Σκόνη ιβουπροφαίνης

Η ιβουπροφαίνη είναι ένα φάρμακο στην κατηγορία των μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων (NSAID) που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του πόνου, του πυρετού και της φλεγμονής. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Φαρμακευτική ακατέργαστη σκόνη ibuprofen για ανακούφιση πόνου

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comΙβουπροφαίνη

MF: C13H18O2

ΜΒ: 206,28

CAS: 15687-27-1

Εμφάνιση: λευκή σκόνη

Καθαρότητα: 99,9%


Περιγραφή:


Η ιβουπροφαίνη ανήκει σε ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες αναλγητικό. Έχει εξαιρετική αντιφλεγμονώδη, αναλγητική και αντιπυρετική δράση με λιγότερες ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στον κόσμο, ως τα καλύτερα φάρμακα που δεν πωλούνται με συνταγή στο κόσμο. Αυτό μαζί με την ασπιρίνη και την παρακεταμόλη αναφέρονται ως τα τρία βασικά αντιπυρετικά αναλγητικά προϊόντα. Στη χώρα μας, χρησιμοποιείται κυρίως στην ανακούφιση πόνου και αντι-ρευματισμούς κλπ. Έχει πολύ λιγότερες εφαρμογές στη θεραπεία του κρυολογήματος και του πυρετού σε σύγκριση με την παρακεταμόλη και την ασπιρίνη.


Ιβουπροφαίνη Παρακεταμόλη Χρήση:


1.Ibuprofen χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου, της ευαισθησίας, της διόγκωσης και της ακαμψίας που προκαλείται από την οστεοαρθρίτιδα και τη ρευματοειδή αρθρίτιδα.

2. Χρησιμοποιείται επίσης για την ανακούφιση από ήπιο έως μέτριο πόνο, συμπεριλαμβανομένου του πόνου της εμμηνόρροιας. Μη συνταγογράφηση

3.ibuprofen χρησιμοποιείται για να μειώσει τον πυρετό και να ανακουφίσει τον ήπιο πόνο από πονοκεφάλους, μυϊκούς πόνους, αρθρίτιδα, εμμηνορροϊκές περιόδους, το κοινό κρυολόγημα, πονόδοντο και οσφυαλγία


Εφαρμογή:


Έχει αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά και αντιπυρετικά αποτελέσματα. Η αποτελεσματικότητα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας είναι ελαφρώς χαμηλότερη από εκείνη του ακετυλοσαλικυλικού οξέος και της φαινυλοβουταζόνης. Κατάλληλο για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της οστεοαρθρίτιδας, της αγκυλοποιητικής σπονδυλίτιδας και της νευρίτιδας. Το προϊόν κατέλαβε την 13η θέση στην κατάταξη των πωλήσεων φαρμάκων στις ΗΠΑ το 1985.


Μειώστε τα συμπτώματα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της οστεοαρθρίτιδας, της σπονδυλοαρθροπάθειας, της ουρικής αρθρίτιδας, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και άλλης χρόνιας αρθρίτιδας ή του επίμονου πρηξίματος και του πόνου των αρθρώσεων.


Θεραπεία του μη αρθρικού ρευματικού πόνου των μαλακών μορίων, όπως ο πόνος στους ώμους, η τενωσυνεστίτιδα, η θυλακίτιδα, η μυαλγία και ο πόνος μετά την άσκηση.


Οξεία ήπιος έως μέτριος πόνος όπως: μετά από χειρουργική επέμβαση, μετατραυματική, στέλεχος, πρωτογενής δυσμηνόρροια, πονόδοντος, κεφαλαλγία και ούτω καθεξής.Ιβουπροφαίνη Χρήση και δοσολογία:


1, οι ενήλικες χρησιμοποιούν συχνά από του στόματος.

ο αντιρευματισμός, η δόση οστεοαρθρίτιδας 0,4 g έως 0,6 g, 3 ~ 4 φορές την ημέρα είναι μεγαλύτερη από αυτή της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

ελαφρύ ή μέτριο πόνο και πόνο δυσμηνόρροιας, 0,2 g έως 0,4 g, κάθε 4 έως 6 ώρες. Το μέγιστο όριο δόσεων για ενήλικες γενικά είναι 2,4 g / ημέρα.

2, τα παιδιά χρησιμοποιούν συχνά από του στόματος. Κάθε φορά ανάλογα με το βάρος των 5 mg / kg ~ 10 mg / kg, 3 φορές την ημέρα.


Ibuprofen---powder

Η δέσμευσή μας:


1. Διασφάλιση ποιότητας

Με την πολυετή πείρα μας, την προηγμένη τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, η ποιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το υγρό μας είναι καλύτερο.


2. Ασφαλής μεταφορά

Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται ανάλογα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την τελευταία τελωνειακή κατάσταση, ενημερώνεται συνεχώς, βελτιώνεται η συσκευασία μας, εγγυόμαστε ότι θα την λάβετε εντός 3-5 ημερών από το προϊόν σας.


3. Η ποικιλία των προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και υγρά, ναι, αδέρφια, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παρασκευής του υγρού Εάν αγοράζετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτράρετε. Εγγυόμαστε απολύτως ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τα προϊόντα μας


4. Υψηλής ποιότητας υπηρεσία

Η συσκευασία των προϊόντων μας δεν περιέχει ορμόνες και μπορεί να αποσταλεί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας. Προς το παρόν, το ποσοστό εκτελωνισμού που στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%. Όσον αφορά τον Καναδά, τη Βραζιλία με αρκετά υψηλό ύψος κλειστών ποσοτήτων πόρπης, έχουμε επίσης έναν νέο τρόπο να περάσουμε από τα τελωνεία. Έχουμε επίσης αποστείλει εκ νέου πολιτική σε ορισμένους τομείς.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


SteroidHot Tags: σκόνη ibuprofen, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like