Ινδομεθακίνη ακατέργαστη σκόνη για αντιφλεγμονώδη

Η ινδομετακίνη (INN) ή η ινδομεθακίνη (USAN και πρώην BAN) είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο (NSAID) που χρησιμοποιείται συνήθως ως φάρμακο συνταγών για τη μείωση του πυρετού, του πόνου, της δυσκαμψίας και της διόγκωσης.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αντι-φλεγμονώδη φαρμακευτική πρώτη ύλη Indometacin μάζα σε απόθεμαΕίμαστε μια έμπειρη επιχείρηση της κατασκευής διαφόρων ειδών στεροειδών, samrs πεπτιδικά προϊόντα και φαρμακευτική πρώτη ύλη.

Το κέντρο ερευνών και ανάπτυξης μας προσφέρει επίσης συνθετικές υπηρεσίες συντήρησης. Θέλετε προϊόντα υψηλής ποιότητας, pls contacts whatsapp + 8613302415760 email cindy1114@yccreate.comΒασικές πληροφορίες του Indometacin


όνομα προϊόντος Ινδομετακίνη
Ψευδώνυμο ινδομεθακίνη
CAS 53-86-1
MF C19H16ClNO4
MW 357,79
EINECS 200-186-5
Χημική δοκιμή 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες
Αποθήκευση Αποθηκεύστε σε δροσερά και ξηρά μέρη, κρατήστε μακριά από έντονο φως
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες παγιδευμένοι παγίδες
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Περιγραφη ινδομετακίνης


Η ινδομετακίνη περιγράφεται καλύτερα ως αντιφλεγμονώδες παρά ως αναλγητικό. Η ινδομεθακίνη μπορεί επίσης να επηρεάσει τη βαρφαρίνη και στη συνέχεια να αυξηθεί. Η ινδομετακίνη δρα αναστέλλοντας την παραγωγή προσταγλανδινών, μόρια που είναι γνωστό ότι προκαλούν αυτά τα συμπτώματα.


Η ινδομεθακίνη είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο (NSAID) που μειώνει τον πυρετό, τον πόνο και τη φλεγμονή. Είναι παρόμοιο με το ibuprofen (Motrin) και το naproxen (Naprosyn, Aleve). Η ινδομεθακίνη δρα μειώνοντας την παραγωγή προσταγλανδινών.


Αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις της ινδομετακίνης


Το αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα της ινδομεθακίνης είναι πολύ ισχυρό, το αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το Bute, 84 φορές καλύτερο από την υδροκορτιζόνη και από τη φουρική ορμόνη σακχάρου που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ασπιρίνη, Bute, μπορεί να μειώσει τη δοσολογία, τις τοξικές και παρενέργειες, βελτίωση της θεραπευτικής επίδρασης.


Το δεύτερο είναι αντιπυρετικό αποτέλεσμα, 10 φορές από την αμιδοπυρίνη, η αναλγητική δράση του είναι ασθενής, μόνο στον φλεγμονώδη πόνο έχει προφανές αναλγητικό αποτέλεσμα, αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό για φλεγμονώδες πόνο από το χαλαρό Baotai, analgin και σαλικυλικό οξύ.


Πώς λειτουργεί το Indometacin


Η ινδομεθακίνη δεσμεύει τα ένζυμα που παράγουν προσταγλανδίνες (κυκλοοξυγενάση 1 και 2) και έτσι μειώνει τα επίπεδα των προσταγλανδινών. Ως αποτέλεσμα, ο πυρετός, ο πόνος και η φλεγμονή μειώνονται. Η ινδομεθακίνη είναι διαθέσιμη σε μορφή εκτεταμένης απελευθέρωσης.

Η ινδομεθακίνη είναι σε μια ομάδα φαρμάκων που ονομάζονται μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα (ΜΣΑΦ). Η ινδομεθασίνη δρα μειώνοντας τις ορμόνες που προκαλούν φλεγμονή και πόνο στο σώμα.


Η ινδομεθακίνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πόνου ή φλεγμονής που προκαλείται από πολλές καταστάσεις όπως αρθρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα, αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα, θυλακίτιδα ή τενοντίτιδα.


COA ινδομετακίνης


Είδος Πρότυπο Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Λευκή ή κίτρινη κρυσταλλική σκόνη Συμμορφώνεται
Ταυτοποίηση Θετικός Συμμορφώνεται
Απορρόφηση στα 318nm 170-190 185.6
Σημείο τήξης 158-162 159-160
Συναφείς ουσίες (TLC) ≤0,5% 0,5%
Σχετικός διαλύτης ≤0,5% 0,5%
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,07%
Θειική τέφρα ≤0,1% 0,03%
Βαριά μέταλλα ≤20ppm 20ppm
Περιεχόμενο 98,5-100,5% 99%

Indometacin powder


Σχετικά με εμάς


Είμαστε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια χημική βιομηχανία. Τα προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα και ασφαλή. Οι ενέργειές μας βασίζονται στις αξίες του ανοίγματος, του σεβασμού, της εμπιστοσύνης, της ευθύνης, της επαγγελματικής ανάπτυξης και της ικανοποίησης των πελατών. Οι αξίες αυτές αποτελούν το θεμέλιο της επιτυχίας μας. εστιάζουμε στην ανάπτυξη και τη βελτίωση των προτύπων. Ψάχνουμε ακόμα λύσεις που θα ικανοποιούν όλους τους πελάτες μας.


Μπορούμε να παρέχουμε διαφορετικές ποσότητες χημικών συνθετικών συνήθειας σε εργαστηριακή, φυτική και βιομηχανική κλίμακα με περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια.

1.Έχουμε πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε αυτό το aera.
2.We μπορούν να παρέχουν ανταγωνιστική τιμή για κάθε πελάτη και να εγγυηθεί την ποιότητα των προϊόντων μας.
3. Δίνουμε προσοχή στις απαιτήσεις κάθε πελάτη και να οικοδομήσουμε μια καλή σχέση μαζί τους.
4.We έχουν μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με πολλές χώρες, όπως ο Καναδάς, το Μεξικό, η Βραζιλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, τη Γερμανία, την Ινδία, τη Νότια Αφρική, τη Μάλτα, την Αίγυπτο, την Αρμενία, την Αυστραλία, τις Φιλιππίνες, το Βέλγιο, τις Κάτω Χώρες,
Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις για να με συμβουλευτείτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ανά πάσα στιγμή.

whatsapp + 8613302415760 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com


Πακέτο & Ναυτιλία                                                                                                                                  

Λεπτομέρειες συσκευασίας: 1 κιλό / φύλλο αλουμινίου, 25kg / τύμπανο ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη

Λεπτομέρειες παράδοσης: εντός 3 -7 ημερών από τη λήψη των πληρωμών

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε δροσερό, στεγνό, καλά αεριζόμενο χώρο μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

Στοιχεία αποστολής: DHL, TNT, FEDEX ή EMS

Φαρμακευτική πρώτη ύλη Ινδομετακίνη 99% CAS 53-86-1 USP / EP / CP / BP


Hot Tags: indometacin ακατέργαστη σκόνη για αντιφλεγμονώδη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like