίδια, sarms και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store


Ονομασία προϊόντος: Υδροχλωρική L-επινεφρίνη

Αριθμός CAS: 329-63-5

Εμφάνιση: λευκή σκόνη κρυστάλλων

Καθαρότητα: 99%

MF: C9H14CIN03

MW: 219.67

Χρήση: το προϊόν είναι ένα είδος φαρμάκου, η αιμοστατική ιατρική, η καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία, η διεγερμένη συστολή, που χρησιμοποιούνται για την ομαλή χαλάρωση μυών των βρογχικών γραμμαρίων, το άσθμα βρογχικού βάρους εκτιμά την αλλεργία, την καρδιακή ανακοπή και την πρώτη βοήθεια.


L-επινεφρίνη HCl Περιγραφή:


Η υδροχλωρική L-επινεφρίνη είναι το υδροχλωρικό άλας της φυσικώς απαντώμενης συμπαθομιμητικής αμίνης με δράσεις αγγειοσυστολής, ανακούφισης της ενδοφθάλμιας πίεσης και βρογχοδιαστολής. Η λύση δείχνει ασθενώς αλκαλική αντίδραση. Στο νερό διαλυμένο σε πολύ λίγο αιθανόλη, αιθυλαιθέρα, χλωροφόρμιο, λίπος ή αδιάλυτο σε πτητικό έλαιο. Στο διάλυμα όξινου υδροξειδίου του νατρίου ή εύκολο. Διαλυτό σε διάλυμα αμμωνίας ή ανθρακικό νάτριο αδιάλυτο στο διάλυμα. Με την διέγερση των αγγειακών α-αδρενεργικών υποδοχέων, η επινεφρίνη προκαλεί αγγειοσυστολή, αυξάνοντας έτσι την αγγειακή αντίσταση και την αρτηριακή πίεση. Αυτός ο παράγοντας συνδέεται με άλφα-αδρενεργικούς υποδοχείς στον μυϊκό σφιγκτήρα του ίριδας, με αποτέλεσμα αγγειοσυστολή, μείωση στην παραγωγή υδατικού υγρού και μείωση της ενδοφθάλμιας πίεσης. Η επινεφρίνη αυξάνει τη δύναμη και το ρυθμό της συστολής του μυοκαρδίου και χαλαρώνει τον βρογχικό λείο μυ, με αποτέλεσμα τη βρογχοδιαστολή.


Εφαρμογές L-επινεφρίνης HCI:


L-epinephrine Hydrochloride ΧΡΗΣΕΙΣ: το προϊόν είναι ένα είδος φαρμάκου για την αδρεναλίνη, αιμοστατική ιατρική, μπορεί η καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία, διέγερση σύσπαση, χρησιμοποιείται για την ομαλή χαλάρωση των μυών L-epinephrine υδροχλωρική βρογχικό γραμμάρια, το βρογχικό άσθμα εκτιμά την αλλεργία, καρδιακή ανακοπή και πρώτες βοήθειες.


Χρήση υδροχλωρικής L-επινεφρίνης:


Το προϊόν είναι ένα είδος φαρμάκου στην αδρεναλίνη, η αιμοστατική ιατρική, η καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία, η διεγερμένη σύσπαση, που χρησιμοποιούνται για την ομαλή χαλάρωση των μυών βρογχικών γραμμαρίων, το άσθμα βρογχοσκόπησης υπολογίζει τα αλλεργικά,Η Εταιρεία μας Πλεονεκτήματα:


1, υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο: Αμερικάνικο πρότυπο

2) Όλη η καθαρότητα≥99,8%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.2, γρήγορη και ασφαλής παράδοση

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 8 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3) Τελωνειακό δελτίο ≥ 99,8%

4) Παρέχουμε πολιτική επαναφόρτωσης.

5) Έχουμε αποθήκη στην Αυστραλία, τον Καναδά και την Αγγλία, έχουμε μεγάλες ποσότητες αποθεμάτων στην αποθήκη, μπορούμε να σας στείλουμε απευθείας από την εξωτερική αποθήκη μας!

3, Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Η ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών είναι δική μας ευθύνη.

3) Υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comΣχετικά προϊόντα:Ονομα προϊόντος

CAS NO.

Deflazacort

CAS: 13649-88-2

Dienogestrel

CAS: 65928-58-7

Μεπρεδνισόνη

CAS: 1247-42-3

Φωσφορικό νάτριο πρεδνιζολόνης

CAS: 125-02-0

Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης

CAS: 55203-24-2

Παλμιτικό δεξαμεθαζόνη

CAS: 14899-36-6

Οξεική βηταμεθαζόνη

CAS: 987-24-6

Οξική δεξαμεθαζόνη

CAS: 1177-87-3

Φθοκινονολόνη ακετονίδιο

CAS: 356-12-7

Οξική φλουρογεστόνη

CAS: 2529-45-5

Οξική κορτιζόνη

CAS: 50-04-4

Οξική πρεδνιζολόνη

CAS: 125-10-0

Οξική υδροξυπρογεστερόνη

CAS: 302-23-8

Οξική υδροκορτιζόνη

CAS: 50-03-3


Hot Tags: l-epinephrine hydrochloride cas: 329-63-5, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like