Ισοτρετινοϊνη σε σκόνη

Η ισοτρετινοΐνη, επίσης γνωστή ως 13-cis-ρετινοϊκό οξύ (και αναφέρεται ρητά από την προηγούμενη επωνυμία Accutane ή Roaccutane), είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία σοβαρής ακμής. com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Φαρμακευτικό προϊόν Ισοτρετινοΐνη για τη φροντίδα του δέρματος

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: Isotretinoin

CAS. Νο .: 4759-48-2

Χημική ονομασία: 3, 7-διμεθυλ-9- (2,6-τριμεθυλ-1-κυκλοεξάνιο) -2,4,6,8-πελαρεταενοϊκό οξύ

Χαρακτήρας: Κίτρινοι κρύσταλλοι, κυρίως trans. Διαλύεται εύκολα σε χλωροφόρμιο, διχλωρομεθάνιο και διαλύεται σε καρβινόλη, αιθανόλη και επίσης διαλύεται σε φυτικό έλαιο και λιπίδιο. Αστάθεια εκτεθειμένη στο φως και caloricr, απορροφώντας εύκολα την υγρασία και μεταμορφώθηκε σε νερό.

Δείκτης ποιότητας: Σύμφωνα με την CP2005 / BP2002 / USP26

Σημείο τήξης: Περίπου 182 εκατοστά

Απώλεια κατά την ξήρανση: ≤0,5%

Βαρέα Μέταλλα: ≤0.002%

Περιεχόμενο: ≥98 ~ 102%


Περιγραφή:


Η ισοτρετινοΐνη είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της σοβαρής ακμής. Μερικές φορές χρησιμοποιείται για την πρόληψη ορισμένων καρκίνων του δέρματος. Είναι ένα ρετινοειδές, που σημαίνει ότι προέρχεται από τη βιταμίνη Α και βρίσκεται σε μικρές ποσότητες φυσικά στο σώμα. Η ισοτρετινοΐνη δεσμεύεται και ενεργοποιεί τους υποδοχείς πυρηνικού ρετινοϊκού οξέος (RAR), ρυθμίζοντας έτσι τον πολλαπλασιασμό και τη διαφοροποίηση των κυττάρων. Αυτός ο παράγοντας παρουσιάζει επίσης ανοσοδιαμορφωτικές και αντιφλεγμονώδεις αποκρίσεις και αναστέλλει την αποκαρβοξυλάση ορνιθίνης, μειώνοντας έτσι τη σύνθεση της πολυαμίνης και την κερατινοποίηση.


Χρήση προϊόντος:

Ως ρητινοειδές, υπάρχει ισχυρή και γρήγορη αναστολή πολλαπλασιασμού και διαφοροποίηση της λειτουργίας των κυττάρων των αδένων του δέρματος, αποτελεσματική σε σοβαρή οζιδιακή κυστική ακμή. Η γαστρεντερική απορρόφηση είναι καλύτερη, ενώ η τοπική φαρμακευτική αγωγή είναι άκυρη. Άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της άτυπης σοβαρής ακμής, της κυστικής ακμής, της ακμής conglobata, της ροδόχρου ακμής, της ιχθυόζης, της κερατόζης των ωοθηκών και της πιτυριάς του rubra pilaris και άλλων δερματικών παθήσεων έχουν επίσης κάποιο αποτέλεσμα. Για σοβαρή ακμή. Φάρμακα κατά της δυσκινησίας κατά του δέρματος. Για τη θεραπεία σοβαρής ακμής και άλλων διαταραχών. Συμμετέχει σε λευκαντικές προορμόνες, μπορεί να κάνει ενέσεις! Λειτουργεί πολύ καλά στη λεύκανση!


Ποια είναι η συνήθης δόση ισοτρετινοΐνης;


Το εύρος των δόσεων που χρησιμοποιούνται καθημερινά για την ακμή είναι μικρότερο από 0,1 έως πάνω από 1 mg / kg σωματικού βάρους. Ορισμένοι ασθενείς μπορεί να χρειαστούν μόνο μία μικρή δόση μια ή δύο φορές την εβδομάδα. Μια πορεία θεραπείας μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες ή να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια. Για την ακμή, ορισμένοι συνταγογράφοι έχουν στοχεύσει σε συνολική σωρευτική δόση των 120-140 mg / kg, με την ελπίδα να μειώσουν την υποτροπή, αλλά τα στοιχεία για αυτό παραμένουν αμφιλεγόμενα. Η γενική τάση ήταν να χρησιμοποιηθούν χαμηλότερες δόσεις, ανεξάρτητες από το σωματικό βάρος (π.χ. 10 mg / ημέρα).


Πώς να χρησιμοποιήσετε ισοτρετινοΐνη:


Διαβάστε τον Οδηγό Φαρμακευτικής που παρέχεται από τον φαρμακοποιό σας προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ισοτρετινοΐνη και κάθε φορά που παίρνετε ένα ξαναγέμισμα. Διαβάστε και υπογράψτε το έντυπο Πληροφορίες ασθενούς / ενημερωμένη συγκατάθεση προτού αρχίσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την ισοτρετινοΐνη, συμβουλευτείτε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν πάρετε το φάρμακο.


Καταπίνετε τα καψάκια ολόκληρα. Μην τα συντρίψετε ή τα μασήσετε. Η ισοτρετινοΐνη λαμβάνεται συνήθως δύο φορές την ημέρα για 15-20 εβδομάδες ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Οι οδηγίες για τις περισσότερες γενικές μορφές ισοτρετινοΐνης αναφέρουν ότι πρέπει να λαμβάνεται με τα γεύματα. Ωστόσο, ο FDA έχει δηλώσει ότι το εμπορικό σήμα Absorica μπορεί να ληφθεί με ή χωρίς τροφή. Το φαγητό βοηθά στην αύξηση της απορρόφησης αυτού του φαρμάκου στην κυκλοφορία του αίματός σας. Ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για περισσότερες πληροφορίες. Πάρτε αυτό το φάρμακο με ένα γεμάτο ποτήρι νερό, και μην ξαπλώνετε για 10 λεπτά αφού το πάρετε.


Η δοσολογία βασίζεται στην ιατρική σας κατάσταση, το βάρος σας και την ανταπόκριση στη θεραπεία.


Η ακμή σας μπορεί να επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών από τη λήψη αυτού του φαρμάκου και μπορεί να χρειαστούν 1-2 μήνες πριν παρατηρήσετε το πλήρες όφελος από αυτό το φάρμακο. Εάν η σοβαρή ακμή επιστρέψει, μπορεί να ξεκινήσει μια δεύτερη πορεία θεραπείας αφού σταματήσετε να παίρνετε το φάρμακο για 2 μήνες. Ο κατασκευαστής δεν συνιστά μακροχρόνια χρήση ισοτρετινοΐνης. Μην πάρετε περισσότερο από τη συνιστώμενη δόση.


Δεδομένου ότι το φάρμακο αυτό μπορεί να απορροφηθεί μέσω του δέρματος και των πνευμόνων και μπορεί να βλάψει ένα αγέννητο μωρό, οι γυναίκες που είναι έγκυες ή που μπορεί να μείνουν έγκυες δεν πρέπει να χειρίζονται αυτό το φάρμακο ή να αναπνέουν τη σκόνη από τις κάψουλες.


Πλεονέκτημα:


1. Καλύτερες τιμές με ικανοποιημένη ποιότητα.

2. Είναι το δικαίωμα των πελατών να επιλέξουν το Courier του πακέτου (EMS, DHL, FedEx, UPS).

3.Το δικαίωμα των πελατών να επιλέγουν τον τρόπο συσκευασίας των προϊόντων του από πολλούς πρόσφατους αποτελεσματικούς τρόπους συσκευασίας.

4. Ειδικά είναι δυνατόν όταν η παραγγελία του πελάτη είναι αρκετά μεγάλη, συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης πολιτική?

5.Η εταιρεία μας υπόσχεται να παραδώσει το πακέτο των πελατών στα χέρια του με ασφάλεια, ή θα καλύψουμε την πλήρη απώλεια και αποστολή στο χρόνο?

6. Όλα τα προϊόντα όποια σκόνη ή υγρό φτάσουν στο χέρι σας μέσα σε 4 ~ 7 ημέρες.

7. Μπορούμε να βοηθήσουμε τους τακτικούς πελάτες μας να προτείνουν κάποια εργοστάσια φιαλιδίων που παράγουν φιαλίδια διαφορετικού μεγέθους (2ml, 5ml, 7ml, 10ml, 20ml ...), ελπίζοντας να σας φέρουν ευκολία εάν χρειάζεστε αυτά τα φιαλίδια.


Το MOQ είναι 10 γραμμάρια για όλους.FOB εξαρτάται από την ποσότητα σας.

Πληρωμή: T / T, West Union, Money Gram & Bitcoin.

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε επιχειρηματικές σχέσεις.

Παρεμπιπτόντως, είναι διαθέσιμο το FREE SAMPLE.


Εάν ενδιαφέρεστε για αυτά, θα σας στείλουμε την προσφορά και τις προδιαγραφές σας.

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Λίστα Σχετικών Προϊόντων:

Ονομα προϊόντος Αριθμός CAS
Tamaxife Citrate 54965-24-1
Κιτρικό κλομιφαίνιο 50-41-9
Κιτρικό τορεμιφαίνιο 89778-27-8
Exemestane 107868-30-4
Αναστροζόλη 120511-73-1
Letrazole 112809-51-5
Μεθοξυδιανόνη 2322-77-2
Οιστραδιόλη 50-28-2
Νοργεστρέλη 6533-00-2
Ethisterone 434-03-7
Ισοτρετινοΐνη 4759-48-2
Finasteride 98319-26-7
Minoxidil 38304-91-5
Dutasteride 164656-23-9
cabergoline 81409-90-7
Διπροπιονική μεθανδριόλη 3593-85-9


Hot Tags: isotretinoin σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like