Ισοτρετινοΐνη CAS.4759-48-2

Ισοτρετινοΐνη CAS.4759-48-2

Επίσης, διατυπώνουμε την ισοτρετινοΐνη - ένα αποτελεσματικό φάρμακο που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της σοβαρής μη ευαίσθητης οζώδους ακμής. Ακολουθούμε ένα καινοτόμο μικροποιημένο σκεύασμα ισοτρετινοΐνης το οποίο είναι επίσης κλινικά ισοδύναμο με την πρότυπη ισοτρετινοΐνη με βελτιωμένη βιοδιαθεσιμότητα και ελάχιστο αποτέλεσμα τροφής.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Isotretinoin Accutane Ακμή Θεραπεία δέρματος

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: S-23, Εκλεκτικός διαμορφωτής υποδοχέα ανδρογόνου, SARMS,


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


Επίσης, διατυπώνουμε την ισοτρετινοΐνη - ένα αποτελεσματικό φάρμακο που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της σοβαρής μη ευαίσθητης οζώδους ακμής. Ακολουθούμε ένα καινοτόμο μικροποιημένο σκεύασμα ισοτρετινοΐνης το οποίο είναι επίσης κλινικά ισοδύναμο με την πρότυπη ισοτρετινοΐνη με βελτιωμένη βιοδιαθεσιμότητα και ελάχιστο αποτέλεσμα τροφής. Το προφίλ ασφάλειας του μικρονισμένου σκευάσματος δεν έχει περιγραφεί προηγουμένως. Η ισοτρετινοΐνη είναι ένα πολύ αποτελεσματικό φάρμακο για τη θεραπεία της ακμής.


2.Προδιαγραφές:

Η ισοτρετινοΐνη χρησιμοποιείται κυρίως για σοβαρή κυστική ακμή και ακμή που δεν έχει ανταποκριθεί σε άλλες θεραπείες. Πολλοί δερματολόγοι υποστηρίζουν επίσης τη χρήση της για τη θεραπεία μικρότερων βαθμών ακμής που αποδεικνύονται ανθεκτικές σε άλλες θεραπείες ή που προκαλούν φυσικές ή ψυχολογικές ουλές.


Είναι επίσης κάπως αποτελεσματικό για την υδραδενίτιδα suppurativa και μερικές περιπτώσεις σκωληκοειδούς ροδόχρου ακμής. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη θεραπεία της ιχθυοθυλακίτιδας, της λεμφοειδούς ιχθύωσης και χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις xeroderma pigmentosum για την ανακούφιση των κερατοειδών. Το Isotretinoin έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της εξαιρετικά σπάνιας κατάστασης fibrodysplasia ossificans progressive. Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία του νευροβλαστώματος, μιας μορφής καρκίνου των νεύρων.


Η θεραπεία με ισοτρετινοΐνη έχει επίσης αποδειχθεί αποτελεσματική κατά των κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων σε πειραματική χρήση, αλλά σπάνια χρησιμοποιείται για αυτή την ένδειξη, καθώς υπάρχουν πιο αποτελεσματικές θεραπείες. Η ισοτρετινοΐνη μπορεί να αντιπροσωπεύει μια αποτελεσματική και ασφαλή εναλλακτική συστηματική μορφή θεραπείας για ανυπαρξία condylomata acuminata (RCA) του τραχήλου της μήτρας. Στις περισσότερες χώρες, αυτή η θεραπεία είναι προς το παρόν μη εγκεκριμένη και χρησιμοποιείται μόνο εάν αποτύχουν άλλες θεραπείες.


3. Εφαρμογές:

Η ισοτρετινοΐνη, επίσης γνωστή ως 13-cis-ρετινοϊκό οξύ, είναι ένα φαρμακευτικό φάρμακο από του στόματος που χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία της βαριάς οζώδους ακμής. Σπάνια, χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη ορισμένων καρκίνων του δέρματος (καρκίνωμα πλακωδών κυττάρων) και στη θεραπεία άλλων καρκίνων. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ιχθυόζης τύπου αρχεκίνης, μιας συνήθως θανατηφόρου δερματικής νόσου και της ελαστικής ιχθύωσης. Είναι ένα ρητινοειδές, που σημαίνει ότι σχετίζεται με τη βιταμίνη Α, και βρίσκεται σε μικρές ποσότητες φυσικά στο σώμα. Το ισομερές του, η τρετινοΐνη, είναι επίσης ένα φάρμακο ακμής.


Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σοβαρής κυστικής ακμής (γνωστής επίσης ως οζιδιακή ακμή) που δεν έχει ανταποκριθεί σε άλλη θεραπεία (π.χ. υπεροξείδιο βενζοϋλίου ή κλινδαμυκίνη που εφαρμόζεται στο δέρμα ή σε τετρακυκλίνη ή μινοκυκλίνη που λαμβάνονται από το στόμα). Ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που είναι γνωστά ως ρετινοειδή. Λειτουργεί μειώνοντας την παραγωγή ελαίου του προσώπου (σμήγματος). Υψηλές ποσότητες σμήγματος μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρή ακμή. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, σοβαρή ακμή μπορεί να προκαλέσει μόνιμη ουλές.


Προσοχή: Μην χρησιμοποιείτε ισοτρετινοΐνη εάν είστε έγκυος, μπορεί να μείνετε έγκυος ή αν σκοπεύετε να μείνετε έγκυος. Σε περίπτωση που λαμβάνεται ισοτρετινοΐνη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μπορεί να εμφανιστούν σοβαρές και μερικές φορές θανατηφόρες γενετικές ανωμαλίες.


Κάψουλα ισοτρετινοΐνης 10 mg
Η δόση των ασθενών που λαμβάνουν ισοτρετινοΐνη εξαρτάται από το βάρος τους και τη σοβαρότητα της πάθησης. Οι θεραπείες υψηλής δόσης χορηγούνται μεταξύ 0,5 mg / kg / ημέρα και 2 mg / kg / ημέρα (συνήθως σε 0,5 έως 1 mg / kg / ημέρα, χορηγούμενες ως μία δόση με τροφή). Συνήθως ένα μάθημα θα διαρκέσει 8-10 μήνες. Μπορεί να απαιτείται δεύτερη πορεία. Η αποτελεσματικότητα φαίνεται να σχετίζεται με τη σωρευτική δόση ισοτρετινοΐνης που λαμβάνεται, με συνολική σωρευτική δόση σε κάθε κύκλο των 120-150 mg / kg που χρησιμοποιείται ως κατευθυντήρια γραμμή.
Σχεδόν όλοι οι ασθενείς επιτυγχάνουν αρχική εκκαθάριση της ακμής κατά τη διάρκεια μιας κανονικής πορείας θεραπείας με ισοτρετινοΐνη. Το 90% των ασθενών επιτυγχάνει εξαιρετική κάθαρση της ακμής τους μετά από σωρευτική δόση των 150 mg / kg.

Οι θεραπείες χαμηλότερης δοσολογίας, όπως 10-20 mg / ημέρα (περίπου το ήμισυ των κατεργασιών υψηλής δοσολογίας παραπάνω), μπορούν επίσης να είναι αποτελεσματικές, με πολύ μειωμένες παρενέργειες. Εντούτοις, τέτοιες χαμηλότερες δοσολογίες μπορεί να σχετίζονται με υψηλότερους ρυθμούς υποτροπής, μαθήματα, ειδικά αν δεν ληφθούν για αρκετό χρόνο.

Συνήθως, λαμβάνεται μια αρχική δόση των 20 mg με το μεγαλύτερο γεύμα της ημέρας. Μετά από λίγους μήνες, η δόση αυξάνεται, π.χ. στα 40 mg / d. Αν οι ανεπιθύμητες ενέργειες το επιτρέψουν, μπορεί να συνταγογραφηθεί υψηλότερη δόση, όπως 60 mg / d, αν και η ημερήσια δόση σπανίως υπερβαίνει τα 60 mg. Εάν παρέχονται 20 mg κάψουλες, οι ασθενείς μπορούν να παίρνουν (για παράδειγμα) 20 mg μία ημέρα και στη συνέχεια 40 mg το επόμενο για να παρέχουν μέση ημερήσια δόση 30 mg / d. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ισοτρετινοΐνη επιτυγχάνει πλήρη εκκαθάριση της ακμής κατά τη διάρκεια μιας τυπικής δόσης 12-16 εβδομάδων. Μερικές ακμή των ασθενών θα ανταποκριθεί σε μια πορεία πριν από την επανάληψη, που χρειάζονται πολλαπλές θεραπευτικές αγωγές.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

Isotretinoin


5. Προδιαγραφές προϊόντων

Ονομα προϊόντος

Η ισοτρετινοΐνη (οξύ 13-cis βιταμίνης Α)

Αρ. CAS

4759-48-2

Συσκευασία100G / 25KG


Ημερομηνία κατασκευής

20161111

Διάρκεια ζωής

20181111

Πρότυπο

USP34

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εμφάνιση

Κίτρινη ή πορτοκαλί κρυσταλλική σκόνη

Συμμορφώνεται

Ταυτοποίηση

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Απώλεια στο στέγνωμα

<>

0,05%

Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη

<>

0,02%

Βαριά μέταλλα

<>

<>

Tretinoin

<>

0,1%

Χημική δοκιμή

98% ~ 102,0%

99,8%

συμπέρασμα

Αρμόδιος


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.


1) Ένα σύστημα σύμφωνα με το πρότυπο GMP, εποπτεία σε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής.
2) Οι Πηγές Υγιεινής είναι εξοπλισμένες με προηγμένη συσκευή ανίχνευσης, όπως AFS, GC, HPLC, UV κ.λπ., παρέχοντας το λεπτομερές πιστοποιητικό ανάλυσης.
3) Προμήθειες-Αυστηρά στην επιλογή των πρώτων υλών.
4) Παραγωγή - Αυστηρά σύμφωνα με τις τυποποιημένες προδιαγραφές, συμμορφώνεται με τα πρότυπα φαρμακευτικών ή / και τροφίμων των ΗΠΑ, EP, BP, CP, AJI, FCC κλπ.
5) Αποθήκευση και αποθήκευση: Καθαρή και στεγνή κατάσταση με κατάλληλη θερμοκρασία.
6) Μεταφορές - Έλεγχος και εποπτεία του περιβάλλοντος εφοδιαστικής για την εξασφάλιση της ασφάλειας αποθήκευσης.
7) Διατηρήστε δείγματα για όλες τις παρτίδες των προϊόντων για να ανιχνευθούν σε περίπτωση διαφοράς ποιότητας.


Συχνές ερωτήσεις

Q1: Είστε κατασκευαστής;

Η εταιρεία μας είναι κορυφαίος κατασκευαστής και επικεντρώνεται επίσης στην εμπορία. Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις πρώτων υλών τροφίμων και υγειονομικής περίθαλψης για περισσότερα από 10 χρόνια.


Ε2: Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;
Κάντε κλικ στο Made in China "Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή" Και κατόπιν στείλετε μήνυμα ότι το προϊόν που σας ενδιαφέρει, θα λάβετε απάντηση εντός 24 ωρών.

Ε3: Ποιο είδος των όρων πληρωμής δέχεστε;
Για μικρές παραγγελίες, μπορείτε να πληρώσετε από την T / T ή την Western Union, μέσω παραγγελίας από την T / T στον εταιρικό μας λογαριασμό

Q4: Μπορείτε να μου δώσετε μια τιμή έκπτωσης;
Σίγουρα, εξαρτάται από την ποσότητα σας

Q5: Πώς μπορώ να βρω δείγμα;
Δωρεάν δείγματα είναι διαθέσιμα, αλλά οι χρεώσεις θα είναι στο λογαριασμό σας και οι χρεώσεις θα επιστραφούν σε εσάς ή θα παρακρατηθούν από την παραγγελία σας στο μέλλον.

Q6: Πώς να επιβεβαιώσετε την ποιότητα του προϊόντος πριν από την τοποθέτηση των παραγγελιών;
Α: Μπορείτε να πάρετε δωρεάν δείγματα για ορισμένα προϊόντα, θα πρέπει μόνο να πληρώσετε το κόστος αποστολής ή να κανονίσετε ένα courier σε μας και να πάρετε τα δείγματα. Μπορείτε να μας στείλετε τις προδιαγραφές και τα αιτήματα των προϊόντων σας, θα κατασκευάσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τα αιτήματά σας.


Q7: Πώς αντιμετωπίζετε τα ποιοτικά παράπονα;
Α: Πρώτα απ 'όλα, ο ποιοτικός μας έλεγχος θα μειώσει το πρόβλημα ποιότητας σχεδόν στο μηδέν. Αν υπάρχει πρόβλημα πραγματικής ποιότητας που προκαλείται από εμάς, θα σας στείλουμε δωρεάν αντικείμενα για αντικατάσταση ή επιστρέφετε την απώλεια σας.

Hot Tags: isotretinoin cas.4759-48-2, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like