Σκόνη κετοπροφαίνης

Η κετοπροφαίνη είναι μία από τις κατηγορίες των μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων (NSAID) με αναλγητικά και αντιπυρετικά αποτελέσματα. Ενεργεί με την αναστολή της παραγωγής του οργανισμού προσταγλανδίνης. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος


Φαρμακευτική σκόνη κετοπροφαίνης για αντιφλεγμονώδη

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: Κετοπροφαίνη

Ψευδώνυμο: Orudis, Oruvail

CAS: 22071-15-4

MF: C16H14O3

ΜΒ: 254,28

EINECS: 244-759-8

Καθαρότητα: 99%

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Πιστοποίηση: ISO 9001, USP, BP

Πρότυπο: Επιχειρηματικό πρότυπο

Χρήση: Η κετοπροφαίνη, παράγωγο προπιονικού οξέος, είναι ένας μη στεροειδής αντιφλεγμονώδης παράγοντας (NSAIA) με αναλγητικές και αντιπυρετικές ιδιότητες.

Συσκευασία: Διακριτικοί τρόποι συσκευασίας ως απαίτηση σας, 100% περνούν

Αποθήκευση: Αποθηκεύετε σε δροσερό και στεγνό χώρο και κρατήστε μακριά από το άμεσο ηλιακό φωςΠεριγραφή:


Το κετοπροφαίνη είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο (NSAID) που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας, του πυρετού, ως αναλγητικό (ανακούφιση πόνου), ειδικά όταν υπάρχει ένα φλεγμονώδες συστατικό και δυσμηνόρροια. Η κετοπροφαίνη είναι γνωστό ότι έχει αντιαιμοπεταλιακό αποτέλεσμα, αν και είναι σχετικά ήπια και βραχύβια σε σύγκριση με την ασπιρίνη ή άλλο πιο γνωστό φάρμακο κατά των αιμοπεταλίων


Η κετοπροφαίνη είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση και ανακούφιση των συμπτωμάτων οστεοαρθρίτιδας. Τα εμπορικά σήματα αυτού του φαρμάκου είναι Orudis, Oruvail, και Actron. Η οστεοαρθρίτιδα είναι ένας τύπος αρθρίτιδας που προκύπτει λόγω της διάσπαρτης επένδυσης των αρθρώσεων. Αυτό το φάρμακο καταπραΰνει τα συμπτώματα της κατάστασης, όπως δυσκαμψία, ευαισθησία, πρήξιμο και πόνο. Το ketoprofen χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, η οποία είναι μια αρθρίτιδα που προέρχεται από την επένδυση των αρθρώσεων. Υπάρχουν και μη συνταγογραφούμενες και συνταγογραφούμενες εκδόσεις του φαρμάκουΦενακετίνη Περιγραφή:


Η φαινακετίνη (ή ακετοφαινετιδίνη) είναι ένα φάρμακο που ανακουφίζει από τον πόνο και μειώνει το πυρετό, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ευρέως μεταξύ της εισαγωγής του το 1887 και της απαγόρευσης του 1983 που επιβλήθηκε από τον FDA για τη χρήση του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η χρήση του έχει μειωθεί λόγω των δυσμενών επιπτώσεών του, οι οποίες περιλαμβάνουν αυξημένο κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου και νεφρικής βλάβης. Μεταβολίζεται ως παρακεταμόλη (ακεταμινοφαίνη), η οποία την αντικατέστησε σε μερικά φάρμακα χωρίς συνταγή μετά την απαγόρευση της φαινακετίνης.


Εφαρμογές προϊόντων:


Η κετοπροφαίνη γενικά συνταγογραφείται για φλεγμονώδεις πόνους που σχετίζονται με αρθρίτιδα ή σοβαρούς πονόδοντους που προκαλούν φλεγμονή των ούλων. Τα τοπικά επιθέματα κετοπροφαίνης χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία μυοσκελετικού πόνου.


Η κετοπροφαίνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία κάποιου πόνου, ιδιαίτερα του νευρικού πόνου όπως η ισχιαλγία, η μετεγχειρητική νευραλγία και ο αναφερόμενος πόνος για ριζοπάθεια, με τη μορφή κρέμας, αλοιφής, υγρού, ψεκασμού ή γέλης, που μπορεί επίσης να περιέχει κεταμίνη και λιδοκαΐνη, μαζί με άλλους παράγοντες που μπορεί να είναι χρήσιμοι όπως κυκλοβενζαπρίνη, αμιτριπτυλίνη, ακυκλοβίρη, γκαμπαπεντίνη, ορφενδρίνη και άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται ως NSAIDs ή ανοσοενισχυτικά, άτυπα ή ενισχυτικά για θεραπεία πόνου.


Ιατρικές αλληλεπιδράσεις:

(1) πόσιμο και άλλα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό, θα αυξήσουν τις γαστρεντερικές παρενέργειες, αλλά επίσης θα προκαλέσουν τον κίνδυνο των ελκών.

(2) και της ασπιρίνης ή άλλων φαρμάκων για το σαλικυλικό οξύ με τον ίδιο χρόνο, δεν μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των γαστρεντερικών παρενεργειών και την αυξημένη συχνότητα της αιμορραγίας.

(3) και αντιπηκτικό με τη χρήση αυξημένου κινδύνου αιμορραγίας.

(4) Το προϊόν αυτό μπορεί να ενισχύσει το ρόλο των αντιδιαβητικών φαρμάκων. αντιυπερτασικά φάρμακα για τη μείωση της αντιυπερτασικής δράσης. με παρόμοια χρήση κορτικοστεροειδών, μπορεί να επιβραδύνει σημαντικά τα συμπτώματα της φλεγμονής.

(5) δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με μεθοτρεξάτη για την πρόληψη δηλητηρίασης.

(6) και προβενεσίδη και βεραπαμίλη, νιφεδιπίνη με τη χρήση, προσέξτε να μειώσετε τη δόση. με τη διγοξίνη με το χρόνο, προσέξτε να προσαρμόσετε τη δόση της διγοξίνης.


Υπηρεσίες:


1) Όσον αφορά κάθε ερώτησή σας, απαντούμε πάντα έγκαιρα και υπομονετικά. Όλες οι σχετικές πληροφορίες θα παρέχονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια σωστή επιλογή


2) Εάν παραγγείλετε ακατέργαστη σκόνη, μπορούμε να σας προσφέρουμε COA, Cook Συνταγές Στερεοειδούς Λάδιου, Σχόλια άλλων πελατών


3) Εάν παραγγείλετε Ενέσιμο Στερεοειδές Λάδι, μπορούμε να σας προσφέρουμε φιαλίδια, καουτσούκ πώματα, φίλτρα σύριγγας, αυτόματο φίλτρο μηχάνημα, Crimper, μηχανή Τύπου, κουτιά, εν τω μεταξύ, Εισαγωγή Χρήση και Ανατροφοδότηση των άλλων πελατών θα προσφερθούν επίσης.


4) Μετά την πληρωμή σας, οι ρυθμίσεις αποστολής και οι συσκευασίες θα παρέχονται εντός 24 ωρών. Ο αριθμός παρακολούθησης θα παρέχεται εντός 36 ωρών


5) Για σημαντικές πληροφορίες για τα δέματα, όπως: Αριστερά Αρχική Χώρα, Άφιξη στη Χώρα Προορισμού, Πέρασμα Τελωνείων, Έξοδος για Παράδοση, Παράδοση, αυτές οι πληροφορίες θα σας αποσταλούν έγκαιρα.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Στερεοειδές

Hot Tags: ketoprofen σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like