Γαμμα-βουτυρολακτόνη / GBL

Η γ-βουτυρολακτόνη (GBL) είναι ένα υγροσκοπικό άχρωμο, αναμίξιμο με το νερό υγρό με αδύναμη χαρακτηριστική οσμή. Στον άνθρωπο η GBL δρα ως προφάρμακο για το Γ-υδροξυβουτυρικό οξύ (GHB) και χρησιμοποιείται ως δηλητηριώδης δηλητηριώδης με αποτελέσματα παρόμοια με τα barbiturates .Επιθυμία επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος


steroid store

GBL / Γάμμα Βουτυρολακτόνη για καθαρή χρήση Αριθ. CAS 96-48-0

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.comΟνομασία προϊόντος: GBL Gamma Butyrolactone

CAS αριθ. 96-48-0

Χημική ονομασία: γάμμα-βουτυρολακτόνη

Συνώνυμα: GBL · BLO · 6480 · BLON · c-1070 · GBL-EL · γάμμα-BL · CadionGr · Butanolid · FEMA 3291

Μοριακός τύπος: C4H6O2

Βάρος Τύπου: 86.09

Χημικές ιδιότητες: άχρωμο ελαιώδες υγρό

Γενική περιγραφή: Διαυγές άχρωμο ελαιώδες υγρό με ευχάριστη οσμή.

Αντιδράσεις αέρα και νερού: Υγροσκοπικές, Διαλυτές σε νερό.

Συσκευασία: Σύμφωνα με το αίτημα.

Πιστοποίηση: SGS, ISO9000

Χρήση: φαρμακευτικές πρώτες ύλες, η ορμόνη

Δοκιμασία: 99%

Όροι πληρωμής: T / T, Western Union, MoneyGram

Τρόπος αποστολής: EMS, HKEMS, DHL, TNT, Fedex, UPS ... (μπορείτε να επιλέξετε το ταχύτερο και το αγαπημένο σας)Περιγραφή:


Το GBL είναι μια λακτόνη. Υδρολύεται υπό βασικές συνθήκες, για παράδειγμα σε διάλυμα υδροξειδίου του νατρίου στο γ-υδροξυβουτυρικό νάτριο, το άλας νατρίου του γ-υδροξυβουτυρικού οξέος. Υπό όξινες συνθήκες σχηματίζει ένα μίγμα ισορροπίας και των δύο ενώσεων. Αυτές οι ενώσεις μπορούν τότε να συνεχίσουν να σχηματίζουν ένα πολυμερές. Όταν υποβάλλεται σε επεξεργασία με μη πυρηνόφιλη βάση, όπως το διισοπροπυλαμίδιο του λιθίου, η GBL μπορεί να γίνει νουκλεόφιλο άλφα-άνθρακα. Η σχετική ένωση καπρολακτόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνει ένας πολυεστέρας με αυτόν τον τρόπο.


Η GBL δεν είναι αποκλειστικά ενεργή. ο μηχανισμός δράσης της πηγάζει από την ταυτότητά του ως προφάρμακο του GHB. Η υπνωτική δράση του GHB ενισχύεται από το συνδυασμό με το αλκοόλ. Μια μελέτη αρουραίων του 2003 έδειξε ότι η GBL σε συνδυασμό με την αιθανόλη έδειξε ενισχυμένη υπνωτική επίδραση, καθώς το χρονικό διάστημα ύπνου ήταν μεγαλύτερο από τα δύο μεμονωμένα συστατικά μαζί


Η GBL μετατρέπεται ταχέως σε GHB με ένζυμα παραοξονάσης (λακτόνασης), που βρίσκονται στο αίμα. Τα ζώα που δεν διαθέτουν αυτά τα ένζυμα δεν παρουσιάζουν καμία επίδραση από την GBL. Το GBL είναι πιο λιπόφιλο (λιποδιαλυτό) από το GHB, και έτσι απορροφάται ταχύτερα και έχει μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα. Λόγω αυτών των φαρμακοκινητικών διαφορών, η GBL τείνει να είναι πιο ισχυρή και ταχύτερη - ενεργώντας από το GHB, αλλά έχει μικρότερη διάρκεια. ενώ η σχετική ένωση 1,4-βουτανοδιόλη (1,4-Β) τείνει να είναι ελαφρώς λιγότερο ισχυρή, πιο αργή για να δράσει, αλλά μακρύτερη - από το GHB.


Εφαρμογές GBL:


1) Χρησιμοποιείται για την παραγωγή α-πυρρολιδόνης, 1-μεθυλο-2-πυρρολιδινόνης, πολυβινυλοπυρρολιδόνης και α-ακετυλο-Γ-βουτυρολακτόνης.

2) που χρησιμοποιείται ως αναισθητικό και ηρεμιστικό, που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ciprofloxacin και ιντερφερόνης, ως ενδιάμεσο της βιταμίνης και της rolicyprine.

3) Ως αντιοξειδωτικό, πλαστικοποιητή, εκχυλιστικό, προσροφητικό, διασπαρτικό, σταθεροποιητικό και σκληρυντικό παράγοντα.

4) Χρησιμοποιείται σε μπαταρία, πυκνωτή και ανάπτυξη έγχρωμων φιλμ.


Λειτουργία:


1) Το GBL Magic Cleaner έχει μοναδική αντοχή καθαρισμού.

2) Το GBL χρησιμοποιείται για την παραγωγή του σχετικού GHB. Το GHB έχει ταξινομηθεί ως φάρμακο κατηγορίας C.

3) οι άνθρωποι λαμβάνουν γάμμα βουτυρολακτόνη (GBL) για τη βελτίωση του ύπνου, των αθλητικών επιδόσεων και των σεξουαλικών επιδόσεων και ευχαρίστησης.

Λαμβάνουν επίσης για την ανακούφιση της κατάθλιψης και του στρες, προωθώντας τη σαφή σκέψη, παρατείνοντας τη ζωή, προκαλώντας χαλάρωση και απελευθερώνοντας την ορμόνη. Το GBL χρησιμοποιείται επίσης για να κόβει το λίπος και ως κατασκευαστής σώματος ή μυών. Μερικοί άνθρωποι το παίρνουν ως ψυχαγωγικό φάρμακο.


GBL Δοσολογία:

Η κατάλληλη δόση γ-βουτυρολακτόνης (Gam Butyrolactone) εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία του χρήστη, η υγεία και αρκετές άλλες συνθήκες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αρκετές επιστημονικές πληροφορίες για τον προσδιορισμό κατάλληλης κλίμακας δόσεων για τη βουτυρολακτόνη.


GBL liquid

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

(1) Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική παραγωγή ηγετικό εργοστάσιο στην Κίνα στη φαρμακευτική περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. Περιοχές παράδοσης των προϊόντων μας: ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδάς, Αυστραλία, Βραζιλία, Ρωσία, Πορτογαλία, Λετονία, Ελβετία, Ισλανδία, Ουκρανία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Περού, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, , Τυνησία, Μεξικό, Ελλάδα, Πουέρτο Ρίκο, Ταϊλάνδη, Ισραήλ και ούτω καθεξής.

Τρόπος πληρωμής: T / T, Western Union, Moneygram

(2) Διακριτική συσκευασία. Τα κοστούμια συσκευασίας που θα επιλέξετε καλύτερα θα διασχίσουν τα τελωνεία με ασφάλεια. Ή αν έχετε τον δικό σας ιδανικό τρόπο, θα μπορούσε επίσης να ληφθεί υπόψη.

(3) Κορυφαία ποιότητα. Υψηλής ποιότητας εγγύηση, μόλις βρεθεί κάποιο πρόβλημα, το πακέτο θα επανασυνδεθεί για εσάς.

(4) Ασφάλεια Ναυτιλία: Ναυτιλία με ρητή (FedEx, UPS, DHL, EMS), αεροπορικώς. Ο πιο επαγγελματικός μεταφορέας θα σας συστήσει εκ νέου.

(5) Διαθέτουμε αποθέματα, επομένως μπορούμε να τα παραδώσουμε γρήγορα την ίδια ημέρα κατά την πληρωμή.

(6) Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.

(7) Μια έκπτωση θα δοθεί όταν κάνετε μια μεγάλη παραγγελία.

Λεπτομέρειες παράδοσης: Έχουμε τον ειδικό τρόπο να μπορεί να μεταφέρει προϊόντα από 0.01kg έως 3.5kg κάθε φορά. Μπορούμε να προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή εξυπηρέτηση. Και να μεταφέρουμε το υγρό σε ειδικές φιάλες. Σύμφωνα με το αίτημά σας και την ποσότητα που αγοράζετε, έχουμε αρκετές μεθόδους συσκευασίας.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Steroid


Hot Tags: γ-βουτυρολακτόνη / gbl, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like